עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by pop,

שלום! האם אפשרי לחבר לכרטיס הנ"ל רמקולים "רגילים" ללא מגבר? כוונתי האם המגבר של הכרטיס "יסחוב"? אנא תגובתכם..... http://europe.hercules.com/showpage.php?p=57&b=0&f=1

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  2. Started by dimashk,

יש לי סריטות קטנות על פאנל הפלסטיק ועל חלק המתכתי שלו (אחרי שימוש רצוף של 8 חודש). האם מישהו ממכם יודע באיזה חומרי פוליש להשתמש לפלסטיק ומתכת? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by edoson,

שלום לכולם, אני מקווה שתוכלו לעזור לי. יש לי מגבר PIONEER SX737, ואם הדגם לא נשמע לכם מוכר זה בגלל שיש לו לפחות 25 שנה, אבא שלי הביא אותו מיפן בזמנו. מחוברים אליו שני רמקולים של BOSE, והבעיה החלה לפני כחודשיים. באמצע שמיעה רגילה של סאונד, פתאום שמעתי מן "טיק" עדין כזה, והמגבר הפסיק להוציא קול. עברה דקה ופתאום עוד "טיק", והמדבר חוזר להשמיע קול, וככה חוזר חלילה עד שנמאס לי ושלחתי את המגבר לתיקון. בינתיים הבאתי מגבר אחר, ושמעתי בו. לאחר כמה ימים פתאום אותה בעיה, המגבר החלופי משמיע ומחריש בתדירות. הוצאתי את המגבר המקורי מתיקון, בעל החנות אמר לי שיש בעייה במשהו שנקרא "מגבר פנימי" והתיקון יקר ולכן לא משתלם. החזרתי את המגבר הביתה, הפעלתי אותו , ופתאום הפלא ופלא הכל עובד כשורה.…

• 23 תגובות
    • 4.5k צפיות
  4. Started by frodo,

יש לי Z-560 ועל הלוח בקרה יש כפתור שרשום עליו M3D,מה הוא נותן?

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  5. Started by Tzion,

טוב, בגלל שהדיון הקודם שבו דנו על זאת נתקע וכדי שהנושאים לא יתערבבו ויהיו לא ברורים, החלטתי לפתוח תרד חדש. (וגם בגלל שזה חשוב לי) {אני מקווה שזה מקובל על מנהלי הפורום? :-\} אז סיכום של הדברים מהנושא הקודם: maphisto, טוען שהחברות Denon ו- Onkyo, הם חברות, כמו כל חברה, שיש להם מוצרים טובים וטובים פחות (או גרועים.. ). הוא טוען שהמגברים הטובים באמת שלהם מתחילים להמכר בארץ החל ממחירים של 5000 ש"ח והשאר (דוגמא דנון 1602 ואונקיו 500) הם מוצרים פחות טובים, שהיבואן (יותר נכון יבואנים) בארץ מנצלים את המוניטין והשם הטוב של החברות ולכן הם מוכרים את המוצרים האלה במחירים מוגזמים שלא מצדיקים את איכותם. לפי דעתי הוא טועה ואני יכול להביא לכך מספר נימוקים: לפי ההיגיון, אם היבואנים ל…

• 23 תגובות
    • 5.2k צפיות
  6. יש לי בעיה שאני ממש לא יודע מה לעשות איתה. זהי הבעיה, כאשר אני שומע מוזיקה ב WINAMP אני שומע כל מיני רעשים והפרעות מוזרים ברמקולים, חשבתי שזה אולי מהקבצי מוזיקה עצמם אבל צרבתי אותם על דיסק והם היו בסדר גמור. הכרטיס קול שיש לי הוא Creative SB live Value. וזה לא רק כשאני שומע מוזיקה זה גם קורה שאני רואה אייזה שהו סרטון עם קול. אם מישהו יוכל לעזור לי בעניין, מה לעשות? עם זה בעיה בכרטיס קול עצמו או משהו אחר??? בקיצור מה לעשות ?! תודה רבה מראש. Some Thing...

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  7. Started by Tzion,

יש לי טלויזיה שיש בה רק כניסת קומפוזיט (הצהובה הזאת) וחיבור סקארט (21 פינים) ובDVD יש גם קומפוזיט, גם סקארט וגם קומפננט מה הצורה הכי איכותית לחבר את הDVD לטלוויזיה? אני מניח שדרך חיבורי קמפוזיט זה הכי איכותי.. אבל אם אני לדוגמא מחבר את הDVD לרסיבר עם חיבורי קומפוננט ואת הרסיבר לטלויזיה דרך חיבור קומפוזיט זה יתן לי איכות תמונה כמו של קומפוננט?

• 23 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by JAMOOS GADOL,

חבר שלי (אור מ. "המחשב המפלצתי") סיפר לי שיצא ADD ON חדש ל iPOD שמתקין על האיי פוד הרגיל, ושומעים רדיו FM מישהו יכול להביא לי פרטים בבקשה על זה? זה די דחוף

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. הכל עובד אותו דבר ללא החיבור ! תודה

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  10. איזה רמקולים מומלץ לקנות בתקציב של 800-900 שקל?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by lover323,

יש לי מערכת רמקולים של AZTECH 5.1 וכשאני מסמן בדריברים של הכרטיס קול את האפשרות digital output only אני לא שומע כלום. למה זה? ככה זה אמור להיות?

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  12. Started by lover323,

איך אני יודע איפה לחבר בכרטיס קול את הקדמיים את האחוריים את הסאב\סנטר על הכרטיס עצמו זה לא רשום :-\

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  13. אני רוצה לחבר את המערכת שלי ולמחשב, עכשיו המערכת שלי היא לא קולנוע ביתי היא מערכת רגילה (חזקה מאוד!!!) שחיברתי אליה עוד שני רמקולים גדולים שהיו בסלון שלי פעם ועכשיו יש לי 4 רמקולים חזקים אחושר@#$#$%..... הכרטיס שעל הEPOX 8RDA יספיק לי? או להשקיע ככה 600 שקל לXP של הרקולס??

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. איזה רמקולים מבחינת מחיר וביצועים הכי טוב מבין הבאים: 1. Altec lansing ATP-3 מחיר: 600 ש"ח לינק 2.Creative Inspire 4400 (4.1) black מחיר: 541 לינק 3.Creative Inspire 5200 (5.1) black מחיר: 842 לינק 4.Logitech Z-540 מחיר:538 לינק

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  15. Started by itaysk,

מישהו מוכן להסביר לי מה זה קומפוננט קומפוזיט סקארט איך כל אחד נראה ומה טוב בו? תודה

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  16. Started by lover323,

היום סוף סוף קיבלתי את הAZTECH AMS 5.1 שלי חיברתי את כל הרמקולים לסאב חיברתי אותו לחשמל חיברתי את המכשיר של הבקרה וכלוםםם על פי מה שהבנתי ברגע שאני מחבר את זה לחשמל אמורה להדלק נורה כלשהי על מכשיר בקרה אבל הדבר לא קרה אני מנסה להפעיל אותו בעזרת שלט אבל הוא לא מגיב מה לעשות??? אגב כשאני מרעיד את מכשיר בקרה אני שומע שמשהו שם זז בפנים ככה זה אצל כולם או שזאות היא הבעיה שלי?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. סליחה שאני פותח כל יום ת'רד במשך היומיים האחרונים {אני לא כזה}, אבל אני צריך לדעת משהו דחוף, R0cKF0rD מהפורומים אמר לי באחד הפורומים שלא מומלץ לקחת את ה-Logitech Z540, רציתי לדעת למה הוא אמר את זה, יש איתם בעיה מסוימת? תודה מראש, מתן.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by itaysk,

קניתי AZTECH AMS 5.1 ב 600 שקלס משמיר זה 5 רמקולים של 7WRMS כל אחד וסאב של 23WRMS בעקרון שומעים טוב מאוד (כ.קול של EPOX 8RDA+) אבל אני לא מרוצה מהעוצמה שלהם אני מגביר עד הסוף ושומעים חזק...אבל לא מספיק... וזה כזהם קרובים אלי אז אם אני יתלה אותם על הקירות כמו שרציתי זה יהיה חלש... לחבר שלי יש ATP3 שהם 6WRMS כל אחד (שני רמקולים) וסאב 18WRMS ושומעים הרבה יותר חזק... איך זה הגיוני?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Eli.P,

אני צריך תוכנה שתעביר לי את הקבצים מMP3 לקבצי ASF או דרך אחרת ללא תוכנה

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  20. אני רוצה לקנות דיסקמן mp3, ואחד הדברים החשובים לי הוא שיהיה בו רדיו. עדיפות עליונה לסוני. יש להם דבר כזה? אם כן, אני אשמח לקבל לינק/דגם. כמובן שרצוי מאוד שיקרא RW או שיהיה בו שלט, אבל זה הרבה פחות חשוב לי. העיקר שיהיה רדיו. אם לא של סוני, יש אולי המלצות לדיסקמן איכותי עם רדיו של חברה אחרת? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by R0ck,

Petter - These Days 8:23 פשוט צ'מעו, היופי קיים כבר מהתחלה, אבל הולך ומשתפר ב2:54.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. יש לי כבר CREATIVE SB LIVE ! 5.1, הוא מחובר לרסיבר וממנו יוצא לשני רמקולים סלונים של YAMAHA ורמקול סנטר של PERLESS. השאלה שלי היא, עם כדי לי להחליף אותו? אני מעוניין ב HERCULES FORTISIMO 3, אבל אני לא יודע עם יהיה הבדל גדול בביצועים? ועם לא, איזה כרטיס קול כן כדי לי להחליף (עם בכלל) שהוא בטווח של HERCULESS? ולשאלה, חיברתי את כרטיס הקול שלי לרסיבר בצורה דיי עגומה, הוא מחובר לרסיבר בתור LD ולא DVD (תפוס כבר), עכשיו החיבור הוא יציאה מהכרטיס קול וכניסה אל ש L-R של הרסיבר בחיבור ה LD. אבל החיבור הוא אחד ל שניים, כלומר אני לא מחבר כול רמקול לכול INPUT OUTPUT אלה רק יציאה אחת מהכרטיס כול על שני הכניסות של הרסיבר (האדום והלבן). כמו שמחברים דיסקמן למערכת סטריו. האם אני יכול לחבר א…

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  23. Started by Component,

היי, אני רוצה לקנות אוזניות במחיר של 200 - 150 שקל, אולי קצת יותר אם תוספת הכסף מוצדקת. אני אינני אודיופיל, אך אני מעוניין לקבל תמורה מלאה לכסף. עדיף שהאוזניות יהיו מעוצבות בצורה יפה, אך אם ההבדל באיכות גדול אני מוכן ללכת גם על כאלו שמכסות את כל האוזן. הן ישמשו בעיקר למוזיקה מעט ומשחקים. קראתי מספר ת'רדים פה בנושא, אך באף אחד מהם לא הייתה מסקנה ברורה. מהן המלצותיכם? בתודה מראש, עדי.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

איפה אפשר לקנות את שני המוצרים האלה חוץ מפנדה? בPCHARDWARE נגמר להם והם אומרים שזה גם לא יגיע בזמן הקרוב, בפנדה אני לא קונה אחרי המון תקלות ובעיות.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אם יש שם אפשרות לחבר את הכרטיס קול לרסיבר של קולנוע ביתי בחיבור דיגיטלי של dvd או משהוא כזה שאני יוכל ליראות סרטים ולשמוע אותם בac3 אם הרסיבר שלי מישהוא אולי יודע בתודה מראש YARKON

• 2 תגובות
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים