עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by nanus,

יש לי שתיי יציאות דיגיטליות מהכרטיס קול במה עדיף לבחור ב coax או בסיב אופטי ?

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  2. כשמחברים כרטיס קול לרסיבר בצורה אופטית או קואקסילית, האם הכרטיס קול משפיע על האיכות או שבעיקר הרסיבר משפיע על האיכות (הרי הוא מפענח את המידע)? מה זה crossover וגם ההגדרה של רמקולים קטנים\גדולים ברסיבר, מה הם משנים ועל פי מה יודעים איך עדיף לכוון אותם? וגם מה זה D RANGE COMP, לא הצלחתי למצוא על זה כלום בגוגל :\

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. אני עומד בפני כמה קניות די גדולות (מזל שאני לא משלם על הכל לבד ) הכוללות מסך 37' LCD של LG , רסיבר ( יש לי כבר רמקולים+סאב , רק צריך למקם אותם ולחבר לרסיבר שאני אקנה ) ומחשב חדש. השאלה שלי היא כזו : בהנחה שאני אשקיע בלוח אם טוב ( או כרטיס קול סביר ) ויהיו לי את כל החיבורים הדרושים, מה הדרך הכי טובה לחבר את המחשב לרסיבר ? וגם את הLCD לכרטיס מסך (שיהיה כנראה ה X1950 pro )? אני חשבתי בכיוון של spdif מבחינה של קול ו hdmi מהטלויזיה לdvi בכרטיס מסך .... אשמח לקבל המלצות/תיקונים/העדפות .... תודה !

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by guygln,

שלום לכולם! אני מעוניין לחבר את המחשב לרסיבר כלשהו, כאשר המטרה היא בעיקר משחקים (סרטים אני רואה בסלון). יש לי סאונד בלסטר אודיג'י 1. השאלה שלי, איזה רסיבר אני צריך כדי לקבל את אפקט ה-EAX במשחקים. יש לי בבית רסיבר ימהה ישן שהוא רק פרולוג'יק עם הכנה ל-DTS ו AC3 (שש כניסות אנלוגיות), הוא יכול להתאים? ואיך בכלל מעבירים את ה-EAX לרסיבר?

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  5. Started by Avivf88,

ברצוני לחבר מסך טלויזיה למחשב, עכשיו לפי מה שהבנתי אני צריך כבל שבצד אחד יש את האדום צהוב לבן הרגילים שמתחברים לטלויזיה ובצד השני חיבור לכרטיס מסך, יש לי GeForce 8800 של NVIDIA, ולפי מה שהבנתי החיבור לכל כרטיס מסך הוא שונה (מבחינת מספר הפינים, הבנתי שיש כאלה עם 4 ויש כאלה עם 7) ורצתי לדעת איזה מהם אני צריך על מנת לחבר את המחשב לטלויזיה... עריכה: אני ממש אשמח אם בנוסף לתשובה לגבי הכבל אם תתנו לי לינק למקום ממנו אני אוכל להזמין את הכבל שאלה נוספת שיש לי- אם אני מחבר את המחשב לטלויזיה בצורה שאמרתי, ברגע החיבור המסך והרמקולים של המחשב יכבו או שהם ימשיכו לפעול במקביל ואני אאלץ לכבות אותם לבד? המון תודה לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 3.7k צפיות
  6. היי כולם, יש לי בבית מגבר קטן של גיטרה, שממה שראיתי אין לו בכלל כניסות של אדום לבן צהוב, אלא רק 2 כניסות גדולות שאני מניח שהן של מיקרופון או כבל גיטרה. יש לנו אירוע ואנחנו מקרינים בו סרט ורציתי לדעת אם יש דרך כלשהי לחבר את הלפטופ לשם כדי להשמיע את הסאונד תודה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  7. Started by niva401,

חיברתי פעם ראשונה את המחשב לטלויזיה (כבל VGA), שיניתי SOURCE בטלויזיה למחשב אישי, ויש מסך שחור בטלויזיה- מה עוד יש להגדיר ? ( מ"ה WINXP)

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  8. Started by dekgol,

כשאני מחבר את הטלויזיה למחשב בחיבור חוטי ואני משדר סרט כדי שאוכל לצפות בטלויזיה האם הילד שלי יכול לשחק בינתיים במחשב בזמן שאני צופה בסרט? ואם לא כיצד ניתן לעשות זאת?

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  9. Started by giladsch1,

שלום לכולם, אשמח עם תעזרו לי עם טיפ לגבי התקן שבעזרתו ניתן לחבר את המחשב חדש לטלויזיה (s-video). פעם שמעתי על "קופסה" חיצונית עם מס' התקנים שפותרת את הבעיה. תודה, גלעד

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  10. Started by yirmio,

שלום לכולם! אני מתכנן לקנות את המחשב הבא: http://tms.co.il/preview/spec/79ha4ewm/1 אני מתכנן לחבר את המחשב לטלויזיה רגילה ללא חיבור hdmi. הייעוד הוא צפייה בסרטים. האם יש טעם לחבר את המחשב לטלויזיה או שעדיף לצרוב על דיסק ולצפות בdvd רגיל? תודה!

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  11. Started by orengreen,

שלום לכולם. יש לי כרטיס וידאו RADEON 9800 PRO עם יציאת TV-OUT מסוג S-VIDEO. הייתה לי טלויזיה ישנה שהייתה מחוברת למחשב בסבבה. עכשיו יש לי טלויזיה אחרת (TOSHIBA CRT 27A43), יש לה S-VIDEO, ואפילו נראה לי שהכרטיס וידאו מזהה אותה, אבל אני לא מצליח להשיג תמונה בטלויזיה, רק שלג. התקשרתי לתמיכה טכנית של TOSHIBA והסברתי הכל, והבחורה אומרת לי שלמודל הזה אין "FEATURE" של חיבור למחשב. אני אומר לה "לא צריך ""FEATURE"", בסה"כ צריך S-VIDEO" והיא אומרת לי שאני טועה. מה אתם אומרים? יכול להיות שאני טועה? במידה ואני צודק, ובאמת כל מה שצריך זה חיבור S-VIDEO, מישהוא יכול לעזור לי? את הדגם הזה אפשר לחבר ל DVD, VCR, כבלים וכו' והנה לינק: http://tacpservice.toshiba.com/ConsumerProductSupport/Man…

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  12. במחשב הנייד שלי יש חיבור VGA בלבד ובמסך יש חיבור הן של VGA והן של DVI. אם מחברים את המסך בכבל DVI עם מתאם DVI-VGA למחשב, האם העברת האות תהיה כמו ב VGA או כמו DVI? כרטיס המסך הוא כרטיס מובנה X4500. העליתי את הנושא בפורום מחשבים ניידים, אך שם לא קיבלתי תשובה ונראה לי שהנושא יותר מתאים לכאן, מכיוון שהשאלה היא כללית לחיבור DVI דרך מתאים DVI-VGA תודה

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  13. שלום יש לי טלוויזיה חדשה Samsung LA32A450 LCDו32ואינטש, זוהי טלווזיה בעלת רזולוצית HDTV READY720P ולא 1080P . יש לי מחשב נייד , של LENOVO , ללא יציאת DVI או HDMI , ואני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה כדי לראות סרטים וסדרות וגם לעבודה שוטפת ( במקום להסתכל על המסך של הנייד). למחשב הנייד יש שתי יציאות איתן אני יכול לחבר אותו למסך החדש: VGA ו SVIDEO המרחק של המחשב הנייד מהמסך הוא כ 5 מטר , כל שאשתמש בכבל של 5 מטר או 6 מטר. הייתי רוצה את חוות דעתכם מה הדרך הטובה והאיכותית ביותר לחבר את המחשב הנייד למסך החדש כדי לקבל איכות תמונה מקסימלית . חשבתי על האפשרויות הבאות: 1) לחבר מהVGA של הנייד לחיבור VGA של המסך כלומר לאורך כל הדרך כבל VGA 2) לחבר כבל VGA מהמחשב הנייד, ואז להשתמש במתאם…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by oferl31,

היי מסך של אסוס VK222H . יש לו כניסת HDMI . האם אני יכול חבר ל- HDMI את הממיר של יס ולקבל תמונה ? תודה .

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  15. Started by dbx22,

יש לי מערכת מיקרו קטנה של סוני אני רציתי לשאול האם ניתן לחבר לה ליציאה אחת 2 רמקולים, ואם כן האם יגרם נזק. אם שם הדגם נחוץ תגידו לי ואני יכתוב אותו. תודה רבה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  16. Started by Aura,

אני מעוניין לחבר רמקולים בתצורת 2.1 (X230 של לוגיטק) לנגן דיוידי שיש ברשותי (DV300 פיוניר). עכשיו לפני שהרמקולים יגיעו רציתי לדעת אם תהיה לי אפשרות לחבר אותם ישירות לנגן ללא צורך ברסיבר או גורם מקשר כלשהו ועדיין להנות באופן מלא מהסאונד שהם מספקים. לא יודע איך הולכים החיבורים ברמקולים אבל החיבורים שיש לי בנגן הם כאלה: http://img184.imageshack.us/img184/203/72913841rt3.png מצטער על האיכות זה גוגל צילם

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. שלום חברים, היום קניתי מפצל וכבל. חיברתי את המפצל לכרטיס קול, למפצל חיברתי את הרמקולים של המחשב שלי (ATP3 המדהימים) ובנוסף חיברתי גם עם הכבל שקניתי את הרמקולים של המערכת סטריאו שלי (רמקולים גדולים מאוד, כמו מהסבנטיז כאלה, ובכלל זו מערכת ישנה). עכשיו יש לי בחדר מערכת 4.1 עם סאונד וסראונד מדהימים. הבסים כאן זה כמו מועדון... אבל השאלה שלי היא האם זו באמת מערכת 4.1?! כלומר, האם כרגע אני יכול לשלוט רק ברמקול האחורי שמאלי וכדו'? כי מהנסיונות שלי לא נראה לי שזה ככה..... אם כן, אז מה בעצם ההבדל בין מה שיש לי כרגע למערכת 4.1 ולמה מה שעשיתי בעצם לא נחשב למערכת 1.4 עם אפשרות שליטה על כל אחד מהרמקולים בנפרד? תודה מראש, ניר.

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  18. שלום כולם בקרוב אקנה מחשב חדש (יאי מזל טוב לי) יחד עם מסך 27" מתוצרת DELL (לא חושב שיש יותר מדי דגמים כאלו) שאהיה מעוניין לחבר גם לממיר הדיגיטאלי שלי (HOT). אשמח לקבל מידע על החיבורים של המסך. כלומר, אחרי שאחבר אותו גם לממיר וגם למחשב, איזה כפתור או פעולה כלשהי קובעים מה המסך מציג - את המחשב או את הממיר? אשמח גם לקבל המלצה לכרטיס טלוויזיה שיהיה מיועד להקלטות מאותו ממיר, התקציב אינו מוגדר. כמה שיעלה אחד טוב אני מוכן לשלם. אין צורך ביותר מדי פיצ'רים חוץ מההקלטה.

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  19. Started by borg,

מהם היתרונות של חיבור הכבלים של הרמקולים במערכות סטריאו וקולנוע בייתי באמצעות חוטים חשופים במקום בננות?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. קיבלתי את הADA880, ואני ממש מבולבל בקשר לחיבורים, משהו לא מסתדר לי. איך אני מחבר את המערכת למחשב? כמה חוטים באים למחשב? ואיך אני מחבר אותו בצורה דיגיטלית ואיך אנלוגית, ולמה לחבר אנלוגית כשאפשר דיגיטלי? התקע בכלל מגיע לא מוכן לשקע בארץ, איפה לקנות מתאם? ואיך אפשר בכלל לחבר לכרטיס קול 5.1 מערכת סראונד המורכב משלושה מגבריי סטריאו? הריי אין מספיק יציאות בכרטיס?

• 83 תגובות
    • 5.9k צפיות
  21. Started by Gerbil,

שלום, רציתי לשאול לגבי חנויות ריטייל מקוונות בחו"ל שמוכרות אוזניות של GRADO ועושות משלוחים לישראל.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  22. אני מעוניין לקנות אוזניות סיינהיזר HD201 הנה הדגם: http://www.ozniyot.co.il/Product.asp?ProID=33 האם האתר הזה אמין? האם יש בו זיופים? יש שנתיים אחריות כנראה זה מקורי אבל אני רוצה להיות בטוח תודה רבה

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  23. שלום הביאו לי טלווזיה מדגם Samsung le26b450c4w פה אתם יכולים לראות יותר פרטים עליה http://www.flattelly.co.uk/shop/samsung-le26b450c4w-ready-p-4122.html עכשיו יש לי שאלה כתוב שיש לה חיבור S-VIDEO אני לא מוצא אותו על הטלווזיה איך הוא בכלל נראה? למה כי אמרו לי כדי לקבל איכות תמונה טובה יותר אני צריך לדבר עם YES שיביאו ממיר שמתחבר עם S_VIDEO

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  24. Started by S3XY,

אני מדבר על הדגם זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708106 האם הוא שווה קניה ,לצרכים של צפיה בטלווזיה,וגם צפיה ב-HD (סרטים) וחיבור XBOX360 ? אם אתם ממליצים על משהו אחר תכתבו כאן בבבקשה

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  25. Started by Mihoogle,

אני צריך עזרה: ??? אני קונה את הטלוויזיה הזאת:http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1899&CategoryID=469&Page=5 אני רוצה לדעת אם הניגודיות היא דינאמית או לא, אני צריך גם ביקורות אם הניגודיות היא דינאמית אז מה הלא דינאמי?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים