עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני צריך רמקולים שולחניים בלי סאב שיהיו עד כמה שיותר אכותיים כי יש לי פה ג'נרים והם פשוט זוועה טיפה מעלים ת'ווליום והם כבר על סף פיצוץ וגם לפעמים אחד מהם לא עובד ככה ש גג 70 ש''ח. ואם אפשר אז רק מאחת החנויות האלו פנדס , קיי אס פי , באג , אופיס דיפו.

2. Started by Headspin,

טוב אז ככה. ידידותי לא מעניין אותי מצידי שייצטרך דרייברים. צריך אודיופילי רציני ווליום חזק שיכול להפיל קיר... (סתם הגזמתי אבל רצוי :-* ) 20 ג'גה ומעלה. האם CREATIVE ZEN EXTRA 30GB יעמוד בצרכים האלה? אני צריך גם שיינגן MP3 VBR וזהו.

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by coolmeen,

שלום לכולם. קניתי מחשב חדש, ואני רוצה לחבר אותו למערכת קולנוע ביתית שיש לי בבית (5.1)... למערכת יש DVD-רסיבר עם חיבור RCA בלבד (אדום צהוב לבן). הנה הלוח אם של המחשב החדש: http://www.skypc.co.il/pl_product~39472~10~0.htm Gigabyte GA-EP43-DS3 יש בקישור תמונה של הלוח אם מאחורה, שאפשר לראות בה את החיבורי סאונד שיש ללוח. אני יודע שעם כבל אודיו - RCA רגיל אפשר לחבר למערכת, אבל אני רוצה לשמוע בסראונד מלא... האם יש דרך זולה לעשות כזה דבר? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  4. Started by eli308,

יש לי מסך טלויזיה שמחובר כבר המון זמן למחשב באמצעות כבל VGA משני הצדדים. יעל המחשב אני משתמש בכרטיס מסך onboard וכל פעם אני מחליף בין הכבל של ה LCD לבין הכבל של הטלוזיה. באחת מהפעמים האחרונות כשחיברתי את הכבל של הטלויזיה המסך נדלק לשניה וישר הפך לשחור. ומאז בכל פעם שאני מנסה לחבר את הטלויזיה למחשב התמוה מוצגת לשניה וישר לאחר מכן מסך שחור. כשאני מחבר בחזרה את הכבל של המסך LCD של המחשב, אני רואה שהרזולוציה מאוד מאוד גבוהה, ואז כעבור שניה הוא מגדיר את הרזולויצה מחדש לצפייה מיטבית. כמו שזה נראה בזמן חיבור מסך הטלויזיה, הווינדוס בוחר אוטומטית רזולוציה מאוד מאוד גבוהה, מעבר לטווח של הטלויזיה ולכן אני מקבל מסך שחור. מישהו מכיר את הבעיה הנ"ל?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אהלן! אז אחרי הרבה לבטים על לשדרג את הCRT הנאמנה שלי או לא נראה לי שהגיע הזמן להודות לה ולהתקדם. הטלוויזיה תיהיה מחוברת לממיר של יס (כרגע ללא שידורי HD ונראה לי שגם בעתיד הקרוב/רחוק לא הולך להיות שדרוג לממיר שכזה), מערכת קולנוע בסיסית (נגן DVD, רסירבר ורמקולים 5.1) ומידי פעם למחשב (בזמן משחקים או ניגון סרטים באמצעות כרטיס מסך HD4830 עם רצון לשדרוג לגרסאות החדשות של ATI). המחשבה כרגע היא לרכוש קונסולת משחקים PS3/XBOX360 אז זה עדין רק בגדר מחשבה עקב היותי סטודנט דל תקציב. מרחק הצפייה נע על איזור 3.5 מטר ואני מעוניין במסך בעל רזולוציה התומכת בFHD (במיוחד לצפייה בסרטים ומשחקים דרך המחשב) בחדר של אחי נמצאת LCD 32 וגם אצלו מרחק הצפייה זהה.. אני די משוכנע שהגודל הזה יספיק ל…

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  6. אני מעונין לקבל המלצה למכשיר DVD שיקרא את כל הסרטים שאני מוריד + יקרא כתוביות בלי צורך להפוך אותם (יש לי מכשיר XORO שקורא כמו שהם) רשותי טלויזית LCD גדולה התומכת בפורמט HDMI עד מעוניין עד ב- 400 ש"ח מה כדאי לקנות ?

