עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי במכונית רדיו דיסק. יש לי בעיה אחת איתו: הוא לא קורא דיסקים צרובים בכלל. האם אני יכול להוסיף לו משהו או ללכת למישהו שיוסיף משהו ( כמו אלקטרונאי ) כך שהרדיו דיסק יתחיל לקרוא גם דיסקים צרובים ולא רק צרובים? תודה מראש על כל תגובה, תומר קרני

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by R9547655G,

שלום, ברצוני לקנות מערכת רמקולים לחדר קטן יחסית 3X2מטר לשמיעת מסיקה. יש לי אפשרות להשיג את הרקולים אילו בארץ: Microlab Solo-3 http://www.microlab.cn/product/speakers/2.0%20SERIES/SOLO-3.htm Creative GIGAWORKS T20 http://us.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=28&product=14299 יש גם אפשרות להשיג את הרמקולים האילו בחול: http://www.microlab.cn/product/speakers/2.0%20SERIES/PRO%203.htm יש העדפה לרמקולים הגדולים מעץ בגלל האפשרות לשדרג ולשפר, ולפי ביקורות יש אפשרות רבה לשדרוג ותיקון. אני מתלבט כבר הרבה מאוד זמן ואחרי שהמערכת של קראטיב הגיעה זה עוד יותר קשה. עריכה: כל הרמקולים באותו מחיר +-.

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  3. על מנת שיתנו את הצליל האיכותי ביותר...

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by Natan_Rozen,

שלום רב, החלטתי להעיף את הרמקולים המעצבנים שלי (לא שומעים בערוץ השמאלי בגלל תקלה בהם), אז ככה: -הרמקולים הולכים להיות תלויים על הקיר במקביל, אז לכן שיהיה להם צורה שתאפשר את תלייתן על הקיר. -הרמקולים הולכים להשמש כעיקרון לשמיעת שירים, אני לא מחפש איזה איכות בשמיים, שיהיה אפשר לשמוע נורמאלי. -עיצוב כסוף - חובה. מחיר: גג 300. זרקו הצעות ! ;D תודה מראש.

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by avi333,

שלום,יש לי מערכת סטריאו מסוג JVC MXG50 ואני רוצה לחבר אותה לטלויזיית הlcd לא ההד יוניט (כלומר ליחידה שבה מכניסים את הדיסקים וכל זה..) אני רוצה לחבר רק את הרמקולים שלה לlcd השאלה שלי היא מה הפתרון הזול ביותר שאני יוכל לרכוש בשביל לעשות את זה? חבר הציע לי לקנות מגבר קטן ואליו לחבר את הרמקולים ואת המגבר לחבר לטלוזיה פשוט רציתי לדעת אם יש עוד דרכים שאני יכול לעשות את זה בלי להוציא יותר מדי כסף. תודה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by bennybl,

תודה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by yakir4u,

אני מחפש אוזניות OVER-EAR שיהיו לי כשאני נוסע באוטובוס וכשאני סתם הולך יש לי ATH-M50 - Audio-Technica שאני משתמש איתם בבית בכיף הייתי משתמש בהם אבל הכבל נורא ארוך וממש מבאס להשתמש בהם מחוץ לבית אני שומע את כל סוגי המוזיקה באיכות גבוהה FLAC/320 אני גם מחפש קייס לאוזניות שתמליצו לי אז אם יש גם קייס תציעו לי

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by massinvallus,

איזה מערכת עדיפה? המחירים בערך אותו דבר ואני מתלבט...

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  9. שלום, יש לי ביינתים כרטיס קול מובנה על הלוח אם. AC97 לפי מה שהבנתי, הוא תומך עד 7.1 אבל יש בו רק 3 כניסות/יציאות שאפשר להגדיר מה מטרתה של כל אחת עם התוכנה הרשמית שקיבלתי, מה שאומר שאם אני תופס את כל 3 הכניסות, אין לי מקום למיקרופון כרגע יש לי רמקולים 4.1 שתופסים 2 יציאות, ומיקרופון שתופס כניסה אחת. סה"כ - 3 אם אני יחליט לשים רמקולים שתופסים את כל 3 היציאות אני אצטרך לוותר על המיקרופון ? חוץ מזה, למרות שחיברתי הכל נכון, אני שם לב שאף פעם ארבעת הרמקולים לא עובדים לי בו זמנית, רק ה-2 הקדמיים עובדים 1. מתי 4 הרמקולים אמורים לפעול בו זמנית ? 2. האם יש דרך לסדר את זה ? חוץ מזה, רציתי לשמוע דעה אישית על הכרטיס הזה שביינתים, כנראה לא עושה את העבודה כמו שצריך. תודה.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by omer1789,

אני רוצה לקנות רמקולים למחשב בתקציב של עד 500... חשבתי לקנות את הרמקולים ATP3 Altec Lansing מה אתם אומרים? יש המלצה אחרת? אני מחפש איכות טובה,ווליום חזק מאוד, ושהאיכות תיהיה טובה בווליום חזק! האם הכרטיס קול שיש לי יוריד מהאיכות של השמיעה באופן משמעותי? יש לי כרטיס מובנה בלוח M שהוא: VIA AC'97 Enhanced Audio Controller והאם כדאי לחרוג מהמחיר ולקנות רמקולים יותר טובים עד 600? יש המלצות? תודה רבה!

• 39 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by eyal00,

שלום, יש לי רמקולים CREATIVE 2500 יש אפשרות לחבר אותם לDVD עם מפצל כלשהו?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  12. בעיקרון הייתי כבר די סגור על ה-5500. הם אמורים להיות מושלמים לצרכים שלי שהם סרטים ומוזיקה ולעיתים רחוקות גם משחקים. אנחנו עכשיו באמצע שיפוץ קטן בחדר שבו הם יהיו ובדיוק חוצבים תעלות בקיר בשביל הרמקולים ונזכרתי שאני אצטרך להאריך את הכבלים לרמקולים האחוריים.. המרחק של הרמקולים האחוריים מהמחשב הוא כ-7 מטרים. לא מצאתי בשום מקום מה האורך של הכבלים כמו שהם באים עם המערכת, אבל אני מניח שזה מקסימום 3 מטרים ולכן לא יספיק לי. אז איפה והאם אפשר להאריך את הכבלים שיבואו עם המערכת? והאם אולי כבר כדאי לי לקנות את ה-5450 האלחוטיים במקום? מישהו יודע אם הטווח שלהם מגיע ל-7 מטרים? מה ההבדל בינהם ל-5500 חוץ מהאלחוטיות? עוד שאלה לאלו מכם שיש להם את ה-5500. לאן כל הכבלים מתחברים? לסאב? או לחלק…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by FARKASH7,

עדיין אין תמונות כי אני צריך להביא מצלמה מחבר אבל הם כבר כאן מאתמול בלילה רק היום חיברתי אותם כי הייתי צריך לקנות שנאי, במילה אחת הרמקולים האלה מדהימים העוצמה פשוט מדהימה זה לא יאומן אני סם רבע מהווליום וכבר 4 טלפונים מהשכנים והבית קופץ למרות הווליום הצליל נקי ברור וחזק פשוט רמקולים ברמה אחת מעל כול מערכות ה2.1 שנמכרות בארץ. המחיר כולל משלוח לבית של הדוד בארצות הברית 150$ בן דוד שלי שביקר אצל דודי הביא לי אותם בתוך תיק שהוא קנה ולא נתפס במכס שילמתי לו על התיק למרות שלא רצה תשלום וקניתי שנאי ב80 שקל סם הכול כול העסק יצא 855 שקלים חדשים נראה לי שווה. תמונות אני יעדכן בהמשך אני יגיד רק שהרמקולים הרבה יותר יפים במציאות מאשר בתמונות והסאב כבד ביותר. אופס התבלבלתי בפורום מנהלי…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by Kukishin,

סרטים וגיימינג. תודה.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  15. אהלן, קראתי די הרבה מהשרשור הארוך על אוזניות אך לא מצאתי שם איזשהו מידע רלוונטי עבורי. אני מחפש אוזניות - 1. איכותיות - שייתנו צליל כמה שיותר "נכון" ובריא לאוזן. 2. חזקות - מבחינת ווליום, אני בטח אתקל במקרים בהם ארצה לשמוע מוסיקה כשהסביבה הכללית היא די רועשת. 3. נוחות - משהו שלא יכביד \ יעיק \ יציק \ יכאיב לאוזן גם אחרי שימוש של שעתיים-שלוש. אני לא כ"כ בקיא במחירי אוזניות ולכן אין לי מושג לגבי תקציב, אבל הייתי מאוד מעדיף שזה לא יעבור את ה-300-400 שקלים. בפורום גאדג'טים המליצו לי על אוזניות In-Ear בגדול, בשביל הטיול, אך לא על איזשהו דגם ספציפי. יש לי אופציה מאוד טובה לרכוש את האוזניות בחו"ל (ניו-יורק, ארה"ב) במידה ואצליח לגבש החלטה עד ל-29.2. תודה רבה, גל

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שלום, יש לי מערכת רמקולים שמתחברת לסאב עם RCA.. אני רוצה להעביר כבלים בתוך הקיר כך שיתחברו לרמקול ולסאב רציתי לדעת איזה סוג כבל מתאים להיות בתוך קיר ואם אני צריך כבל עם מחברים או כבל רגיל שאני מוסיף לו מחברים בסוף.. תודה.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  17. היי יש ברשותי ממיר יס עם יצאת hdmi אחת בלבד טלויזיה סמסונג עם 2 יציאות hdmi ומקרן קול עם 2 יציאות hdmi חברתי בינהם הכול בסדר הבעיה הינה שאני עובר לסמארט בטלויזיה יש תמונה ואין סאונד איך פותרים את הבעיה אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  18. מחפש המלצות לאוזניות שמשומשות למחשב (משחקים וסרטים)

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by shay7629,

שלום ברשותי V-DAC של Musical Fidelty, על הנייר הוא מבצע Up sampling: 24 Bit/192kHz אני מחבר אותו דרך USB, ועובד עם WINDOWS 7 הDAC מגיע ללא DRIVERS ןהוא משתמש בDRIVER ברירת מחדל תוכנת ההשמעה שאני עובד היא J_RIVER MEDIA CENTER, יש לי כמה קבצים שמסומפלים באיכות הנ"ל ואני לא מצליח לשמוע אותם ב24\192, התוכנה רושמת שהחומרה שלי לא תומכת. ניסיתי לעבוד איתה בWASAPI ובDIRECT SOUND יש לתופעה פיתרון?

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  20. היי אני צריך המלצה לנגן (ואם יש צורך אז גם תופסן לכתף או משהו שיהיה נוח בריצה) לריצה/רכיבה אל אופניים, וגם לאוזניות. מבחינת אוזניות אין לי ניסיון טוב עם אלו שנכנסות בתוך האוזן אז אולי עדיף over the ear כלשהם. איכות שמע לא קריטי בכלל העיקר שיעבוד טוב ושיהיה כמה שיותר לא מורגש במהלך ריצה. אשמח לייעוץ

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  21. השימושים הם דיי פשוטים, אוזניות למחשב, בעיקר למוזיקה...העיקר שיהיה נוח וצליל חזק ונעים לאוזן. עד עכשיו השתמשתי ב JVC HA-X570 ..השתמשתי בהן בערך שנה, ונהנתי מכל רגע. לצערי הצליל באוזנייה אחת שבק חיים ואני מחפש תחלופה. עדיפות לחנויות: BUG / OFFICE DEPOT / BUG / KSP / TOWER RECORDS מה דעתכם על ה AKG K402 / Pioneer SE-H33? Sennheiser HD202

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  22. Started by matan12369,

שלום לכל חברי הפרום. אני מעוניין לקבל את עצתכם בנוגע לבחירת מערכת קולנוע ביתית עד 20Kׁׁ( יש אופציה לחריגה עם זה מאוד משתלם). המערכת עצמה תקנה לאחר שהורי ירכשו את הדירה החדשה(שזה יכול לקחת מספר חודשים).הדרישות מערכת עצמה הם: 1:המערכת חייבת להיות 5.1 ( מערכת קלאסית לחלוטין שני רצפתים מצדי המסך, מדפים מאחורי הספה או תלוים על הקיר, סאב, וסנטר) אני לא מעוניין בשום פנים למערכת מושלבת. 2, השימושים: בעיקר סרטי פעולה אז חשוב שהיה את האפקט הקולנועי, המוזיקה עצמה שתשמע מערכת,היא מגוונות אבל לא תופסת יותר מדי מקום, המוזיקה היא: מוזיקה ישראלית( שלמה ארצי, יהודה פוליקר ועוד רבים וטובים), מוזיקה יוונית, ראפ, פופ, ורוק תוצרת הארץ וגם חול. 3,בקשר לאיכות עצמה: חשוב שהסאונד היה כמה שיו…

23. שלום לכולם, האם יש דרך לחבר בין הטלויזיה הזאת: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OWLC42TL לרמקולים האלה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=JIXFORCE1H ללא שימוש במחשב ?? תודה.

24. Started by friedman3010,

אחרי בעיות הבטריה ב iPod הורדתי אותו מהרשימה... נשארו שני אלו: iRiver iHp 100 - 10 Gb Creative Zen - 10 Gb לפני מה שקראתי עד כה, הרבה מכם מתלהבים מ iRiver, מה דעתכם על המכשיר השני? מה מהם עדיף ולמה?? (איכות סאונד, זמן בטריה, תמיכה בפורמטים...) ??? ??? ??? דרור

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  25. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

היום סתם בשביל הסקרנות, פתחתי את הרמקולים שלי, לוגי'טק שאני מאוד מרוצה מהם, אבל פתחתי וגליתי שעל הרמקולים כתוב חברה בשם LABTEC, בדקתי באינטרנט והם מייצרים מוצרים ממש דומים ל של לוג'יטק. רק רציתי להבין WTF ? מה קורה כאן? לא קניתי לוגי'טק בעצם, רק כתוב מבחוץ? תודה-גיל

• 14 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.