עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by 0_o,

אהלן הרמקולים החדשים הגיעו ואני בעיקרון די מרוצה חוץ מבעייה אחת... אני משתמש בכרטיס קול אונבורד והוא נראה לי די סבבה אבל הסנטר נשמע מאוד חלש ומשעמיע רעשים מוזרים בעיקרון במצב רגיל הוא כמעט אילם :\.. שאני מפעיל את ה Matrix Mode שזה בעצם שילוב של הרמקולים הקדמיים אז הוא עובד סבבה אבל אני לא בטוח שזה באמת הפעולה שהוא אמור לעשות.. מה אתם אומרים יש דרך לסדר את זה אני משתמש בדריברים 643.. או שעדיף לקנות כרטיס קול חדש שתומך ב Dolby Digital.. חוץ מזה עוד שתי שאלות קצרות.. דולבי דיגיטל באמת עוזר במשהו.. רק בסרטים מקוריים על DVD וחוץ מזה כלום? והאם אפשר לחבר את הרמקולים האלה בחיבור דיגיטלי? תודה !

• 7 תגובות
    • 930 צפיות
  2. Started by lover323,

על פי הPreview אחלה רמקולים רק מה זה המחיר הזה (400$) אם אי פעם יהיה אותם בארץ הם יעלו איזה 4000 שח ומה ההבדל בין Z680 לבין Z640? Z640 יהיה יותר זול מ 400$?

3. Started by לוח שנה,

שלום לכם, רציתי לשאול אילו מביניהם עדיף לשמיעת מוזיקה בעיקר? תודה.[br]פורסם בתאריך: 27.12.2009 בשעה 00:41:23 הקפצה

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  4. איזה הרכב עדיף? יש לי כבר את המערכת סטריאו הזו ואני שוקל לרכוש את הZ10 של לוג'יטק במקומה/בנוסף לה . השאלה היא האם הם שווים 795 ש"ח או שעדיף להישאר עם זו ולקנות את הATP3 לדוגמא. (נא לא להציע מערכות 5.1 כי אני מעדיף 2.1 או 2 שעדיף בשבילי) מדובר על המערכת הזו AIWA NSX-SZ700 280WATTS RMS (תמונה - http://www.world-import.com/images/NSX-700.jpg ) יש לי אותה ממשהו כמו מרץ-אפריל 2003 והיא עלתה משהו כמו 1500 +-. אלו האופציות שפתחתי בפניי: 1. להשאיר אותה ולקנות אחת נוספת (Z10/ATP3/אחר שתמליצו) ולחבר למחשב הן מערכת סטריאו והן רמקולים - הסטריאו למוזיקה בווליום גבוה, והשנייה שאקנה היא העיקרית למעשה ואיתה אני אשמע רוב הזמן על ווליום נמוך/'רגיל'. 2. להעיף אותה ולקנות את הZ10/ATP3/אחר שת…

• 44 תגובות
    • 4.2k צפיות
  5. Started by ofirr,

Logitech® Z10 Interactive Speaker System VS. Altec Lansing VS2421 2.1 / Altec lansing ATP3 2.1 Speaker System שבת שלום וערב מעולה לכם. אני רוצה לדעת על ההבדלים בין הZ-10 של Logitech לבין הATP3/VS2421 של Altec lansing. כן אני יודע שהZ10 הוא בעל הרכב של 2 לעומת האחרים שהם הרכב של 2.1. אבל האם באמת הZ10 שווה את ה850 ש"ח לעומת האלטקים שנמכרים בכ370 ש"ח? האם באמת זו ליגה אחרת ומרגישים סאונד אחר? או שאפשר להסתפק באלטקים?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by DAVIDD,

מה עדיף :s05:

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  7. Started by daniel0089,

היי, אני מתלבט בין הרמקולים הנ"ל. על מה אתם ממליצים יותר למוזיקה, משחקים, סרטים (לפי הסדר)? עוד שאלה... לשני הרמקולים יש אפשרות לשליטה על הבאס? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by NewJersey,

איזה רמקולים עדיפים לשמיעת מוזיקה במחשב, לדעתכם? MicroLab FC330 יקנו ב-388 שקלים או- Logi tech Z323 יקנו ב-299 שקלים בעקרון להוציא 388 ש"ח על רמקולים נראה לי מוגזם, והלוג'יטק קיבלו ביקורות טובות ביחס למחיר, אבל הם נראים לי די זולים וחובבניים מול ה-FC330 שקיבלו ביקורות מצויינות ב-Zap. מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  9. Started by massinvallus,

איזה מערכת עדיפה? המחירים בערך אותו דבר ואני מתלבט...

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Shasoosh,

מישהו מכיר את הרמקולים הנ"ל? האם הם שווים את סכומם? (בסביבות ה - 700 שח) האם יש תחליף ראוי ועדיף? תודה

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  11. Started by ToMeRv32,

http://ksp.co.il/?uin=10020 רציתי לדעת איך הרמקולים הנ"ל (ביחס למחיר). אני דיי סגור על לוג'יטק מסיבה שאני קונה את זה בזול יותר (יבואן וזה..), ולא מצאתי דגם מתקדם יותר (אם יש אשמח אם תציינו אותו). ההתלבטות היא בין Z523 לZ323 ככה שאני רוצה לדעת בכללי איך הסאונד שהם מספקים, והאם ההבדל במחיר ביניהם שווה אותו. אני לא רוצה לקנות רמקולים עם צליל שיאכזב אותי ומאוד חשוב לי שהסאב יהיה עוצמתי. ד"א אני נוטש את מערכת הקולנוע הביתי הישנה שלי (5.1) מחוסר מקום וצורך, רסביר עצום ויותר מדי כבלים וסיבוכים שלא מתאימים לחדר שלי.. הרמקולים האלו מספיק טובים בשביל להוות שיפור ממערכת קולנוע ביתית סטנדרטית? (יש צורך בדגם?)

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  12. Started by tepez,

אני מתכוון לקנות את Logitech Z5500 בשביל המערכת קולנוע ביתי שתהיה בסלון. הבנתי שבמחיר שלה, 2600 ש"ח, היא עדיפה על אלטרנטיבות של רסיבר + מערכת רמקולים. אני צודק? מבחינת כרטיס קול וכבלים, מה אני צריך כדי לקבל ביצועים אידיאליים מהמערכת?

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  13. Started by BeBest,

אהלן, יש לי כרגע מערכת 5.1 ג'נרית דיי מעפנה שקניתי לפני משהו כמו 6-7 שנים (אולי אפילו יותר). זה DVD משולב עם רסיבר ו5 רמקולים + סאב (שנדפק היום ) החלפתי את 4 רמקולים ברמקולים של מערכות סטריאו (שלפי האוזן נשמעים לי הרבה יותר איכותיים מהרמקולים של המערכת המקורית). בכל מקרה הרמקולים הם של חברת ITT כשהנתונים של הסאב הם: 4ohm 40W של הסנטר: 8ohm 25W ושל המערכות זה גם 8ohm (אין לי מושג כמה W). בכל מקרה רציתי לדעת אם שווה לי להשקיע 2000 שקל על המערכת Z5500 והאם אני אשמע שיפור רציני או שעדיף ללכת על משהו יותר זול (ואם כן אפשר בבקשה המלצות?). בעיקרון המערכת אמורה להתחבר למחשב. אני שומע בעיקר FLAC (ללא איבוד איכות). או דיסקיים מקוריים. השאלה אם שווה להשקיע בערך 2000 ש…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by super_spam,

ברשותי מערכת מבית Logitech z5500 ברצוני לשאול מספר שאלות, 1. האם יש אפשרות לחבר את המערכת הנ"ל לרסיבר ? 2. במידה ואפשרי, האם הרסיבר יתן עוצמה למערכת יותר מאשר הכרטיס קול או שזה סתם בזבוז ? 3. מה אתם חושבים על זה, סתם בזבוז או שווה את זה ? רב תודות.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by tomer861,

שלום לכוללם אני רוצה לקנות את ה-Z5500 ועכישו אני מחפש את המקום לקנות אם מישהו מכיר מקום טוב וזול שאני יוכל לקנות שם תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  16. בעקבות המלצתכם עמדתי לקנות את הדגם. בהחלט הייתי מרוצה מההמלצה באתר, אלב אחרי קריאה מרובה, הנה מתברר לי שלהמון אנשים שקונים את הדגם יש בעיה משותפת: בכדי לחסוך בחשמל, כמובן שעדיף לכבות את המערכת (550W), המערכת כולה מתחברת דרך הבאס ויוצאת החוצה. הרבה אנשים שכיבו את הבאס מצאו את עצמם בתדהמה כשמהערכת לא נדלקה יותר, לחלקם זה קרה כבר ביום הראשון, לחלקם זה קרה אחרי חודש.. האם באמת שווה לקחת את הסיכון הזה בלקנות מערכת כל כך יקרה? תעשו על המערכת גוגל ותחפשו, תגלו מה אומרים. אגב, אשמח נורא אם מישהו יוכל להמליץ לי על מערכת אחרת ברמה של הZ5500, כי למרות שהיא נהרסת בקלות, אחרי כל תגובה זועמת, יש הערה חיובית על כמה שהמערכת הזאת מדהימה בצלילה.

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  17. Started by ==LION==,

שלום רציתי לדעת אם ה640 באמת שווים וטובים ואם למישהו יש אותם או לפחות עם ניסיון עם הרמקולים אז בבקשה שיפרט על החסרונות ויתרונות שלהם...תודה ועוד משהו לכל הרמקולים יש חיבור רגיל כמו אוזניות או איזה סוג אחר? ואם מישהו יודע מה אורך הכבל של המערכת...תודה

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  18. Started by yirmi_opp,

אוקיי, אז למי שהיה מעורב בת'רד לגבי הרכישה של הרמקולים והכרטיס קול, אז קניתי בסוף את הFortismo 3 ואת הלוג'יטק האלה. הרמקולים הגיעו, אבל מה? בגלל השביתה המחורבנת הזאת הכרטיס קול מתעכב, כי הוא לא היה במלאי ובלה בלה... בקיצור, בנתיים אני עם הכרטיס קול הרגיל שלי, און בורד. חיברתי את הרמקולים לכרטיס בנתיים, כמובן שהאיכות לא כמו שציפיתי, אבל זה עדיין עדיף על המערכת שהייתה מחוברת קודם, עובד הכל חוץ מהרמקולים האחוריים, למישהו יש הצעות מה עוד יש לעשות עד שיגיע הכרטיס קול המיועד? תודה בכל אופן לכל מי שעזר לי להחליט על הבחירה הזאת.

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  19. Started by Leonen,

ידוע כבר מתי הם יגיעו לחנויות בארץ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by szig,

logitech z906 vs z5500 מה מהדגמים יותר טוב ולמה? מה ההבדלים? מה הבדלי המחיר פחות או יותר? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. שלום חברים, יש לי HTPC בסלון הקטן שלי (3 על 3 בערך) מעוניין לשדרג עם מערכת סראונד חמודה ולא יקרה עם באס נעים לאוזן בוואלה שופס מציעים את ה- Logitech Z906 ב- 1800 ש"ח המחיר באתרים בינ"ל עומד על 300 $ לפני מע"מ, משלוח ומיסים (יש מיסים על זה?) אשמח לחוות דעתכם האם כדאי לקנות בארץ או להזמין מחו"ל וגם אם מישהו מכיר את המערכת או מציע חלופות באותו קנה מידה של מחיר (או זולות יותר כמובן) זה יהיה מעולה תודה לעוזרים מצ"ב הקישור למכירה ב-וואלה http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1DJ0B49637

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by King Of Action,

אני עדיין לא מסוגל להחליט מה יותר טוב... פעם פתחתי ת'רד על מי הן מערכות הרמקולים הכי טובות למחשב ואמרו לי שני המערכות הנזכרות לעיל ואמרו לי שה-KLIPSCH אמורה להיות איכותית יותר...אולם , בעקבות הסתכלות בנתונים של שני המערכות אני שם לב כי ה-Z680 , וחוץ מזה הם גם יותר זולים....בקיצר קחו נתונים של שני המערכות : KLIPSCH ProMedia 5.1 - FREQUENCY RESPONSE: 25Hz-20kHz (range) SENSITIVITY: Closed loop system MAX ACOUSTIC OUTPUT: 113dB maximum at listening position COVERAGE ANGLE: Near field design DISPERSION ANGLE: 90° x 40° MicroTractrix Horn OVERLOAD PROTECTION: Limiter circuit ENCLOSURE TYPE: Satellites and centersealed; Subwoofer6th order bass reflex AMPLIFIER:…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by Dr.Drek,

אהלן אנשים! רציתי לדעת האם ה LANTEC ATP3 שווה את ה 100 שקל הנוספים לעומת LOGITECH X230? מה ההבדלים הרציניים בין השניים? תודה, אמיר.

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  24. Started by ccc,

בכל מקרה אין לי כוח להסתכן שהסאב שאני אקנה לא יתאים.. אז החלטתי לקנות חדשים ואלה האפשרויות היחידות! 1. רמקולים 4.1 לוקסאון ! http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=437 2. רמקולים 4.1 של WINNER ! http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1453 כאלה רק 4.1... 3. ג'יניוס http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4837 4. או אפשרות נוספת ורק אם היא ממש שווה את זה... אוזניות ZALMAN SURROUND 5.1 סה"כ מחפש משהו שינגן נחמד, ממש לא צריך ווליום...בכלל לא, שינגן סבבה כזה בחדר ככה ללמוד וזה.. לא לרקוד. אפשר להמליץ על עוד.. אבל לא INSPIRE ושטויות אין לי כסף לזה... אגב סאב 5000 ואט 5.1 יעלה לי 150 שקל.. ואני לא יודע אם אני יוכל לחבר אליו את הקריאטיב שיש לי.. אני …

• 11 תגובות
    • 856 צפיות
  25. אהלן אנשים, אז יש לי לא מעט מידע מהיום בעיקר וחשבתי לרכז הכל במקום אחד. ראשית, בנוגע ל-MS1 של אלסנדרו. הבטחתי לא פעם שאעדכן. אז סביר להניח שאם יהיו שינויים אני אעדכן, אבל היום יצא לי להקשיב להן לא מעט על כמה וכמה מגברים, ומה שיש לי להגיד הוא שהן אוזניות מצוינות במחיר הזה. הבסיס שלהן הוא ה-SR125, ההבדלים העיקריים הם הפאדים והיעדר הסמל מאחורה. אבל בסאונד, עולם אחר. באס אמיתי שלא יבייש כמעט שום אוזנייה, פירוט טוב, איזון טוב. לשם שינוי יש רזולוציה! יותר ממה שיש בכל גראדו שקיימת. עד כה בכל גראדו ששמעתי, אפילו ב-GS1000 הכל היה דחוס ביותר, אין הפרדה בין הקולות. פה יש את זה וביחס למחיר זה אפילו טוב מאוד. במחיר שלהן אין הרבה מתחרות. הדברים היחידים שלדעתי יכולים לתת תחרות (אבל או…

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.