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  7. הנה הרמקולים שאני בניתי לפני משהו כמו שנתיים. הרמקולים כוללים: 3way kenwood 200watt speakers*2 2way pioneer 80watt speakers*2 Akai old speakers box with the speakers*2 jvc reciver (old type but does the job very well) אחד הרמקולים ממוקדם גבוה מאחורי ואחרי מולי על הכוננית. יש תמונות של הרמקולים למטה וגם של המגבר אני אסביר מעט איך אני עשיתי את זה: לוקחים רמקולים של מכונית שאגב הם מאוד מאוד איכותיים במחירים לא גבוהים (אין להם קוספא לרוב בגלל זה הם זולים) בהשוואה לרמקולים שנמכרים בתוך הכופסאות של החבילות של הרמקולים למחשב אלה חיות באלה שם שמים רמקולים מאוד קטנים שלא נותנים הרגשה אמיתית. קונים טוויטרים בחנות, הולכים לשוק הפשפשים או איזה מחסן ישן ומוצאים או משיגים מאיזה דודה רמ…

• 35 תגובות
    • 9.8k צפיות
  8. השאלה בכותרת... מה יותר שווה לי לקנות סט רמקולים טוב למחשב או לחבר את המערכת סטיראו החדשה שלי למחשב (SONY-CMT NE5)? ביקרות על המערכת: http://www.reviewcentre.com/info-74298.html תודה לעוזרים נ"ב אם שווה לקנות סט רמקולים חדש-תמליצו על אחד כזה עד 500-700 ש"ח...

• 10 תגובות
    • 854 צפיות
  9. קודם כל רציתי לשאול איזה גודל מסך נכנס ב60 סנטימטר גובה 70 סנטימטר רוחב. עכשיו המטרה של המסך הוא להיות למסך של מדיה סנטר, מה עדיף מסך מחשב או מסך טלוויזיה? איפה האיכות טובה יותר במה זה מתבטא?

10. Started by HF Integrale,

מאחר שאני מאוד אוהב מוזיקה (ואני גם נהנתן לא קטן...) ואני משתמש במחשב בעיקר להאזנה למוזיקה, במיוחד כשאני חוזר ללימודים אוטוטו ואין זמן לשחק או לגלוש החלטתי לשדרג את כרטיס הקול (PCI 128) ולקנות רמקולים כמו בן אדם (במקום המיני מערכת של סוני מלפני 9 שנים !!). לאחר קריאת מאמרים רבים והשוואות לרוב באתרים בחו''ל על כרטיסי קול ומערכות רמקולים, הפור נפל על השילוב הבא: קליפש פרומדיה 5.1 והאודיג'י הזול היותר (OEM או MP3). את האודיג'י מצאתי בארץ ב 124 דולר כולל מע''מ (לעומת 76 בחו''ל) אבל לא מצאתי בכלל את הפרומדיה בארץ !! איפה אפשר להשיג את המערכת הנפלאה הזו בארץ ? מישהו יודע ? (בבקשה,אין צורך להמליץ על כרטיסים\מערכות קול\רמקולים אחרים - מי שיכול לעזור לאתר פרומדיה 5.1 ולא 4…

• 58 תגובות
    • 11.8k צפיות
  11. Started by yakar,

שלום, אני מחפש כרטיס קול חדש למחשב שלי.. המטרות שלו הם לשמוע מוזיקה, סרטים ומשחקים באיכות טובה ושינצלו את ה5.1. אממ אני מתכוון לקנות בקרוב רמקולים 5.1, אז חשוב שיתאים ושהכל יעבוד כמו שצריך.. תקציב עד 400 בערך.. עם עדיפות למוצר זול יותר אם הפרשי האיכיות לא משמעותיים... אני חשבתי על זה http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=38307 אני לא בטוח שעדיף אותו ולא את האחרים שזולים ממנו.. תודה לעוזרים, יקיר.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אז ככה אחרי חיפוש וחרישה לא קטנה בפורום פה ראיתי שה Iriver Ihp-120 הוא הנגן שהכי מתאים לי לפי הנתונים וגם לפי מה שאנשים אומרים פה, אני מתכנן לקנות אותו בארה"ב וראיתי אותו ב 269$ (זה מחיר טוב ד"א ?) השאלה שלי היא מה איכות הסאונד של המכשיר מניסיון כמובן ביחס ל Ipod והנגנים של קריאטיב וכו... זה הדבר שתאכלס הכי חשוב לי, האם יש פה מישהו שניסה את כל המכשירים האלה והשווה ראש בראש איכת סאונד ? אני אישית מתכנן להשתמש ב Grado שלי (Sr-80 למי ששואל איזה דגם) שלא צריכה להיות בעיית נצילות אבל האיכות חשובה לי מאד... תודה לכל מי שיענה...

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by maxbrener2008,

אז ככה התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח שזה לא משהו אבל זה מה יש. אז חשבתי על כמה רמקולים: Harman Kardon Soundsticks 2 logitech Z2300 Altec FX3022 logitech Z4 עכשיו אני עובד בחנות מחשבים,ובתכלס יש לנו בתצוגה את הHARMAN אבל ממש לא אהבתי אותו. ז"א יש לו סאונד טוב אבל לא חזק העיצוב לא משכנע והם נהרסים בצ'יק. רציתי לשמוע עם יש לכם משהו אחר להציע/להמליץ ואם תוכלו בבקשה לעזור לי לבחור מבין הרשימה הזו רמקול שלדעתכם טוב.

14. שלום לחבריי הפורום הנכבדים! מחפש אזניות גיימינג איכותיות התקציב הוא עד 200 שח שמעתי שהאזניות הללו טובות http://www.ebay.com/itm/new-JVC-Vict...-/181268201280 קניתי לא מזמן את ה-HD205 של סנהייזר אבל היו לי לוחצות מאד אז נתתי אותן לאחי.. אז חשוב שהאזניות לא יהיו לוחצות אפילו קצת (אין לי ראש גדול כל כך חח) ראיתי שב-ksp יש 60% על המוצר השני אז אולי עדיף לקנות שם מאשר ב-ebay? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. חברה קניתי היום את הרמקולים חיברתי בכל הדרכים האפשריות בדקתי עם פלאפון בכל דרך אפשרית שיחקתי עם הבאס והטרבל אפילו עשיתי בדיקת סאב ביוטיוב שמתי טראקים עניינים אבל בכל זאת הסאב של המערכת הזאת לא עובד לי פשוט לא עושה כלום.. אלה רק הסטליטים שלו מוציאים צליל וזהו.. אשמח מאוד לעזרה.. אני מאוד אתבאס עם אגלה שהמוצר פשוט מקולקל ככה על ההתחלה..

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  16. Started by גדי,

ערב טוב. מבקש המלצה לאוזניות over ear בתקציב בסביבות 600 ש"ח. השימושים יהיו למוזיקה, בעיקר מיינסטרים - רוק ופופ, וגם לסרטים. האוזניות יתחברו ללפטופ או לסלולארי. קראתי המלצות על V-MODA Crossfade LP, אבל ממה שאני מבין יש בהן מנגנון ביטול רעשים ואני מעדיף אוזניות ללא מנגנון כזה. אין לי בעיה להזמין מחו"ל, אבל קחו בחשבון את המס שיתווסף לעלות. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by AShaker,

העוצמה של הרמקולים ישר מהקופסה ממש נמוכה ב50 זה כמעט ולא נשמע... לאחר הרצה של כמה סטים מהויטיוב השתפרה העוצמה מהמחשב אבל מהטלפון עדיין האיכות לא משהו.. יש עוד מקום לשיפור בהרצה נוספת? לפי החיבורים חיברתי נכון זהב לאדום וכסוף לשחור חיבור PC למחשב.. מצטער על הכיתוב משום מה האנטר לא עובד

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by k22,

שלום. יש לי ג'יפורס 7900gt, המליצו לי בפורום באתר הזה לקנות dvi לhd עכשיו שאני מחבר לפעמים רואים ולפעמים לא לא יודע איך אבל זה מתנהג על מצבי רוח ואני רוצה ליראות סרטים במחשב על 32 ולא על 19 תודה למי שיעזור לי לפתור את הבעיה

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  19. Started by benor,

איך מפעילים את הרמקול הפנימי נגיד אני רוצה להשמיע ממנו שיר איך אני יכול?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Impreza,

יש לי אוזניות בנות איזה חצי שנה של JVC דגם: Super Bass: HA-V550 שומעים בהם מצוין, מישהו מכיר או יודע אם הם נחשבות איכותיות?

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  21. שלומות לכולם, אני מחפש מסך 52 אינ'צ שייקנה בארה"ב וישאר שם! אין לי אפילו שמץ של מושג לגבי מה עדיף, LCD או פלאזמה. ולכן אשמח להמלצות תודה רבה רום

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  22. Started by liran2003,

האם חיבור אוזניות(פשוטות, CX300) בכבל מאריך מהכ. קול, פוגע באיכות השמע?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. שלום יש לי כרטיס טלויזיה avermedia cd750 כמובן שמהיציאה של ה component ניתן להקליט ללא בעיה ובנוגע ליציאה של הHDMI בהתחלה היה נותן הודעה שאני לא יכול להקליט בגלל הגנה (הודעה בתוכנת הקלטה של הכרטיס טלויזיה אז הבאתי מפצל HDMI עכשיו אין בעיה להקליט אבל נגיד אם אני פותח אפילו רק לצפייה את ערוצי הסרטים והסדרות ... 1-2-3-5-6-7 אני כן רואה תמונה , אבל יש רעש סטטי, גם במצב של רק צפייה דרך הכרטיס טלויזיה , מבחינת הקלטה, ניתן להקליט ולמשל בערוצים 4-8 , שזה yes דוקו , וyes ישראלי רואים ושומעים טוב השאלה היא , אם זה בגלל הגנת הHDCP או בגלל ענייני הצפנה של יס ?

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  24. רגע לפני הקנייה. בדקתי באתר של M-Audio את רשימת הדרייברים ולא מצאתי דרייבר לויסטה 64 ביט, רק ל32 ביט. מישהו יודע האם הדרייבר הזה תומך גם בויסטה 64?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  25. Started by er0101,

היי, אני לא מצליח להבין את ההבדלים בין שני הכרטיסים הראשונים בלינק: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-soundblaster&db67504=67506 מישהו יכול להסביר? יכול להיות שהשני הוא פשוט דגם ישן שלא משווק? איך שניהם יחסית לX-fi Platiunum? (אני יודע שזה PCI, אני רק רוצה לדעת את ההבדל באיכות) שנה טובה.

• 0 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.