אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
Z560 עולים יותר מ פי 2 מVideologic ZXR 500 5.1 העוצמה והמשקל של Z560 גדולים בהרבה מה שכן Z560 זה 4.1 מה דעתכם?
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום רב, החלטתי להעיף את הרמקולים המעצבנים שלי (לא שומעים בערוץ השמאלי בגלל תקלה בהם), אז ככה: -הרמקולים הולכים להיות תלויים על הקיר במקביל, אז לכן שיהיה להם צורה שתאפשר את תלייתן על הקיר. -הרמקולים הולכים להשמש כעיקרון לשמיעת שירים, אני לא מחפש איזה איכות בשמיים, שיהיה אפשר לשמוע נורמאלי. -עיצוב כסוף - חובה. מחיר: גג 300. זרקו הצעות ! ;D תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אחרי בעיות הבטריה ב iPod הורדתי אותו מהרשימה... נשארו שני אלו: iRiver iHp 100 - 10 Gb Creative Zen - 10 Gb לפני מה שקראתי עד כה, הרבה מכם מתלהבים מ iRiver, מה דעתכם על המכשיר השני? מה מהם עדיף ולמה?? (איכות סאונד, זמן בטריה, תמיכה בפורמטים...) ??? ??? ??? דרור
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה, מזה כמה זמן שאני מתכוון לקנות סטרימר לצרכי ניידות, כשהולכים למקומות אחרים וכאלה. תמיד חשבתי שאני אקנה את ה-WD TV ובינתיים הוא כבר יצא בגירסה שלישית שכמובן שאם אקנה אז אותה. שאלתי את המוכרים ב-לוג'יק שהם ממש בסדר והם אמרו שלפי מה שאמרו לקוחות, יש לו עדיין בעיות עם עברית :\ נוסך על כך לפני כמה זמן שמעתי על xtremer. הבנתי שהוא לכאורה עדיף, אלחוטי (שבזה אני דווקא לא מעוניין, אני רוצה חיבור חוטי ללא שום אלחוט!) ובעל מקום לדיסק קשיח שזה גם לא כך כך מעניין - אני אחבר לו דיסק און קי או דיסק קשיח חיצוני. בירור אצל בעל אקס סטרימר העלה את הטענות הבאות: 1. תפריט עושה רושם איטי/כבד בעת חיבור דיסק קשיח חיצוני 2. שומעים אותו לפעמים בזמן העבודה עכשיו כשריפרתי פה ראיתי משהו על A20…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אחרי שימוש של קצת פחות משנה עם הPX200 ביחד עם הIhp-120, זמן הבטריה התחיל לרדת ברמות מטורפות. בהתחלה, הייתי יוצא לטיולים ושומע מוזיקה על ווליום גבוה-מקסימאלי, בין 7-9. זמן הבטריה התחיל להטריד אותי בזמן האחרון, יצאתי אתמול לטיול שנתי עם בטריה מלאה ותוך 3 שעות הבטריה ניגמרה לגמרי, תוך שימוש בPX200 והאוזניות המקוריות הקטנות של הנגן לסרוגין כדי לחסוך בטריה. זה ממש ממש מציק לי. קניתי עכשיו HD497 ואני רוצה להנות מהם לזמן מספק. עזרה חבר'ה?
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מקרן שישמש אותי לצפייה בסרטים, שידורי ספורט ולשחק בסוני/ לחבר את המחשב עבור משחקי co-op. כמו שכתוב בכותרת התקציב הוא 5K. אשמח להמלצות למקרנים שיתאימו לצרכיי. רמקול מובנה זה לא דבר שחשוב לי אבל חיבור hdmi ו pl 3.5 כן. כמו כן אשמח לשמוע מה אתם אומרים על תלת מימד והאם (סליחה על הבורות) כשקונים דיסק blu ray צריך לקנות את הדיסק לפי סוג התלת מימד? למשל: דיסק אקטיבי למשקפיים אקטיביות.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לרכוש אוזניות לשימוש במשרד. חשוב שיהיו נוחות לשימוש לאורך זמן, קטנות ככל שניתן (AKG 451 מושלמות בעיני מבחינת גודל למטרה זו), שתהיה כמה שפחות "זליגה" של סאונד. סינון רעשים לא הכרחי. האוזניות יהיו משודכות בעיקר למגבר אוזניות Native Instruments - audio 2 DJ, ולעיתים רחוקות לסלולרי. אין חשיבות למיקרופון או שליטה על הווליום. קראתי הרבה ביקורות תחת הכותרת "best on ear hedphones 2017" וצמצמתי את הרשימה, אך עם זאת אני מוכן לבדוק דגמים נוספים. כרגע על הפרק: Marshall Major II בעלות 232 ש"ח Shure SRH 145 בעלות 205 ש"ח אפשר להציע כמובן אוזניות מאמאזון, רכישה מחו"ל עומדת על הפרק בהחלט. על בסיס יומי משתמש בבי…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.nanasale.co.il/sale.php?sale=2153039&refid=16 הוא יחסית קטן וגם זול לנגנן פלאש של גיגה... הוא גם משמש כדיסק און קיי נישמע טוב אבל במכיר כזה אולי כדאי להשקיע ולקנות איזה איפוד או IRIVER לא?
