עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. כל פעם שאני פותח תוכנה או כשהדפדפן מעלה אתר, יש הפרעות קשות בווינאמפ. התקנתי כבר פעמיים את הדרייבר וזה לא עזר. הבעיה התחילה לפני כמה חודשים, אחרי שנאלצתי להתקין מחדש את החלונות (98SE, HEB enabled), ובעקבות זאת את הדרייברים לכל החומרות. המפרט שלי: מעבד AMD Athlon XP1.8Ghz, FSB 266 לוח אם GigaByte AMD 7VRXP - AC97, לצערי - rev 1.0 זיכרון DDR-RAM Kingston 256MB, PC-333Mhz כרטיס מסך GeForce 4 MX440 nVidia DD64MB+T.V רמקולים + סאב Creative 2.1 Cambridge Inspire2400

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  2. בעקבות רצון לקנות כרטיס קול משובח שיהיה האודיג'י 2 הסתכלתי קצת מסביב וגיליתי להפתעתי שיש משהו כמו 5 גרסאות שונות של הכרטיס . מה קורה פה ? מישהו מוכן להסביר מה ההבדלים בין כל כרטיס בסדרה ? 1. CREATIVE AUDIGY 2 - 700 ש"ח. 2. CREATIVE AUDIGY 2 PLATINUM - 1100 ש"ח . 3. CREATIVE LIVE PLATINUM AUDIGY - 1000 ש"ח. 4. CREATIVE LIVE PLATINUM AUDIGY EX - 1300 ש"ח. 5. CREATIVE EXTIGY USB - מה זה הכרטיס הזה בכלל ? כל המחירים לפי ה"דובים". תודה על העזרה.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=985481 מתאימים להגברה של 2x70 RMS 8 אום סטריו ? וביחס למחיר ולאיכות זה רמקולים כדאיים ?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by davidbr,

היי, אני מתכוון בקרוב לקנות רמקולים. יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם - לא משהו פצצתי. הייתי רוצה שתמליצו לי על רמקולים עד מחיר של בערך 300-350 ש"ח, עדיף פחות. יש עדיפות לרמקולים שחורים! תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  5. ברצוני לדעת מהם מערכות הסראונד הכי טובות שיש למחשב , לא משנה אם ניתן לא ניתן לקנות אותן בארץ (במילא אני מתכוון להזמין מחו"ל ) . אני כבר מכיר את ה-LOGITECH Z680 שהיא אחת המערכות הכי טובות שיש אם לא הכי טובה , תקנו אותי אם אני טועה. כמו כן , תנו הערכות מחיר לגבי המערכות. בתודה מראש.

• 48 תגובות
    • 4.3k צפיות
  6. יש לי את ה TOTAL RECORDER שהיא באיכות גרועה מעתיקה

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  7. אני מחפש את המרכיבים האלה להרכבת מ.קולנוע ביתי, ואין לי מושג בתחום. מה רצוי/צריך שיהיה בכל רכיב, ועל מה לא להתפשר. בעיית תקציב היא בעיה מוכרת ולכן.... כמה שיותר איכותי במינימום מחיר זו הסיסמה. (3000~ - 4000 ~). רמקולים אחוריים: אני לא מבין גדול בתחום ואת זה כבר ציינתי, מבחינתי יש חברות מוכרות יותר כגון BOSE,JBL ... שהמוניטין הוא חלק מהמחיר ויש כאלה שרק מופיעות בדפי האינטרנט (ובמדפים של המוכר בחנות) והמחיר שלהן בד"כ נמוך משמעותית (חברות כמו PEERLESS, KODA AUDIO ACUSTIC, SONAB ...). ובקיצור, אני אשמח לקבל את עצתכם לרמקול אחורי למטרת קולנוע ביתי, אני מתכנן להשתמש בו רק לקולנוע ביתי (לפחות לעכשיו) כך שאם הוא ישמע רע בסטראו לא כ"כ משנה לי (קראתי שיש איזו טכנולוגיה חדשה שמ…

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  8. יש לי די וי די ביתי עם יציאה אופטית אבל לאחרונה כאשר אני מחבר אותי לכניסות אופטיות (מיני דיסק, רסיבר ONKYO) יש קפיצות בסאונד. אני יודע שזאת היציאה האופטית ולא קפיצות בדיסק בגלל שהמספרים של זמן הנגינה ממשיכים לרוץ. מה אני יכול לעשות? אולי יש איזה דיסק שאני יכול לצרוב ויתן איזה שוק למערכת ויגרום לה לרוץ מחדש או משהוא? תודה רבה, יאיר.

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  9. Started by trek,

אני פותח את המחשב היום יחד עם ה-Winamp והוא אומר לי Bad sound driver או שאני אחליף את הכרטיס קול! אני כבר מהבוקר מתקין ומחליף Drivers אבל הוא עדיין לא עובד!! כל הזמן יש לו בעיה עם ה- WDM interface! וכאשר אין לו בעיה אני פותח את ה-winamp והוא לא נותן לי שום הודעה אבל גם לא מנגן כלום ומשתמש ב-95%~ מהמעבד! ואח"כ אני עושה ריסטרט והוא מגלה שבעצם כן יש לו בעיה עם ה-WDM. WTF?!? זה מעצבן, אני יושב על ה*** הזה כבר 5 שעות. מה אני עושה איתו ?! בבקשה לא לשאול שאלות לא עניינחות כמו יש לך את הדרבירים הכי חדשים? מן הסתם כן.

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  10. Started by Killer Storm,

יש לי מגבר סטריו טרנזיסטורים 2x70 Watt RMS ויש לו נטיה להתחמם מאוד עם הרמקולים הגדולים ואין בו איורור מיוחד או משהו רק פתחים, בחורף זה לא היה כל כך נורא אבל עכשיו בקיץ אני נוגע בו ויש לי הרגשה שיקרה לו משהו מהחום פעם אחת, השאלה שלי היא כזאת אני רוצה לקחת 2 מאווררים של 120 עם דחיפת אוויר גדולה לחתוך את החלק העליון של המגבר בדיוק לגודל לשים אחד שיכניס אוויר על החלק שממש מתחמם ואחד שיוציא בחלק הפחות חם ואני יחבר את הכל לטרנספורמטור חיצוני 12 וולט, זה רעיון טוב ?

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  11. Started by yair23,

אני מבקש סליחה מראש אם זה אינו הפורום הנכון לנושא זה, פשוט זה הפורום שנראה לי הכי הגיוני לפרסם בו את הדיון הזה .. קנינו מכונית חדשה ואני צריך לקנות מערכת ורמקולים, כבר יש משהו שאני חושב עליו פשוט רציתי עוד דעות כי יש הרבה שמבינים יותר ממני (אני לא מבין כמעט כלום במערכות ורמקולים) ... בתודה מראש, יאיר ב.א. המערכת היא : רדיו דיסק PIONEER לרכב עם MP3 דגם DEH-P7450MP והרמקולים : זוג רמקולים 330W מסדרת אקסלרייט PIONEER דגם TS-A6910

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  12. Started by Dr-XP,

בדיוידי יש לי 3 יציאות סאונד 2 אנלוגיות (סטראו) ואחת pcm אם אני יחבר אותו לרסיבר דרך pcm האיכות תיהיה יותר טובה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by massinvallus,

איזה מערכת עדיפה? המחירים בערך אותו דבר ואני מתלבט...

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by elgard,

כמה שאלות בקשר למיני דיסק הזה: 1. הוא קורא mp3 ומעביר שירים במהירות x32? 2. יש הבדל בין הגירסה האמריקאית (אני מתכוון לקנות בארה"ב) לבין הגירסה האירופאית? 3. יש לו id3tag?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. היי , אני משתמש בכרטיס קול המובנה על Epox 8rda+ עכשיו שאני מחבר את 2 זוגות הרמקולים , קידמיים אחוריים ומגדיר אותם בתוכנה של הלוח אם ועושה Test Sound שומעים את ההיא אומרת "Left" "right" ואז היא גם עוברת לרמקולים האחורים , ככה שהגדרתי אותם כמו שצריך. הקטע שבווינאמפ אני לא שומע בהם... (בשאר התוכנות כן!) תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  16. יש לי תקציב של 900 (וזה גם הרבה) אז מה הכי כדי? נגן MP3 על כרטיסי זיכרון או הארד דיסק או דיסקים? מיני דיסק? ווקמן (LOL)?? מה שחשוב לי זה שיהיה הרבה דקות נגינה קל להכניס שירים קומפקטי, צליל סביר (משהו ברמה של MP3) וכמה שיותר זול

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. לפני יומיים התקנתי את הוייס סיטי והקול עבד מצויין, היום הקול לא עובד אין לי מושג למה, הוא רושם בהגדרות של המשחק שהוא לא מזהה חומרה- כרטיס קול, ולכן אין לי אפשרות להיכנס להגדרות של הקול במשחק. מדובר בWINXP PRO SP1 ובסביבת חלונות הקול עובד רגיל וטוב כמו תמיד אפשר לשמוע מוזיקה בווינאמפ, ההגדרות נראות לי בסדר, הדרייבר הכי חדש של CREATIVE מותקן, את הדגם של הכרטיס קול אפשר לראות ב"מפרט מחשב".

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Atlon-Xp,

אני חייב לסדר את זה כדי שאני יוכל לשנות את רמת הקול (אני רוצה גם לדבר בcs במקרופון ואמרו שזאת הבעיה) שצריך להעלות את הקול אבל זה לא נותן ת'אפשרות! http://planet.nana.co.il/doooly/audioprob1.JPG זה קשור גם לחיבור המקרופון? עם כן אז לאיזה צבע לחבר?

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  19. Started by Sman,

אז ככה יש לי כרגע Creative SB Live! 5.1 ובעיקרון אני מחבר לכניסת ה line in שלו מתאם ואליו כבל של גיטרה, השיטה הזו לא עובדת טוב מכיוון שהמגעים רופפים ואני צריך לשחק עם זה עד שזה מסתדר כל פעם מחדש. והנה אחרי הרבה זמן של משחקים פשוט התעצבנתי על זה והכניסה בכרטיס קול פשוט ניתלשה :-X עכשיו אני מתלבט איזה כרטיס כדאי לי לקנות, אין לי הרבה כסף והרף שאני מציב הוא עד 400 ש"ח, על איזה כרטיס הייתם יכולים להמליץ לי שלא יעבור את המחיר הנ"ל. אודה להתייחסותכם. נ.ב - בעיקרון אני לא רואה DVD במחשב ולא מעניינים אותי כל הפיצרים של קולנוע בייתי, מעניין אותי לשמוע מוזיקה MP3 באיכות גבוהה, וכמובן לחבר את הגיטרה שלי לכרטיס.

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  20. חשבתי לקנות אותם, ראיתי שהם זכו בהמון פרסים ואני יכול להשיג אותם ב-1800 שקל שזה מחיר די זול לרמקולים רצפתיים, אני מניח שאתם יודעים מה המחיר של רמקול רצפתי איכותי... ממש לא הסכומים האלה. בכל אופן שמעתי אותם, לדעתי יש להם באס חביב ודי מדוייק, דבר שלא היה בדגמים הקודמים של ורפדייל הפרדת צלילים סבירה למרות שביןה באס לטרבל חלק קצת נבלע. רציתי לשמוע מה דעתכם עליו ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by ttwow,

אני אסביר בדיוק מה חיברתי: מהGEFORCE 4 יש יציאה של S-VIDEO שאותה חיברתי לVIDEO/AUDIO IN בווידאו שלי(ע"י כבל שבצד אחד שלו הוא S-VIDEO ומחובר לGEFORCE4 וצד שני 2 חוטים(אחד אדום ואחד שחור)כנראה קוראים להם RCL שמחוברים לוידאו) עכשיו הוידאו מחובר לכרטיס טלויזיה "FLY VIDEO" כאשר כבל צהוב ואדום שיוצא מה"VIDEO/AUDIO OUT" בווידאו שלי ומחובר בצד השני לכרטיס טלויזיה כעת שאני פותח את כרטיס הטלויזיה רואים קלטות בוידאו עם תמונה וסאונד ברור אבל כשאני רואה את המחשב בכרטיס טלויזיה(דרך הGEFORCE) רואים רק תמונה ללא סאונד! מדוע?

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  22. Started by פרעה המלך,

1. איך הופכים MID ל-MP3? 2. יש לי דיסקמן שקורא MP3 , צרבתי דיסק כקבצי DATA של MP3 והדיסקמן לא קורא לי אותו הוא כותב לי : session02 , למה זה קורה? מה אני עושה עכשיו? אני משתמש בnero 5 תודה רבה

23. Started by locke,

יש לי כרטיס קול creative SoundBlaster live 5.1 עם הפאנל מקדימה ורסיבר philips fr 975 (לא משהו, אני יודע) כשאני מחבר את הכרטיס קול מהיציאה האופטית של הפאנל לרסיבר אני מקבל רק סטריאו. הדרך היחידה שאני מקבל סראונד זה כשאני משתמש בחיבור האנלוגי של ה- 6 ערוצים. מה אני צריך לעשות בשביל לקבל סראונד מהחיבור האופטי? אם זה בכלל אפשרי. יש לי win xp pro והדרייברים של הכרטיס קול מעודכנים

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. טוב? רע? סביר? ד"א הוא נקרא AC97. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  25. יש לי DVD SD 1850 של טושיבה ויש לו יציאה קואקסלית בלבד. עכשיו אני לא מבין גדול ביציאות וממה שקראתי באינטרנט (ולא כ"כ הבנתי) זה שההתנגדות של האופטי נמוכה יותר (אבל באמת כבל של מטר מה כבר ההבדל) ושבאופטי זה עובר בצורה של אור משמע יש מקודד ביציאה מה- DVD ומפענח ברסיבר. אני יודע שאצל חבר שלי על ה- RX-V430 הכניסה האופטית מזהה באופן אוט' את סוג שיטת השידור של הסרט(DTS,DD...). זה כבר יותר בנושא של נוחות אבל עדיין רציתי לדעת האם כניסה קואקסלית מניבה את אותן הפירות. ובכלל האם שווה לי להחליף לDVD עם יציאה אופטית. תודה

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים