עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. הופתעתי לראות שהבחור עדיין ממשיך את הפרוייקט ואף מעדכן את האתר שנפתח בנושא. http://ipodlinux.sourceforge.net/ , הנה הלינק לעמוד שלו. בכל מיקרה זה נחמד לעקוב אחריו ולראות איך הוא מתקדם , הוא כבר הצליח להפעיל את הפיירוויר תחת הלינוקס וזה כבר משהו 8) מה שכן - לא חושב שיש ממש מה לבנות על זה - זה סתם נחמד לעקוב , לדעתי - אל תחשבו אפילו על לנסות את זה.

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  2. Started by JAMOOS GADOL,

לאחר התלבטויות קשות, הגעתי והחלטתי על שני המועמדים הסופיים, שבסופו של דבר אצטרך לבחור רק אחד מהם (וכמובן לקנות אותו ;D) 1) iRiver SlimX 400 (קישור אליו) 2) ה Jukebox (קישור אליו) למרות שקראתי את המאמר באתר, אני עדיין לא יודע במי להחליט :-( כי פשוט שניהם מושלמים!!! אז במי אתם הייתם בוחרים ??? ??? ???

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by ccc,

LUXEON 2.1 EB ויש את אלה http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=921439 הראשונים נראים לי יותר איכותיים אבל הם 2 רמקולים.. מה יותר טוב ואיכותי ויפיק לי צליל עמוק וחזק יותר? (יש לי חדר דיי קטן וצפוף) נערך ע"י מנהל פורום

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  4. דגם E-712 מסדרת E-Series 2 ? מישהו שמע אותם פה ויכול לתת קצת מידע ???

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  5. Started by gambit_elaad,

:-\אני לא יודע מה קרה אבל הורדתי סרט מתוכנת שתוף מאד פופולרית(אסור להגיד את שמה בפורום זה)ולא שומעים סאוונד מה עושים חייב עזרה תודה מראש!!! זה קורה לעיתים קרובות בכל הסרטים שאני מוריד!

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  6. Started by gombn,

אני מחפש כרטיס קול שיתמוס במערכת סראונד של 4.1 לפחות ובמיני דיסק יש לי תקציב של עד 350 ש"ח מה לקחת ....???

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  7. שמשפרת בין היתר את אורך חיי הסוללה של המכשיר תעדכנו !

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Dr.Drek,

שלום כולם! הנורא מכל קרה...ואני זקוק לעזרתכם הדחופה... אז היום חזרתי מהצבא, וקיבלתי לידי סוף סוף את הכרטיס שאליו ייחלתי חודשים... אז עשיתי DISABLE של הצ'יפ של גיגהבייט (לוח אם) והתקנתי את הכרטיס של הרקולס בעזרת ה CDROM המצורף. החלטתי לבדוק את איכות הסאונד ע"י שמיעת MP3 שאני רגיל לאבחן בהם... ואז שמתי לב לנורא מכל: בזמן שניגנתי, אם פתחתי איזהשהוא חלון, אקספלורר, או אאוטלוק אקספרס , אפילו לפעמים IRC....המוסיקה הואטההההההה והתעוותה... בדיקה קלה, הראתה כי ה CPU מגיע מדי כמה שניות ל 45% למרות שאף תוכנה מלבד WINAMP עובדת!!! אינני מבין את זה?! הרי קניתי את הכרטיס על מנת להוריד את העומס מהמעבד! אפילו עם הצ'יפ על הלוח אם, זה לא היה ככה!!! מה הבעיה?!!?!? עזרה ? אנא? מישהו? הושיעני…

• 7 תגובות
    • 976 צפיות
  9. Started by SunMen,

שלום חברים...יש לי את הרמקולים והסאב של מייקרוסופט וכרטיס SB Live value. רציתי לדעת אם אני ירגיש שיפור בסאונד אם אני יחליף את הכטיס למשהו יותר חדש וטוב? נמקו תשובותיכם בבקשה

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  10. Started by VolTAge,

מה דעתכם על המערכת רמקולים הזאת ? בטווח מחירים הזה בערך יש גם את ה Logitech Z-560, אבל אני דיי בטוח שאני אפילו לא ישתמש בחצי מהעוצמה של האלטק.. אני יותר מחפש איכות מאשר עוצמה. הנה הרמקולים: והנה הנתונים של המערכת Drivers(satellites): Four 3 full range, Two 1 tweeter Driver (subwoofer): One 8 dual voice coil Frequency Response: 27Hz - 20kHz Satellite Power: 15 Watts per satellite @ 1% THD Subwoofer Power: 60 Watts @ 1% THD Input Impedance: >10k ohms S/N Ratio: >70dB Total Audio Output: 120 watts RMS (103dB SPL@Listening Position) Analog Input Sensitivity: 300mV for full output Digital Input: RCA S/PDIF for Dolby Digital® or PCM - Total Audio…

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Dr.Drek,

אהלן, אז זוהי הבקשה החדשה מכם... אחרי שרכשתי את ה FORTISSIMO III המשובח של הרקולס, אני רוצה לנצל אותו נכונה: ברשותי כרגע , שני רמקולים וסאב וופר של UMAX... ראשית, מה עליי לקנות? כלומר במה להתמקד? האם לקנות רק 4 רמקולים נוספים? או 5? האם לזרוק את ה UMAX? או להוסיף אליהם? האם זה בכלל אפשרי? על מה ללכת בכלל???? אני אבוד שנית, איזו חברה, ועל מה אתם ממליצים... השימוש העיקרי הוא שמיעת MP3 ומשחקים...כמו כן, מדי שבוע סרט ב DIVX... מוקרן על הטלוויזיה ואני יתחיל להוריד AC3... אז מה אתם אומרייייייים?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני לא שומע מוזיקה לרקורד... מערכת צליל היקפי של 5 רמקולים למחשב מבית PEERLESS דגם: PR-SW 880 מערכת מורכבת מ- 4 רמקולי סראונד בעיצוב מודרני Ultra Slim עם מעמדים, יחידת סאב וופר אקטיבי עם הספק של 880 וואט PMPO http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=921439 מה אתם אומרים... אי לא שומע מוזיקה רק למשחקים וכל השאר

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. :asthanos: שלום לכולם אני חדש פה וזקוק לעזרה, אני טס לחו"ל בעוד כחודש ואני זקוק לטיפה אינפורמציה. אני מתלבט בין מיני דיסק לבין דיסקמן קורא MP3 לקחת עימי לחו"ל. קראתי את המאמר שבאתר על ההבדל בין כל המכשירים הניידים שמשמיעים מוזיקה, אבל זה רק בלבל אותי עוד יותר. הדילמה שלי היא כזו: אם אני קונה דיסקמן קורא MP3 אני יכול לקחת איתי 3 דיסקים מלאים ב- MP3 וכך אני גם לא צריך להכניס את השמות של כל השירים כמו שעשיתי עד היום במיני דיסק. בנוסף הדיסקמן הרבה יותר זול. מיני דיסק לעומת זאת הרבה יותר קטן ונוח וגם המדיות שלו קטנות והוא נוח לסחיבה בניגוד לדיסקמן. בשורה תחתונה, אני זקוק לדעת אם אני מקליט בשיטת ה- MDLP שמאריכה את זמן ההקלטה לעד 5 שעות ממש ממש פוגעת באיכות הצליל, אם אני מעביר א…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by scorpion,

הנה לכם- המערכת של העקרב. התמונות לא צולמו על ידי אלה ממקורות שמצאתי ברשת ככה שהדגמים יכולים להיות שונים טיפה עקב שנת ייצור. נתחיל עם המגבר- LUXMAN LV-103 מגבר מנורות + טרנזיסטורים, שילוב איכותי ביותר. נעבור לפטיפון- TECHNICS SL-23 איכותי ביותר, צריך לתקן אותו טיפה כי יש לו סטיות מהירות. (אצלי יש משטח לתקליט של STANTON) ונעבור לרמקולים-CERWIN VEGA! AT-10 (תמונה לא נמצאה, מי שיכול לתרום תודה רבה) נעבור לCD/DVD (הDVD מחובר גם למגבר אחר, זה בהמשך, פה הוא משמש כנגן דיסקים)-PIONEER DV-340 נעבור לחוטים של הרמקולים- (השקענו קצת בשביל איכות) לא זוכר את הדגם, משהו של VDH עם חוטים מכסף. ונמשיך למערכת הקולנוע- מגבר YAMAHA RXV-430 נגן DVD- הפינויר למעלה רמקולים- סט…

• 53 תגובות
    • 6.1k צפיות
  15. HELLO, בואו נתחיל בזה שהמגבר סטריו הקיים שלי הוא על בסיס טרנזיסטורים מדגם AKAI Integrated Amplifier M-AM2350 חצי מקצועי לא כולל טיונר הגברה בלבד (יפני) אני רוצה לשלב בו מנורות וידוע לי שהדבר אפשרי...רק דורש קצת שיפוצים (מישהו קרא לי?) אך אני רוצה אם כבר להתקין בו מנורות חדשות ולא ישנות שאני יכול למצוא יד שניה בכל מקום אז יש איזה מקום שאני יכול לרכוש מנורות הגברה באיכות גבוהה חדשות ? כי אין לי מושג איפה אני יכול למצוא אם כבר ??? מי שיכול לידע אותי...מוזמן תודה.

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  16. Started by guru,

לפני שנה וחצי קניתי רמקולים מתוצרת ימאהה עם שני רמקולים וסאווב וופר השאלה שלי היא האם יש הבדל באיכות השמע של הסאווב וופר בהתאם למקומו האם יש הבדל אם אני ישים אותו מתחת לשולחן או אולי דווקא על מדף מעל למסך בגובה העינים או אולי מאחורה אנא עיזרו לי מהו המקום הטוב ביותר לסאב וופר שלי? ???

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מבקש חוות דעת על השילוב לקולנו ביתי בעיקר MP3+ Audio וסאונד למשחקים עבור המוצרים Fortisimo3+creative4.1 4400

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  18. היי משום מה נראה שגם PowerDVD וגם WinDVD מסרבים להוציא את הסאונד דרך יציאת ה-S/PDIF שב-Live! שלי, שדרכה זאת הדרך היחידה להעביר DD/DTS... PowerDVD מאפשר לבחור את האפשרות הזאת, אך ברגע שאני לוחץ Play, הוא מתחיל להציג את הסרט, ומפסיק מיד (חוזר למצב STOP). ב-WinDVD (גירסת Platinum) האפשרות לא ניתנת כלל לבחירה (Gray)... מישהו נתקל בבעיה הזאת כבר ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי אני רוצה לחבר את ה-SB Live! Value Digital שלי לרסיבר (Yamaha RX-V430) בעזרת כבר קואקסלי. אני צריך כבל שבצד אחד יש לו חיבור RCA יחיד בצד אחד (לחיבור הרסיבר) וחיבור Phono ("בננה" - mini-plug) לחיבור בשקע הירוק בכרטיס הקול. הבעיה היא שאני פשוט לא מוצא כבל כזה ! עכשיו אני מתחיל לתהות, האם בכלל קיים כבל כזה, והאם החיבור הירוק בכרטיס הקול (שכתוב עליו Digital out) הוא באמת אותו חיבור S/P DIF קואקסלי שאני צריך... help... :-\

• 19 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. מישהו ניסה והצליח? אם כן מה הcatch? אני מקבל רק 2 ערוצים לצערי (קדמיים). תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  21. יש לי לוח אם SQ800 עם 6 ערוצים השאלה שלי היא: יהיה לי סראונד עם הכרטיס הזה והדבר שנקרא EAX? כי אולי אני אקנה כרטיס SB LIVE אבל אולי גם האון בורד טוב? תודה

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  22. הצלחתי לאתר במחסן של ביתי, זוג רמקולים רצפתיים גדולים מצויינים של Sony, מגבר (או מה שזה לא יהיה ;D) ופטיפון. עכשיו, המערכת הזאתי ישנה מאד! איכותית מאד, אבל ישנה. אני חושב מלפני 20 שנה או יותר .. עכשיו, אני לא יודע אם המגבר (אני לא יודע אם זה מגבר מנורות, או מגבר אחר) , או מה שזה לא יהיה, יכול להתחבר איכשהו למחשב .. אז לפני שאני מתחיל לברר - אני רוצה לשאול - יש לאנשים כאן ניסיון עם חיבור מערכות ישנות (בעלות טכנולוגיות ישנות מאד) למחשב? .. אני מוכן להוציא כמה כסף שידרש עבור מתאמים, ודברים אחרים ..

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. בשעה טובה השלמתי את קניית מערכת הקולנוע הביתית החדשה שלי (ותודה לכל העוזרים!), הכוללת: רסיבר: YAMAHA RX-V430 קדמיים: TANNOY MX-3 סנטר: Infinity REF-100 אחוריים: My Sony's.. בינתיים לפחות.. עכשיו נשאר רק לחבר אותם למחשב... כרגע יש לי SB Live! Value, ואני מניח שאין שום סיכוי שהוא יתאים למטרה (שהיא, כמובן, חיבור דגיטלי מלא ע"מ להנות מ-AC3 ב-DVD, ובאיכות סאונד מושלמת במוזיקה\משחקים), ולכן חשבתי על Hercules Game Theater XP 6.1 שיתחבר לרסיבר בעזרת כבל אופטי.. אפשרות נוספת היא ה-SB Audigy 2, שאומנם הוא יקר יותר, ואפילו לא כולל פאנל חיצוני, אבל אני עדיין מאמין יותר בקריאטיב בכל מה שקשור לכרטיסי קול.. זה פיתרון טוב? קיים פיתרון טוב יותר \ זול יותר ? כמו כן, מה ההבדל בין ה XP 6.1 ל…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by imac,

הופתעתי לראות את המחיר שלהם זול כל כך .. 480 ש"ח .. משהו יודע איך הם ?

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  25. שלום אני צריך נגן MP3 solid state בעיקר לספורט (אופניים/הליכה/ריצה/מכון כושר), מראש אני פוסל נגנים מבוססי CD למניהם שכן גם עם 120 ש' הם יקפצו לבסוף (והרי אני לא ארוץ 2 דקות בלבד). נגני הרדיסק מפתים מאוד, ויתכן אף שהאיכותיים ביניהם לא יקפצו (כמו ה iPod) אולם אני חושש לחיי המוצר (שהרי ההרדיסק ללא ספק ימות, ומוקדם מן המאוחר). חשבתי על DMB Plus של MPIO (קישור). הוא מקביל בתכונותיו לנומד-2 של קריאטיב רק זול ממנו בהרבה, כולל מקודד MP3 (בניגוד לנומד שרק מקליט בווייב) ומכיל כפול זיכרון (128MB מול 64MB). דבר אחר (בלי קשר) שמפריע לי ב iPod הוא חיסרון של רדיו, אולם עם 1,000 שירים לבחירתי אני בספק אם ארגיש זאת. למישהו יש אותו? באותו טווח מחיר יש הצעות טובות יותר? מה דעתכם עליו?…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים