אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש רמקולים חדשים לשימוש יום-יומי רגיל (סרטים, סדרות, משחקים ומוזיקה). לפי מעבר על הזמן האחרון אני רואה שמאוד ממליצים כאן על רמקולים של MicroLab (בעיקר סדרת הSolo - למוזיקה, והX13 לשימוש מגוון). לפי הסקירה כאן אני מבין שהX13 הם רמקולים די טובים, אך עדיין אינם טובים דיים כדי לרשת את הATP3 של AltecLansing. בהקשר הזה, אני מבין שאת הATP3 החליף דגם אחר (Octane7), שלפי חיפוש בZAP נמכר ב418 שקל. (מחיר קרוב מאוד לX13). אגב, אני רואה שלMicrolab יש דגמים רבים בטווח המחירים הזה (כמו למשל הFC360 והSolo1C, או הSolo5C שקצת חורג מהטווח) מה אתם חושבים שיהיה הדגם שהכי יתאים לי? (אני לא כל כך מבין בתחום ופתוח להצעות, אלה פשוט דגמים שראיתי שהומלצו בעבר). דגם נוסף שנתקלתי…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ברצוני לקנות קולנוע ביתי עד מחיר של 5000 ש"ח איכותי עם רמקולים איכותיים. הסבר מחינת ביצויעים של רסיבר מומלץ.. ומה צריך לדעת לפני קניה?איזה סוגי חיבורים מומלצים?עדיפות לדגם חדש מחברה מוכרת. שיתאים בגדול לשמיעת מוזיקה באיכות גבוהה.. אשמח להסבר מפורט. תודה..
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי V-DAC של Musical Fidelty, על הנייר הוא מבצע Up sampling: 24 Bit/192kHz אני מחבר אותו דרך USB, ועובד עם WINDOWS 7 הDAC מגיע ללא DRIVERS ןהוא משתמש בDRIVER ברירת מחדל תוכנת ההשמעה שאני עובד היא J_RIVER MEDIA CENTER, יש לי כמה קבצים שמסומפלים באיכות הנ"ל ואני לא מצליח לשמוע אותם ב24\192, התוכנה רושמת שהחומרה שלי לא תומכת. ניסיתי לעבוד איתה בWASAPI ובDIRECT SOUND יש לתופעה פיתרון?
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי, אני חושב לקנות אוזניות כפתור לנגן נייד (התנגדות עד 32 אוהם). שומע בעיקר רוק, ואם זה עוזר- אני מעדיף את הסאונד של AKG באוזניות הנורמאליות, על פני שאר החברות... תקציב- גג עד 250 ש"ח תודה לעוזרים
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי sound blaster live 5.1 של crative אני מחבר את המיקרופון לכניסה שלו בכרטיס ואני לא מצליח לשמוע את עצמי או את האחרים.. עזרה ?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני טס לבולגריה שבוע הבא והייתי סגור על זה שאני אקנה IAUDIO X5L, כי הוא נראה לי הכי מתאים, אבל היום ראיתי את הGMINI 400 שהוא בעל יציאת טלויזיה אז יש לי קצת מחלוקת בעניין... האם כדאי ללכת על הגימיני??
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני עדיין לא מסוגל להחליט מה יותר טוב... פעם פתחתי ת'רד על מי הן מערכות הרמקולים הכי טובות למחשב ואמרו לי שני המערכות הנזכרות לעיל ואמרו לי שה-KLIPSCH אמורה להיות איכותית יותר...אולם , בעקבות הסתכלות בנתונים של שני המערכות אני שם לב כי ה-Z680 , וחוץ מזה הם גם יותר זולים....בקיצר קחו נתונים של שני המערכות : KLIPSCH ProMedia 5.1 - FREQUENCY RESPONSE: 25Hz-20kHz (range) SENSITIVITY: Closed loop system MAX ACOUSTIC OUTPUT: 113dB maximum at listening position COVERAGE ANGLE: Near field design DISPERSION ANGLE: 90° x 40° MicroTractrix Horn OVERLOAD PROTECTION: Limiter circuit ENCLOSURE TYPE: Satellites and centersealed; Subwoofer6th order bass reflex AMPLIFIER:…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אך ה Hercules Game Theater ... אני מתלבט בינו לביו ה אודיג'י.... עכשיו .. אני מעדיף RUCK על השולחן . הוא הרבה יותר נוח (חיבור אוזניות ומיקרופון למשחקי רשת ...) הרקולס עולה 650 ש"ח (ה7.1) האודיגי 2 עולה 1400 ש"ח.(7.1)
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
למעוניינים, http://www.iriver.com/product/info.asp?p_name=iHP-100 Manual: http://www.iriver.com/include/file_download.asp?gbn=iriver&filename=iHP-100 EngManual.zip מחיר: £329.95 (כ-530 דולר) :-X
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי מיקרופון פשוט וסטנדרטי למחשב (30 ש"ח), כזה דק עם סטנד. Win XP+ SB Live Value. חיברתי אותו ליציאה של המיקרופון (בוודאות, אל חשש...), אבל כשאני מקליט ב-Sound Recorder - שומעים חלש לאללה!! ממש בקושי רב, אלא אם כן אני שם פול-ווליום ברמקולים, ואז שומעים לפעמים בעוצמה נורמלית, אבל עם רעשי רקע וצריחה דקה וגבוהה של הרמקולים - נו צורם כזה, מכירים? (בקיצור לא טוב). המיקרופון כאמור עובד, ועושה סימן של גלי קול בהקלטה, אם כי נמוכים מאד. בדקתי שזה מחובר כמו שצריך - בסדר. כמובן בדקתי שזה לא על MUTE ,ואז ניסיתי את אשף הכיוונון של ה-XP: הורדתי ואח"כ הרמתי ווליום של המיקרופון לחוד, של ה-LINE-IN לחוד, וגם ביחד את שניהם - כלום ! זה חלש לאללה! לא עוזר ! בכלל, איך עובדים ע…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש דגם IE שינוע בין באיזור ה 100-200 ש"ח. האם דגמים כמו ה CX300II, CX400II ב KSP הם מקוריים ? כי המחירים טובים מידי בשביל שזה ירגיש אמיתי. ושאלה נוספת, איך אוזניות ה Siberia IE של Steelseries ביחס לאוזניות של Sennheiser ?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום המתאים אני צריך המצלמה לטלויזיה איכותית לא פלזה בערך 34" (בלי סטנד) יש לי בעיה של משקל + עומק ככה שיש יתרון לטלויזיות קלות ולא עמוקות בנוסף אני צריך רסיבר טוב שחור (לא ממש מבין בזה) אם אפשר גם לציין מה חשוב שיהיה ברסיבר בתודה מראש
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום.... אני רוצה לקנות טלוויזיה חדשה בטווח מחירים של 5000 -6000 שקלים ... אני לא יודע איזה לקנות כי ראיתי בזאפ שיש המון דגמים.... אז אני רוצה מפרט: טלויזית smart , בערך גודל של 55 אינץ , גלישה בדפדפן , תלת מימד(אני לא יודע מה זה אקטיבי /פסיבי) ואיכות מושלמת. אני לא יודע אם כדאי לקנות שטוחה או מקומרת אבל מקווה שתעזרו לי. ועוד משהו......יש טכנולוגיה של 4k וכדאי לקנות או לא במחירים שהצעתי? תודה דביר.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, ברצוני לרכוש מערכת שתחובר למחשב (בלבד בזמן הקרוב) ותתן מקסימום איכות, בתקציב עד כ-3000 ש"ח. שימושים הם בערך 10% כתיבת/הפקת מוזיקה 60% האזנה למוזיקה (במגוון סגנונות החל מג'אז/רוק ועד אלקטרוניקה לסוגיה כגון צ'יל אאוט, פרוגרסיב, האוס,פול און...) 30% משחקים/סרטים חשבתי יותר לכיוון מערכת 2.0 / 2.1 יש ברשותי גם כרטיס קול 7.1 המובנה בלוח וגם כרטיס טיפה יותר מקצועי, ה E-MU 1212m עם יציאות במגוון טעמים כולל דיגיטלית, אופטית, ואנלוגית שבא עם DAC של 24 ביט על 192 קילוהרץ http://www.emu.com/products/product.asp?category=505&subcategory=491&product=9872 שמעתי היום מוניטורים מדגם Resolv A8 של Samson http://www.samsontech.com/products/productpage.cfm?prodID=1965 מאוד אהבתי…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שווה משהו ? גם מבחינה כספית וגם מבחינה שימושית .. זה המגבר : http://fr.audiofanzine.com/img/produits/normal/5/4/54380.jpg יש לי איתו זוג רמקולים KEF 104ab כאלה רק צבע טיפה שונה: http://www.hifiengine.com/files/images/KEF%20104AB.JPG הבנתי שהמגבר היה נימכר ב1978 .. אפשרי לקחת את הוופרים מהרמקולים ולהכניס לקופסא קצת יותר אסטתית ? משהו בסיגנון של סאבוופר של אוטו .. או להפוך אותם לרמקולים מדפיים ולהכניס ביפנים ספוגים אקוסטיים מה אתם אומרים ?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלוויזיה לסלון עכשיו התקציב שלי עומד על 3500+- בערך והדברים שחשובים לי שיהיו 42 אינץ' לא פחות כי המרחק צפייה הוא 4 מטר בערך ושיהיה כניסת USB כדי שאני יוכל לראות סרטים שאני מוריד בHD ושיוכל לחבר את הכתוביות לסרט אוטומטית תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חשוב במיוחד לריצות, שיהיה קל וקטן, ולא יקרטע. חשבתי על משהו מבוסס פלאש אבל כולם בנפחים קטנים. אין אלה עם כרטיסים של 512 או משהו שאפשר להחליף? כלומר לא כמו זה שבMUVO.. אם נתעלם לרגע מהמחיר.. מה כדאי? תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב, החלטתי להעיף את הרמקולים המעצבנים שלי (לא שומעים בערוץ השמאלי בגלל תקלה בהם), אז ככה: -הרמקולים הולכים להיות תלויים על הקיר במקביל, אז לכן שיהיה להם צורה שתאפשר את תלייתן על הקיר. -הרמקולים הולכים להשמש כעיקרון לשמיעת שירים, אני לא מחפש איזה איכות בשמיים, שיהיה אפשר לשמוע נורמאלי. -עיצוב כסוף - חובה. מחיר: גג 300. זרקו הצעות ! ;D תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי יש לחבר שלי מינידיסק (mzr909) עם כניסה אופטית והוא רוצה לחבר אותו למחשב אז הוא מעוניין לקנות כרטיס קול עם יציאה אופטית (מרובעת) בתקציב של בערך 250 שקל מה אתם אומרים על ה apache cybersound acs200?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
משתמש באזניות ובסרטונים\שירים אני שומע דיבורים חלש מאוד לעומת רעשי רקע ששומעים רגיל. התופעה קיימת רק באזניות שאני מחבר לחיבור AUX בלפטופ. עכשיו בדקתי עם אוזניות עם חיבור USB ואין את אותה בעיה. הבעיה לא באוזניות, הן עובדות מצוין שאני מחבר אותן לאייפון.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום לכל חברי הפרום. אני מעוניין לקבל את עצתכם בנוגע לבחירת מערכת קולנוע ביתית עד 20Kׁׁ( יש אופציה לחריגה עם זה מאוד משתלם). המערכת עצמה תקנה לאחר שהורי ירכשו את הדירה החדשה(שזה יכול לקחת מספר חודשים).הדרישות מערכת עצמה הם: 1:המערכת חייבת להיות 5.1 ( מערכת קלאסית לחלוטין שני רצפתים מצדי המסך, מדפים מאחורי הספה או תלוים על הקיר, סאב, וסנטר) אני לא מעוניין בשום פנים למערכת מושלבת. 2, השימושים: בעיקר סרטי פעולה אז חשוב שהיה את האפקט הקולנועי, המוזיקה עצמה שתשמע מערכת,היא מגוונות אבל לא תופסת יותר מדי מקום, המוזיקה היא: מוזיקה ישראלית( שלמה ארצי, יהודה פוליקר ועוד רבים וטובים), מוזיקה יוונית, ראפ, פופ, ורוק תוצרת הארץ וגם חול. 3,בקשר לאיכות עצמה: חשוב שהסאונד היה כמה שיו…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, בהמשך חיפושי אחר נגן MP3 מוצלח שישמש אותי, החלטי למרת הכל לרדת מעניין נגני ההארד-דיסק בגלל מחירם הגבוה, וללכת לכיוון נגני CD. המטרה: נגן MP3 מבוסס CD בעיצוב יפה. המחיר: 800-850 גג. מה אני רוצה בו: זמן ניגון ארוך (לפחות 30 שעות) סוללות פפנימיות עם מטען חיצוני (זו אפשרות, לא חייב) עיצוב יפה ושלט (לא חייב) תודה לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אני מתכנן להזמין רמקולים מארה"ב או קנדה דרך Mustop.co.il ורציתי לשאול אם מישהו יודע אם המחירים במחירון יבוא אישי מתייחסים לרמקול אחד או לזוג אני שואל רק כי המחירים המופיעים במחירון נמוכים בצורה משמעותית (50-70 אחוז) מהמחירים לצרכן.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-