אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי די וי די ביתי עם יציאה אופטית אבל לאחרונה כאשר אני מחבר אותי לכניסות אופטיות (מיני דיסק, רסיבר ONKYO) יש קפיצות בסאונד. אני יודע שזאת היציאה האופטית ולא קפיצות בדיסק בגלל שהמספרים של זמן הנגינה ממשיכים לרוץ. מה אני יכול לעשות? אולי יש איזה דיסק שאני יכול לצרוב ויתן איזה שוק למערכת ויגרום לה לרוץ מחדש או משהוא? תודה רבה, יאיר.
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי כרטיס קול מובנה AC97 והוא תומך ב-4.1 אפילו 5.1 אני לא בטוח. הבעיה היא שיש לו רק יציאת סאונד אחת, אחת של מיקרופון ואחת לחיבור של מינידיסק אני חושב( סטנדרטי בקיצור.. ורוד ירוק כחול) יש לי גם מערכת 2.1 - סאב וופר של קריאטיב (קמבריד'ג) וזוג רמקולים גדולים של בראדר(של מערכת ישנה) + מערכת סטריאו עם שני רמקולים גדולים. יש איזשהי אפשרות לחבר את המערכת סטריאו לחיבור של המיני דיסק או המיקרופון? הבנתי שאפשר לשנות את היציאות האלה ליציאות סאונד. ואם כן... זה באמת ייתן לי סראונד?? אפשר לגם לחבר את כל ה-4 רמקולים לסאב וופר (חיבור חוטי.. בלי פינים) אבל אני חושב שזה לא יתן סראונד כל תגובה שתעזור תתקבל בשמחה תודה ויום טוב
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בדיוידי יש לי 3 יציאות סאונד 2 אנלוגיות (סטראו) ואחת pcm אם אני יחבר אותו לרסיבר דרך pcm האיכות תיהיה יותר טובה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה שאלות בקשר למיני דיסק הזה: 1. הוא קורא mp3 ומעביר שירים במהירות x32? 2. יש הבדל בין הגירסה האמריקאית (אני מתכוון לקנות בארה"ב) לבין הגירסה האירופאית? 3. יש לו id3tag?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מגבר סטריו טרנזיסטורים 2x70 Watt RMS ויש לו נטיה להתחמם מאוד עם הרמקולים הגדולים ואין בו איורור מיוחד או משהו רק פתחים, בחורף זה לא היה כל כך נורא אבל עכשיו בקיץ אני נוגע בו ויש לי הרגשה שיקרה לו משהו מהחום פעם אחת, השאלה שלי היא כזאת אני רוצה לקחת 2 מאווררים של 120 עם דחיפת אוויר גדולה לחתוך את החלק העליון של המגבר בדיוק לגודל לשים אחד שיכניס אוויר על החלק שממש מתחמם ואחד שיוציא בחלק הפחות חם ואני יחבר את הכל לטרנספורמטור חיצוני 12 וולט, זה רעיון טוב ?
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
איזה מערכת עדיפה? המחירים בערך אותו דבר ואני מתלבט...
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי , אני משתמש בכרטיס קול המובנה על Epox 8rda+ עכשיו שאני מחבר את 2 זוגות הרמקולים , קידמיים אחוריים ומגדיר אותם בתוכנה של הלוח אם ועושה Test Sound שומעים את ההיא אומרת "Left" "right" ואז היא גם עוברת לרמקולים האחורים , ככה שהגדרתי אותם כמו שצריך. הקטע שבווינאמפ אני לא שומע בהם... (בשאר התוכנות כן!) תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
האם הריסבר הזה טוב ושווה קניה? http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=845655
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול creative SoundBlaster live 5.1 עם הפאנל מקדימה ורסיבר philips fr 975 (לא משהו, אני יודע) כשאני מחבר את הכרטיס קול מהיציאה האופטית של הפאנל לרסיבר אני מקבל רק סטריאו. הדרך היחידה שאני מקבל סראונד זה כשאני משתמש בחיבור האנלוגי של ה- 6 ערוצים. מה אני צריך לעשות בשביל לקבל סראונד מהחיבור האופטי? אם זה בכלל אפשרי. יש לי win xp pro והדרייברים של הכרטיס קול מעודכנים
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת מהם פורמטי הסאונד הנפוצים ביותר בימינו שרסיברים חדשים צריכים לתמוך בהם. אם מישהו יכול בנוסף לפנות אותי לאתר שבו יש הסברים לגבי הפורמטים, עד רבה. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי AZTEC AMS 5.1 עם הכרטיס קול של EPOX8RDA+ ובהגדרות של של הרמקולים לפעמים הוא מעביר לי לבד מ 6 רמקולים ל 2...מעצבן! למה זה קורה?
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני אסביר בדיוק מה חיברתי: מהGEFORCE 4 יש יציאה של S-VIDEO שאותה חיברתי לVIDEO/AUDIO IN בווידאו שלי(ע"י כבל שבצד אחד שלו הוא S-VIDEO ומחובר לGEFORCE4 וצד שני 2 חוטים(אחד אדום ואחד שחור)כנראה קוראים להם RCL שמחוברים לוידאו) עכשיו הוידאו מחובר לכרטיס טלויזיה "FLY VIDEO" כאשר כבל צהוב ואדום שיוצא מה"VIDEO/AUDIO OUT" בווידאו שלי ומחובר בצד השני לכרטיס טלויזיה כעת שאני פותח את כרטיס הטלויזיה רואים קלטות בוידאו עם תמונה וסאונד ברור אבל כשאני רואה את המחשב בכרטיס טלויזיה(דרך הGEFORCE) רואים רק תמונה ללא סאונד! מדוע?
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
טוב? רע? סביר? ד"א הוא נקרא AC97. תודה לעוזרים.
-
אז ככה יש לי כרגע Creative SB Live! 5.1 ובעיקרון אני מחבר לכניסת ה line in שלו מתאם ואליו כבל של גיטרה, השיטה הזו לא עובדת טוב מכיוון שהמגעים רופפים ואני צריך לשחק עם זה עד שזה מסתדר כל פעם מחדש. והנה אחרי הרבה זמן של משחקים פשוט התעצבנתי על זה והכניסה בכרטיס קול פשוט ניתלשה :-X עכשיו אני מתלבט איזה כרטיס כדאי לי לקנות, אין לי הרבה כסף והרף שאני מציב הוא עד 400 ש"ח, על איזה כרטיס הייתם יכולים להמליץ לי שלא יעבור את המחיר הנ"ל. אודה להתייחסותכם. נ.ב - בעיקרון אני לא רואה DVD במחשב ולא מעניינים אותי כל הפיצרים של קולנוע בייתי, מעניין אותי לשמוע מוזיקה MP3 באיכות גבוהה, וכמובן לחבר את הגיטרה שלי לכרטיס.
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
1. אם אני לא טועה הם יכולים לייצר משהו כמו 450 או 500 WAT . איך זה יכול להיות אם בתמונות הרמקולים (סאטליטים ?) , לא הסאבופר, נראים ממש קטנים (האם זה ככה גם במציאות) ? 2. האם הם מערכת סראונד ששוה את המחיר שלה , כ-2700 שקל (בארץ) ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרסיבר ישמש בעיקר למוזיקה ובהמשך גם קצת לקולנוע ביתי. ה-KRF-V6060D של קנווד עולה בוואלה-שופס 2000 ש"ח. שווה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חייב לסדר את זה כדי שאני יוכל לשנות את רמת הקול (אני רוצה גם לדבר בcs במקרופון ואמרו שזאת הבעיה) שצריך להעלות את הקול אבל זה לא נותן ת'אפשרות! http://planet.nana.co.il/doooly/audioprob1.JPG זה קשור גם לחיבור המקרופון? עם כן אז לאיזה צבע לחבר?
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
לפני יומיים התקנתי את הוייס סיטי והקול עבד מצויין, היום הקול לא עובד אין לי מושג למה, הוא רושם בהגדרות של המשחק שהוא לא מזהה חומרה- כרטיס קול, ולכן אין לי אפשרות להיכנס להגדרות של הקול במשחק. מדובר בWINXP PRO SP1 ובסביבת חלונות הקול עובד רגיל וטוב כמו תמיד אפשר לשמוע מוזיקה בווינאמפ, ההגדרות נראות לי בסדר, הדרייבר הכי חדש של CREATIVE מותקן, את הדגם של הכרטיס קול אפשר לראות ב"מפרט מחשב".
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם הרסיבר הזה שווה 200$ ואם הוא ברמה סבירה למשתמש הבינוני? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=979163
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי לקנות אותם, ראיתי שהם זכו בהמון פרסים ואני יכול להשיג אותם ב-1800 שקל שזה מחיר די זול לרמקולים רצפתיים, אני מניח שאתם יודעים מה המחיר של רמקול רצפתי איכותי... ממש לא הסכומים האלה. בכל אופן שמעתי אותם, לדעתי יש להם באס חביב ודי מדוייק, דבר שלא היה בדגמים הקודמים של ורפדייל הפרדת צלילים סבירה למרות שביןה באס לטרבל חלק קצת נבלע. רציתי לשמוע מה דעתכם עליו ?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. איך הופכים MID ל-MP3? 2. יש לי דיסקמן שקורא MP3 , צרבתי דיסק כקבצי DATA של MP3 והדיסקמן לא קורא לי אותו הוא כותב לי : session02 , למה זה קורה? מה אני עושה עכשיו? אני משתמש בnero 5 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי DVD SD 1850 של טושיבה ויש לו יציאה קואקסלית בלבד. עכשיו אני לא מבין גדול ביציאות וממה שקראתי באינטרנט (ולא כ"כ הבנתי) זה שההתנגדות של האופטי נמוכה יותר (אבל באמת כבל של מטר מה כבר ההבדל) ושבאופטי זה עובר בצורה של אור משמע יש מקודד ביציאה מה- DVD ומפענח ברסיבר. אני יודע שאצל חבר שלי על ה- RX-V430 הכניסה האופטית מזהה באופן אוט' את סוג שיטת השידור של הסרט(DTS,DD...). זה כבר יותר בנושא של נוחות אבל עדיין רציתי לדעת האם כניסה קואקסלית מניבה את אותן הפירות. ובכלל האם שווה לי להחליף לDVD עם יציאה אופטית. תודה
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
כולכם יודעים בדיוק מהו המבחר בסכום הזה (בדיוק כמו שאני יודע...) על מה אתם אומרים ללכת ? ד"א מה ההבדל בין Creative AUDIGY X-GAMER Retail Sound Card ל- Creative AUDIGY SE Retail Sound Card וגם- Creative AUDIGY Digital Entertainment Retail Sound Card או שהשני והשלישי הם אותו כרטיס חוץ מהאריזה ? בכל אופן חשבתי לכיוון האודיג'י 2 שניתן להשיג אותו ב-400 ומשהו שקל... עריכה- עוד עניין קטן שמציק לי... מישהו יודע למה המחירים של הכרטיסים של הרקולס כל הזמן עולים במקום לרדת :
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום. ברשותי מערכת 2.1 של בוס. עכשיו, הרמקולים מתחברים לסאב והסאב יש כניסות לרסיבר. אני בקרוב מקבל רסיבר שתומך ב5.1, ואני רוצה לקנות עוד 3 רמקולים וסנטר. 1. על איזה רמקולים של 2 פלוס סנטר אתם ממליצים לקנות? (תקציב של עד 1000) 2. איך אוכל לחבר עוד 3 רמקולים לסאב וופר ומשם לרסיבר? תודה לכל העונים.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-