עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי כרטיס קול זבל שמוציא רעשית גרועים,שמורכב על הלוח אם, שווה להחליף אותו להרקולס 3 הזה, או לא??? יש לי רמקולים ד טובים עם סאב ועוד 2 של LOGITECH !

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני לא זוכר איפה זה אולי משהו יכול לכוון אותי איפה זה נמצא בבקשה... חיפשתי ולא מצאתי

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  3. סתם החלטתי שבא לי לקנות מיקסר לא כי אני די גי או משהו סתם לכיף בשביל לממקסס לי טראקים ולהקליט למיני אני רוצה לקנות איזושהו מיקסר במחיר של סביבות ה 500 + האם בכלל יש אפשרות כזאת ? משומש יד שנייה לו אכפת לי רצוי אבל במצב טוב יחסית מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by yuvalt,

היי, מישהו יודע אם כבר מוכרים בארץ נגן DVD שיודע לנגן גם CDs שיש עליהם קבצי WMA? תודה יובל

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  5. Heya! יש כאן מישהו עם גישה לארכיונים (או עם זיכרון מעולה), שיכול לתת לי את תאריכי היציאה (לא חייבים להיות מדוייקים.. "אמצע 2000" יכול להספיק..) של: AudioCD נייד (יעני קומפקט-דיסק) MP3 Player, Flash Memory based CD-MP3 Player HD-MP3 Player כמו כן, של איזו חברה הוא אותו מוצר ההופיע לראשונה ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Kerberos,

אוקיי הבעיה היא כזאת יש לי מיני דיסק של סוני MZR501. ה PClink שבא איתו הוא אנלוגי. זה לא קריטי ולא משנה כי השגתי מחבר אחד אופטי אבל הוא לא ישאר אצלי קבוא. הבעיה היא שבהקלטה הוא צריך 2 שניות כדי לזהות שהחליפו טראק. האם מישהו יודע על תוכנה או OutPut Plugin ל Winamp שיודע לעשות אחרי כל שיר Pause של 2 שניות ?? תודה

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  7. Started by bilbo,

קודם כל לא ראיתי שמשהוא כתב על זה משהוא ... אז יצא Game Theater XP 7.1. מאחר ויש לי כבר 4 שנים : LIVE + מערכת רמקולים 4.1 ואני חושב על UPGRADE אז 1. איזו מערכת עדיפה? 2. איזו מערכת רמקולים קיימת ל 7.1? בגלל שמערכת SOUND עומדת במיבחן הזמן ואפשר לימשוך אותם כמה שנים טובות זה ניראה לי ממש מיותר ליקנות היום את ה 6.1. מה דעתכם? האם Game Theater XP 7.1 הוא Gamesurround Fortissimo III 7.1 בתוספת הrack?

• 23 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. כל הרמקולים מתחברים לסאב וממנו יוצא חיבור אחד לכרטיס עכשיו שאני מכוון בתוכנה של הרקולס 4.1 ועושה טסט האחוריים לא משמיעים אבל אם אני מריץ בווינאמפ אז יש להם סאונד אבל אני לא בטוח אם הם מכוונים כאחוריים דרך אגב חיברתי את החיבור האחד שיש לסאב ל FRONT OUT למישהו יש עצות לפיתרון? ודרך אגב שמתי לב שמהסאב יוצאים גם קולות ולא רק באסים זה בסדר?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by yuval_cohen,

למישהו ידוע על בעיות דריברים או בעיות אחרים של הפורטיסימו3 עם המערכת ווינדוס מילניום? (קראתי את התרד שמישהו פתח פה לא מזמן.. רציתי לדעת אם מישהו יודע על עוד בעיות..) תודה

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  10. Started by erez20,

כרטיס: Creativ sound blaster live value רמקולים: כעקרון זה חבילת 4.1 של 4 רמקולים + סאב. את השניים הקדמיים החלפתי ב2 רמקולים ממערכת ישנה שהם רמקולים גדולים וטובים יותר. בעיה: שמתי לב שפתאום השירה נשמעת חלושה יותר זאת אומרת המילים בשירים על רקע המוזיקה נשמעות חלשות יותר. עכשיו זה לא שהפעלתי איזה פלאג אין של קריוקי... אני ממש ממש לא בקטע וגם לא שיניתי שום דבר בהגדרות בזמן האחרון וניסיתי לשמוע דרך כמה תוכנות (וינאמפ 3 ומדיה פלייר) ואני מקבל את אותה תופעה... מישהו יכול להסביר או יותר טוב להציע פתרון ????????? המחשב זה המערכת שלי !!!!!!!!! May all be happy and full of love ארז עריכה: עליתי חלקית על הבעיה... הכרטיס מוציא כאילו רק ערוץ אחד (שמאל) וזו הסיבה שאני שומע רק חלק מהסא…

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  11. אני זקוק דחוף למקליט דיגיטלי שמעבירבאופן מהיר את ההקלטה אל המחשב לצורכי עריכה, מי שיכול לייעץ, או לשלוח לי איזה לינק טוב, אודה לו מאד מאד תודה רבה

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  12. Started by elidotan,

שלום לכולם. לפני כשלוש שנים מיקרוסופט מכרהרמקולים מצויינים במח יר של אלף ש"ח. עד היום לא נתקלתי ברמקולים באותו התקציב, עם אותה האיכות. אני מת לקנות אותם אך אין להשיגם כיוון שיצורם פסק מזמן. אשמח לקנות משומשים, או לשמוע המלצות על רמקולים מקבילים באיכותם כיום. תודה רבה, עלי דותן.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by elidotan,

שלום לכולם. ברשותי 800 ש"ח לקניית דיסקמן המנגן mp3. התלבטותי העיקרית היא בין הנגן mpman - cd350 במחיר של 650 ש"ח. או הנגן החדש של סוני: dcj-501 במחיר של 750-800 ש"ח. הבנתי שאלו הנגנים המובילים. חשובה לי התצוגה, וכן חשוב לי עיון בספריות ושמות של שירים. בסוני אני יודע שלא אהיה מאוכזב, אבל איני יודע האם אני משלם על מותג בסוני, ולמעה האמ-פי-מן יתברר כטוב יותר (הרי הם אלו שהמציאו את נגני האמ-פי-שלוש). אשמח באופן דחוף ביותר לתגובות כאן בפורום או באימייל שלי elidotan@012.net.il בתודה מראש עלי דותן. :smoke:

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  14. אז ככה, אני פונה אליכם, כל מומחי הסאונד... לפני כמה ימים קניתי מגבר ישן (זה מגבר משולב) של חברה מאד מאד איכותית בשם SCOTT (אמריקאית), והוא רסיבר מאד איכותי ומאד חזק, עכשיו יש לי איתו שני רמקולים ישנים של 100W, אבל הם לא של חברה מוכרת, אז ככה שלא שומעים הכי טוב, ואני רוצה להתקדם לרמקולים חדשים וטובים יותר. ההגבר של המגבר עומד על 85W*2 RMS, ואני מאמין שהוא נותן את זה ואף יותר מכיוון והוא צורך כ 620W. הרעיון הוא לקנות שתי רמקולים איכותיים ככל שניתן במחיר של כ-2000 ש"ח אני חושב שבמחיר הזה אני יכול למצוא דברים די איכותיים, לפחות בתחום האנושי (10000 ש"ח לזוג רמקולים קדמיים זה לא אנושי בשבילי, מצטער). אז עשיתי חיפוש קטן ב ZAP, ומה שמצאתי זה ככה: MX-3 Tannoy, מחיר= 2190 ש"ח…

• 27 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. Started by singera,

יש לי את הכרטיס הנ"ל והוא מחובר לרסיבר בעזרת כבל דיגיטלי הריסבר מציג שהוא מקבל 2 ערוצים בלבד כאשר בתוכנה מוגדרים 5.1 ?? כאשר אני מחבר לו DVD אז הוא מזהה 5.1

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  16. אני די.ג'י ואני צריך כרטיס אם איכות הקלטה טובה אני מקליט ממיקסר של די.ג'י שמחוברים אליו 2 קומפקטים פיוניר cdj100 ו2 פטיפונים טכניקס 1200.... אחרי ההקלטה אני גם עורך את הסט שלי אם תוכנות כגון: Acid 4.0. Sound Forge 6.0 ויוצר מקצבים אם: Reason 2 אני מעדיף כרטיס אם פנאל כי הגישה יותר קלה... והכרטיס הזה הוא חיצוני ונייד שזה בכלל אחלה (לפי דעתי) אבל השאלה היא אם עצם זה שהוא מחובר ל USB זה יוצר בעיות כלשהן, או שהאיכות ירודה ... בקיצור אני לא צריך כרטיס שתומך סראונד כי שאני רוצה לשמוע מהמחשב הוא מחובר גם למיקסר והמיקסר מחובר למגבר תעשיתי 1400 וואט שמחובר ל 2 רמקולים של JBL 500 וואט .. (יש לי חדר שהוא אולפן בבית והמחשב גם נמצא בו ..) אין לי תקציב גדול מאוד עד 1000 ש"ח ואני מעד…

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  17. אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש חשבתי או על GAMES TETHER XP HECULES או על CREATIVE AUDIOGY אני ממש מבולבל ולא יודע מה לקנות ואני גם רוצה לקנות רמקולים טובים במחיר סביר(1000+-) בבקשה תעזרו לי אני נואש!

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by yuval_cohen,

הי יש לחבר שלי מינידיסק (mzr909) עם כניסה אופטית והוא רוצה לחבר אותו למחשב אז הוא מעוניין לקנות כרטיס קול עם יציאה אופטית (מרובעת) בתקציב של בערך 250 שקל מה אתם אומרים על ה apache cybersound acs200?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by dudi1234,

קניתי אתמול ואני לא מצליח להוציא ממנו באופן קבוע צליל דיגיטלי...כלומר פעם יוצא צליל למגבר ופעם לא יוצא.... ופעם יוצאים רק רעשים כאלו.... יש למשהו מושג מה לעשות? הורדתי את הדרייברים הכי חדשים ויש לי WIN XP.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. חשקה נפשי בקניית רמקולים Logitech Z-560 4.1! - בארץ רמקולים כאלה עולים בסביבות ה-2000 ש"ח. - חיפוש קצר ב-eBay מראה שניתן לקנות אותם חדשים סגורים באריזה ב-81$ (דהינו 385 ש"ח!) אני חסר נסיון לחלוטין בהזמנת מוצרי חשמל מחו"ל... ??? כיצד המשלוח מועבר אלי? כמה מס' ילקח ממני על המוצר? כמה יעלה לי המוצר בסופו של דבר? (בלי ספק הרבה מעבר ל-385 ש"ח!) האם בכלל כדאי להזמין אותם מ-eBay או להימנע מהסיכון ולקנות אותם בארץ? נ.ב. בבקשה לא לענות בתגובות כמו "למה אתה לא קונה את XYZ", או "זה רמקולים גרועים", השאלה היא לגבי ההזמנה גרידא.

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. מישהו יכול לתת לי הסבר קצת על המגברים האלו... אני זוכר שאחד המנהלים פה פרסם חנות באיזור גבעתיים שמוכרת ציוד יד שנייה...אני לא זוכר את האתר שלה והיה שם הרבה ציוד ישן כמו מגברי מנורות וכו'...אם מישהו יודע על איזה חנות אני מדבר אז שייתן לי את האתר בבקשה... תודה מראש

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Lev-UFO-Child,

???

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  23. Started by urich,

כן ראיתי את המוצר בחנות כלשהי באינטרנט במחיר 860 שקל בערך מה דעתכם על המערכת 5.1 הזולה יחסית הזאת בשביל מי שלא אוהב קןל חזק מידי

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by simon 23,

אם יש עליו ביקורות או חוות דעת ...

• 1 תגובה
    • 805 צפיות

דיונים חדשים בפורומים