עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Amir74,

איך ה Extigy לעריכת סאונד?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אני מאוד אשמח אם תשתפו אותי בטרקים האהובים עליכם, רצוי כמה שיותר חדשים בקיצור שכל אחד שמכיר ואוהב את המוזיקה יתן פה כמה שמות... :jump:

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. יש לי כרטיס Audigy2 Platinum ואני שומע הרבה מוזיקה באמ פי 3 אבל רוב הקבצים הם ב128kbps על 44Khz והמקסימום שהכרטיס שלי יכול לעבד בOutput הוא 192...אני רוצה לדעת אם יש תוכנה שיכולה לעבור על כל הקבצים של האמ פי 3 אצלי ביחד לא לחוד ולהמיר את האיכות שלהם ל192 בשביל לנצל את הכרטיס שלי יותר טוב, זה אפשרי?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Armageddon,

I'm considering buying new computer speakers in the US with a 100 $ budget I would be glad to get some advice and recommendation, I would also prefer if the speakers would be available in newegg. Thansk in advance.

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  5. Started by Wizard Of Oz,

מישהו מכיר תוכנות שיכולות לעשות דיסטורשן לגיטרה שמחוברת למחשב?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. http://www.audiopoints.com/ ספייקים איכותיים לרמקולים...איפה אפשר לקנות בכל מיני גדלים וסוגים איכותיים כמו פה מקרית שמונה ועד חיפה ככה ?!?!?! ??? (עריכת מוד: להבא תן כותרת עינינית המפרטת בדיוק מה אתה מחפש.. )

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אלה הרמקולים שאני מתכנן לקנות ויש לי כרטיס קול און בורד 6 ערוצים אז מה אתם אומרים על הרמקולים וכמה הם אמורים לעלות?

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  8. שמעתי אותם בקשפ אלקטריק בקניון איילון לצד ה- MISSION M71 ואני חייב להגיד שה-JBL נשמעו הרבה יותר טוב...באס הרבה יותר עשיר ! (והם עולים 500 שקל פחות...) מחירם הוא 1500 ש"ח ! מישהו שמע אותם או יש לו ניסיון איתם ? אני מחשיב אותם כאפוציה בשבילי לרמקולים קדמיים לסטריאו. עריכה: הרמקול המדובר- http://www.jbl.com/home/products/product_detail.asp?ProdId=N26II&SerId=NOR&sCatId=BFS

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  9. אוקיי זה לא שאין לי רמקולים פשוט הרמקולים האלה עוברים למקום אחר בבית למערכת אחרת וגם לי בצורה כלשהי נמאס מהם לא מספקים אותי מספיק...בכל מקרה בעוד קצת פחות מחודש יש לי יום הולדת ובדר"כ אח שלי שואל אותי מה אני רוצה שהוא ישלח לי ואני אומר לו והוא שולח...אז עכשיו כשאני יודע שהרמקולים האלה עוברים למקום אחר ואני צריך רמקולים למגבר סטריו אז אני מבקש ממכם דבר כזה למצוא לי זוג רמקולים הכי איכותיים שניתן לקנות בארצות הברית בטווח מחיר של 300-350 מקסימום 400 דולר, אם טווח תדרים מעולה בס עמוק ואיכותי רמקולים בלי התפשרות על איכות...לא למחשב אני מדבר על רמקולים להגברה סטריו...ולתת לי אפילו השוואה קטנה אם אפשר בין כל הסוגים שאתם יכולים להראות לי...אני אישית יותר מתמצא במגברים וכאלה אבל …

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by Lev-UFO-Child,

:s05:

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  11. Started by Amir74,

איזה כרטיס מיקצועי הוא המתאים ביותר למוסיקאי שמשתמש ב sequencer, synthesizer וכל השאר ?

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  12. Started by BONO,

יש לי סרט שמקודד ב XVID ואני לא שומע סאונד בסרט מה הבעיה? התקנתי AC-3 לרות שלא נראה לי שזה הקידוד של הסרט והתקנתי מקודד אחרון של XVID מה עוד יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Crash5,

אני מחפש אוזניות גדולות מהסוג שעוטף את כל האוזן. השימוש של האוזניות יהיה שמיעת מוזיקה מהמחשב, כאשר כרטיס הקול שאליו הם יתחברו הוא הפורטיסימו3. התקציב הוא כ200שקלים. חשוב לי, שעם ההמלצה שלכם, תכתבו גם היכן ניתן לרכוש אותם. תודה, יום טוב :saint:

• 50 תגובות
    • 5.2k צפיות
  14. Started by yair_gobani,

שבת שלום לכולם, ברצוני לקנות רמקולים, וחיפשתי כאן בפורום וחלק אמרו שהרמקולים הנ"ל טובים חלק בנוניים. עכשיו המחיר שלהם {לשבוע} הוא 644ש"ח- שזה דיי זול 8) אז הם שווים את ה644 ש"ח? השימוש הוא משחקים, לפעמים סרטים ומוזיקה דיי הרבה, הדבר העיקרי הוא שאני מתכוון גם להעביר אותם למחשב הבא שאני אקנה {בחופש הגדול} אז אני רוצה להשקיע במשהו טוב+. יאיר

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  15. Started by yuval_cohen,

האם יש אפשרות לחבר או לטעון את האיפוד לסוללות רגילות (אלקליין) בצורה כלשהי? ואם לא האם אפשר לקנות סוללה נוספת- וכמה היא עולה?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by rk666,

יש לי אפשרות לקנות Slimx האם הוא שווה את הכסף? האם הוא נגן mp3/CD טוב?

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  17. Started by Linkin Park,

איזה כרטיס יותר שווה?? fortissimo 3 7.1 או digifire 7.1 והאם ה- game theater xp שווה את ההשקעה שלו עבור משתמש ביתי כמוני?? תודה!!!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by yuval_cohen,

תודה..

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by JAMOOS GADOL,

אני לא יודע מאיפה אפשר לקנות את ה SlimX 400 (קישור לאתר החברה) אצלנו בארץ??? כאילו- איזה חנויות מתעסקות עם הדיסקמן הזה ועוסקות בתחום הזה?

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  20. Started by Jcs,

יש לי כרגע 1100 שח אני מחפש את הרמקולים הכי טובים שאפשר לקנות עם הסכום הזה. שמעתי שה Z680 של LOGITECH מצויינים כמה הם עולים? אם למישהו יש הצעות אני אודה לו מאוד תודה מראש (אני קונה בחול)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. קניתי לוח ראשי של gigabyet זה הלוח: http://www.giga-byte.com/products/8pe667pro.htm על הלוח יש כרטיס קול תומך 5.1 רמקולים : Realtek ALC650 מה אתם אומרים עליו? זה שווה משו או שיותר כדאי להשקיע בכרטיס קול חדש? וגם תגידו מה דעתכם כללי על הלוח

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  22. ובכן מדובר בעיוות סאונד קשה/דוחה/ומגעיל. ברשותי מחשב עם לוח אם Gigabyte 7VRXP עם כרטיס קול מובנה. התקנתי שתי מערכות הפעלה - Windows2000 ו-WindowsXP, כמובן שעדכנתי את כל ה- ServicePack של לוח האם . משום מה הסאונד שמתקבל במערכת ההפעלה של Windows2000 נשמע גרוע מאוד. ניסיתי "לשחק" עם המיקסר ולבטל אופציות שונות , שלא יפגע באיכות הקול. במערכת הפעלה WindowsXP המערכת מוציאה סאונד מעולה למערכת הסטריאו שלי. ואני לא מבין מה הבעיה .

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  23. Started by OmerS,

היי, יש לי דיסק של מוסיקה שכל מערכת סטריאו נורמלית קוראת. המחשב לא קורא אותו משום שהוא חסום בדרך חדשה. מישהו מכיר את החסימה ויודע איך לעקוף אותה? ;D

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  24. Started by OmerS,

היי, יש לי דיסק AUDIO שכל מערכת סטריאו נורמלית קוראת טוב מאוד, המחשב משום מה, לא קורא אותו, לאחר בירורים הבנתי שיש הגנה על הדיסק. כיצד אפשר לפרוץ אותה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by sxs,

אני משתמש באוזניות ורוצה כרטיס קול איכותי שיתמוך בכל הcodecs האלה של משחקים כמו EAX2, AC3 וכו.... וגם של מה שהמשחקים יתמכו בעתיד אז איזה כרטיס יהיה הכי טוב ? עריכה: עוד שאלה - האם כרטיס קול onboard 6 ערוצים שבא למשל ב Gigabyte תומך בכל הפורמטים האלה ?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים