עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by gal_il50,

שלום. יש לי LOGITECH Z560 והכרטיס קול שלי הוא זה שבא עם הלוח אם(גיגבייט VAX). השאלה שלי היא אם אני אקנה כרטיס קול(משהו בסביבות 500 שקל) אז האם בכלל יש שיפור ואם כן איזה בדיוק ובמה הוא יתבטא. מה ההבדל? מה זה נותן ואם אפשר אז גם המלצות לכמה כרטיסים טובים. תודה.

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  2. Started by Bah_gots_pIII_450,

אחרי שראינו את יציאת דגמי ה N10/E10 היוקרתיים לכבוד 10 השנים הראשונות למינידיסק, עכשיו תורן של היחידות הזולות יותר. l MZ-NE410 MZ-N510 MZ-NF610 MZ-NF810

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  3. יש לי טייפ דיגיטלי של CENIX , שיש לו יכולת להעביר בזמן מהיר ההקלטות שלו למחשב, אבל זה בפורמט לא מוכר עם סיומת CVS , אשמח מאד לדעת איך להעביר את הפורמט הזה לקובץ קול רגיל כמו WAV או MP3 וכדומה, תודה רבה לכם מראש על כל פיסת מידע

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  4. חשבתי לקנות דיסקמן MP3 ולא אף אחד מהמכשירים האחרים מסיבות יחס עלות לתועלת (ואין לי כוח לשנות דעה). מה הם ההבדלים בין הדגמים ? ישנו את האם הם מראים שם, האם אפשר לצרוב תקיות, האם יש להם שלט, ואפילו לפי הדיסקמן באתר הזה שכתוב שהוא מפעיל VCD - http://www.ego.com.tw/product/LV310.htm איזה עוד דברים חשובים יש ? האם יש דגם או חברה ספציפית שכדאי לי ללכת עליה ?

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  5. Started by Dadude,

המקרה הוא כזה , יש לי נגן MP3 איכותי של תומפסון , אבל לצערי הוא בא בלי שלט .... אני רוצה לדעת עם שלטים נמכרים לחוד ואיפה בארץ אפשר לקנות אחד , עדיף כמה שיותר זול... אבל לא משנה. האם שלט של נגן אחר יעבוד עם הנגן שלי? בקצרה ... איך אני משיג שלט לנגן שלי? תודה מראש .....

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  6. אני רוצה לקנות אחד כזה בתקציב של 250 שקל... ההרקולס ירד מהפרק כי קשה להשיג אותו ואיפה שיש אותו הוא יקר האם ה terratec 512i הוא פתרון טוב? (יש בו יציאה אופטית נכון?) והוא עולה 230 שקל אם לא אנו תנו לי הצעות אחרות תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Jcs,

איזה נגן נייד כדי לקנות ואיזה סוג? (CD MP3, HD MP3, MINIDISC וכו') ??? ??? ??? ??? ??? תודה מראש

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. איכות שמע למשל? איכות האוזניות? המחיר קורץ לעין ;D

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  9. Started by Culandur,

רציתי להראות שקיימות עוד חברות חוץ מקריאטיב והרקולס שמוציאות כרטיסי קול איכותיים! החברה הכרטיס

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. יש לי לוח אם שעליו מובנה הכרטיס קול AC 97. עד אתמול או לפני יומיים , הייתי מסוגל לשמוע כמה מנגינות ביחד, או למשל לשחק משחק ולשמוע אם שולחים לי הודעה ב ICQ ונראה לי שהבנתם את הנקודה. ועכשיו זה כבר לא ככה ואין לי מושג למה ??? , זה דיי מעצבן כי זה היה מאוד נוח. אם זה עוזר אז , התקנתי לפני יומיים FIRE WALL , ואחרי יום אחד זה עצבן אותי יותר מדיי אז הסרתי אותו, אמרתי את זה כי אולי זה קשור.. למישהו יש אולי פיתרון ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by fight club,

איך הכרטיס הזה? מה התכונות\אופציות שלו? מה זה PLATINUM? לי יש LOGITECH Z560,כרגע עם כרטיס קול על הלוח,איך זה יהיה עם הכרטיס הזה בהשוואה לעכשיו? הכרטיס הזה מומלץ? איכותי? כי הוא לא כל כך זול.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם. ברשותי לוג'יטק Z560 וכרטיס קול שעל הלוח (ג'יגבייט VAX),אני מעוניין בכרטיס קול איכותי שאוכל להינות מהרמקולים שלי. אם אפשר להסביר לי על הסוגים(הבנתי שקרייטיב והרקולס מובילים),יציאות(אני שומע על כל מיני ואין לי מושג מה זה אומר-אופטית וקולו משהו-מה זה בדיוק? מה יותר טוב?). התקציב שלי הוא 700 שקל בערך אם אפשר לתת לי כמה דגמים ולהסביר וכמו כן האם 700 שקל זה בזבוז ואפשר להביא כרטיס בהרבה פחות ובאותה האיכות או שבסכום כזה אפשר לקנות באמת משהו איכותי כמו שאני מחפש.

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  13. Started by StarMo,

ניסיתי לבדוק בחוברת שלו אבל לא כתוב.. אני מנסה לחשוב מה אני אעשה כשאני אסע לחול.. לא נראה לי שאנ אסחב עם שנאי אלא אם כן יש אחד ממש קטן.. או איזה גאדג'ט לפוד שמאפשר לו להטען ע"י סוללות.. אם מישהו יודע על המתח או על הגאדג'ט אני אשמח לשמוע

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  14. Started by gryffin,

יש לי מערכת רמקולים ADA880 יש לי כרטיס קול SB Live 5.1 עכשוי בחיבורים של הרמקולים יש חיבור דיגיטלי שהוא SPDIF. אני לא מוצא את החיבור הזה בכרטיס קול, ואני יודע שיש כזה חיבור. בכרטיס קול יש מלא חיבורים בצבעים שיונים אבל כולם מותאימים לאנלוגי. עכשיו אמרו שאני אצתרך מתאם, ויש לי מתאם אחד שיש לו 2 יציאות , אחת אדומה אחת לבנה. ניסיתי עם המתאם הזה וזה לא עבד. מישהו?

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  15. Started by frodo,

זהו! חזרתי היום מחו"ל מטיול קצר ובאמתחתי ה-LOGITECH Z560 לאחר שהערמתי על פקידי המכס המנומנמים. מישהו יכול להגיד לי בבקשה איך הרמקולים האלו? ראיתי גם שמהסאב יוצאים שני כבלים עם בננות לאן אני אמור לחבר אותם? מה גם שכרטיס הקול שלי הוא זה שבא על הלוח אם(VAX של ג'יגבייט)-איך הוא? מה יתן כרטיס כל איכותי בהשוואה לשמיעה כיום?(אם אפשר גם המלצות על כרטיסי קול אני אשמח מאוד,משהו בסביבות 500 ש"ח) ועוד משהו-אני לא יודע אם אני צריך(לפחות כיום) 4 רמקולים אז האם ישנה אפשרות לחבר רק שניים(האפשרות קיימת הכוונה שלי מה זה נותן או מזיק)? אם מישהו גם יוכל להסביר לי איך אני מצרף תמונות לפורום הזה אז אני אשלח כי אני לא מוצא פה איך עושים את זה. בתודה מראש ,פרודו.

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  16. טוב כנראה יש פרדוקסים לא קטנים בIRAA שנלחם קשות בפיראטיות של המוסיקה, עד כדי כך שהיו"ר שלהם משתמשת בנגן אייפוד ובעצם משתמשת בפורמט הMP3 שלקח את הפיראטיות צעד ענק קדימה 8) , ואני שואל איפה הדוגמא למשתמשים ואיפו הטקט ... הנה קישור.

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by kyyle,

שלום לכולם. קיבלתי היום את ה-Logitech Z560 שלי,מה אני אגיד לכם? פצצות לגבות עצים לריסים או,אם תרצו,איך שהשכן שלי העדיך לומר: "...תנמיך כבר את הדבר הרועש הזה לפני שאני מזמין לך משטרה...כל היום בום בום בום...חשבתי שמכונית מירוץ נכנסה לי לחלון..." וכו' וכו' וכו'.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by lover323,

שתהם מערכות 5.1 פלוס מינוס אותו מחיר (900 שח) יש דעה חד משמעית?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. השאלה בכותרת.

20. השאלה בכותרת. אני צריך מבחר של 5 תוכנות ויותר . תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by StarMo,

אני לא מצליח לגרום לווינדוס לזהות אותו כהארד דיסק נשלף, בשביל להשתמש ב-EphPod. אני לא רוצה להשתמש בתוכנה שבאה איתו, אני לא סובל אותה.. אני משתמש בכרטיס הרחבה FireWire. איך אני גורם לווינדוס לזהות אותו?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. ראיתי במכרז של המדינה כמה חברות שלא מוכרות לי אז רציתי שתגידו לי איך הם... - Koda - Dome - Cerwin Vega תודה מראש...

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. אני משתמש עכשיו ב2 הרמקולים של המערכת סטריאו שלי שהם טובים לדעתי אבל הם לא משהו מדהים, חיברתי אותה למחשב. יש לי בינתיים כרטיס קול די ישן Creative Vibra 128 ויש לי כסף לשדרג אותו. יש לי בחירה בין: Hercules Fortissimo III 7.1- 300NIS Creative SoundBlaster Live 5.1DE- 217NIS שווה לי לקחת משהו מאלה ואיזה אתם ממליצים? אני יודע שההרקולס יותר טוב אבל האם זה מצדיק את ההבדל במחיר, יש לי 2 רמקולים די בסדר. אני ירגיש בהבדל בכלל? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by lior_biznosi,

שלום לכולם ! קראתי את הביקורות למערכות הסאונד ,ועושה רושם שה-Aztech AMS 5.1 היא מערכת לא רעה במיוחד : השאלות שלי הם; 1. מהם הרמקולים הנחשבים ביותר היום ? (ואם יש לכם קישור לביקורת אשמח לקבל אותו). 2. האם חיבור של רמקולים כאלה נגיד במקום מערכת קולנוע ביתית יעיל במשהו ? אשמח לתגובות .

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  25. שדרגתי את המחשב וקניתי לוח של אסוס P4-PE שכולל כרטיס קול על הלוח -אם 6 ערוצים,ויש לי SB-LIVE 5.1 PCI איזה כרטיס קול עדיף ? ומה הכוונה 6 ערוצים האם זה 5.1 תודה 9

• 5 תגובות
    • 958 צפיות

דיונים חדשים בפורומים