עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by idani1983,

רניתי מדבר בארה"ב היחד עם שנאי 220-100 וולט, חיברתי והכול פעל כמו שצריך אחרי יומיים נהיו ניצוצות מהמגבר ומאז הוא נדלק לאיזה חצי דרה ופועל ואז נכבה. פתחתי אותו ולא ראיתי שום דבר שפגום פיזית (חיצונית), העניין הוא שהוא נדלק ונכבה ככה שלא נראה לי שזה קשור ל 220-110. מה זה יכול להיות? - עצות והעצות !!!!!!? בבקשה ותודה רבה.

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  2. אני מדבר על המכשירים האלה שמשדרים ממכשיר אחד למכשיר אחר בצורה אלחוטית. למשל מהמחשב לטלוויזיה. יש המון מכשירים כאלה בשוק, אבל אני מחפש המלצה על אחד טוב, שלי יהיה יקר מדי... (300 ש"ח, אפילו פחות). ועדיפות על אחד שיכול לעבור קירות (כלומר על שידורי רדיו)...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. היי, יש לי שאלה ואני מקווה שתוכלו לענות לי רציתי לדעת אם יש רכיב שמתחבר למחשב ושדר אלחוטית למערכת (רכיב שיחובר פיזית למגבר ויקלוט) אני מאמין שיש כזה דבר אז אם אתם מכירים ותוכלו לשלוח לי לינקים או המלצות וכו' יהיה נחמד תודה.

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  4. Started by MeGaBoMb,

יש לי לוח של ג'יגהבייט ga-7vax שעליו כרטיס קול OB שתומך ב5.1. הקומבינה של ה5.1 לפי מה שהבנתי מהספר של הלוח ומהתוכנה הוא להקצות את שלוש היציאות האודיו לכל הרמקולים. השאלה שלי היא לגבי אופן החיבור: יש לי רמקולים של Luxeon T5.1. במגבר יש שתי אופציות חיבור. האחת היא חיבור סטריאו כלומר חיבור של RCA במגבר שמתחבר לSPKOUT בלוח. בחיבור זה אני שומע את הסאונד בכל הרמקולים ללא הבדל דת גזע ומין.... החיבור השני הוא חיבור AC3/DTS כלומר אני מחבר שלושה כבלים של RCA אל שלוש היציאות על הלוח ומקצה בתוכנה של הלוח את כל היציאות לרמקולים. אם אני מחבר בתצורה כזו אני שומע מוזיקה (שירים) רק ברמקולים הקדמיים. כלומר אני לא מנצל בכלל את מערכת הרמקולים (אפילו הסאב לא מנגן). זה הגיוני שאני אשמע רק בפרו…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by yossi126,

האם שילוב שני כרטיסי קול על הלוח אפשרי? אני רוצה לקנות כרטיס קול למוזיקה. בסגנון Audiophile 2496 או משהו דומה עד 700 שקל (בדרך תמליצו על משהו טוב). קראתי בדיונים שונים שהכרטיסים האלה ממש מזייפים במשחקים וסרטים, לכן אני שוקל להשאיר את ה LIVE 5.1 שיש לי כרגע. אפשרי?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  6. Started by walla,

אני רוצה לצרוב שירים לא בmp3 ברגיל-wmv ויש לי דיסקמן שקורא אמ פי 3 וגם רגילים. כשאני שמה שירים של אמ פי 3 אפשר לראות איך קוראים לשיר שאני שומעת... הבעיה שאם אני שמה דיסק של wmv אני לא יודעת אם יהיה כתוב את השם של השיר כמו באמפי3 תודה רבה אני צריכה תתשובה דחוף. ואם למישהו יש ניסיון אז עדיף

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  7. Started by singera,

בזמן האחרון אני שומע ברדיו שיר של זמרת קאונטרי לא ידוע לי איך קוראים לה בשיר מוזכרות המילים SAN FRANSISCO DONT HAVE HER HAVE ME

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  8. Started by INFERNO,

אוקיי זה הולך ככה בעתיד הקרוב אני קונה פורטיסמו ובמחשב יש לי Creative vibra 128 O/B האם אני יכול להפעיל את שניהם בו זמנית או שאני אצטרך לבטל את הקריטטיב

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Omer DA,

אני מתלבט בין שתי דגמים http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1258 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1262 השימוש העיקרי שלי יהיה לשמיעת מוזיקה..והרבה פחות למשחקים..המחיר אותו דבר השאלה היא מה נחשב יותר איכותי

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  10. Started by sshhaayy11,

קניתי נגן gimini 402 ויש פונקציה של לראות תמונות בשיר במקרה יש לי כמה שירים כאלה אבל אין לי מושג איך מוסים תמונה בשיר כדי שהנגן יוכל להראות לי אז אם משהוא יודע אשמח לקבל תשובה

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  11. Started by SmurFin,

אז ככה סוגי הקובץ זה MKV אני רוצה לתרגם סרט אני משתמש בSubtitle Workshop איזה קובץ אני צריך לייצא משם ? ניסיתי דרך הVLC לקחת סתם סרט ולהכניס תירגום עם הMKV וזה לא עבד אז איך מסדרים את זה ? ועוד שאלה קטנה, בתוכנה עצמה מישהו יודע אם יש אפשרות לשים קיצורי דרך למקשים כי זה מסורבל ללחוץ על העכבר כל פעם שאני רוצה להוסיף שורת תירגום או שיש לכם המלצה לתוכנה אחרת

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  12. ברשותי זוג מוניטורים אולפניים, החלטתי לתלות אותם על מתלים. למוניטורים אין חורים מוכנים לברגים, אז בהמלצת החנות שבה קניתי את המוניטורים, קניתי מתלים ממתכת שמיועדים לטלוויזיה בחנות אחרת, ועליהם שמתי את המוניטורים. רציתי לדעת, אם זה ששמתי את המוניטורים על מתלים שמיועדים לטלוויזיה יכול לגרום נזק למוניטורים,שאני שומע מוזיקה במוניטורים ונוגע במתלים, מרגישים את הרעידות מהרמקולים, מה דעתכם? יש סיבה לדאוג או שזה בסדר ואפשר להשאיר אותם על המתלים?

