אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
אני קונה את ה IADUIO X5. עכשיו חברים שלי יכולים לקנות לי אותו מ BESTBUY במחירים טובים ואחותי תביא לי אותו בלי משלוח ובלי כלום. השאלה אם שווה לקחת תסיכון הזה,בלי אחריות ובלי כלום? אוו לשלם עוד 600 ש"ח ולקנות בארץ עם אחריות לשנה ולפי מה שהבנתי הרדיו של המכשיר בחו"ל לא יעבוד בארץ. תעזרו לי, מישהוא שקנה מכשיר דומה בחו"ל ונתקל בבעיות
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
כיצד אפשר לחבר מערכת קולנוע ביתית לטלוויזיה שאין לה arc?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תראו ההורים שלי רוצים לעשות מערכת קולנוע בייתית ... טלוויזיה כבר יש 39" LCD/פלזמה לא זוכר אני צריך המלצה על מה לקנות כדי להשלים את המערכת ? - רסיבר, רמקולים, דיוידי ... התקציב הוא 5000-10000 שקל והמערכת תשמש כמעט ורק לטלוויזיה(ולא למוזיקה) . התקציב דיי גמיש כמו שאתם רואים אבל עדיפות לכמה שפחות אני לא מחפש מערכת על אלה משו ברמה טובה . על מה אתם ממליצים לי ? ויש לכם המלצות לחנויות טובות באזור השרון-מרכז ? או חנויות באינטרנט ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אהלן. אני צריך כרטיס טלויזיה עד 200 שקלים כדי לצפות ביס. ראיתי כרטיסי לכידה עם שני כניסות וידאו בלבד - קומפוזיט וסופר וידאו. אני מניח שהכרטיסים האלו איכותיים יותר מהכרטיסים העמוסים בפיצרים, אנטנה, רדיו FM, שלט רחוק, כל אלו מיותרים לי. השאלה היא - האם יש משמעות עם האודיו של הממיר יס (או כל מקור וידאו אחר) נכנס דרך הלין אין של הכרטיס לכידה, או שנכנס דרך הלין אין של הכרטיס קול? האם כל פעם שארצה להקליט/לצפות אני אצטרך להגדיר שיקבל את האודיו מכרטיס הקול או שחוץ מהגדרה אחת אין שום הבדל? ובאופן כללי, אשמח להמלצות על כרטיס טלויזיה (עקרונית זקוק רק ללכידה - לא לטיוינר, או רדיו, או שלט) אחרי שגיליתי שCOMPRO C500 לא זמין כרגע אצל היבואן (באופן כללי שמתי עין על http://www.pandas.co.…
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
52xv555 toshiba '52 32xv550 toshiba האם יש לדעתכם מסכים יותר ממומלצים מאלו במחיר הזה ובגודל הזה שיש להם Full HD ?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איך המרפט של הLCD37 אינטצ' הזאת? אני רוצה לקנות אותה.. http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1579&CategoryID=138&Page=1
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום ברשותי נגן iaudio מדגם m3l. הנגן ברשותי מספר ימים ועבד לשביעות רצוני. היום קרתה לי תקלה שאני לא מצליח לפתור. תצוגת המסך (lcd) של השלט (לנגן עצמו אין מסך) הפסיקה לעבוד. ביצעתי את הפעולות הבאות ללא הצלחה: 1. RTFM 2. חיזוק החיבורים של השלט לנגן, ניתוק וחיבור מחדש של החיבור הנ"ל. 3. חיבור למחשב ב-USB 4. חיבור לחשמל (טעינה) 5. כיבוי והדלקה של הנגן מספר פעמים 6. Reset לנגן עוד רעיונות מה אפשר לעשות, לפני שאני פונה ליבואן ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
הי איזה רמקולים אתם ממליצים? רק רמקולים חיצוניים לטלויזיה, הרמקולים של הטלויזיה, לא משהו... תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השמוש העיקרי הוא שמיעת מוזיקה דרך הs4 לא מעוניינות ב in ear או קשת וכמובן שאטומות ולא לוחצות
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר דרך לקבל מכרטיס קול של creative יציאה דיגיטלית ואנלוגית באותו הזמן בדומה לכרטיסי קול און בורד AC97 HDAUDIO וכו' ... באודיג'י הוא נותן לי רק אפשרות אחת: או זה או זה , וצריך להכנס להגדרות בכדי לשנות. האם בדגמים חדשים יותר שינו אופצייה זו והם מאפשרים גם דיגיטלי וגם אנלוגי באותו הזמן ? המטרה כמובן היא להשתמש בדיגיטלי למוזיקה וסרטים , וביציאות האנלוגיות (5.1) למשחקים ע"י העברה פשוטה של המקור ברסיבר ולא תוך כדי שינוי ההגדרות במחשב.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
קראתי את המדריך ורק רציתי לוודא אם הבנתי נכון. קניתי טלויזיה LCD שיש לה FULL HD ובמחשב יש לי כרטיס מסך GEFORCE 9500 GT עם יציאת HDMI. (לא הבנתי את ההקשר של המשפט "בכרטיסי NVIDIA יש צורך בחיבור יציאה דיגיטלית מכרטיס הקול לכרטיס המסך (חיבור SPDIF).", כי אצלי בכרטיס מסך או בלוח אם לא ראיתי שום חיבור כזה) אם אני יחבר את המחשב לטלויזיה דרך כבל HDMI לHDMI זה יעבירלי גם סאונד? אני לא יצטרך לחבר חוץ מזה שום דבר? ועוד שאלה קטנה: אם אני מחבר במקביל גם מסך מחשב VGA לVGA כשאני בוחר לראות את התמונה דרך המחשב ולא דרך הטלויזיה האם הקול לא יעבור דרך החיבור HDMI?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי אתמול רמקולים משומשים (מוניטור אולפני) של חברת Tannoy. http://www.tannoy.com/StudioSummary.aspx?q=33.14 אני מבין שהם יותר למטרות סטודיו וכו' אבל מכיוון שהם אצלי חשבתי אולי לנסות להשמיש אותם, לצרכי או קולנוע ביתי/מוזיקה או כרמקולים למחשב.. אני מבין שהחיבור הוא חיבור balanced, אך מעבר לכך אין לי שום ידע כיצד לאפשר למקור השמע הרצוי לעבוד עם הרמקולים הללו. אשמח לסיוע והבנה האם זה בכלל אפשרי ואם כן אז באיזה עלות (חובת רכישת כרטיס קול/מגבר/וכו' וכו').. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברת Canon הודיעה כי תרכוש את חלקה של חברת Toshiba במיזם המשותף שלהם, חברת .SED LTD הרכישה באה בעקבות תביעה שהוגשה נגד Canon מטעם חברת Nano-Proprietary, בטענה שהרישיון שהוענק ל-Canon בשנת 1999 לשימוש בטכנולוגיה של Nano-Proprietary, לא חל גם על Toshiba. בכך הופכת Canon לבעלת השליטה הבלעדית במיזם לפיתוח וייצור מסכיי SED, דבר היכול להוות מקור הכנסה גדול - אך גם סיכון לא קטן לחברה עצמה, שצופה בשנים הקרובות ירידה בדרישה ובריווחיות המוצרים שלה. מקור: Aviran's Place
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש טלוויזיה לסלון למטרות הבאות: חיבור המכשיר מחשב נייד ולקונסולות (כולל החדשות ביותר). האם הדגם הבא עומד בדרישות ואיך הוא בכללי? רצוי לציין שיש לי את הדגם של 40 אינץ ומבחינת החזרי אור אני לא ממש מרוצה, ובסלון יש מרפסת כך שאם יש דגם שמעלים את התופעה אשמח להמלצות. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=851450 שאלה נוספת. בדגם של 40 אינץ היה ייבוא רשמי ולא רשמי, וההבדל הסתכם בכך שהדגם הרשמי קרא כתוביות בעברית והלא רשמי לא זיהה עברית. האם קיימת "הבעיה" גם בדגם של 50 אינץ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש מערכות MP3 לרכב שמציגות שירים ישראלים בעיברית?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום, אני עומד להזמין מחשב חדש שמבוסס על מעבד AMD X4 620 ולוח אם GIGABITE עם מאיץ גרפי מובנה - בתקציב של כ 2000 ש"ח, אני מעוניין לבדוק אופציה של חיבור טלויזיה ישנה (CRT) לצפיה בסרטים אך לצורך זה אני צריך יציאת S-VIDEO (או COMPOSIT) שכן לטלויזיה יש כניסות של S-VIDEO ו SCART בלבד. האם תוכלו להמליץ על כרטיס מתאים (רצוי מהחנות SKYPC) האם זה בכלל משתלם? האם יתאפשר להמשיך לעבוד על המחשב במסך הרגיל במקביל לכך שמישהו צופה בסרט בטלויזיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב עד ה 150... יחוברו ב 99 אחוז מהזמן ל GMINI120 אם אפשר שיהיה להם כבל כמה שיותר קצר
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
http://thejames.onfinite.com/album/53358/53798/ מזה נותן יותר?
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות זוג רמקולים למחשב (אין לי מקום לסאב על הרצפה). השימוש העיקרי: האזנה למוזיקה. תקציב: עד 300 ש"ח. על מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טלוויזיה חדשה לחדר מרחק צפייה 2.5-3 מטר. טלוויזיה full hd 32 אינץ' בתקציב של בערך 4000 ש"ח יש לכם המלצה על דגם טלוויזיה מסויים? עדיף led/lcd? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי... רציתי לדעת איך המגבר Yamaha V359 בהשוואה לV361 ובכללי איך ההצעה הזאת: http://www.21.tv/Templates/ProductDetails.aspx?CategoryName=stereo&AuctionId=1584 תודה נ.ב: אני לא יודע אם זה חשוב אבל הטלויזיה היא SHARP WD1E 42
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני מתלבט בקנייה , הz680 עולה 300 דולר , והz560 עולה 145 . אני צופה בהרבה סדרות במחשב , שבאות בפורמט mpg כvcd וכן גם בסרטים שמקודדים ב5.1 , אך רוב הזמן אני שומע מוזיקה וחלק מן הזמן משחק משחקים . השיקול שלי הוא שיקול כספי , אני רק בן 15 ושאר הכסף יבוזבז כנראה במהרה ואין לי כ"כ הרבה כסף להוציא , אז האם ההבדל בין השתיים שווה את ההפרש הכספי ( פי 2 ) , עוד דבר , אני לא אודיופיל , אבל אני רק רוצה שיהיה צליל נקי בווליום גבוה ( במיוחד שלא יהיה צליל מתכתי ) , אז אם תוכלו לציין בפני את ההבדלים ודעות שלכם , אני אעריך את זה מאוד .
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לרכוש אוזניות למחשב בקרוב ושמתי לב שיש שני סוגים שבולטים בתדרים של 7.1. DOLBY ו-DTS. מישהו יכול להסביר לי את ההבדלים? מה עדיף יותר? האם סוג השימוש משנה? לדוגמא, אם השימוש הנפוץ ביותר שלי הוא גיימינג אז X יותר מתאים וטוב לי. השימוש העיקרי הוא מוזיקה, ובעיקר גיימינג. ודבר נוסף, אם אתם מכירים דגמים מומלצים של 7.1 במחיר של עד 500 שקל, אשמח לשמוע. אלו שלושת הדגמים שסקרנו אותי, אם מישהו יודע משהו עליהן אשמח לשמוע. ,Plantronics gamecon 788 Razer Chrome 7.1 Turtle Beach Z60 תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כמה זמן ארקדיה נותנת אחריות ל H340? כמה זמן מחזיקה הסוללה שלו בממוצע בפעולה? תודה גלעד
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-