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי V-DAC של Musical Fidelty, על הנייר הוא מבצע Up sampling: 24 Bit/192kHz אני מחבר אותו דרך USB, ועובד עם WINDOWS 7 הDAC מגיע ללא DRIVERS ןהוא משתמש בDRIVER ברירת מחדל תוכנת ההשמעה שאני עובד היא J_RIVER MEDIA CENTER, יש לי כמה קבצים שמסומפלים באיכות הנ"ל ואני לא מצליח לשמוע אותם ב24\192, התוכנה רושמת שהחומרה שלי לא תומכת. ניסיתי לעבוד איתה בWASAPI ובDIRECT SOUND יש לתופעה פיתרון?
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מתחיל להשלים עם זה שבשביל איכות (מרמקולים במחשב) צריך לשלם. מה המלצותיכם לאחר ה ATP3? יש לי 3 סטים של ה ATP3 והחסרונות שלהם כבר בלתי נסבלים בעיניי. בגדול, צליל מכאני ולא אמיתי (ביחס נאמר ל HD570 או לשני הJBLים הגדולים שלי). הייתי שמח לדירוג לאחר ה ATP ללא קשר לתקציב. מקום אחרון: ATP3 מקום לפני אחרון: ? וכו' תודה רבה....
-
- 36 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות טלוויזיה 42 אינצ', מישהו יכול להמליץ לי על דגם מסוים? אני לא בטוח מה כדאי HD READY או HD FULL והאם בשידורים של יס והוט מרגישם הבדל? תודה
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי יש לחבר שלי מינידיסק (mzr909) עם כניסה אופטית והוא רוצה לחבר אותו למחשב אז הוא מעוניין לקנות כרטיס קול עם יציאה אופטית (מרובעת) בתקציב של בערך 250 שקל מה אתם אומרים על ה apache cybersound acs200?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מתכנן להזמין רמקולים מארה"ב או קנדה דרך Mustop.co.il ורציתי לשאול אם מישהו יודע אם המחירים במחירון יבוא אישי מתייחסים לרמקול אחד או לזוג אני שואל רק כי המחירים המופיעים במחירון נמוכים בצורה משמעותית (50-70 אחוז) מהמחירים לצרכן.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה 265 התחיל לעשות גלים. ומי שרוצה לנסות, מוזמן. אז, כולם מכירים את Ducks.Take.Off.2160p.QHD.CRF25.x264-CtrlHD הקובץ שוקל 500~ מגה אז, לקחתי את הקובץ המקורי של הברווזים, (5.5GB) והפכתי ל265 והכנסתי לMKV Ducks.Take.Off.2160p.h.265-Zion.mkv עכשיו שוקל רק 80מגה להורדה https://mega.co.nz/#!jcEWmRRC!Hn9qwnVXqn9ApuOhKaX-sUZNS2JvPTBzcRa9LGS33L0 הדרך היחידה שהצלחתי להריץ אותו הייתה להוריד FFMPEG (שרק לפני שבועיים תומך) גירסאת בטא http://ffmpeg.zeranoe.com/builds ולהריץ עם FFPLAY בתוספת מחרוזת ffplay -strict -2 Ducks.Take.Off.2160p.h.265-Zion.mkv לא רץ חלק בכלל (אבל מנגן) זה הכל אם יש למישהו/י דיעה, אשמח לשמוע. ציון
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
למעוניינים, http://www.iriver.com/product/info.asp?p_name=iHP-100 Manual: http://www.iriver.com/include/file_download.asp?gbn=iriver&filename=iHP-100 EngManual.zip מחיר: £329.95 (כ-530 דולר) :-X
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר מחשב לטלוויזיה בלי כבל HDMI טלוויזיה של סמסונג יש HDMI ויש USB מחשב עם HDMI ו USB יש WIFI בבית אני רוצה להציג מחשב בטלוויזיה להפעיל סרט רגיל בלי אינטרנט מהמחשב ולראות בטלוויזיה להפעיל משחק בלי אינטרנט במחשב ולשחק בטלוויזיה כל מה שאני עושה במחשב שפשוט הצג יהיה בטלוויזיה כמו כבל HDMI רק בלי הכבל מה עדיף Miracast או כרומקאסט? אפשר יתרונות וחסרונות של שניהם? ודרכי הפעלה?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום המתאים אני צריך המצלמה לטלויזיה איכותית לא פלזה בערך 34" (בלי סטנד) יש לי בעיה של משקל + עומק ככה שיש יתרון לטלויזיות קלות ולא עמוקות בנוסף אני צריך רסיבר טוב שחור (לא ממש מבין בזה) אם אפשר גם לציין מה חשוב שיהיה ברסיבר בתודה מראש
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לאחרונה הבחנתי לב בתופעה העונה לשם "מקרן קול" (טוב נו לא כ"כ לאחרונה, קצת לפני...) מה זה לעזאזל? זה אמור להחליף מערכת סראונד? יש מקרני קול איכותיים או שכל התופעה הזו היא זבל אחד גדול? (האמת היא שזה נראה בולשיט עצבני)
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כותרת תודה
-
- 40 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, בהמשך חיפושי אחר נגן MP3 מוצלח שישמש אותי, החלטי למרת הכל לרדת מעניין נגני ההארד-דיסק בגלל מחירם הגבוה, וללכת לכיוון נגני CD. המטרה: נגן MP3 מבוסס CD בעיצוב יפה. המחיר: 800-850 גג. מה אני רוצה בו: זמן ניגון ארוך (לפחות 30 שעות) סוללות פפנימיות עם מטען חיצוני (זו אפשרות, לא חייב) עיצוב יפה ושלט (לא חייב) תודה לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום... אני מחפש ממיר דיגיטלי (לשידורים הדיגיטלים שבחינם), אבל...אני צריך אפשרות שאני אוכל לחבר כבל רשת אליו ולראות סרטים מהמחשב או מצידי שהוא פשוט יראה את מה שהמסך רואה וככה אין בעיה של קודקים וקשקושים..אבל עדיף כן עם קודקים אבל שמסתדר עם תרגום והכל... הקטע זה צריך להיות עם חיבור לכבל רשת (ועדיף שיהיה לו גם לWIFI) כי כבל רשת זול יותר ובלי בעיה מגיע למרחקים ונוח יותר.. אין לי מושג בממירים הידגיטלים אם אפילו יש לכם אתרים, חברות..משהו שאני אוכל לקרוא ממנו ולראות מה מתאים לי..וכמובן תציעו מה שנראה לכם תודה.. ושיקרא גם HD...
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חשוב במיוחד לריצות, שיהיה קל וקטן, ולא יקרטע. חשבתי על משהו מבוסס פלאש אבל כולם בנפחים קטנים. אין אלה עם כרטיסים של 512 או משהו שאפשר להחליף? כלומר לא כמו זה שבMUVO.. אם נתעלם לרגע מהמחיר.. מה כדאי? תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשנות מיקום לרמקולים אבל צריך כבלים ארוכים יותר בין הרמקולים ובין הרמקול הראשי למחשב.(נניח אורך של 5-7 מטר) איפה ניתן לרכוש כאלה כבלים עם החיבורים שיש להם. תודה
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טלויזיית 32" LED או LCD בתקציב של עד משהו כמו 3,000. מסיבוב קצר בחנויות באזור הבנתי את הדברים הבאים מהמוכרים ורציתי לדעת עד כמה זה נכון: טלויזיות LCD ראיתי כמעט רק Full HD ברזולוציה 1920x1080 והבנתי שזה מה שטוב לקנות. טלויזיות LED התפלאתי לראות שהרוב היו HD Ready ברזולוציה 1366x768. המוכרים בחנויות השונות אמרו לי שבטכנולוגיית LED זה לא משנה ממש אם זה Full HD או HD Ready וגם שבגודל 32" זה עוד יותר לא משנה. מה אתם אומרים? האם זה משנה? האם להתעקש על LED עם Full HD, או שזה לא משנה ואפשר גם LED עם HD Ready, או שאולי בכלל בגודל הזה עדיף LCD עם Full HD?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-