עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לציין שיש לי כרטיס סאונד לא O\B והיום כשהפעלתי חלונות ולחצתי על היוזר המסויים ב-WINXP פתאום נשמע רעש מוזר (כשהיה אמור להתנגן הסאונד של ההתחלה של המחשב) והמחשב עשה לעצמו RESET. מה שתיארתי קורה פעם אחר פעם כשאני מפעיל את המחשב ועכשיו ניתקתי את הכרטיס סאונד והכל עובד טוב. אין לי כח לכרטיס הזה שהוצאתי אז אני רוצה לדעת איך אני מפעיל את ה-O\B כי אני רוצה שיהיה לי סאונד במחשב :-\

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by liran2003,

שלום, חבר שלי קנה את הנגן iRIVER T30, והעברית אצלו מוצגת בצורה הפוכה. האם יש התקנה לתמיכה בעברית? האם עדכון קשוחה ייפתור את הבעייה? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  3. Started by SpiritKnight,

אני צריך דריברים הכי חדשים לכרטיס קול O\B הבא: Creative SOUND BLASTER PCI 128- הדריבר הנוכחי שלי הוא מה2001\12\4, לכן אני מניח שזה הדריבר שבא עם הלוח. הלוח הוא GIGABYTE 7VRXP REV2. תודה למוצא.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  4. ברגע זה אני משתמש ב-Eacan A-600X (רמקולים מצויינים אבל 2.1). אני רוצה לעבור ל-5.1 עם סראונד נורמלי. התקציב שלי הוא עד 700 שקל. אני אשמח לעצות , תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם, אני מנסה את מזלי פה, בתקווה שאוכל לקבל סיוע והדרכה בתחום בו אין לי ידע כלל, והייתי שמח לצבור בו מעט ניסיון מבעלי הידע והמקצועיות. אני מאזין למוזיקה לא מעט (בין שלוש לארבע שעות ביום) בעיקר דרך הרמקולים (הפושטים) של המחשב הנייח שלי, או באוזניות דרך נגן המוזיקה שלי. לאחרונה אני ורעייתי רכשנו דירה, וחשבתי שזו תהיה הזדמנות טובה להשתדרג מעט ברמה האודיופילית, ולהשקיע במערכת מוזיקה ביתית. מכיוון שאני בור למדי בנושא, הייתי שמח לקבל מכם מעט עזרה בתחום, בכדי להתחיל ולהבין לפני מה אני עומד, לדעת מה השיקולים שצריכים להלקח בחשבון, ולא לעשות טעויות שאני אצטער עליהן... אז כדי שתוכלו לעזור לי באופן יעיל אנסה לתת קצת פרטים עלי, ואח"כ אציג את השאלות שלי; קצת פרטים: 1. אני …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by noneskillz,

אז ככה אני רוצה לקנות רמקולים לחדר 5.1 כולל סאב וופר התקציב שלי בין 1000-1500 באס חשוב לי שישמעו אותו טוב אני יודע microlab מאוד טובים אך אני לא יודע איזה דגם הכי טוב. בעיקר אני רוצה לשים כל רמקול בצד אחר של החדר שיצא הרגשה כיאילו המוסיקה,סרט,משחק מה שלא יהיה שיבוא מכל הכיוונים. אני רוצה לחבר לזה את המחשב שלי,את הטלוויזיה ואת הPS3 יש רעיוניות?? שמעתי קצת על X23 וX13

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  7. אני רוצה לשים רמקולים במקלחת ולחבר אותם למחשב שנמצא בחדר ליד, ואז יוצא מצב שיש ביניהם כבל של איזה 4 מטר. אני צריך שהרמקולים יהיה כמו שפחות עמוקים (מבחינת גודל, רוחב ואורך זה בסדר אבל יש בעיה עם העומק כי אין הרבה מקום). הבעיה היא שבדרך כלל הרמקולים האלה באים על כבל אודיו שמחובר אליהם ומתחבר למחשב, איך אני מאריך אותו ל4 מטר? האם זה יפגע באיכות הסאונד? איזה רמקולים אתם ממליצים בשבילי? ראיתי בZAP ונראה לי שאלה הכי התאימו לי : YSTM101 של YAMAHA וגם:Genius SP-HF 2.0 560Watt. אני יודע שהימאה נשמעים יותר טובים כי זה ימאה, אבל הג'יניוס הם 14W RMS והימאה רק 10, והאיכות פה גם ככה לא תהיה בשמיים, מה גם שהג'יניוס נראים לי יותר יפים. מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  8. Started by GbeTech,

היי אני רוצה לקנות נגן mp3. ואני יודע שה iRiver וה iPod הם המובילים בתחום. בעקרון יש לי נגן 256MB, הוא פשוט התקלקל. יש לי בקושי 200MB שירים, אבל אני רוצה קצת יותר נפח ליתר-בטחון. אני חושב שג'יגה אחד יספיק לי ביותר... בעקרון מה יותר טוב (מבחינת איכות קול, נוחות, משקל וכל אלה לעומת מחיר)? iPod 1GB - 800NiS http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=385046 iPod 2GB - 956NiS http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=369939 האם שווה לי בכלל 2GB? או אלה: iRiver 5GB - 1170NiS http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=40046 iRiver 6GB - 1140NiS http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&amp…

• 34 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. שלום ! יש לי את ה - Creative X-Fi XtremeMusic ויש לי את הרמקולים Creative Inspire GD 580 5.1 . http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=9137&nav=0 עכשיו יש את הדבר הזה שקיבלתי עם הרמקולים, מן רסיבר כזה או לא יודע איך לקרוא לזה ... שאם תראו באתר יש לו גם כמה יכולות פיענוח או משו. שאליו מתחברים בעצם הרמקולים, יש לו ארבעה חיבורים - 2 אנלוגי [ירוק/שחור/כתום], [אדום/לבן], 2 דיגיטלי - קואקסיאלי ואופטי. אליו מתחבר הפלייסטיישן 2 בחיבור אופטי, הממיר של HOT בחיבור אנלוגי [אדום/לבן]. אליו גם מתחבר הכרטיס קול וכל ספריית הוידאו, סאונד ומשחקים. השאלה שלי עם איזה חיבור עדיף לחבר את הכרטים לרסיבר הזה ולרמקולים בעצם. ל - X-Fi יש …

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  10. Started by dudidu08,

חברה קניתי לא מזמן אייפוד טאצ' וכדי להנות מהאיכות החלטתי לרכוש אוזניות חדשות ואיכותיות. במסגרת תקציבי הומלצו לי 2 האוזניות הללו ואני ממש בהתלבטות על איזה מהם ללכת... אם אתם יכולים להמליץ באמת ולתת לי סיבות למה לקנות את הדגם שאתם חושבים עליו ולא דווקא הדגם השני... תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by KF,

מישהו מכיר את ה Sennheiser CX3.00 ? הבנתי שיש גם את ה-2.00 שמגיעים עם מיקרופון. מחפש משהו עד 270 ש"יח.

12. אני צריך מערכת רמקולים של 2 רמקולים וסאב אחד, ושגם תבוא עם בקרת שמע, סתם דוגמה חיפשתי בגוגל להמחיש לכם: http://www.proaudiocanada.com/database_images/spl_2489_front.jpg עד 200 ש"ח ללא חריגות בכלל. אני צריך משהו שלא יהיה חזק מאוד כי אני בכל מקרה לא שומע על גבוה גם כשאני לבד, שיהיה מעוצב זה חשוב לי, ושיחזיק כמה שנים... תודה!

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  13. שני רמקולים ג'נריים עלובים הרסו לי את ההנאות האקוסטיות למשך 5 שנים ועכשיו הסוף !!! יש לי חדר בגודל בינוני ועכשיו ה ATP3 נכנס ועושה פה שמח, עוצמת הווליום גבוהה מאוד והאיכות לא הולכת לאיבוד, באסים חזקים מאוד, צלילים מדהימים, הכל מאוד מאוד מרשים ועוצמות חבל על הזמן זה פשוט תותח זה נראה קטן, אבל זה לא מה שאתם חושבים, אם אתם מתלבטים מה לקנות - איזה מערכת 5.1 בשקל אני ממש ממש ממליץ ללכת על ATP3 - איכות סוף הדרך. אם אתם רוצים סרוואנד טוב קחו ATP 5 ואל תקנו את ה CREATIVE הפשוטים האלה, לכו עד הסוף ! מאוד מאוד מרוצה מהמערכת ובגדול אני בא לתת פידבק לכל מי שמתלבט, זה שווה. יום טוב ופיצוץ נעים לכולם (לא מהסוג ה"רגיל" כן ?). :ylsuper: :smiliedisco1: :dazzler1:

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by Idosavir,

היי ! חפרתי בפורום ובכלל באינטרנט ובאמת שאני כבר מבולבל, אשמח מאוד לעזרתכם, מחפש: טלוויזיה 58-60 אינץ למרפסת - כך שיש שם יחסית תאורה גבוהה - חשוב לי שתהיה איכות קול טובה - אפשרות לחבר דיסקאונקי ולראות סרטים עם כתוביות בעברית - תמיכה בעברית טובה - 3D לא מעניין - אחריות מעל 3 שנים - מחיר - לפי מה שראיתי עד 8K זה מחיר הגיוני למסך בגודל הזה, לא? מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. מה שרשום למעלה: האם יש עברית לIAUDIO M3L? אם לא אז מתי תצא?

• 8 תגובות
    • 690 צפיות
  16. <p><p>לקראת Black Friday חשבתי לקנות אוזניות חדשות.</p><p>אני מתכנן להשתמש בהן בעיקר בעבודה (משרד).</p><p>אני שומע הכל מהכל, אבל בעיקר אלקטרוני ואינסטרומנטלי (שזה כולל מוזיקה קלאסית).</p><p>העניין הוא שיש לי אוזניים רגישות יחסית - עם רוב האוזניות שהיו לי תמיד הרגשתי כאב באוזניים אחרי שעה-שעתיים.</p><p>אני מאמין שזה גם בגלל הסאונד וגם בגלל הלחץ הפיזי שהאוזניות מפעילות. אני לא משתמש באוזניות In-ear כבר שנים.</p><p>הייתי שמח שהאוזניות יבודדו רעש, אבל זה לא הכי קריטי (ז"א, אני מוכן להתגמש על זה במחיר).</p><p>מחיר? 400 ש"ח גג (כולל מבצע, אם יש).</p><p> תודה (:</p></p>

• 1 תגובה
    • 4k צפיות
  17. שלום לכולם ! אז ככה , יש לי מוניטורים של DYNAUDIO BM6A וכרטיס קול מגדם FIREFACE 400 כמו שאתם מכירים . הבעיה שלי היא , שאני מנסה להפעיל שיר כולשהוא יש לי קפיצות מהמוניטורים אני שומע כמו פלאקים כאלה , טאק טאק טאק טאק משהו כזה ושאני נותן למחשב שלי להתאמץ טיפה זה משמיע קפיצות קצת יותר חזקות , עכשיו האפשריות שניסתי כדי למנוע את הבעיה הם : *ביטלתי את הכרטיס קול המובנה בביוס - לא נפתרה הבעיה *ניתקתי זכרונות חיברתי + כול המחשב פירקתי חיברתי - לא נפתרה הבעיה *פירמטתי את המחשב והתקנתי ישירות את ההתקנה של ה FIREFACE הכרטיס קול - לא נפתרה הבעיה *ניתקתי את כרטיס ה FIRE WIRE שאליו מחברים את הכרטיס קול FIRE FACE , ניתקתי אותו ושמתי אותו בסלוט אחר במחשב - לא נפתרה הבעיה אבל איך כן נפתרה…

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  18. Started by mor250732,

שלם לכולם.. אני מחפשת מערכת סטריאו קטנה וקומפקטית שיש לה שתי יציאות אודיו אליה אוכל לחבר את המחשב ואת האייפון (בעזרת ה-dock של אפל). אני לא מחפשת משהו עם חיבור מובנה לאייפון אלא מערכת שאני אוכל לחבר אליה אותו. התקציב נמוך - עד 1000 ש"ח (יותר בסביבות עד 600). מה שחשוב לי שיהיו רמקולים קטנים, רדיו, כניסה לדיסקים ושתי יציאות אודיו. ראיתי את המערכת הזאת שכבר אפשר לחבר אליה את האייפון אבל הביקורת עליה לא טובה ואני לא יודעת אם אפשר לחבר אותה למחשב : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=726750 אני לא מחפשת משהו רציני ומקצועי, בסה"כ משהו קטן לחדר שלי. תודה לעוזרים, ואני מצטערת אם משהו לא ברור אני לא מבינה בזה כל כך.. (:

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  19. Started by parker,

היי, אני כבר זמן מה רוצה לקנות רמקולים חדשים ולאחר קריאה של הביקורת על הרמקולים הנ"ל כאן באתר החלטתי לקנות אותם. בדקתי בזאפ איפה ניתן להשיג אותם והחיפוש לא העלה יותר מדי תוצאות. האופציה היחידה שנראית סבירה היא חנות בשם kingpc. רציתי לדעת אם מישהו מכיר את החנות, או לחילופין אם יש חנות אחרת באיזור אשדוד או מרכז תל אביב שמוכרת אותם. תודה רבה מראש :]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. אבא שלי נוסע לחול והוא אמר לי שהוא יקנה לי סאב הוא לא רוצה שנאי יפוצץ את הבית אז מצאנו משהו נחמד של סוני 75 וואט שיורד עד 20 הרץ לינק : http://www.etronics.com/product.asp?stk_code=sonsawm200&store=&catid=4197 מה אתם חושבים? בחדר לשי אני בעיקר שומע מוזיקה ומשחק משחקים ויש לי רסיבר עם יציאה לוופר אקטיבי סרטים אני רואה לעיתים רחוקות אתם חושבים שסאב יעזור לי ויוסף עוד באס? נ.ב יש לי רמקולים ריצפתיים שנותנים באס לא סטלייטים אז? גם יש את זה שאולי אני יוסיף כסף ויקח אותו : http://www.etronics.com/product.asp?stk_code=sonsawm500&store=&catid=4197 אותם ספסיפיקציות אבל יותר חזק 150 וואט אבל 75 וואט זה מספיק לחדר נכון<? ? :

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by imac,

חבר שלי קנה ציוד של DJ והתאמן בו כבר הרבה.. בגלל שאהבתי את מה שהוא עשה אמרתי לו שכדי שיחבר את הציוד למחשב ויעשה כמה סטים יפים בשבילי.. הוא הסכים, חיברנו את הציוד למחשב הכל הלך טוב אבל האיכות לא יוצאת הכי טובה. הכוונה היא דיי סבירה, אבל אנחנו לא מבינים למה יש רעש שמפריע.. חשבתי שזה חשמל ססטי, אז קניתי חיבורים יותר איכותים למחשב ועדיין אותה הבעיה אני חייב לציין האיכות דיי טובה, אבל עדיין הרעש הזה מפריע.. זה מן "תססססססססס" כזה חח אני לא יודע איך להסביר אני מקווה שמישהו יעזור לי למצוא פיתרון לבעיה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  22. מה התכונה לדעתכם הכי איכותית ונוחה לראות בה סרטים? עד עכשיו עבדתי עם Bsplayer אבל התחילו להיותבה באגים מוזרים אז מחקתי...

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. בוקר טוב רציתי לברר, יש ברשותי HTPC בנוי על H55 ו i3 אני צריך איזה תוכנה שתאפשר פשוט ב לחיצת כפתור לבחור את ה OUT בלי לגשת ללוח הבקרה, יש משהוא כזה ?

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  24. Started by Rule The Pc,

קניתי C200 של POPCORN HOUR וגם כרטיס WIFI פנימי. להתקין את הכרטיס לא היה פשוט בכלל, ולא כי זה קשה אלא פשוט ההוראות היו לא ברורות בכלל. בסופו של דבר הצלחתי להתקין את הכרטיס והדלקתי את המכשיר לראשונה על מנת לראות סרט, הלכתי להגדרות וחיפשתי את הרשת האלחוטיתית הביתית שלי (עובדת דרך ראוטר תקן N), זה מצא את הרשת עם כל הפרטים (SSID וIP). לאחר מכן ניסיתי לראות את המדיה המשותפת (קודם כל ניסיתי דרך שיתוף של הספרייה במדיה פלייר, אבל זה לא עבד אז הורדתי IHOME ובדקתי שיש לו ברשימה וידאו) אבל זה אומר לי שאין תוכן משותף בשרת. אז ניסיתי לבדוק אם זה בעיית תקשורת (כי עשיתי כל מה שהסבירו שצריך לעשות על מנת לשתף) אז ניסיתי להכנס לרדיו אינטרנט וYOUTUBE דרך הסטרימר אבל זה אמר לי שזה לא יכול ל…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום לכולם, הממיר מחובר למחשב באמצעות כבל RCA (צהוב, אדום, לבן), כרטיס טלוויזיה PVR-150. אני צופה בטלוויזיה באמצעות media center, והתמונה בפורמט 4:3. חיפשתי בכל ההגדרות של מדיה סנטר, וגם שיניתי את ההגדרות בממיר לתמונה רחבה 16:9, אבל עדיין התמונה היא בפורמט 4:3.... יש למישהו מושג מה צריך לעשות? איך מקנפגים את זה? אפשרי בכלל?? תודה מראש!!

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.