עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by massinvallus,

איזה מערכת עדיפה? המחירים בערך אותו דבר ואני מתלבט...

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. קנינו עכשיו נגן לרכב של בלקנופט שמנגן גם MP3 דבר ראשון רציתי לדעת אם החברה הזאת טובה ואמינה? דבר שני קראתי קצת על הפונקציות בנגן ושמעתי שיש שם משהו שניקרא אפשרות די]פדוף בין תיקיות MP3 עכשיו יש לי שתי שאלות מה אומרת הפונקציה הזאת? איך אני צורב שירים לנגן?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. בעיקרון הייתי כבר די סגור על ה-5500. הם אמורים להיות מושלמים לצרכים שלי שהם סרטים ומוזיקה ולעיתים רחוקות גם משחקים. אנחנו עכשיו באמצע שיפוץ קטן בחדר שבו הם יהיו ובדיוק חוצבים תעלות בקיר בשביל הרמקולים ונזכרתי שאני אצטרך להאריך את הכבלים לרמקולים האחוריים.. המרחק של הרמקולים האחוריים מהמחשב הוא כ-7 מטרים. לא מצאתי בשום מקום מה האורך של הכבלים כמו שהם באים עם המערכת, אבל אני מניח שזה מקסימום 3 מטרים ולכן לא יספיק לי. אז איפה והאם אפשר להאריך את הכבלים שיבואו עם המערכת? והאם אולי כבר כדאי לי לקנות את ה-5450 האלחוטיים במקום? מישהו יודע אם הטווח שלהם מגיע ל-7 מטרים? מה ההבדל בינהם ל-5500 חוץ מהאלחוטיות? עוד שאלה לאלו מכם שיש להם את ה-5500. לאן כל הכבלים מתחברים? לסאב? או לחלק…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by BONO,

איזה כרטיס קול כדאי לי לקנות למערכת 5.1 שלי ? את ה Hercules Game Theater xp 6.1 או את ה Creative Extigy USB או את ה Creative AUDIGY LIVE 5.1 תסתכלו יש תמונות שלהם בפנדה

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by The MHz,

אני מחפש המלצה לרמקולים 5.1 וכרטיס קול אם צריך.... יש לי כרטיס קול מובנה... מממממ התקציב זה 150 דולר (670 שקל בערך....) אם צריך אני יכול להוסיף עוד 100 שקל.... תודה

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by King Of Action,

אני עדיין לא מסוגל להחליט מה יותר טוב... פעם פתחתי ת'רד על מי הן מערכות הרמקולים הכי טובות למחשב ואמרו לי שני המערכות הנזכרות לעיל ואמרו לי שה-KLIPSCH אמורה להיות איכותית יותר...אולם , בעקבות הסתכלות בנתונים של שני המערכות אני שם לב כי ה-Z680 , וחוץ מזה הם גם יותר זולים....בקיצר קחו נתונים של שני המערכות : KLIPSCH ProMedia 5.1 - FREQUENCY RESPONSE: 25Hz-20kHz (range) SENSITIVITY: Closed loop system MAX ACOUSTIC OUTPUT: 113dB maximum at listening position COVERAGE ANGLE: Near field design DISPERSION ANGLE: 90° x 40° MicroTractrix Horn OVERLOAD PROTECTION: Limiter circuit ENCLOSURE TYPE: Satellites and centersealed; Subwoofer6th order bass reflex AMPLIFIER:…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. קודם כל, אם זה לא המקום המתאים לשאלה הזאת אז תפנו אותי למקום אחר. יש לי סרט במחשב ואני רוצה לצרוב אותו בצורה כזאת שאני יוכל לראות אותו ב-DVD. איך אני עושה את זה? תודה

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by R9547655G,

שלום, ברצוני לקנות מערכת רמקולים לחדר קטן יחסית 3X2מטר לשמיעת מסיקה. יש לי אפשרות להשיג את הרקולים אילו בארץ: Microlab Solo-3 http://www.microlab.cn/product/speakers/2.0%20SERIES/SOLO-3.htm Creative GIGAWORKS T20 http://us.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=28&product=14299 יש גם אפשרות להשיג את הרמקולים האילו בחול: http://www.microlab.cn/product/speakers/2.0%20SERIES/PRO%203.htm יש העדפה לרמקולים הגדולים מעץ בגלל האפשרות לשדרג ולשפר, ולפי ביקורות יש אפשרות רבה לשדרוג ותיקון. אני מתלבט כבר הרבה מאוד זמן ואחרי שהמערכת של קראטיב הגיעה זה עוד יותר קשה. עריכה: כל הרמקולים באותו מחיר +-.

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. קניתי מיקרופון פשוט וסטנדרטי למחשב (30 ש"ח), כזה דק עם סטנד. Win XP+ SB Live Value. חיברתי אותו ליציאה של המיקרופון (בוודאות, אל חשש...), אבל כשאני מקליט ב-Sound Recorder - שומעים חלש לאללה!! ממש בקושי רב, אלא אם כן אני שם פול-ווליום ברמקולים, ואז שומעים לפעמים בעוצמה נורמלית, אבל עם רעשי רקע וצריחה דקה וגבוהה של הרמקולים - נו צורם כזה, מכירים? (בקיצור לא טוב). המיקרופון כאמור עובד, ועושה סימן של גלי קול בהקלטה, אם כי נמוכים מאד. בדקתי שזה מחובר כמו שצריך - בסדר. כמובן בדקתי שזה לא על MUTE ,ואז ניסיתי את אשף הכיוונון של ה-XP: הורדתי ואח"כ הרמתי ווליום של המיקרופון לחוד, של ה-LINE-IN לחוד, וגם ביחד את שניהם - כלום ! זה חלש לאללה! לא עוזר ! בכלל, איך עובדים ע…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by Erez360,

שלום לכולם... יש לי את הרמקולים כבר כמעט חצי שנה... לא יודע אם זה מהיום או שפשוט לא שמתי לב לזה.. שמתי לב שכשברגע שאין מוזיקה ברקע והרמקולים דולקים , אז אם אני מקרב את האוזן לכיוון הרמקולים אני שומע רחשים מסויימים.. כמו בקליטה כזאת של רדיו.. כשאני מנמיך את כפתור הווליום עד הסוף , הגיוני שזה נעלם. האם זה אמור להיות ככה? *עדכנתי את הדרייברים של כרטיס הקול. *חיברתי מחדש את החיבורים. תודה , חג שמח ושבת שלום

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. היי, ברצוני לרכוש מערכת שתחובר למחשב (בלבד בזמן הקרוב) ותתן מקסימום איכות, בתקציב עד כ-3000 ש"ח. שימושים הם בערך 10% כתיבת/הפקת מוזיקה 60% האזנה למוזיקה (במגוון סגנונות החל מג'אז/רוק ועד אלקטרוניקה לסוגיה כגון צ'יל אאוט, פרוגרסיב, האוס,פול און...) 30% משחקים/סרטים חשבתי יותר לכיוון מערכת 2.0 / 2.1 יש ברשותי גם כרטיס קול 7.1 המובנה בלוח וגם כרטיס טיפה יותר מקצועי, ה E-MU 1212m עם יציאות במגוון טעמים כולל דיגיטלית, אופטית, ואנלוגית שבא עם DAC של 24 ביט על 192 קילוהרץ http://www.emu.com/products/product.asp?category=505&subcategory=491&product=9872 שמעתי היום מוניטורים מדגם Resolv A8 של Samson http://www.samsontech.com/products/productpage.cfm?prodID=1965 מאוד אהבתי…

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by אמיר יצחקי,

הממ,שאלה שהמון זמן אני חושב עליה ואין לי תשובה חוץ מזה שנראה לי שהתדר גבוה מדי ורמקול X אינו עומד בתחום והוא מזייף. אשמח לשמוע אותכם!

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by uriya,

אהלן, השאלה היא האם זה אפשרי? לא שאלה של כדאי, יקר וכולי, אלא האם זה אפשרי ומה זה דורש ממני אשמח לתשובות עינייניות תודה

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by XCG120,

ברצוני לקנות קולנוע ביתי עד מחיר של 5000 ש"ח איכותי עם רמקולים איכותיים. הסבר מחינת ביצויעים של רסיבר מומלץ.. ומה צריך לדעת לפני קניה?איזה סוגי חיבורים מומלצים?עדיפות לדגם חדש מחברה מוכרת. שיתאים בגדול לשמיעת מוזיקה באיכות גבוהה.. אשמח להסבר מפורט. תודה..

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  15. Started by Kiril,

אני מחפש דגם IE שינוע בין באיזור ה 100-200 ש"ח. האם דגמים כמו ה CX300II, CX400II ב KSP הם מקוריים ? כי המחירים טובים מידי בשביל שזה ירגיש אמיתי. ושאלה נוספת, איך אוזניות ה Siberia IE של Steelseries ביחס לאוזניות של Sennheiser ?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. אהלן, אני מעוניין לרכוש רמקולים חדשים לשימוש יום-יומי רגיל (סרטים, סדרות, משחקים ומוזיקה). לפי מעבר על הזמן האחרון אני רואה שמאוד ממליצים כאן על רמקולים של MicroLab (בעיקר סדרת הSolo - למוזיקה, והX13 לשימוש מגוון). לפי הסקירה כאן אני מבין שהX13 הם רמקולים די טובים, אך עדיין אינם טובים דיים כדי לרשת את הATP3 של AltecLansing. בהקשר הזה, אני מבין שאת הATP3 החליף דגם אחר (Octane7), שלפי חיפוש בZAP נמכר ב418 שקל. (מחיר קרוב מאוד לX13). אגב, אני רואה שלMicrolab יש דגמים רבים בטווח המחירים הזה (כמו למשל הFC360 והSolo1C, או הSolo5C שקצת חורג מהטווח) מה אתם חושבים שיהיה הדגם שהכי יתאים לי? (אני לא כל כך מבין בתחום ופתוח להצעות, אלה פשוט דגמים שראיתי שהומלצו בעבר). דגם נוסף שנתקלתי…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by nivd333,

אני רוצה לקנות טלוויזיה לסלון עכשיו התקציב שלי עומד על 3500+- בערך והדברים שחשובים לי שיהיו 42 אינץ' לא פחות כי המרחק צפייה הוא 4 מטר בערך ושיהיה כניסת USB כדי שאני יוכל לראות סרטים שאני מוריד בHD ושיוכל לחבר את הכתוביות לסרט אוטומטית תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by dvirrr,

שלום.... אני רוצה לקנות טלוויזיה חדשה בטווח מחירים של 5000 -6000 שקלים ... אני לא יודע איזה לקנות כי ראיתי בזאפ שיש המון דגמים.... אז אני רוצה מפרט: טלויזית smart , בערך גודל של 55 אינץ , גלישה בדפדפן , תלת מימד(אני לא יודע מה זה אקטיבי /פסיבי) ואיכות מושלמת. אני לא יודע אם כדאי לקנות שטוחה או מקומרת אבל מקווה שתעזרו לי. ועוד משהו......יש טכנולוגיה של 4k וכדאי לקנות או לא במחירים שהצעתי? תודה דביר.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by Tzion,

אני יודע שזה איזה שהוא מפענח, אבל לא ברור לי למה זה? מישהו יכול להרחיב האם זה קשור לקול או לתמונה? והאם זה דבר הכרחי וחשוב במכשירי DVD? (ד"א מישהו יודע אם יש אותו בDVD המשולב של LG? לא כתוב בחזית ולא בחוברת ) והאם יש אותו ברסיברים של היום?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  20. קניתי לפני שבוע זוג רמקולים של קליפש , KLF-10.. טיפלה ישנים אבל מדהימים... יש לי איתם סנטר של וורפידל.. Wharfedale Modus Centre Center ויש לי איזה סאב קומבינה של אוטו עם תיבת MDF של לאנזר שעובד ממש טוב.. אבל זה לא חשוב , יש לי מגבר בשבילו. רק חסר לי מגבר נורמאלי. תקציב שלי...? לא יודע.. אני רק יודע שאני צריך מגבר יחסית חזק.. (הקליפש 150W RMS , הסנטר 120W RMS לפי האתר ההוא...) ורמקולים אחוריים אני יקנה בעתיד הרחוק.. עוד שאלה , שווה אולי להשקיע בכלל במגבר סטראיו..? ואז מה עם הסראונד? כרגע זה מחובר לשני מגברי סטראיו - אחד לסנטר וסאב אחד לשמאל-ימין.. וזה ממש מעצבן לכוון ווליום בשתי מערכות.. ועם נוסיף עוד אחד לרמקולים אחוריים זה בכלל ייאש אותי.. יש רעיונות? תודה.. בראל.

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by AIDEN,

שלום אני רוצה לקנות מיקרופון חדש ראיתי את הAT2020 מאוד אהבתי אותו אבל אז ראיתי את הAT2020 USB וההפרש של המחירים שונה מאוד, אבל יש לו רק חיבר USB אז אני לא מבין מה השוני . השמח לדעת אם משהוא יודע מה השוני או אם למשהוא יש את אחד המיקרופונים אז השמח לחוות דעת איך הוא, או אם למישהוא יש המלצה למיקרופון אחר ,והאם שווה להשקיע סכום כזה ,כי ראיתי את ה"כדור שלג" והאיכות שלו לא משהוא והוא עולה בערך 400 שקל. השמח לעזרה תודה מראש

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by Rule The Pc,

אני צריך נגן DVD חדש כי המיושן שלי מת. אני חושב שזה יהיה טיפשי לקנות נגן חדש שהוא לא בלו ריי אבל אני קצת מצומצם בתקציב. אני חושב שאני אסתפק בנגן עד 2000 שקל (אפילו פחות) אלא אם כן אתם אומרים שנגן בכזה מחיר לא שווה כלום. תודה[br]פורסם בתאריך: 2.10.2010 בשעה 19:08:25 אני חושב על ללכת על הPIONEER BDP-120מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. אני באמת לא יודע עד כמה זה קשור לפה אם זה לא אני מיצטער.. האוזניות שאני מחפש זה SteelSeries 5h v2 ואם אין אז creative fatal1ty gamer headset גם יהיה טוב... אז ככה אני מעוניין לירכוש סאונד מיקצועי למערכת שלי. כרטיס קול זה לא ממש בעיה בישראל אבל אוזניות גיימינג זה ממש לא הקטע שישראל מיתמחה בו.. ממש קשה לי לימצוא וגם כשמצאתי זה היה בחנויות שלא שמעתי עליהם בחיים ואני קצת חושש. אז הבקשה שלי היא ככה: אם אתה מכיר חנות באזור ירושלים שיש סיכוי שמוכרת תאוזניות המצויינות או שהינך מכיר חנות וירטואלית אמינה שמוכרת אותם אנא ממך תכתוב פה את הפרטים ע'מ שאוכל ליצור עימם קשר תודה :-) נ.ב. אם אתם חושבים שיש אוזניות יותר טובות מאלה במחיר שאינו הזוי תרגישו חופשי לשתף אותי :-)

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by hzhz24,

איך הם לסרטים? שווים 2000 שח יד שנייה?

25. קניתי מחשב טוב, פצצה, עלה כמעט 5,000 אבל התאכזבתי מאיכות השמיעה, דפוק וחלש ביותר התייעצתי עם מישהו והוא אמר לי שייתכן או שזה בעיה בדרייבר או משהו כזה או משהו פיזי ואז צריך להחליף רמקולים מובנים מה אתם אומרים? תודה רבה!

דיונים חדשים בפורומים