עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by zuriiii,

יש לי את המכשיר zen touch וקראתי באיזה בנטאקשן שאפשר לכוון שעור מעורר במכשיר עם איזה שיר!חרשתי תמכשיר ולא מצאתי בגרוש איך עושים את זה!עם משהו יסביר לי ממש יעזור לי! נ.ב. מה בקשר לעברית למכשיר?משהו יודע? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  2. Started by asaorgad,

אני קצת חדש בתחום קודם כל. יש לי רסיבר יאמאה 5 רמקולים ויציאה לסאבוופר עכשיו אין לי סאב והחלתי לבנות לקחתי רמקול JBL סאב ועוד רמקול ג'נרי סאב. בניתי קופסא מעץ NDF אקוסטי ריפדתי בבד "לבד" אקוסטי. עכשיו שמתי מגבר קטן של סאב וופר. עכשיו רציתי לדעת אם אני יכול לקחת את היציאה של הסאב מהרסיבר לחבר אותה למגבר הקטן והוא יגביר לי את ה אות לסאבוופר כאילו יש לי עוצמה מהרסיבר ועוד הגברה קטנה של הסאב.? רציתי לדעת אם זה יהיה יותר חזק ביחד גם ההגברה של הרסיבר והמגבר הקטן ביחד (או שהמגבר מגביל את העוצמה? )

3. שלום, ברשותי הטלויזיה הזאת: http://www.elkol.co.il/?CategoryID=361&ArticleID=732 מה שאני רוצה לעשות זה בסה"כ לחבר אוזניות ולשמוע את הסאונד דרך האוזניות. הבעיה היא שהטלויזיה מחוברת לכבלים ע"י חיבור אנאלוגי (כבל RF של אנטנה רגיל) ועל פי הנסיונות שלי, היציאת קול מהטלויזיה לא מוציאה קול אלא אם החיבור הוא חיבור RCA/ חיבור דיגיטלי אחר. השאלה שלי היא: 1. האם נתקלתם בבעיה דומה? או מכירים פתרון 2. ידוע לי שניתן לפתור את הבעיה בעזרת חיבור של מכשיר וידאו שאליו תחובר ה RFוהוא יוציא RCA לטלויזיה, אך אני לא רוצה לחבר וידאו רק לצורך זה. תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  4. Started by yotamoo,

טוב, אניי חייב לגלות מה השם של הטראנס הזה! עשו לי טובה לכו לדף הבא: http://mymusic.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=channels_billboard זה דף המצעדים של רדיו וואלה! שם במצעד טראנסים תשמעו את המקום הראשון ואם אתם מזהים תגידו לי בבקשה את השם... כי אני סגור 99% שמה שכתוב בפרטים של השיר בוואלה הם לא נכונים... אני הייתי בטוח שזה של חואן מאיביזה אבל אני כבר לא יודע... קיצר מי שיודע את השם של הטראק בבקשה שירשום... נ.ב. איך עושים פה קישור לעזאזל?!?!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. בבית 2 קומות, מתוכנן חדר קולנוע בקומה עליונה ששם יהיה רוב הציוד, בקומה מתחת בסלון תהיה טלוזה ורמקולים, איך אני יכול לחבר בין המחשב לטלוזיה כך שאוכל גם לראות וגם לשמוע וגם לשלוט מהסלון ?

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  6. Started by zozik,

שלום... אני רוצה לשים מערכת בחדר! ויש לי שאלה: מה כדאי לי לשים מערכת קולנוע ביתית שתיהייה מחוברת ל-טלוויזיה,סוני ומחשב.. או לקנות כרטיס קול למחשב ולקנות רמקולים למחשב... תודה! ZoZiK

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  7. קראתי את המאמרים שלך כמה פעמים עד שהצלחתי לבצע הכול יש לי מחשב AMD חדש והסאונד מדהים אבל לפעמים יש בעיה שהקול והתמונה לא הולכים יחד כלומר יש איחור בקול מה עושים למה ,אך ,כמה

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  8. 1. האם הורדתם מהאתר את השדרוג? 2. אם כן האם צרבתם על דיסק את האימג' ששוקל רק מגה? בהוראות כתוב לצרוב על דיסק ריק ללא multi session ולעשות לו finalize אני מפחד לעשות את השדרוג של CDRW שאלה לכולם למה צריך לבטל את ה multi session ולעשות finalize?

9. שלום לכולם. קניתי את הרמקולים הנ"ל לפני מספר שנים בעקבות המלצה בפורום הזה (הם כבר לא משווקים). הם אכן רמקולים טובים ועושים את העבודה. החלטתי להתחדש ברמקולים חדשים, רציתי לדעת אילו רמקולים של "היום" נחשבים ברמה הזו והלאה. הבנתי ש-Micro Lab 6C נחשבים לאיכותיים - האם הם איכותיים יותר מה-encounter (הצרכים הם בעיקר למוזיקה) תודה ליאור

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  10. Started by liran2001,

1. איזה חיבורים בדיוק יש לממיר הזה? (אני מניח ש-hdmi), כולל לאודיו, איזה חיבורי אודיו גדיוק יש לו גם ? 2. יהיה אפשרי לחבר דרכו למסך מחשב עם מתאם hdmi to DVI ולראות ?

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  11. Started by Sol@rWind,

האם יש לאוזניות אלחוטיות DELAY בקול ? כלומר האם הקול מגיע אחרי התמונה בהפרש ניכר לעין, שמעתי שיש אוזניות עם DELAY שמפריע תןדה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by elad-r,

מה זה התקע חשמל הזה שיש לסאב?? איך אני אמור לחבר דבר כזה לחשמל? צריך לקנות איזה מתאים? אף פעם לא ראיתי כזה תקע....

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  13. Started by Inertia,

אני רוצה לקנות נגן כזה (כנראה בגודל 4 ג'יגה) וכשאני עושה חיפוש ב zap.co.il אני רואה שני מכשירים שככל הנראה הם אותו דבר אבל אחד מהם עולה 1100 והשני 200 ש"ח יותר.... מישהו יודע מה זה? והאם יש גירסה "מעודכנת" לאי פוד מיני או שאי פוד מיני זה אי פוד מיני וזהו? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  14. אפשרי לעבוד עם רמקולים Logitech X540 גם על המחשב וגם עם הLCD ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=574418 המחשב כמו כן, מחובר לLCD זאת אומרת שאפר לראות בשתי המסכים, אבל מה עם הרמקולים? אפשר גם אותם לחבר לטלוויזיה ? שיעבדו בשניהם ? (לא באותו הזמן)

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  15. Started by ren,

מה דעתכם על האוזניות שמגיעות איתו? שווים משהו או שצריך לקנות משהו יותר טוב? עד כמה צריך כיסוי לנגן (לדעתכם)? אני שואל את זה כי אני דיי סגור על לקנות את זה, אבל אם מוספים גם אוזניות טובות וכיסוי כבר מגיעים לסכמוים ממש גדולים...

• 11 תגובות
    • 926 צפיות
  16. או את ה G51 של לוגיטק או את ה G500 של קראייטיב מה אתם אומרים עדיף??

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  17. Started by Access Denied,

יש לי אופציה לקנות איפוד נאנו 4 ג'יגה מחבר שקיבל אותו מאחותו מגרמניה, חדש (רק האריזה פתוחה) במחיר של 1100 שח.. שווה??

18. Started by יניב51,

אז זה כמעט בטוח, מחר אני קונה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13285&catid=900 כרגע אני עם כרטיס OB, האיכות לא משהו האמת. יש תכנונים בעתיד לעבור לרמקולים אחרים, אולי X530 ( למרות שלא ניראה לי, יש לי העדפה ל 2.1 ) ואני רוצה להנות... ( כשיגיע הזמן גם על זה נתייעץ... ) עכשיו שאלה, ראיתי את הכרטיס הבא ב KSP: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3187 השאלה שלי האם יש הבדל גדול בין הכרטיסים? כאילו ההפרש הוא לא כזה גדול, ואם יש הבדל אז אני מעדיף לקחת משהו לטווח ארוך יותר... השימושים שלי הם סרטים, מוזיקה ומשחקים ( הכל? )

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  19. Started by raniAA,

שלום! אני רוצה לקנות רמקולים למחשב (כנראה עושה מסיבה בבית), אז אני רוצה רמקולים חזקים במיוחד, ואיכותיים מאוד, התקציב שלי הוא 700 שקל, עם חריגה ל1K שקל. שמעתי שיש לחבר שלי שיש לו רמקולים בגובה מהרצפה עד לידית של דלתו בחדר, והוא סיפר ששומעים חזק מאוד (אבל האיכות לא ידועה לי). אם יש רמקולים שמתאימים לדרישותיי, אשמח לשמוע עליהם וכמובן איזשהו הערה עליו (חיסרונות ויתרונות ברמקולים). זכרו, 1K שקל זה 1000 שקל, אני מסכים לחרוג בטיפה עד 1100 שקל.

• 44 תגובות
    • 3k צפיות
  20. Started by amir77a,

אני הולך לרכוש מכשיר DVD, קורא DivX וקורא כתוביות בעברית בפורמט srt. יש משהו מיוחד שצריך לשים לב אליו? משהו להיזהר? מלכודת כלשהי? האם פשוט שמים DivX+srt על CD וזה פשוט מנגן? תודה.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  21. אני מקווה שאני שואל בפורום הנכון. אני שוקל לקנות השבוע מכשיר DVD התומך ב-DivX והצגת כתוביות בעברית. שאלות: 1. האם ישנם דגשים מיוחדים לשים לב בעת הרכישה? 2. האם כל המכשירים תומכים רק בפורמט כיתוביות srt או שקיימת תמיכה בפורמטים נוספים? 3. האם תמיכה ב-mpeg4 תעבוד היטב עם כל המקודדים DivX, XviD וכיו"ב? 4. מה החשיבות של Progressive Scan? 5. במכשירים אלה האם פשוט אני שם קובץ avi+srt על CD ופשוט רואה? תודה על ההבהרות. אמיר.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Dor Adiv,

שלום אני כנראה עומד לרוכש סאונד בר של jbl 5.1 surround ( הדגם שלא כולל את הרמקולים האלחוטיים ) עכשיו השאלה היא כזאת , אני רוצה להשתמש בסאונד בר הזה לטלוויזיה למחשב ולפלייסטיישן 4 לצערי אין למערכת יציאה של aux שניתנת לחיבור למחשב , האם זה אפשרי לקנות כבל אופטי עם יציאה של 3.5 שיתחבר למחשב בלי בעיות וזה יתייחס אליו כאל רמקול רגיל או שחובה לקנות מתאם מסויים ? ובנוסף האם זה אפשרי לחבר כבל hdmi מלוח האם/ כרטיס מסך ליציאת hdmi in במערכת ? תודה לעונים

23. אני אומר מראש, נא לא להגיב אם אין לכם מספיק ידע, אני לא מחפש ניחושים ו"מה שנראה לכם", אני מחפש תכלס מידע אמין שיעזור לי להחליט. עקרונית סדרת MX של סנהייסר (MX400-550) לא מספקים אותי בכלל (מבחינת איכות סאונד), והאמת היא שאני גם לא אוהב את הקטע של אוזניות כפתור רגילות שהם לא מכוונות לפנים האוזן ורוב הסאונד נעלם (לאדע להסביר, זה מכוון לאוזן עצמה ולא ל"חור"). חשבתי על CX300 שהומלץ פה הרבה אבל מישהו שקנה אותם כבר אמר לי שהוא לא מבין מה כל ההתלהבות סביבם, והוא מחשיב את עצמו כאודיופיל ככה שאני סומך עליו. מה שכרגע עצר בעדי מלקנות את ה CX300 אלה האוזניות החדשות של סנהייסר שהגיעו לקילומבו: http://www.djshop.co.il/category/hedphones_hi_fi_mp3 מעבר לזה שהם יפות, השאלה מי באמת איכותית…

• 49 תגובות
    • 3k צפיות
  24. שאני קניתי תLCD LED שלי שהיתי בחנות היא היעתה חדה והיה חלקה ומוארת כזאת אני לא יודע להזביר ושסמתי אותו בבית וחברתי אותה ללמיר רגיל ובלי חיבורי HD היא לא היתה כמו שבחנות בסרטי HD אני רואה חד וברור עם גוון צבעים יפה רואים איפלו נקודות של זעיה על השחקן אבל עדין לא אותה רמה כפי שהיתה בחנות האם אני צריך לקנות כבל HD YES hd כדי להוציא תמיטב מהטלוזיה ושתהיה חדה בכול שידור גם בSD תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  25. מה הבדל בין רזלוציה וידיו 1600x1200 Pixel לבין באיכות HD 720p 1280x720 ומי יותר איכותי נחשב?

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים