עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום רב, קניתי טלויזיה 37 אינטש, היא מחוברת ללפ-טופ עם כבל HD, אני משתמש בטלויזיה כמסך מחשב.. לרוב אני יושב קרוב לטלויזיה וזה ממש מעוור אותי.. האם יש אפשרות בעזרת תוכנה או כל דבר אחר לעשות SCALE-DOWN לטלויזיה... למשל במקום שתשדר בגודל מסך מלא (37") שתראה 26 אינטש... או כל גודל אחר שאפשר לראות מקרוב בלי להתעוור.. זאת אומרת - שיתחום את המסך בעזרת פריימים שחורים לגודל הרצוי... אני ממש אודה למישהו שיצליח לפתור לי את הבעיה הזאת לפני שאני אאבד את ראייתי לנצח... תודה מראש, ניר

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  2. Started by Lior4543,

אח שלי התקרב עם מגנט לטלווזיה לפני כמה שעות וכמובן שהצבעים השתנו, ניסיתי לחפש איזה כפתור ריסט לצבעים בהגדרות ולא מצאתי. איך אפשר לסדר את זה?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by yortem,

יש לי טלוויזיה שאי אפשר לשנות את גודל הכתוביות במידה והתרגום לא מובנה (אך שם הקובץ זהה) הגופן ממש ממש קטן וגם גופן מכוער. הסיומת של הכתוביות היא srt. יש דרך להגדיל \ להגדיר את מאפייני הכתוביות באמצעות המרה לסוג קובץ אחר או משהו? רעיונות?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכם יש לי סט של 5.1 רמקולים מתוצרת Microlab שמחוברים למחשב באמצעות כרטיס קול sound blaster X-fi. אני יושב קרוב מאד לרמקולים הקדמים והייתי רוצה שהאיזון שלהם יהיה יותר לכיוון הרמקולים האחורים, לא מצאתי שום אפשרות כזו בתוכנה של כרטיס הקול ואין לי אפשרות לשנות את האיזון באמצעות השלט של הרמקולים. אם למישהו יש רעיון כלשהו כדי לבצע את השינוי או מכיר תוכנה שיכולה לעשות את זה אני אשמח לדעת תודה ושבוע טוב

• 9 תגובות
    • 799 צפיות
  5. Started by mardona,

שלום לכולם! רכשתי G51 לפני כשבועיים ואני נהנה מהם מכל רגע,אך למרות זאת ישנה בעיה אשר מציקה לי מאוד! כאשר אני מפעיל סרט בברירת מחדל או מוזיקה(כלומר בלי שינוי האקוולייזר) שומעים את המוזיקה בצורה טובה מאוד אבל כמעט ולא שומעים את קולו של הזמר או של הדובר בסרט!! כך גם קורה כאשר אני משחק בפלייסטישן 2 אני שומע את המוזיקה בצורה מעולה אבל בקושי שומעים את המילים. יש לי ווינדוס VISTA ואני אשמח מאוד אם תוכלו להראות לי איך לשנות את הגדרות ברירת המחדל של הרמקולים בצורה קבוע ככה שהטראבל ישמע כמו שצריך. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  6. יש לי דיסק של הופעה כלשהי (חוקי למתעניינים) הבעיה היא שהמוזיקת רקע נמצאת כולה על רמקול שמאל והשירה נמצאת כולה על רמקול ימין עכשיו ברמקולים במחשב זה לא בעיה (5.1 ואז שומעים את הכל חד צדדי) אבל שמנסים להשמיע את זה על המערכה (הזולה) בסלון שומעים רק את המוזיקה האם יש איזו תוכנה שנותנת לי לעשות נורמליזציה לאיזון בין הכיוונים?

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  7. אהלן חברים אז כפי שאומרת הכותרת האם זה אפשרי להסיר את הכיתוב המעצבן של היבואן ט.ר. לאחר הפעם הראשונה שעדכתי את המכשיר הופיעה כיתובית על המסך שהדביק היבואן בארץ מישהו גם אמר פעם שאפשר לשנות את זה ולצרוב על המסך משהו אחר או למחוק את זה לגמרי מישהו יודע איך? ניסיתי לעשות כל מיני חיפושים אך הכל עלה בתוהו.... תודה מראש לעוזרים ישי ולדמן

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  8. משהוא יודע אם אפשר לשחק באקולייזר של ITUNES, ולהעביר את השיר ל IPOD עם ההגדרה החדשה של האקולייזר?

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  9. לפני כמה זמן רציתי לשנות את שמות הקבצים שבספריית הMP3 שלי מעברית לאנגלית, בדרך פונטית, ז"א אותיות אנגליות עם מצלול עברי: _____________________________________ אביב גפן - אני בודד ומסכן.MP3 = Aviv Gefen - Ani Buded Vemisken.MP3 _____________________________________ אחרי נבירה באמת אינסופית באינטרנט מצאתי מספר תוכנות שכמעט עמדו בקריטריונים אך לא לחלוטין. בעזרת התוכנה החמודה הזאתי, אפשר: א. לקבל רשימת מילים מסודרת לפי סדר האלף - בית של כל המילים שנמצאו בשמות הקבצים בספריה מסויימת ובכל תת הספריות שבה, ב. לערוך בקלות את הרשימה ב EXCEL ולהוסיף את התרגומים הרצויים לכל מילה. ג. להציג תצוגה מקדימה של שמות הקבצים לאחר השינוי ד. לשנות את שמות הקבצים באופן אוטומטי. התוכנה …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by zxcv12,

אהלן! יש לימערכת הפעלה ויסטה פרימיום באנגלית ורציתי לשנות את תוכנית המדיה סנטר לעברית.... אפשרי? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  11. Started by CliCK,

חיברתי את המחשב לטלוויזיה רואים חלק והכל טוב ויפה. עכשיו נשאר לי לטפפל בעניין הסאונד- הנה תמונה שתעזור לי להסביר: אפשר לראות מה תפקיד של כל רמקול עכשיו מחוברים למחשב-בשחור ומה שאני רוצה שיהיה כשאני רואה סרט בטלוויזיה-באדום. האם מישהו פה יודע אם קיימת תוכנה שמחליפה ככה את התפקידים של הרמקולים? תודה! נ.ב המערכת היא 4.1 ככה שאין בעיה של סנטר.

• 9 תגובות
    • 747 צפיות
  12. Started by nadaw,

מי עדיף?? ולמה לכל כיוון?? הם בערך באותו הגודל ואותו המשקל.. ואותו מחיר... אז מי יותר טוב??? למה???

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by IG,

ערב טוב. אני משפץ את הFAQ שכתבתי פעם לפורום אודיו, ואני צריך את עזרת המשתמשים בפורום: אם יש איזה מערכת רמקולים (2.0, 2.1, 5.1, 7.1) או כרטיס (מכרטיסים פשוטים למשחקים, ועד כרטיסים חצי מקצועיים לאודיו באיכות גבוהה- לא מיוחדים לעריכה והקלטה) שאתם יודעים ששווה להמליץ עליהם (לא "יודעים" בסגנון של שמעתי ממישהו\ איפשהו\ מתישהו, או "המלצות" שכל המטרה שלהן זה סתם לשלוח הודעה- רק אם אמת יש לכם ניסיון ומושג בתחום*!), והם נמכרים בארץ, תכתבו את שם החברה והדגם המדובר, רצוי עם איזה ביקורת שעשו עליהם (מאתר נורמאלי, לא איזה עזהנט...), ועם קישור לדף המוצר באתר החברה או בחנות כלשהי בארץ. אתם יכולים להעזר בהודעה המקורית כדי להבין את הכיוון- לינק יש בסטיקי של הלינקים החשובים.... תודה לעוזרים.…

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  14. Started by Radeon38,

שלום בהמשך לדיון שהיה לי פה אני חוזר והרמקולים בידי.ובכן עד כמה שבדקתי אותם ובדקתי עליהם ברשת http://www.audiokarma.org/forums/archive/index.php/t-79388.html על מנת להחליף את האלמנטים צריך לחתוך את הכיסוי (גריל).היות ואני לא רוצה להשחית רמקול בן 20 שנה אני אשמח לעצות. הכיסוי עצמו מורכב משני חלקים חלק עליון - פלסטיק נושא עליו את הלוגו של הרמקול חלק תחתון - מעין רשת סבוכה שניראית דבוקה לרמקול ולא עם "סקוטש" בארבע הפינות. לפי מה שהבנתי בקישור המצורף..על מנת להסיר את החלק התחתון צריך ממש לחתוך אותו. אשמח לפיתרונות. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Henz16,

בוקר בהיר אחד, (אתמול בבוקר) החלטתי שהרמקולים נורא מכוערים. מעוצבים סטייל שנות ה80. לא בשבילי. נתתי להם קצת טאץ' מודרני. אשמח לשמוע דעות. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. היי, יש לי זוג רמקוליים MISSION M74 אשר ראו ימים טובים יותר, אני מעוניים לצבוע/להחליף טפט לרמקוליים האם יש אפשרות לפתוח את הקופסא? האם יש עסקים אשר עושים את זה? יש למכירה טפטים להדבקה? כל מי שיש לו איזה שהיא עצה אני אשמח לשמוע. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  17. שלום. יש לי מוניטורים M-Audio BX5 ואוזניות ATH-AD700. עד כה הם היו מחוברים ללפטופ בחיבור 3.5 מ"מ סטנדרטי, אבל הגיע הזמן לשדרג. חשבתי להשקיע 110 דולר על audio interface כמו Focusrite Scarlett 2i2 ועוד קצת בכבלי XLR - TRS איכותיים (לרמקולים שיתחברו ל 2i2, יחד עם האוזניות שיתחברו עם חיבור של 1/4 אינץ'). אם ישאר עודף אולי לקנות איזה כ.קול חיצוני זול יחסית. העניין הוא שאני לא בטוח אם ה Scarlett באמת ישפר לי את איכות האודיו ישירות, או רק בעקיפין עקב החיבורים האיכותיים יותר. לכן השאלה שלי - האם הקונפיגרציה המוצעת תהיה יעילה, או שיהיה עדיף להשקיע בכרטיס קול איכותי קצת יותר ולוותר על ה Scarlett? אני מאזין בעיקר לרוק ומטאל, קצת פחות לבלוז וג'אז, וגם טיפה לכל השאר. אציין כי אני מתכו…

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  18. Started by koboc9,

רציתי לדעת האם ישנה דרך לשפר את איכות הסרטים שאני מוריד מהאינרנט? יש לי מספר קטעי ווידאו שצולמו מזמן במצלמה ביתית והאיכות לא טובה, האם ניתן לשפר את האיכות? תודה.

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  19. שלום אני מעוניין לשפר את איכות הסאונד שאני לוכד ממצלמת הוידאו (mini dv) אם יש אפשרות לשפר ישירות את הסאונד הנכנס, או לחילופין אחרי הלכידה שלו- לשפר את האיכות באמצעות תוכנה כלשהי... הסאונד אמור לשמש לסרט שאני עורך באמצעות adobe premiere... מצפה לעזרתכם נדב

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by RayZ,

יש לי רמקולים - Creative SBS 2.1 . עכשיו.. האיכות שלהם ממש טובה. אבל מה.. כדי לנצל את כל האיכות שיש להם,אני צריך להצמיד את הרמקולים לאוזניים כדי לשמוע דברים ולשמוע בהם כביכול את ה "צלילים הניסתרים" שמגניבים. למה שומעים את איכות ההשמעה האמיתית רק כשאני מצמיד את הרמקולים לאוזניים?

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  21. Started by ram.freedman@gmail.com,

שלום לכולם, אני זקוק לעזרה - ואני מקווה שפה זה המקום המתאים למצוא אותה... יש לי קבצים בפורמט של mp3של הקלטה שבוצעה לפני כמה שנים. איכות השמע מאוד מאוד לא טובה - הקול עמום ולא ברור. האם יש תוכנה שבעזרתה אני יכול לנקות את הרעשים ולחדד את הקול כך שניתן יהיה להבין את המלל? העלתי לכאן דוגמאות: איכות לא טובה: http://rapidshare.com/files/3298275/bad_quality1995-4.mp3.html איכות טובה (ככה זה אמור להישמע): http://rapidshare.com/files/3298960/good_quality_JLPT4_1998_L.mp3.html אגב - המלל ביפנית - אז אין לכם מה לדאוג אם אתם לא מבינים מה אומרים שם ... תודה מראש, רם

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  22. האם קיימת אפשרות לשפר את הסאונד של תחנות רדיו ברשת או איזו שהיא דרך להעביר את האינפורמציה מהמודם של האינטרנט המהיר ישירות לרסיבר? האם במקרה זה, הרכיב העיקרי שקובע את איכות הסאונד הוא כרטיס הקול, בהנחה שתחנת הרדיו משדרת באיכות טובה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by pro,

האם יש תוכנה שמשפרת את האיכות של שירי MP3? (משהו שנגיד הופך אותה ל320K לשניה)

24. Started by Eli92,

שלום, יש ברשותי אוזניות ATH-M50 אני מעוניין לשפר קצת את איכות הסאונד כי אני מרגיש שיש להם עוד פוטנציאל. האוזניות מחוברות ישירות למחשב לחיבור שיש מקדימה על המארז.וכל המוזיקה שלי היא ב FLAC. הבנתי שיש מכשיר שמחברים לUSB סוג של מגבר(נראה לי קוראים לזה DAC) ועליו מחברים את האוזניות. אני לא מבין בזה בכלל ואשמח להמלצות ממכם מה אני צריך בעצם?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים