עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי האם אפשר לצרוב על דיסק קבצי MIDI אך שיהיה אפשר לשמוע אותם בכוננים תודה מראש :

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by gal_il50,

מה זה בדיוק THX והאם ה-Z560 תומכים בזה?

• 5 תגובות
    • 4.3k צפיות
  3. Started by zolder,

מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה נותן הפאנל שבא בנוסף לכרטיס קול,מה זה בדיוק ולמה צריך את זה כי יש לי 2 כרטיסים שאני מתלבט בניהם ושתיהם עם פאנל(Hercules Game Theater xp 7.1 Reviews -556NIS,CREATIVE AUDIGY 2- 865NIS).

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by frodo,

יש לי Z-650 וכרטיס קול שעל הלוח אם (לוח ג'יגבייט הדגם VAX),מהסאב יוצאים שני כבלים אז הכנסתי את שניהם למפצל ותקעתי במחשב. א'-למה אי אפשר לכוון את העוצמה של הסאב(כמו ברמקולים פשוטים של קרייטיב למשל ה-2.1 שיש לנו בבית במחשב השני)? ב'-לא נראה לי שאני שומע את הסאב טוב,האם זה בגלל שאין לי כרטיס קול אחר\נורמלי? כי אני מתכוון לקנות בקרוב כרטיס קול איכותי(או אודיג'י 2 או GTXP)

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  5. נושא הסאונד הוא נרחב מספיק בשביל להחזיק עוד עשרות פורומים מלבד זה, אבל אני אינני אודיופיל ואסתפק בפתרון פשוט וזול לבעייתי. לכל אלה שהמפרט הבא כבר יוצא להם מכל החורים - אני מצטער מראש על כמות ההודעות שאני שולח בנושא זה, אבל תשמחו ודאי לשמוע שהדדליין למחשב הוא שבוע הבא ועם קצת מזל כבר בשבוע שאחריו אוכל לשרשר הודעות סיכום על קנייתו והרכבתו ואף לענות לכם על כמה שאלות. להלן מפרט למחשב חדש - על הסיבות להעדרותו של כרטיס קול מהרשימה יש להמשיך ולקרוא... AMD 2600 מחיר 1840 (KSP) ASUS A7N8X Deluxe מחיר 924 (PANDAS) Corsair CMX512-2700LL - CAS 2 מחיר 1082.92 (xx) Gigabyte MAYA II 9700 PRO מחיר 1995 (PANDAS) Zalman CNPS6000Cu מחיר 175 (KSP) Chieftec Dragon DX-01PLD Purple מחיר 460 (…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. ראיתי כמה אנשים שעשו את זה...אבל לא הסבירו איך לקחו סידי פשוט והם משתמשים בו עם מגבר, ללא שום קשר למחשב... הייתי רוצה לדעת איך לעשות את זה תודה מראש לעוזרים

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. שלום אני רוצה לקנות מערכת 5.1 אבל אני לא מבין ברמקולים לא יודע מה טוב ומה רע ואני צריך את עזרתכם אני קונה את הכרטיס פורטיסמו 3 ורציתי לדעת על איזה רמקולים אתם מציעים לי תודה מראש

• 33 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by Spiritus,

סצינת הטראנס מרכינה ראש לזכרו של אביחן ליבנה הידוע בתור "Cosma" שנהרג אתמול בתאונת אופנוע בהודו. אביחן היה אמור לחזור לארץ בעוד כשבוע ולהוציא את אלבומו החדש "נונסטופ" האלבום כנראה ייצא בסוף אבל אביחן לא יהיה כאן. אביחן השאיר חותם גדול על המוזיקה הפסיכודלית בארץ ישראל, סגנון מאוד מרגש ומאוד סוחף, זה היה המוטו שלו....יהי זכרו ברוך ושלא נדע עוד צער. לינק: http://www.isratrance.com/cosma/cosma.html האלבום החדש: http://www.psyshop.com/shop/CDs/yoy/yoy1cd056.html

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. Started by amir.o,

יש לי מין מגבר ישן +פטיפון ,רציתי לדעת אם אפשר לחבר אותו ליציאה של המידי בכרטיס קול ? האם זה אמור לעבוד ?

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  10. Started by bv_beaver,

טוב הורדתי עדכון של הדרייבירים של כרטיסי הקול של הרקולס וזה כותב "Note: You most uninstall previous versions" משהו כזה אז מחקתי את הדרייברים הישנים וזה עדיים לא עובד אני לא מבין את השטויות האלה... ??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  11. ברשותי כרטיס קול של הרקולס - Home Theater XP 6.1 . אני מחפש רמקולים בתקציב של עד 1300-1400 שקלים. הרמקולים לשמיעת מוסיקה, סרטים ומשחקים. יש לי מספר שאלות: כמה רמקולים כדאי? 2.1 , 4.1 , 5.1 או אפילו 6.1? והאם אפשר להוסיף למשל רמקול center אח"כ בנפרד אם אני מעדיף 4.1 . ואיזה סוג רמקולים יהיו איכותיים מספיק? תודה מראש על כל תשובה

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by frodo,

חלק מהכרטיסי קול,על האריזה יש כמו פנל כזה חיצוני למרות שלא רשום שזה כרטיס חיצוני. מה זה בדיוק? מה זה נותן ומה ההבדל בין כרטיס חיצוני לפנימי?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by lover323,

אני מתכוון לרכוש מערכת רמקולים למחשב ואני חושב על פיתרון הולם לגבי שמיעת רדיו דרך המערכת. קיים כרטיס רדיו למחשב? אם כן כמה הוא עולה ואיפה אפשר לרכוש אותו? אם יש לכם פיתרון אחר אני ישמח לשמוע.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Jcs,

אז קראתי את הכתבה בעברית וזה נראה שווה והייתי רוצה לדעת עוד אש אני נכנס ל אתר הזה של WIRED NEWS ולא מוצא את זה איך נכנסים לכתבה ? :AR15: ???

15. אין בכל העולם הגדול הזה אפילו חנות אחת שמוכרת את ה-Archos Jukebox Recorder FM 20 ועושה משלוחים לישראל ?! כן, אני יכול להזמין ישירות מהאתר של Archos, אבל לא בא לי לשלם 100-150 יורו יותר מאשר בכל חנות אחרת בעולם על הנגן עצמו, ועוד איזה 120 יורו על משלוח אומלל... מישהו מכיר אתר כלשהוא שמוכר את ה-Recorder FM 20 (שימו לב לגירסה המדוייקת.. ה-FM, ולא ה-Recorder הרגיל) ומוכן לשלוח אותו לישראל ? הרבה ישועות למי שימצא לי חנות כזאת.

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  16. Started by the flying sanwich,

אני מתכנן לקנות את הEPOX 8RDA +, עכשיו למיטב ידיעתי שיש ללוח אחלה בחלה כרטיס קול ON-BOARD, הכרטיס הננו 5.1 ומשמש גם את הX-BOX, תומך DOLBY וכו... עכשיו יש בבעלותי LIVE! 5.1 שמשמש אותי בנאמנות כבר שנה וחצי בערך. ועליו אני משתמש ברמקולים שלי... HERCULES XPS 5.1, שלמען האמת, הם באמת טובים!!! לא משנה מה תגידו. (קודם היה לי את ה ATP 3) עכשיו אני ישמח להיפטר מהכרטיס מסך אשר סתם לוקח לי ניצולת מעבד... האם אני כדי לי?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Jcs,

זה הכל ??? ??? ???

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. על מנת שיתנו את הצליל האיכותי ביותר...

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by scorpion,

jesus!

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by zolder,

הכרטיס הזה נבחר ככרטיס השנה. איך הוא? ובעיקר כמה הוא עולה?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. לפני כמה ימים פתחתי נושא בקשר לאודיג'י 2, שמעתי כמה הוא יקר ואיזה כרטיסים בכאילו טובים יותר ועוד דברים מענינות מאוד - כן כן מענינות אז ככה : לא מכיר פה אף אחד ספציפי ואין לי דעה משוחדת בגרוש וכל מה ששמעתי זה רק השמצות וקישקושים הלכתי ועשיתי השוואה בין iHERCULES DIGIFIRE 7.1 ל AUDIGY 2 . מה אני אגיד לכם אנשים טובים שלי ??? ההרקולס טוב מאוד אפילו מעולה למי שלא רוצה יותר מידי והמחיר שלו אטרקטיבי ביותר.והוא תואם למשחקים ולסרטים ולמוזיקה ולבלה בלה .. . אבל ... וזה כזה אבל ... מי שלא שמע את האודיג'י במע' רמקולים טובה כמו LOGITECH Z680 או PROMEDIA 5.1 ומעלה ,ואל תבינו שצריך רמקולים כאלה בלבד כדי שהוא ישמע מדהים, מי שלא הקשיב למנוע האפקטים ולא שיחק משחקים ב ENVIRMENT HQ ומי ש…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. עידכון נעים.

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  23. Started by BenK,

אני רוצה לקנות Discman MP3 player בתקציב של עד 800 ש"ח חשוב לי שיהיה אמין, לא זולל בטריות ברשעות מוגזמת ואם אפשר שיבוא עם שלט... כל המלצה של בעל מכשיר כזה או בכלל תתקבל בברכה! (אם אפשר לעזור לי קצת בנוגע להיכן אני משיג את הSlimX עליו שמעתי וכל מידע יעיל נוסף עליו)

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  24. Started by עדי נסטסה,

אהלן, מה אתם אומרים על הרמקולים האלה: HN-580D ORTECH

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by עדי נסטסה,

אהלן חבר'ה, חבר שלח לי לינק לרמקולים האלה של Luxeon.. מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים