עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. טוב יש לי כמה שאלות... ;D קודם כל למה הלוגיטק z640 שהוא 5.1 עולה רק 600+- שקל והלוגיטק z560 שהוא 4.1 עולה משהוא כמו 1.500+- שקל? דבר שני רציתי אם אפשר שתמליצו לי על אתרים (באנגלית ועברית) שיש שם מדריכים ומאמרים בכל הקשור לקול רמקולים וכו.. ומהוא לדעת המערכת הכי טובה למחשב עד 600+- שקל? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  2. איפה אפשר להשיג ומה המחיר?

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  3. אני יודע שכבר היה דיון כזה, אבל דברים התעדכנו מאז לפחות אצל חלקכם אני בטוח. עכשיו אני בתהליכים של קניית מגבר/רסיבר ורמקולים. בכל אופן לבסוף תיהיה מערכת איכותית ביותר !

• 108 תגובות
    • 12.9k צפיות
  4. Started by OR007,

אני מחפש עכשיו מגבר סטריאו איכותי, אבל לצערי התקציב לא מאפשר אחד "באמת" טוב, המגבר הנ"ל הוצע לי במחיר שהוא מתאים לי, שמעתי את אחיו הגדול ה- C320 BEE, ואין מילים ! שמעתי אותו עם רמקולים איכותיים ויש לו סאונד מעולה !, השאלה אם ה-C300 הוא גם באותו כיוון. הבעיה עם המגבר היא שהוא רק 25 וואט, אני אישית מאמין שזה יכול לדחוף כל רמקול אלא אם כן מישהו חולק עליי ? אל תשכחו ש-25 של NAD זה כמו 100 של חברה כמו ימאהה, כעקרון הייתי נוסע ושומע את המגבר לבד הבעיה היא שהחנות נמצאת בירושלים, ואם אני נוסע אני רוצה לדעת שבאמת יש מה לשמוע ולא לנסוע שעתיים בשביל אכזבה. אז חוו דעות ! ואני מבקש, רק מי ששמע אותו שיעביר עליו ביקורת ולא "סתם" כי נראה לו... עריכה- קצת נותנים עליו http://207.228.230.2…

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  5. שלום. יש לי בעיה והיא: שאני מנסה לחבר את, האוזניות ליציאת הסאונד בכרטיס קול שלי, לשחק משחקים הכל עובד טוב. אבל שאני מנסה לחבר את הרמקולים שלי ישירות לחריץ הסאונד בCD-ROM, ולשים שם דיסק של אודיאו, ובאותו זמן גם לחבר את האוזניות לכרטיס קול במחשב, אז אני שומע גם את המשחק באוזניות וגם את הדיסק שבסידירום באוזניות, למרות שלסידירום מחובר הרמקולים. מישהו יכול להגיד לי בבקשה איך לעשות שאני אצליך לשמוע בו זמנית גם דיסק של מוזיקה ברמקולים, וגם סאונד של משחק באוזניות בלי שזה יתנגש אחד בשני? תודה ברק. אם משהו לא מובן בשאלה, רק תשאלו ואני אסביר. תודה שוב.

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  6. חבר שלי קיבל מח"ול את הרמקולים של CREAITIVE INSPIR 5.1, הכרטיס קול שיש לו הוא מעאפן. הוא ביקש ממני לברר איזה כרטיס קול יפיק את המירב מהרמקולים האלה, הוא מוכן להשקיע כמה שצריך כמובן עד גבול מסויים כי הוא לא חולה כל כך בעניין הזה ;D

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Gohan,

טוב אז אני יכול לקנות את הנגן mp3 הזה (יד שניה אבל מחבר והוא טוב 100% ) ב500 שקל והשאלה היא שווה לי?

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  8. יש לי כרטיס קול Creative SB live E400 ומערכת רמקולים של creative ה pc works שזה 4 רמקולים + סאב , השאלה שלי היא האם זה נותן לי surround ? היות ולא הרגשתי עדיין ממש surround עד עכשיו ... ואיפה אני יכול לבדוק ממש אם יש לי surround ? האם בסרטים ב DVDrip יש surround ? נ.ב עוד שאלה קטנה האם זה נקרא 4.1 בהגדרות ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  9. השאלה למעלה . לפי כמה התרשמויות העלתי בחכתי 3 מערכות : 1. (1. Altec lansing ATP-5 (4 2. Creative Inspire 6.1 6600 3. Logitech® Z-560 (4.1 מה דעתכם ? אתם מוזמנים להעלות עוד מערכות שמתאימות לקטגוריה או להעיר הערות וכל מה שעולה בראשכם. וכמה שאלות : 1. בתקציב הנ"ל מה עדיף לקנות , מערכת 2.1 , מערכת 4.1 או מערכת 5.1 או אפילו 6.1 (הקריאטיב) ? 2. איך זה יכול להיות שהלוג'יטק z560 הרבה יותר חזקה בעוצמה מאשר שני המערכות האחרות (400 וואט של הלוג'יטק מול משהו כמו 80 וואט של הקריאטיב ו-170 וואט של ה-ALTEC) ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by zoyaniv,

אני מחפש סט רמקולים 2.1 חשבתי על altec ax3021 או על teac mp-600 רציתי לדעת איך המוצרים האלו לגביי האלטק רשום שהוא מיועד לטלוויזיות ומשחקי מחשב רציתי לדעת אם תהיה בעיה לחבר אותו לכרטיס קול ואם יש לכם המלצות על מוצרים עדיפים בטווח של עד 600 ש"ח בעיקר למוזיקה דרך המחשב ומשחקים

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  11. Started by AMD-Z,

מישהו מכיר מערכת 2.1 למחשב במחיר של 200 +-? אין העדפת חברה ועדיף פחות מ200 ש"ח.... תודה.

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  12. אני מחפש שירים שיהיה באמת אפשר להוציא את המיץ (לא העוצמה אני מתכוון) של הרמקול ולראות את היכולת שלו? אני בעיקרון עד עכשיו היתי מכור לדיסק הראשון של אניגמה ( :) ותמיד היתה לי צמרמורת כששמעתי אותו. אז מה יש לכם להציע? ולא בכוון של רוק כבד בבקשה.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. יש לי מערכת סטריאו של סוני (RXD8) והיא מחוברת למחשב שלי.... ושאלתי היא אם אני יוסיף כרטיס קול האם איכות הצליל תהיה טובה יותר בגלל שכבר המערכת עצמה היא אפשר לומר עושה את העבודה של כרטיס הקול .... אז רציתי לדעת אם הכרטיס ישפיע בכלל ואם כן איזה כדאי לי לקנות תודה מראש

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  14. אני צריך לדעת איזה דגם של ה-IRIVER יותר טוב : ה-IMP 550 או ה-IMP 400 ? ובבקשה אל תתנו תשובות מתחכמות כמו : אתה לא שם לב לפי המספר ? וכדומה... מפני ששמתי לב שהמחירים של ה-IMP 550 בחו"ל שווים ואף יותר זולים מהמחירים של ה-IMP 400 (בחו"ל).

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by NOVA,

אם כן, אשמח לשמוע את דעתכם. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  16. Started by INFERNO,

שלום לחברי הפורום אני מחפש רמקולים חזקים ואגרסיבים שתחברו לרסיבר, איכות חשובה (ואני יודע מה זה איכות) אבל אני צריך משהו עם עוצמה בעל באס לא גבוה ומיד וטרבל גבוהים מחיר : עד 3000 ש"ח בתודה רבה INFERNO

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. אני מתכוון כשתמקריבים מיקרופון לרמקולים אז יש מין צליל מעצבן כזה שיכול לגרום נזק לרמקולים (וגם לאוזניים ) השאלה שלי האם הרמקולים הנל' מוגנים מפני הנזק הזה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. קרוסאובר וכו'... בבקשה להגיב רק מי שיודע. תודה

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  19. שמעתי ממישהו פה בפורום שבגרסה 1.00 (לדוגנמא) של המערכת הייתה איזושהי בעייה שקשורה לקידוד סאונד אם אני לא טועה ולכן תמיד כשאתה קונה את המערכת אתה צריך לבקש את הגרסה החדשה (1.01 לדוגמא) שבגרסה הזו הבעייה נפתרה . מישהו מוכן לאשר , ואם זה נכון לפרט מהי הבעייהנ בדיוק ואם היא אכן נפתרה בגרסה החדשה ?

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  20. אהלן, אני מחפש רמקולים איכותיים למחשב בעד 600 שקל. בעקרון חשבתי ללכת על הATP3 (יש חנויות שיורדות אפילו ל500 שקל במקרה הזה) אבל החלטתי שאולי כדאי לשאול קודם את המומחים ולשמוע קצת המלצות בתחום. מה דעתכם? זהר

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  21. Started by Forge,

הרמקולים האלה נשמעים לא רע ביחס למחיר שלהם (באינטרנט כמובן). שמעתי אותם אצל שני אנשים והם נשמעו סביר לחלוטין, יש לכם הארות\הערות. כל דבר יתקבל בשמחה. תודה

• 9 תגובות
    • 10.8k צפיות
  22. Started by Booobb,

עם המינידיסק שלי קיבלתי גם כבל USB שמתחבר למעין קופסא שממירה מהUSB לכבל דיגיטלי ומשם למינידיסק. עכשיו ניסיתי לחבר ביניהם וכשגמרתי הופיע לי חלון ובו נאמר שהוא מצא חומרה חדשה ל USB, משהו כזה... הוא ביקש ממני דרייבר מתאים אבל לא קיבלתי שום דיסק עם המינידיסק ככה שפשוט אמרתי לו שיסרוק את המחשב והוא מצא איזה משהו ב Windows התקין אותו ועשיתי ריסיט. עכשיו פתחתי את ה Winamp השמעתי שיר וכשניסיתי להקליט המיני דיסק כתב - No Signal. מישהו יודע מה לעשות ? תודה !

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם, לפני שאני מתחיל לדבר אני רוצה לציין שזאת לא המערכת שלי (של חבר) כדי שלא תבינו ותסתכלו על המפרט שלי... המערכת: יש לי רסיבר של YAMAHA דגם RX-V800 כרטיס קול CREATIVE SB live 5.1 ו-DVD של ASUS דגם E616 בעיות (יש הרבה): 1. חיברתי את הרסיבר למחשב, דרך היציאה הדיגיטלית בכרטיס קול. והבעיה היא ששומעים משני הערוצים האחוריים (סראונד) את אותו דבר. 2. אם אני מכוון שזה יבדוק את המערכת ב- DTS אז לא שומעים כלום... 3. בבדיקה של ה- DRIVER של הכרטיס קול שומעים רק מהערוצים הקידמיים (לא שומעים מהסנטר) 4. אם אני מחבר בצורה אנלוגית את הכרטיס קול לרסיבר (6CH INPUT) הכל עובד טוב, חוץ ממתי שהוא מנגן DVD שומעים ב- STEREO 5. כיוונתי ברסיבר שהטווח של הרמקולים הקידמיים יהיה LARGE …

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  24. הנתונים: 50/100 watt 2 way 38-30000 hz bass reflex 4-8 ohm 90 DB Art . No. 144101 מחיר :800 שקל. שימושים: מוזיקה בעיקר.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני זקוק לכרטיס קול בסיסי עם יציאה קוקסיאלית ע"מ לחברו למגבר של מערכת קולנוע ביתי (לא מעוניין ביציאה אופטית) אין צורך בתוספות, כי כל השליטה תעשה מימלא דרך המגבר. תמיכה ב 5.1 כמובן אך אין צורך ביותר מזה

• 3 תגובות
    • 932 צפיות

דיונים חדשים בפורומים