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  13. Started by חובב,

אם אני לא טועה לכרטיס יש יכולת להשמיע מספר מסויים של קולות(16 32 64 128) ......יש לי CREATIVE SB LIVE 5.1 ....מישהו יודע בכמה קולות תומך הכרטיס?....או איך אני יכול לבדוק את זה?.....תודה מראש....

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  14. Started by orlupo,

איפה ניתן להשיג אותן? בדקתי בצליל יש רק 350... בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  15. שלום רכשתי את הלוח ובן כרטיס קול מובנה via vt1828s הרמקולים הם z-5500 והם לא נשמעים טוב במוזיקה האם הוא כזה גרוע יחסית לrealtek alc 888/889 ?

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  16. Started by t-mac,

שלום. אני הולך לקבל מבן דוד שלי מיני דיסק של סוני מדגם mz-r70 השאלה שלי הוא האם המיני דיסק הזה טוב? למשהו יש ניסיון איתו? תמונה שלו: http://www.minidisc.org/images/sony_mzr70_huge.jpg תודה לעוזרים ויום טוב

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  17. Started by F430,

בא לי להתחדש באזניות איכותיות עם סטייל אז חשבתי על אלה http://www.audiostore.co.il/accessories/monster-beats/monster-beats-by-dr-dre-tour/ עכשיו משהו מרגיש לי לא מקורי לא כתוב משהו לגביי היבואן

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  18. שלום, רכשתי לפני כשנה +, בעקבות המלצות בפורום, רמקולים מדגם JBL encounter - ואני ממש נהנה מהאיכות הגבוהה שלהם. כיום אני עומד לקנות מחשב נוסף ורמקולים אלו כבר לא נמכרים - במקומם יש את דגם creature שהבנתי שהוא פחות איכותי.. רציתי לדעת איזה דגם מקביל באיכותו לרמקולים אלו, גם אם מחירו גבוה יותר - שימושים עיקריים - מוזיקה, סרטים. שימוש משני - משחק פעם ב.. הבנתי שרמקולי harman kardon sound sticks איכותיים מאוד, אך גם יקרים יותר - האם יש משהו באיכות שווה בעלות נמוכה יותר? תודה רבה, ליאור.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  19. Started by Avi Levin,

מה אשתכם\חברה שלכם אומרת על זה? אצלי זה היה יותר לכיוון ה"למה אתה צריך את זה??? עדיף תקנה מערכת ב-200 ש"ח זה הרבה יותר יפה"..נשים.

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  20. מישהו שמע פעם על החברה ROLAND? WWW.ROLAND.COM למי ששמע ויודע על מה אני מדבר ... האם שמעתם את האוזניות RH-200? אני מתכוון לקנות אותן אך מעוניין להתיעץ קודם תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  21. מה ההבדל בטכנולוגיה? באיכות? במחיר? ואיך כל אחד מהם בערך עובד תודה רבה מראש...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם רציתי לשאול כמה דברים בנוגע לעדכוני קושחה של ה H120 לי יש את גרסה 1.63E (ה E אומרת לי שהמכשיר הוא בגרסה האירופית ? כי אין לי מושג, יש לי אותו מלא זמן ואני לא זוכר מה היה רשום בניירות שלו) לא מצאתי באתר של אייריבר גרסה מעודכנת יותר מזו (בדקתי לפני שבוע בערך) איזה פירמוורים יש לכם ? שמעתי שיש פירמוורים לא רשמיים , לא מאייריבר, אלא מאנשים פרטיים שכתבו אותם, שיש בהם הרבה יותר פיטצ'רים, כמו אפשרות ליצירת פלייליסטים , ועוד כל מיני דברים דומים, זה משהו די גדול ומקצועי ואני זוכר שאפילו ביקרתי באתר של זה, אבל אני לא זוכר את האתר... והאם מישהו יודע - יש עדכון ישראלי ? עם עברית ? אני אשמח ללינק (אני יודע שיש ל 320, אבל האם יש ל 120 ?) מישהו יכול להביא לינק או כמה לינקים ב…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. יש בו הרי DVD השאלה שלי אם הוא קורא MP3....? חשבתי לחבר אותו למערכת פה...... איתן

• 10 תגובות
    • 793 צפיות
  24. היי מעניין אותי לדעת אם יש תוכנות שאני לא מכיר שמנהלות את ה אייפוד כמו שצריך אני משתמש ב EPHPOD ולפעמים ב ANAPOD MANAGER שהוא נראה לי הרבה יותר טוב אבל אין לי את הגירסה המלאה אז במה אתם משתמשים ??

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  25. הנגן שעכשיו על הכוונת שלי הוא ה iAudio X5L שיוצא בסוף חודש הבא, האם יש איזה נגן מעניין בסגנון שלו שאמור גם לצאת בקרוב ושווה את הציפיה? ( חשובים לי מאוד חיי הסוללה בגלל זה אני מחכה ל X5L ולא לוקח עכשיו את ה X5 הרגיל *)

• 4 תגובות
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים