אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לשנות מיקום לרמקולים אבל צריך כבלים ארוכים יותר בין הרמקולים ובין הרמקול הראשי למחשב.(נניח אורך של 5-7 מטר) איפה ניתן לרכוש כאלה כבלים עם החיבורים שיש להם. תודה
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
Z560 עולים יותר מ פי 2 מVideologic ZXR 500 5.1 העוצמה והמשקל של Z560 גדולים בהרבה מה שכן Z560 זה 4.1 מה דעתכם?
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בעיקרון הייתי כבר די סגור על ה-5500. הם אמורים להיות מושלמים לצרכים שלי שהם סרטים ומוזיקה ולעיתים רחוקות גם משחקים. אנחנו עכשיו באמצע שיפוץ קטן בחדר שבו הם יהיו ובדיוק חוצבים תעלות בקיר בשביל הרמקולים ונזכרתי שאני אצטרך להאריך את הכבלים לרמקולים האחוריים.. המרחק של הרמקולים האחוריים מהמחשב הוא כ-7 מטרים. לא מצאתי בשום מקום מה האורך של הכבלים כמו שהם באים עם המערכת, אבל אני מניח שזה מקסימום 3 מטרים ולכן לא יספיק לי. אז איפה והאם אפשר להאריך את הכבלים שיבואו עם המערכת? והאם אולי כבר כדאי לי לקנות את ה-5450 האלחוטיים במקום? מישהו יודע אם הטווח שלהם מגיע ל-7 מטרים? מה ההבדל בינהם ל-5500 חוץ מהאלחוטיות? עוד שאלה לאלו מכם שיש להם את ה-5500. לאן כל הכבלים מתחברים? לסאב? או לחלק…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חברים יקרים אני מבקש את עזרתכם בקניית טלויזיה חדשה לסלון בגודל 42 אינצ והאם תוכלו לציין אילו דברים חשוב לשים לב אליהם לפני שקונים טלויזיה?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי יש לחבר שלי מינידיסק (mzr909) עם כניסה אופטית והוא רוצה לחבר אותו למחשב אז הוא מעוניין לקנות כרטיס קול עם יציאה אופטית (מרובעת) בתקציב של בערך 250 שקל מה אתם אומרים על ה apache cybersound acs200?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות OVER-EAR שיהיו לי כשאני נוסע באוטובוס וכשאני סתם הולך יש לי ATH-M50 - Audio-Technica שאני משתמש איתם בבית בכיף הייתי משתמש בהם אבל הכבל נורא ארוך וממש מבאס להשתמש בהם מחוץ לבית אני שומע את כל סוגי המוזיקה באיכות גבוהה FLAC/320 אני גם מחפש קייס לאוזניות שתמליצו לי אז אם יש גם קייס תציעו לי
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, בהמשך חיפושי אחר נגן MP3 מוצלח שישמש אותי, החלטי למרת הכל לרדת מעניין נגני ההארד-דיסק בגלל מחירם הגבוה, וללכת לכיוון נגני CD. המטרה: נגן MP3 מבוסס CD בעיצוב יפה. המחיר: 800-850 גג. מה אני רוצה בו: זמן ניגון ארוך (לפחות 30 שעות) סוללות פפנימיות עם מטען חיצוני (זו אפשרות, לא חייב) עיצוב יפה ושלט (לא חייב) תודה לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש בארץ את ה-G35 אולם הבנתי שניתן להזמין מחו"ל אוזניות טובות יותר. אני מוכן גם לעבור מעט את הסכום אם ההוצאה שווה את התמורה. לעצתכם אודה. (הכוונה לאוזניות אטומות שלא דורשות חיבור ל-RECIVER )
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי חברה (company) ואני צריך להקליט מספר הדרכות אותם אתן לאנשים. איזה מיקרופון טוב יעשה את העבודה? אני צריך מיקרופון שפשוט יתחבר למחשב נייד או setting אחר פשוט, שאני ידבר, יקליט, והצליל יהיה ברור, חד, טוב וכו'. הכסף הוא לא ממש שיקול אם זה יעשה את העבודה טוב. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37907 http://www.cooltechzone.com/index.php?option=content&task=view&id=661&Itemid=0&limit=1&limitstart=6 נראים לי רמקולים מצויינים גם קיבלו הרבה פידבקים..רק אני רוצה דעה אחרונה לפני קניה בעקרון אני מחפש רמקולים עוצמתיים עם איכות צליל טובה במחיר סביר עד 600 שקל בערך..אמ למישהו יש הצעה יותר טובה מזאת או דעה על הרומקולים האלא..יתקבלו בברכה
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי במכונית רדיו דיסק. יש לי בעיה אחת איתו: הוא לא קורא דיסקים צרובים בכלל. האם אני יכול להוסיף לו משהו או ללכת למישהו שיוסיף משהו ( כמו אלקטרונאי ) כך שהרדיו דיסק יתחיל לקרוא גם דיסקים צרובים ולא רק צרובים? תודה מראש על כל תגובה, תומר קרני
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. ברשותי מחשב מבוסס asus m2a-vm hdmi+2gig+amd 4200. הרצתי היום סרט bluray והתמונה קצת קירטעה. הורדתי את הדרייברים הכי חדשים של ati שמתאימים לכרטיס- ועדיין לא עזר. חשוב לציין שהסרט לא קפץ לגמרי- אלא בעיקר במבט מקרוב אפשר היה להבחין בקפיצות- קצת כמו במשחקי מחשב. השאלה שלי היא האם זה קשור לחומרה "חלשה" מדי בשביל להריץ את העסק או אולי בגלל ההגדרות בתפריט של ati לרזולוציה לקצב הרענון של המסך אליו מחובר המחשב (samsung a450 פלזמה) או אם יש הגדרה תוכנתית אחרת שאפשר לשנות כדי לשפר את המצב. ועוד דבר שאולי מתקשר. בבדיקת האות הנכנס ברסיבר שאליו מחובר המחשב מצויין שאל הרסיבר מגיע אות 1080p וזה גם האות היוצא. זה למרות שהטלויזיה תומכת רק ב-720p ושהרזולוציה ביציאה מהמחשב הוגדרה ל 136…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
למעוניינים, http://www.iriver.com/product/info.asp?p_name=iHP-100 Manual: http://www.iriver.com/include/file_download.asp?gbn=iriver&filename=iHP-100 EngManual.zip מחיר: £329.95 (כ-530 דולר) :-X
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טלויזיית 32" LED או LCD בתקציב של עד משהו כמו 3,000. מסיבוב קצר בחנויות באזור הבנתי את הדברים הבאים מהמוכרים ורציתי לדעת עד כמה זה נכון: טלויזיות LCD ראיתי כמעט רק Full HD ברזולוציה 1920x1080 והבנתי שזה מה שטוב לקנות. טלויזיות LED התפלאתי לראות שהרוב היו HD Ready ברזולוציה 1366x768. המוכרים בחנויות השונות אמרו לי שבטכנולוגיית LED זה לא משנה ממש אם זה Full HD או HD Ready וגם שבגודל 32" זה עוד יותר לא משנה. מה אתם אומרים? האם זה משנה? האם להתעקש על LED עם Full HD, או שזה לא משנה ואפשר גם LED עם HD Ready, או שאולי בכלל בגודל הזה עדיף LCD עם Full HD?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
כותרת תודה
-
- 40 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום,יש לי מערכת סטריאו מסוג JVC MXG50 ואני רוצה לחבר אותה לטלויזיית הlcd לא ההד יוניט (כלומר ליחידה שבה מכניסים את הדיסקים וכל זה..) אני רוצה לחבר רק את הרמקולים שלה לlcd השאלה שלי היא מה הפתרון הזול ביותר שאני יוכל לרכוש בשביל לעשות את זה? חבר הציע לי לקנות מגבר קטן ואליו לחבר את הרמקולים ואת המגבר לחבר לטלוזיה פשוט רציתי לדעת אם יש עוד דרכים שאני יכול לעשות את זה בלי להוציא יותר מדי כסף. תודה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע זוג רמקולים של קליפש , KLF-10.. טיפלה ישנים אבל מדהימים... יש לי איתם סנטר של וורפידל.. Wharfedale Modus Centre Center ויש לי איזה סאב קומבינה של אוטו עם תיבת MDF של לאנזר שעובד ממש טוב.. אבל זה לא חשוב , יש לי מגבר בשבילו. רק חסר לי מגבר נורמאלי. תקציב שלי...? לא יודע.. אני רק יודע שאני צריך מגבר יחסית חזק.. (הקליפש 150W RMS , הסנטר 120W RMS לפי האתר ההוא...) ורמקולים אחוריים אני יקנה בעתיד הרחוק.. עוד שאלה , שווה אולי להשקיע בכלל במגבר סטראיו..? ואז מה עם הסראונד? כרגע זה מחובר לשני מגברי סטראיו - אחד לסנטר וסאב אחד לשמאל-ימין.. וזה ממש מעצבן לכוון ווליום בשתי מערכות.. ועם נוסיף עוד אחד לרמקולים אחוריים זה בכלל ייאש אותי.. יש רעיונות? תודה.. בראל.
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היום סתם בשביל הסקרנות, פתחתי את הרמקולים שלי, לוגי'טק שאני מאוד מרוצה מהם, אבל פתחתי וגליתי שעל הרמקולים כתוב חברה בשם LABTEC, בדקתי באינטרנט והם מייצרים מוצרים ממש דומים ל של לוג'יטק. רק רציתי להבין WTF ? מה קורה כאן? לא קניתי לוגי'טק בעצם, רק כתוב מבחוץ? תודה-גיל
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מתחיל להשלים עם זה שבשביל איכות (מרמקולים במחשב) צריך לשלם. מה המלצותיכם לאחר ה ATP3? יש לי 3 סטים של ה ATP3 והחסרונות שלהם כבר בלתי נסבלים בעיניי. בגדול, צליל מכאני ולא אמיתי (ביחס נאמר ל HD570 או לשני הJBLים הגדולים שלי). הייתי שמח לדירוג לאחר ה ATP ללא קשר לתקציב. מקום אחרון: ATP3 מקום לפני אחרון: ? וכו' תודה רבה....
-
- 36 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת רמקולים שמתחברת לסאב עם RCA.. אני רוצה להעביר כבלים בתוך הקיר כך שיתחברו לרמקול ולסאב רציתי לדעת איזה סוג כבל מתאים להיות בתוך קיר ואם אני צריך כבל עם מחברים או כבל רגיל שאני מוסיף לו מחברים בסוף.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי רמקולים CREATIVE 2500 יש אפשרות לחבר אותם לDVD עם מפצל כלשהו?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הגיעו מים עד נפש.אני לא יכול לסבול יותר את הכ.קול OB שיש לי. הוא פשוט מסריח (שזה כבר נושא לדיון אחר,והוא של קריאטיב...) אני מנסה לגבש דעה על איזה כרטיס קול לקנות, שיהיה ברמה אחת או שניים מאלה שOB. יצא לי לשמוע את הEXTIGY מחובר למערכת קולונוע-ביתי, ואת LIVE 5.1 מחובר לקמברידג' 5.1 מכיוון שאני לא מלא בכסף אני מחפש פיתרון באיזור ה 400 שקל, מה שתפס את עיני (ואני מקווה גם אוזני) זה Sound Blaster Digital Music aka Sound Blaster MP3+ וקראתי עליו ביקורת טובה. הוא מבוסס על צ'יפ של Analog Devices שמקבל ביקורות טובות המחיר שלו הוא באיזור ה370.הוא חיצוני (דהה) מה שמקל על קלות החיבור בתוך כל ג'ונגל החוטים שיש לי פה... הכרטיס יתחבר, כמו הנוכחי, למערכת קולנוע ביתי - העדפה לחיבו…
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.nanasale.co.il/sale.php?sale=2153039&refid=16 הוא יחסית קטן וגם זול לנגנן פלאש של גיגה... הוא גם משמש כדיסק און קיי נישמע טוב אבל במכיר כזה אולי כדאי להשקיע ולקנות איזה איפוד או IRIVER לא?
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפרום. אני מעוניין לקבל את עצתכם בנוגע לבחירת מערכת קולנוע ביתית עד 20Kׁׁ( יש אופציה לחריגה עם זה מאוד משתלם). המערכת עצמה תקנה לאחר שהורי ירכשו את הדירה החדשה(שזה יכול לקחת מספר חודשים).הדרישות מערכת עצמה הם: 1:המערכת חייבת להיות 5.1 ( מערכת קלאסית לחלוטין שני רצפתים מצדי המסך, מדפים מאחורי הספה או תלוים על הקיר, סאב, וסנטר) אני לא מעוניין בשום פנים למערכת מושלבת. 2, השימושים: בעיקר סרטי פעולה אז חשוב שהיה את האפקט הקולנועי, המוזיקה עצמה שתשמע מערכת,היא מגוונות אבל לא תופסת יותר מדי מקום, המוזיקה היא: מוזיקה ישראלית( שלמה ארצי, יהודה פוליקר ועוד רבים וטובים), מוזיקה יוונית, ראפ, פופ, ורוק תוצרת הארץ וגם חול. 3,בקשר לאיכות עצמה: חשוב שהסאונד היה כמה שיו…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-