עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ilyadd,

רציתי לדעת איזה אוזניות יותר טובות: sennheiser MX 550 sennheiser MX 500 sennheiser MX 400 koss SPARK PLUG ולמה? או שיש אוזניות יותר טובות עד 200 שקל? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by yaniv69,

שלום היום החליטה האוזניה השמאלית של הipod שלי להפסיק לעבוד! ניסיתי לחבר אוזניות של דיסקמן של חבר (חברת פיליפיס עם שלט)ולא עבד לעומת זאת עכשיו ניסיתי אוזנית רגילות של סוני וזה עובד! ברצוני לקנות אוזניות איכותיות אבל אני חייב לדעת מה כן מתאים לאי פוד ומה לא???? מדובר באי פוד דור רביעי 20 גי'גה תודה על העזרה והאם באחריות של האי פוד כלול תקלות באוזניות??

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  3. Started by ruff stuff,

קניתי את הדגם mdr 71 עכשיו יוצא שאוזניה אחת קצרה הרבה יותר באורך מהשנייה האם לזה יש את החוט המאריך שקיבלתי ? ניראה לי סירבול אין מצב לאזן את האורכים?בלי להשתמש במאריך. תודה .

• 14 תגובות
    • 971 צפיות
  4. Started by Animor,

שלום! יש לי שאלה לגבי אוזניות סראונד: נתקלתי בביקורות על האוזניות Logitech G35 שאמורות להיות 7.1. כל הביקורות שיבחו את האוזניות האלה, אבל במהלך הקריאה גיליתי שלא מדובר בסראונד אמיתי, אלא בוירטואלי. כלומר, בכל אוזן יש רק רמקול אחד, ותחושת הכיווניות מתאפשרת ע"י השהיות של הצלילים. השאלה שלי: האם הוירטואל סראונד הזה באמת טוב כמו אוזיות סראונד אמיתיות עם 3 רמקולים קטנים בכל אוזן? לי זה נראה כמו עבודה בעיניים, אבל הביקורות כאמור מפרגנות, והאוזניות האלה יחסית יקרות (700-1000 ש"ח). בעיקרון אני מחפש אוזניות סראונד למשחקים, שיחליפו את מה שיש לי היום (מדוזה של speed link). האם מישהו יכול להמליץ לי על משהו איכותי בסכום של 500-700 ש"ח? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום חברים, אני אפתח בבקשה ממנהלי הפורום - נא לא להעביר נושא זה לפורום אודיו. פתחתי שם את הדיון הזה במקור. 600 צפיות ואף לא תשובה אחת. חיפוש בפורום אודיו אחר דיונים דומים העלה גם הוא נושאים שנותרו ללא תשובה אחת לרפואה. מכיוון שאני יודע שיש בפורום זה לא מעט גיימרים, אולי אחד מהם יוכל לעזור לי בשאלה שלי. אז יש לי שאלה לגבי אוזניות סראונד למשחקים: נתקלתי בביקורות על האוזניות כדוגמת Logitech G35 שאמורות להיות 7.1 וירטואלי. כל הביקורות שיבחו את האוזניות האלה, אבל במהלך הקריאה גיליתי שלא מדובר בסראונד אמיתי, אלא בוירטואלי. כלומר, בכל אוזן יש רק רמקול אחד, ותחושת הכיווניות מתאפשרת ע"י מניפולציה של התוכנה. השאלה שלי: האם הסראונד הוירטואלי הזה באמת טוב כמו אוזניות סראונד אמיתיות ע…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Polk,

תמיד תהיתי... מה בדיוק רמת הרעש שמוציאות החוצה סוגים שונים של אוזניות פתוחות? אוזניות מהסוג הזה לא חוסמות רעשים חיצוניים... אבל עד כמה הן דולפות החוצה ובמה זה תלוי? למשל אם לוקחים את HD 600 שלא יצא לי לשמוע אותן אף פעם ונחשבות לטובות מסוגן, מה מידת דליפת הרעש מהן?

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  7. שלום, אני רוצה לחבר את הרסיבר שלי למחשב עם כבל SPDIF , ובנוסף לחבר את ה LCD למחשב עם כבל DVI-HDMI. הבעיה שהמרחק מהמחשב למכשירים הנ"ל הוא כמעט 10 מ' , ולכן יש לי מס' שאלות: 1)האם המרחק מבטיח שגם עם כבלים טובים תהיה ירידה באיכות?(לגבי ה SPDIF וכבל ה DVI-HDMI 2)האם כבל ה SPDIF הזה איכותי http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=7152 והאם כבל ה DVI-HDMI הזה איכותי http://www.techmod.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=151 במידה והם אינם איכותיים מספיק האם אפשר לקבל קישור לכבלים שהם כן איכותיים? 3)הבנתי שעדיף אולי להשתמש בכבל קואקסיאלי במקום ה SPDIF הבעיה שאין לי יציאה כזאת במחשב וחיפשתי ב ZAP איזשהו מחבר\ממיר מSPDIF לקואקסיאלי ולא מצאתי , ורציתי לדעת הא…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by SmurFin,

קניתי DVD של פיוניר 400V וחיברתי אותו כHDMI אמרו לי בחנות שהוא יעבוד רק בסרטי HD וכו באמת זה ככה ואמרו לי שבסרטים רגילים של DVD יורדת האיכות ל587 משהו כזה ואם אני רוצה שהאיכות תעלה אז להשתמש בקומפוננט לטלויזיה ובקומפננט האיכות נשארה אותו דבר כמו הHDMI ורואים מעפן מה לעשות, אני שוקל להחזיר את הDVD

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  9. Started by -iTaY-,

מזה האיכות הזאת DTS?? וישאפשרות שיש כרטיס קול למחשב שיוצאי לי איכות DTS למערכת כדי שאני יוכל לשמוע בכול הרמקולים?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by aarrek,

בוקר טוב, לבן שלי יום הולדת - בן 17 ואני מעוניין לקנות לו אוזניות. הוא שומע שירים קצביים ובד"כ הם גם לא מעט רועשים (רוק דאנס וכד'). חשוב שהאיכות תהיה טובה והסאונד לא ייצא החוצה (שהסביבה לא תפגע ). ממה שאני הבנתי הוא התרשם מהאוזניות האלו: http://eu.akg.com/akg-product-detail_eu/k272-hd.html אני ממש לא מבין בזה (אפילו לא מכיר את החברה ). האם הן באמת טובות איכותיות ? אני מוכן לרכוש בתקציב של 600-700 ש"ח. ראיתי אותם ב- EBAY בלינק הזה: http://www.ebay.com/itm/AKG-K-272-HD-High-Definition-Headphones-Brand-New-/170999971075?pt=US_Headphones&hash=item27d0647d03 אשמח לעזרתכם. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by noambaum,

שלום לכולם! אני מתחבט בשאלה הבאה: אם יש לי כרטיס קול SB LIVE 5.1 שהאיכות שלו היא : 48kHz אז אם אני שומע שיר באיכות של 192HZ אז אני מוגבל ע"י הכרטיס קול בעצם?

• 43 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by adir53,

קניתי איפוד חדש ואתמול התקנתי אותו והכל על המחשב מחקתי את כל הקבצים הישנים בפנים הנה תמונה אני ינסה להסביר מפהה http://img88.imageshack.us/img88/5673/1479vk3.jpg והנה תמונה מה שהאיפוד מראהה http://img97.imageshack.us/img97/8964/pict0019wo4.jpg בבקשה אתם חייבים לעזור לי אני מתחנן אני לא יודע מה לעשות ואם אתם תגידו לי שצריך להטעין אז אין לי מטען דרך החשמל וכשאני מחבר אותו למחשב אין תגובה בכלל תודה רבהה לכם

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  13. יש לי שתי שאלות: 1. יש ברשותי איפוד וידיאו ויש אפשרות בו לשים ARTWORK ולראות את תמונת אלבום כשהשיר מתנגן באיפוד .. בקיצור רציתי לשאול עם יש תוכנה שתסדר לכל השירים שלי אוטומטי את התמונה ... שאלה שניה, אני מחפש אוזניות איכותיות שישמעו צליל נקי ובאסים טובים (רצוי עם גלגל ווליום אבל לא חובה) עד 120 שקל +- תודה רבה !

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  14. Started by ido-nava,

קיבלתי איפוד וידיאו 30GB ועכשיו יש לי שאלה האם יש מצב שאני יוכל לראות את הסרטים בטלוזיהי מבלי לקנות את הכבל היקר של אפל ??

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  15. Started by maxim22,

אני חושב על האייפוד כאופציה לקנייה אחרי שוויתרתי על האייריבר. נכנסתי עכשיו לאתר של אפל ויש פרסומת של אייפוד מיני למטה וכתוב now shipping יש מצב שאני יוכל להזמין אחד כשאני יהיה בקנדה? יש גם לאייפוד מיני את הגלגלת המפורסמת?

• 10 תגובות
    • 860 צפיות
  16. Started by Satlan,

חברים הייתי רוצה לדעת אם ישנה אפשרות שהאייפוד יתחיל את השיר הבא כמספר שניות לפני שהקודם מסתיים יענו כמו מן רדיו כזה... יש דבר כזה? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  17. Started by Sunny Jim,

אני יודע שצריך למקם רמקולים נכון בשביל שתהיה אקוסטיקה טובה. אוקיי. אבל השאלה היא, רמקולים שונים צריכים מיקום שונה? או שבלי שום קשר לאיכות הרמקולים שאני אקנה, ההכנה לקולנוע ביתי קבועה?

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  18. זה אומר למשל סתם דוגמא אם יהיה לי את הסאב הזה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=130620 הוא יהיה עם קופסא ( ד"א כמה אמורה לעלות קופסא לסאב שכזה? ) אני יוכל לחבר לרסיבר של מערכת קולנוע ביתית.... כנ"ל גם לרמקולים 6X9 של רכב אם אפשרי לעשות מזה מערכת קולנוע ביתית... אני שואל סתם בשביל הסקרנות....

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  19. Started by gbonfil,

שלום. עברתי על המדריך באתר הזה לגבי בדיקת כרטיס הקול בעזרת התוכנה RightMark Audio Analyzer 5.5 קיצור: RMAA 5.5 עברתי לפי ההוראות של המדריך אבל התוכנה מראה שיש לי בעייה בכרטיס ואין לי מושג איך לפתור אותה. זאת הבעייה: PROBLAM: the input level is low. try to increase recording or playback levels in your mixer עכשיו, אני חושב שהתוכנה מתכוונת שאני יעלה את רמת הווליום אבל אצלי הרמת עומדת על 100 אחוז. בבקשה עזרו לי. מצורפת תמונה של הבעייה. תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Check_Point,

עכשיו חזרתי עם הנגן מה אני עושה דבר ראשון ? מחבר להטענה 24 שעות ואז צריך לפרוק אותה כמה פעמים, אני צודק ? מה ההבדל בין הגירסא של ה- 5gb וה- 6gb חוץ מהנפח ? זה נכון שה-6 אירופאית וה-5 אמריקאית ?

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  21. Started by ob,

שלום , יש לי שני רסיברים אחד של (Harman Kardon AVR 100 (200W ואחד של (100WX2 Panasonic SA-HE75 . אני משתמש ברמקולים של Peerless KIT84 230W RMS . כשאני מחובר איתם ל Panasonic על ווליום 50 שומעים חזק , אבל כשאני מחבר אותם לHK על ווליום 50 שומעים ממש חלש יחסית ... האם זה בעיה במגבר ? אפשר לתקן את זה או שעבר זמנו של המגבר הזה (שווה לתקן? או שעולה כמו חדש)? שאלה נוספת - האם אפשר לחבר את שני הרסיברים + הרמקולים ביחד למחשב ? http://aycu22.webshots.com/image/36501/2002493393491989569_rs.jpg

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  22. Started by erjerjerj,

לפני זמן מה עברתי לראשונה לרמקולים אלה בתצורת 2.1. (לפניהם היו לי זוג רמקולים זולים ופשוטים) שמתי לב שכל פעם שאני מכבה את האור בחדר הסאב משמיע מין "בום" / "פק" כזה (גם כאשר האור נכבה בחדר השכן) האם זה נורמלי? האם יש לי בעיה ברמקולים? (לא מצאתי שום בעיה נוספת בהם) האם יש לי בעיה ברשת החשמל בבית? מישהו יודע איך רמקולים עובדים מבחינה חשמלית? תודה מראש, ערן

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  23. Started by Grim Reaper,

קניתי דיוידי נייד של APEX ורציתי לדעת איפה אפשר למצוא את העידכון הכי טוב בשבילו בכדי לקרוא כתוביות בעיברית ולקבל את המירב ממנו. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  24. Started by AdiR^SiNaI,

אמרו לי שדיסק קונקי זה גם לMP3 אפשר לשמור בו קבצים גם לשמוע אני רוצה אפשרות להכניס 30 שירים או 20 ככה כמה מקום צריך בשביל זה וכמה יעלה

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  25. Started by OpenCan,

אני כרגע אצל דוד שלי ונתקלנו בתקלה הבאה: היה לו מחשב דיי עגום, AMD K6 עם 256 מגה זיכרון,מלפני 8 שנים והכל, והוא שימש בעיקר לעריכה ועיבוד סאונד. הוא רכש לו כרטיס קול Creative Live! Platinum, שהוא כרטיס סבבה לגמרי לצרכים שלו. מה שכן, המחשב מאוד הגביל אותו עם הזמן אז הלכתי איתו לקנות מחשב חדש (Intel P4 2.8Ghz 64bit עם 512 DDR400 ומאוורר של 140 שקל בגודל של שופל מקצועי) והחלטנו להשאיר את הכרטיס קול. עכשיו לבעיה פה. עם הAMD הוא השתמש בWindows 98 (דיי ברור למה, לא?), והדרייברים של הCreative Live! Platinum שלו עבדו כמו שצריך. הרי הם נכתבו למערכת הזאת. אבל עם השדרוג, מן הצפוי עברנו לWindows XP pro SP2 (בעיקר בגלל ה64 ביט) ושם נתקלנו בבעיה עם הדרייברים. כמובן שהדרייברים שבאו לפני …

• 4 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים