אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אני מאמין שהוא יותר טוב מההרקולס. בכל מקרה הגירסה הרגילה עולה בערך 800 ש"ח.
-
- 29 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
איזה רמקולים הייתם ממליצים לשדך לקריאטיב אודיגי 2 בתקציב של עד 1000 ש"ח תודה...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
<צונזר, פירסום חינם אסור בפורום. אנא קרא את הסטיקי עם כללי הפורום בבקשה>
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
כרגע אני משתמש בקריאטיב Vיברה 128. רציתי לדעת אם אני יחליף לפורטיסימו 3 יהיה שיפור ניכר באיכות/עוצמה ? לי זה נראה ברור מאליו שיהיה שיפור, השאלה עד כמה? (בהנחה שאני יחבר את המיני עם היציאה האופטית של הפורטיסימו ?). אני מתכנן לקנות את הכרטיס כי אני גם מתכוון לחבר אליו רסיבר עם רמקולים, אם איכות ההקלטה תשתפר זה רק ייתן לי עוד סיבה לקנות אותו. דעות למיניהם ?...
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
http://www.luxeonav.com/em4.htm הם עולים רק 270 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה זה עושה, כי פעם נתנו לי עצה להוריד אותו לגמרי, אבל אני רציתי לדעת מה משמעותו? ושאלה נוספת הקשורה ל- Sound מה זה EAX?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב, נתקלתי בבעיה די מוזרה. כאשר אני מנסה לראות סרט - המדיה פלייר מתחבר לשרת מוריד את הקודק ואני יכול לראות אבל אין קול ! התופעה היא בד"כ הפוכה כאשר אין מקודד מתאים ואז אפשר לשמוע אבל אין תמונה. הדבר קורה במספר סרטים של שייר ריאקטור (אודיסאה בחלל 2001 / 2010 ומספר סרטי מסע בין כוכבים). במחשב מותקנים כמעט כל הדיווקסים האפשריים כולל חבילת הנמו. בנוסף כל פעם כאשר מנסים לטעון את הסרט הוא מוריד את המקודד ושוב יש רק תמונה ללא קול. כאשר מסתכלים במאפיניי קובץ ה AVI ניתן לראות שלא מצוין פורמט האודיו אלא רק מצוינים Average Data Rate ו Sample Rate ובנוסף Channels (5)בניגוד לדיווקסים הרגילים שעובדים כמו שצריך עם קול ותמונה שבהם מצוין שפורמט אודיו הינו Mpeg LAyer 3 וגם ה Channl…
-
בקרוב אנחנו עוברים דירה, החדר שלי יוצא במרחק קיר מהסלון, וחשבתי על רעיון יצירתי של שילוב בין המחשב שלי (מצד אחד של הקיר) לטלווזיה ושאר המכלולים (מהצד השני של הקיר), זה נראה לי עסק לא פשוט... רשימת הציוד (המשוערת) בדירה היא כדלקמן: בסלון: - טלוויזיה - מגבר + רסיבר (עוד לא רכשנו) - רמקולים (עוד לא רכשנו ) - מכשיר DVD דיוידי (עוד לא רכשנו) - נגן תקליטים (וינילים) (עוד לא רכשנו) - מכשיר וידאו - ממיר של הטלוויזיה בכבלים (ערוצי זהב) - חיבור כבלים בקיר - חיבור רדיו בקיר (גם של הכבלים, זה שקולטים בו טוב) בחדר שלי: - המחשב (כולל כל הכרטיסים שיהיו דרושים) - מסך CRT - רמקולים עם מגבר פנימי אני מעוניין שאת הדברים הבאים יהיה ניתן לעשות בסלון -או- בחדר -או- בשניהם בו זמנית: 1. לראות\ל…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם כל המשחקים שתומכים בפרו לוגיק1, תומכים גם בפרו לוגיק2? ומה פחות או יותר ההבדלים בינהם?
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול GTXP ויש עליו 4 כניסות USB וכשאני מחבר איזה מכשיר USB אל אחד מהכניסות הוא לא מגיב מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שימו לב לדבר מעניין שקראתי: (שורה 9) הם מתכוונים לקליפש אלה של הרמקולים הפצצתיים למחשב (כמו שיש לbiodome) או שזה חברה אחרת? :-\
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לא יודע למה נזכרתי להתלונן אחרי איזה שנה ומשהו שיש לי את הMD הזה אבל בכל מקרה... 1. שומעים בו נורא חלש יחסית ! זה רק אצלי ? יש לי דיסק מן ובערך שאני מגביר לחצי מהמקסימום זה מגיע למקסימום של ה-MD 2. שלי זה לא גרסאת PC כי לא היה אז בארץ בכלל. מה ההבדל בעצם באיכות ההקלטה מהכרטיס קול או מחיבור USB ? 3. האיכות של ההקלטה והעוצמה תלוייה בכרטיס קול ? (כרטיס נוכחי קריאייטיב ויברה 128). 4. מבחינת איכות ושטויות.... איך הוא נחשב (טוב רע נחמד גרוע מגעיל ?...) בקרוב אני מתכנן לקנות או IPOD או MZN-1 ואת הנוכחי אני יעביר לאחי או משהו... תודה מראש לכולכם...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אתם יכולים תגידו לי בבקשה גם איפה מצאתם... תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי חושב לקנות את הנגן דיסקי MP3 הזה במחיר 523 ש"ח: http://www.enking.com.cn/english/products02.php?id=74 מה אתם אומרים? מוכר, לא מוכר, טוב, לא טוב, הארות, הערות, ביקורות, אמבטיה?
