אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לקנות מקרן שישמש אותי לצפייה בסרטים, שידורי ספורט ולשחק בסוני/ לחבר את המחשב עבור משחקי co-op. כמו שכתוב בכותרת התקציב הוא 5K. אשמח להמלצות למקרנים שיתאימו לצרכיי. רמקול מובנה זה לא דבר שחשוב לי אבל חיבור hdmi ו pl 3.5 כן. כמו כן אשמח לשמוע מה אתם אומרים על תלת מימד והאם (סליחה על הבורות) כשקונים דיסק blu ray צריך לקנות את הדיסק לפי סוג התלת מימד? למשל: דיסק אקטיבי למשקפיים אקטיביות.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני יודע שזה איזה שהוא מפענח, אבל לא ברור לי למה זה? מישהו יכול להרחיב האם זה קשור לקול או לתמונה? והאם זה דבר הכרחי וחשוב במכשירי DVD? (ד"א מישהו יודע אם יש אותו בDVD המשולב של LG? לא כתוב בחזית ולא בחוברת ) והאם יש אותו ברסיברים של היום?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
היי יש ברשותי ממיר יס עם יצאת hdmi אחת בלבד טלויזיה סמסונג עם 2 יציאות hdmi ומקרן קול עם 2 יציאות hdmi חברתי בינהם הכול בסדר הבעיה הינה שאני עובר לסמארט בטלויזיה יש תמונה ואין סאונד איך פותרים את הבעיה אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איך הם לסרטים? שווים 2000 שח יד שנייה?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה הבחנתי לב בתופעה העונה לשם "מקרן קול" (טוב נו לא כ"כ לאחרונה, קצת לפני...) מה זה לעזאזל? זה אמור להחליף מערכת סראונד? יש מקרני קול איכותיים או שכל התופעה הזו היא זבל אחד גדול? (האמת היא שזה נראה בולשיט עצבני)
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מיקרופון חדש ראיתי את הAT2020 מאוד אהבתי אותו אבל אז ראיתי את הAT2020 USB וההפרש של המחירים שונה מאוד, אבל יש לו רק חיבר USB אז אני לא מבין מה השוני . השמח לדעת אם משהוא יודע מה השוני או אם למשהוא יש את אחד המיקרופונים אז השמח לחוות דעת איך הוא, או אם למישהוא יש המלצה למיקרופון אחר ,והאם שווה להשקיע סכום כזה ,כי ראיתי את ה"כדור שלג" והאיכות שלו לא משהוא והוא עולה בערך 400 שקל. השמח לעזרה תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום... אני מחפש ממיר דיגיטלי (לשידורים הדיגיטלים שבחינם), אבל...אני צריך אפשרות שאני אוכל לחבר כבל רשת אליו ולראות סרטים מהמחשב או מצידי שהוא פשוט יראה את מה שהמסך רואה וככה אין בעיה של קודקים וקשקושים..אבל עדיף כן עם קודקים אבל שמסתדר עם תרגום והכל... הקטע זה צריך להיות עם חיבור לכבל רשת (ועדיף שיהיה לו גם לWIFI) כי כבל רשת זול יותר ובלי בעיה מגיע למרחקים ונוח יותר.. אין לי מושג בממירים הידגיטלים אם אפילו יש לכם אתרים, חברות..משהו שאני אוכל לקרוא ממנו ולראות מה מתאים לי..וכמובן תציעו מה שנראה לכם תודה.. ושיקרא גם HD...
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה 265 התחיל לעשות גלים. ומי שרוצה לנסות, מוזמן. אז, כולם מכירים את Ducks.Take.Off.2160p.QHD.CRF25.x264-CtrlHD הקובץ שוקל 500~ מגה אז, לקחתי את הקובץ המקורי של הברווזים, (5.5GB) והפכתי ל265 והכנסתי לMKV Ducks.Take.Off.2160p.h.265-Zion.mkv עכשיו שוקל רק 80מגה להורדה https://mega.co.nz/#!jcEWmRRC!Hn9qwnVXqn9ApuOhKaX-sUZNS2JvPTBzcRa9LGS33L0 הדרך היחידה שהצלחתי להריץ אותו הייתה להוריד FFMPEG (שרק לפני שבועיים תומך) גירסאת בטא http://ffmpeg.zeranoe.com/builds ולהריץ עם FFPLAY בתוספת מחרוזת ffplay -strict -2 Ducks.Take.Off.2160p.h.265-Zion.mkv לא רץ חלק בכלל (אבל מנגן) זה הכל אם יש למישהו/י דיעה, אשמח לשמוע. ציון
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום , החלטתי לקנות mp3 של Sandisk 1GB . עכשיו אמרו לי שיש לו חרא אוזניות . אני צריך אוזניות שנכנסות לאוזן ( לא זוכר איך קוראים להם ) במחיר של עד 200 שקל . אמרו לי שסידרת MX טובה באוזניות בתוך האוזן . אני אשמח אם תביאו לי דגם של אוזניות, ואם אפשר אז גם חנות שאני יוכל לקנות ממנה את הדגם הזה . תודה .
-
- 33 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב טוב, פצצה, עלה כמעט 5,000 אבל התאכזבתי מאיכות השמיעה, דפוק וחלש ביותר התייעצתי עם מישהו והוא אמר לי שייתכן או שזה בעיה בדרייבר או משהו כזה או משהו פיזי ואז צריך להחליף רמקולים מובנים מה אתם אומרים? תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות טלוויזיה 42 אינצ', מישהו יכול להמליץ לי על דגם מסוים? אני לא בטוח מה כדאי HD READY או HD FULL והאם בשידורים של יס והוט מרגישם הבדל? תודה
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אחרי בעיות הבטריה ב iPod הורדתי אותו מהרשימה... נשארו שני אלו: iRiver iHp 100 - 10 Gb Creative Zen - 10 Gb לפני מה שקראתי עד כה, הרבה מכם מתלהבים מ iRiver, מה דעתכם על המכשיר השני? מה מהם עדיף ולמה?? (איכות סאונד, זמן בטריה, תמיכה בפורמטים...) ??? ??? ??? דרור
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לבקש ליומהולדת ת i pod . מה דעתכם עליו?? אתם ממליצים על משהו אחר?? ולידע הכללי 15 gb זה הרבה מעבר למה שאני צריך, אז אל תגידו לי לקחת קריאייטיב של 60 ג'יגה. http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1719701
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני לא מאמין.... נגן של 250$ ונאבד לי הכבל USB שלו...... כנראה שאיבדתי אותו לפני שבועיים אבל רק אתמול הייתי צריך להטעין אותו, ולא מצאתי את הUSB CONNECTION.... עכשיו הבעיה המרכזית היא שיש לי מכשיר של 250$ ששווה 0$ (גם הטעינה וגם ההעתקה נעשית דרך הכבל...). הלכתי לחפש בחנויות את הכבל... אבל א) המחירים מופקעים בטירוף (60 ש"ח לכבל מסכן ?!?) ב) האיכות שלהם נמוכה מאוד (הכבל מאוד "דק" לעומת זה שבא עם הנגן, וגם אין לו מסנן פילטר בסוף כמו שיש בכבלים איכותיים והיה לי בקודם... אזי תהיה לי מהירות נמוכה)... --------------------------------------------- בקיצור... אני מחפש כבל USB רגיל אם MINIUSB 5PIN (לא 4PIN, זה חשוב). עדיפות לכבל איכותי עם מסנן פילטרים (כמו שיש לכם בחיבור מסך מ…
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי V-DAC של Musical Fidelty, על הנייר הוא מבצע Up sampling: 24 Bit/192kHz אני מחבר אותו דרך USB, ועובד עם WINDOWS 7 הDAC מגיע ללא DRIVERS ןהוא משתמש בDRIVER ברירת מחדל תוכנת ההשמעה שאני עובד היא J_RIVER MEDIA CENTER, יש לי כמה קבצים שמסומפלים באיכות הנ"ל ואני לא מצליח לשמוע אותם ב24\192, התוכנה רושמת שהחומרה שלי לא תומכת. ניסיתי לעבוד איתה בWASAPI ובDIRECT SOUND יש לתופעה פיתרון?
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לרכוש אוזניות לשימוש במשרד. חשוב שיהיו נוחות לשימוש לאורך זמן, קטנות ככל שניתן (AKG 451 מושלמות בעיני מבחינת גודל למטרה זו), שתהיה כמה שפחות "זליגה" של סאונד. סינון רעשים לא הכרחי. האוזניות יהיו משודכות בעיקר למגבר אוזניות Native Instruments - audio 2 DJ, ולעיתים רחוקות לסלולרי. אין חשיבות למיקרופון או שליטה על הווליום. קראתי הרבה ביקורות תחת הכותרת "best on ear hedphones 2017" וצמצמתי את הרשימה, אך עם זאת אני מוכן לבדוק דגמים נוספים. כרגע על הפרק: Marshall Major II בעלות 232 ש"ח Shure SRH 145 בעלות 205 ש"ח אפשר להציע כמובן אוזניות מאמאזון, רכישה מחו"ל עומדת על הפרק בהחלט. על בסיס יומי משתמש בבי…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מתכנן להזמין רמקולים מארה"ב או קנדה דרך Mustop.co.il ורציתי לשאול אם מישהו יודע אם המחירים במחירון יבוא אישי מתייחסים לרמקול אחד או לזוג אני שואל רק כי המחירים המופיעים במחירון נמוכים בצורה משמעותית (50-70 אחוז) מהמחירים לצרכן.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
קודם כל רציתי לדעת איך הכרטיס שבא עם הלוחות הבאים: DFI INFINITY 975X/G (975X) - ATX ASUS P5B מה ההבדלים ביניהם ואיזה יותר טוב ? ורציתי גם המלצה של כרטיס חזק עם יכולות ביצועים גבוהות למטרות מוזיקה וקולנוע ביתי... בתקציב של עד 1600 ש"ח. מה אתם אומרים על ה - X-Fi Fatality FPS Creative ?! והאם יש עדיפים ומשתלמים ממנו באותו התקציב פחות או יותר...? והאם ידוע על ירידת מחירים של סדרת ה - X-Fi ?
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מערכת רמקולים לחדר קטן יחסית 3X2מטר לשמיעת מסיקה. יש לי אפשרות להשיג את הרקולים אילו בארץ: Microlab Solo-3 http://www.microlab.cn/product/speakers/2.0%20SERIES/SOLO-3.htm Creative GIGAWORKS T20 http://us.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=28&product=14299 יש גם אפשרות להשיג את הרמקולים האילו בחול: http://www.microlab.cn/product/speakers/2.0%20SERIES/PRO%203.htm יש העדפה לרמקולים הגדולים מעץ בגלל האפשרות לשדרג ולשפר, ולפי ביקורות יש אפשרות רבה לשדרוג ותיקון. אני מתלבט כבר הרבה מאוד זמן ואחרי שהמערכת של קראטיב הגיעה זה עוד יותר קשה. עריכה: כל הרמקולים באותו מחיר +-.
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב, החלטתי להעיף את הרמקולים המעצבנים שלי (לא שומעים בערוץ השמאלי בגלל תקלה בהם), אז ככה: -הרמקולים הולכים להיות תלויים על הקיר במקביל, אז לכן שיהיה להם צורה שתאפשר את תלייתן על הקיר. -הרמקולים הולכים להשמש כעיקרון לשמיעת שירים, אני לא מחפש איזה איכות בשמיים, שיהיה אפשר לשמוע נורמאלי. -עיצוב כסוף - חובה. מחיר: גג 300. זרקו הצעות ! ;D תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עדיפות לעיצוב לפי האוזן ללא כל EQ בילט אין באוזניות חשוב שיהיה בידוד טוב רצוי שתיהיה אפשרות לעצב לפי צורת האוזן... מישהו מכיר חברות ודגמים מומלצים? אני בינתיים שמעתי רק על ה Ultimate ears customFi 18 אבל אני רוצה לראות ולהכיר עוד אוזניות לפני שאני קונה...
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
הממ,שאלה שהמון זמן אני חושב עליה ואין לי תשובה חוץ מזה שנראה לי שהתדר גבוה מדי ורמקול X אינו עומד בתחום והוא מזייף. אשמח לשמוע אותכם!
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לחבר מחשב לטלוויזיה בלי כבל HDMI טלוויזיה של סמסונג יש HDMI ויש USB מחשב עם HDMI ו USB יש WIFI בבית אני רוצה להציג מחשב בטלוויזיה להפעיל סרט רגיל בלי אינטרנט מהמחשב ולראות בטלוויזיה להפעיל משחק בלי אינטרנט במחשב ולשחק בטלוויזיה כל מה שאני עושה במחשב שפשוט הצג יהיה בטלוויזיה כמו כבל HDMI רק בלי הכבל מה עדיף Miracast או כרומקאסט? אפשר יתרונות וחסרונות של שניהם? ודרכי הפעלה?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה ימים הלך לי הLogitech z5500 שקניתי בארה"ב. אין אחריות בין לאומית לפי מה שאני מבין. איך זה קרה- מרוב טפשותי החלטתי לחבר את המערכת ללא השאני שלה(יש לי שנאי וכבר כמה חודשים אני משתמש בו עם המערכת), אלא אם מתאם . היה קצר או משהו כזה, ומאז המערכת לא נדלקת. האם אפשר לתקן אותה? האם זה שווה תיקון? ואם כן מי יכול לתקן? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-