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אחרי מאמצים ומלחמות קשות עם המחשב.. סוף סוף הצלחתי למצוא פילטר שבעזרתו אוכל לשמוע AC3 דרך הרסיבר שלי, ומערכת הקולנוע... יש לי סרטי DIVX שרצועת הקול שלהם מקודדת ב-AC3... כדי שיהיה אפשר לפענח את ה-AC3 הייתי צריך להתקין פילטר... ניסיתי את הפילטר של (InterVideo (iviaudio.ax שממליצים עליו בכל האתרים (doom9.org למשל)... - ולא הצלחתי לגרום לו להוציא את האודיו דרך יציאת ה-SPDIF... - האפשרות לכך היתה "אפורה" (disabled). התוכנה היחידה בה הצלחתי לגרום לו לפעול היתה BSPLAYER - אבל... היה חוסר סנכרון של בערך רבע שניה בין הסאונד לתמונה... דבר מציק ביותר. ניסיתי פילטר נוסף שנקרא Odio Dekoda (שלהפתעתי גיליתי שהוא פותח בישראל) - גם שם - אפשרות ה-SPDIF היתה disabled. ולבסוף, מצאתי פילטר שפ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים חבר שלי רוצה ליקנות מיני דיסק ואני מצטט I want and opinion on the best mini discs i can find in israel and the prices for them תודה
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי את המיני דיסק הזה כבר הרבה זמן והוא שירת אותי נאמנה... אבל בזמן האחרון כל פעם אני מקליט משהו הוא מחסל את הבטרייה תוך 3 דקות ואז הוא נכבה. שאני מפעיל אותו הוא מראה לי שהבטרייה מלאה ואז שאני מקליט שוב אותה בעייה אחרי 3 דקות היא מתרוקנת (לפי מה שהוא מראה) . מה עושים ?!??! שולחים לתיקון ?...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אחותי מאד מעונינת במערכת רמקולים למחשב שיש לה בחדר, רוב השימוש שם הוא כמובן ל-MP3 שונים והיא רוצה מערכת רמקולים סבירה שלא תעבור את ה-350 שקלים, מכיוון שבתחום הזה אני לא הכי טוב אני אשמח אם תעזרו לבחור משהו סביר במחיר זה... ובהחלט אגב לא צריך יותר מ-2.1 איכותי...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי Yamaha YST-MS201, סאב + 2 לוינים, ואני קונה מחשב חדש, הכרטיס קול שעל הלוח AC97 יספק את הביצועים או שעם אני יקנה Hercules Game Fortisimo 3 יהיה הבדל ענק?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני עומד להחליף את ה SB 128 שלי ב FORTISSIMO-3 (או SB LIVE) ורציתי לדעת: 1. האם לפורטיסימו יש פריסת DD5.1 בחומרה כמו ל-SB LIVE או רק בתוכנה ע"י POWER DVD? 2. יש לי כרגע שני רמקולי-מחשב פשוטים, האם אני יכול לקנות מערכת 4.1 (למשל INSPIRE 4400) ולהשתמש באחד מהרמקולים הישנים בתור סנטר, וכך לקבל מערכת 5.1? (כי ראיתי שה-SUB והסנטר משתמשים באותה יציאה בכרטיס קול) 3. האם במערכת 4.1 (ו 5.1) כל הרמקולים (SATELITES) מתחברים דרך ה-SUB? או שאפשר לחבר אותם (אנלוגית) רק לכרטיס קול (בהנחה שהכרטיס תומך ב-5 רמקולים כמובן) תודה מראש לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה יופי! איזו איכות! פשוט בלתי ניתן להגדרה! :dance: האלבום החדש של אסטרל השתחרר לחנויות בארץ ובעולם לפני כיומיים והוא פשוט מדהים, הצילו!!!!!!!!! מומלץ בחום לכל ה Fanz.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בעל 6 channels יציאה אופטית ומחיר של עד 200 ש"ח??
-
שלום לכולם, יש ברשותי את הרמקולים הנ"ל, הייתי רוצה לשמוע דעות של אנשים עליהם (אני יודע שזה לא הטופ של הרמקולים) אבל יחסית לזוג איך הם? למישהו יש אותם? ודבר אחד שאני לא מבין... איפה כיוון הווליום שלהם? יש לי אותם דיי הרבה זמן ופשוט אני לא רואה שום כיוון של ווליום על הרמקול... מישהו יכול להעיר את עיני (אני יודע שזה נשמע דיי מטומטם שאני לא יודע איפה הווליום, אבל זה המצב) תודה מראש. :saint:
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לחבר מערכת 4.1/5.1 לדיסקמן Mp3 שלו. Aztech AMS 5.1 - מחיר: 983 ש"ח. Hercules 510 - מחיר: 738 ש"ח. הוא מעוניין בדעותיכם על שתי המערכות הנ"ל, ואולי הצעות יותר טובות אם ישנן בטווח המחירים הזה (עד 1000 ש"ח). האזטק קוסמת לו בגלל השלט בינתיים. תודה מראש על כל העזרה.
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זה רמקולים קידמיים מדפיים, עולים 1100 ש"ח רציתי לשאול אם מישהו שמע עליהם או התנסה איתם. ואם כן איך הם שהשוואה לטאנוי MX2 (שכמעט לא נמכר כי הוא דגם ישן)
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-