עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Erez360,

מישהו יודע איך אפשר להעביר לנגן הזה שירים לא בצורה של הקלטה? ז"א שאני לא אצטרך לשמוע את כל השיר כדי להעביר אותו

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  2. אני קונה טלוויזיה מוכן להשקיע בין 7000 ל-8000 (8000 זה גבול עליון בהחלט מעדיף לא יותר מ-7500) משהו בסגנון של philips h 8404 אם אתם רושמים תגובה אז בבקשה רק על טלוויזיות שראיתם בעניים ולא מה שקראתם עליו ו/או שמעתם שהיא מעולה תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  3. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=985481 מתאימים להגברה של 2x70 RMS 8 אום סטריו ? וביחס למחיר ולאיכות זה רמקולים כדאיים ?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. רוצה לחבר את המחשב למגבר ורמקולים. האם צריך חיבורים מיוחדים? דיגיטלי אנלוגי? מה צריך לדעת? יש לי במחשב כרטיס M-Audio Revolutions 5.1 תודה

• 2 תגובות
    • 6.8k צפיות
  5. שלום לכל חברי הפורום! ברשותי קיימים זוג microlab solo 7c ורציתי לבדוק אם ניתן לחבר להם עוד זוג רמקולים בפלוס ומינוס של כל רמקול, עכשיו לדעתי המגבר של המיקורלאב לא מספיק לכל ארבעת הרמקולים. האם יש איזשהי דרך לגרום לכולם לעבוד באופן מקסימלי מבלי לחבר את המגבר שבא עם הרמקולים של המערכת סטריאו

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. הוידאו מחובר באמצעות HDMI - DVI איך אני מחבר את הסאונד למחשב ???

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  7. שלום, אני מעוניין בהמלצה לכרטיס קול לאוזניות שלי - steelseries 5h v2 חובה - שהכרטיס קול שאקנה יתמוך בטכנולוגית הEAX במשחקים

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  8. Started by omerha,

השאלה בכותרת .

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום יש לי מחשב שמחובר לטלויזיה ואני מעוניין לראות סרטים וסדרות מהמחשב בטלויזיה, אני מחובר במצב CLONE , האם יש תוכנה שמאפשרת לי לבחור על איזה צג משהו יוקרן במקום שהסרט יופיע בשניהם? תודה

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  10. Started by andrei21,

איזה תוכנות לניגון Bluray 3D יש חוץ מ power DVD ו - total media theater ??

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  11. שלום לכולם אני רוצה להתחיל ליבנות מוזיקת טראנס בתוכנת עריכת סאונד מיקצועית (CUBASE) אני מחפש רמקולים וכרטיס קול או רסיבר (אני די חדש ולא מבין הרבה בסאונד) שייתנו לי סאונד מדוייק, איכותי, ואמיתי. גם שייתנו לי לישמוע מוזיקה בכיף באיכות מטורפת של חלקות ונעימות (חולה על איכות על מה אתם ממליצים ? תודה רבה לעוזרים OCELOT

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. כאמור בכותרת, התבקשתי לחפש המלצות למגבר יעודי לאוזניות AKG271 MKII, לקניה מאיביי. תקציב כ 100-120 דולר כולל משלוח. יש חיה כזו?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אחרי שניסתי את ה-h5 וכול מיני אוזניות, כולם נימעסו עליי, לא שומעים טוב ואני לא מהנה מהם. אני צריך אוזניות טובות בעיקר למטאל\רוק, בעיקר אני מחפש באס חזק. אני פתוח להצעות. תודה!!

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. 1. מי מבינהם נראה יותר טוב, ויותר נוח לשימוש? 2. קראתי כמה דיונים ולא הבנתי אתם רושמים דגמים כמו X5, מה הוא? איזה חברה הוא משהו.. 3. מי מבין השניים המצויינים בכותרת מביא איכות סאונד גבוהה יותר, והאם ההבדלים בסאונד גדולים? 4. האם מותר להשתמש במכשיר כזה בטיסה? אני טס לחו"ל וזאת טיסה של 12 שעות, אני צריך משהו ארוך.. 5. מבחינת המחיר, מי יותר טוב? אני רוצה רק את ה4GB אני לא צריך יותר מזה, גם ככה זה קצת יקר.. 6. למי מבין השניים יש אוזנייות יותר נוחות, ואם אפשר תמונות של שתי האוזניות. 7. האם כדאי לקנות נרתיק שישמור עליהם? והאם יש גם לCreative כזה?

• 90 תגובות
    • 7.1k צפיות
  15. Started by rankomemy,

האם מישהו ניסה להאריך את הכבל של הסאב שמתחבר לרמקול הימני-קדמי? זה מעין חיבור VGA ... ע"פ הוראות היצרן אסור להאריך אותו כי הוא עלול לגרום לנזק....

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by אוריגמיש,

1. גם כאשר שם הסרט ושם קובץ התרגום (SRT) זהים, התרגום לא מופיע אוטומטית, אלא אני חייב ללחוץ על כפתור ה Subtitle ולבחור להפעיל אותו, האם יש אפשרות לקבוע שבמידה ויש קובץ תרגום באותו השם, הוא יופעל אוטומטית בהפעלת הסרט? 2. זמן התגובה של המכשיר איטי יחסית, יש Delay של בערך 2-3 שניות לאחר כל לחיצה על כפתור בשלט, האם כך המכשיר עובד וזה הכל, או שיש מה לעשות בנדון? (גירסת חומרה אחרונה מותקנת) 3. סרטי HD לא עובדים היטב דךר ה Wi Fi (נתקעים) אלא רק דרך ה Lan, האם המכשיר לא אמור להתמוך היטב גם ב HD על Wi Fi (באיכות טובה)? 4. שאלה שגולשת מעט לתחום אחר, האם יש אפשרות להוריד בצורה אוטומטית פרקים של סדרות מסויימות? האם הפתרון הוא רק מנוי ליוזנט? וגם אם כן, האם יש אופציה להורדה אוטומטית ב…

17. Started by ==LION==,

קודם כל, הדבר שהכי מציק לי. האם אפשר לסדר את רשימת השירים שנמצא לי באיפוד במוצג ב ephpod לפי סדר מסויים? ( לפי סדר א,ב. וכאלה) דבר שני, באיפוד יש אפשרות של sound check? אני ניסיתי עם ובלי האופציה ולא בדיוק זיהיתי שום הבדל, מזתומרת בדיקת קול? שמעתי שאפשר להעביר מאיפוד למחשב שירים, אם כן, אז איך בדיוק? תודה מראש :-X

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  18. Started by imac,

http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=5226699 אני רוצה להמיר סרט וידאו (קסטה) ישן ל DVD... הבנתי שאפשר עם המכשיר הזה לעשות את זה? אבל איך בדיוק ? לא הבנתי.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  19. שומע את כל הסגנונות, בעיקר אלקטרונית וראפ אז כן חשוב לי הסאבוופר. את כל השאר הכותרת כבר אומרת. תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, יש לי מערכת Creative Inspire 5.1 5200. קניתי כרטיס קול 5.1 מתוצרת CMI, התקנתי דרייברים, אבל דרך Playback Devices בווינדוס 7 הסנטר לא מוציא כלום בבדיקות סאונד. כשאני מתחיל לנגן סרט AC3 גם הרמקולים האחוריים לא מוציאים כלום, בנוסף לסנטר. אבל - כשאני מחזיר בPlayback Devices לסטריאו (2.1) אז ב-XBMC הרמקולים האחוריים מתעוררים לחיים...עדיין בלי סנטר. ראיתי שגם ב-XBMC יש בחירת אאוטפוט - אנלוגי (רק כאן עבד לי), HDMI או קואקס, ויש גם כמה בחירות שונות בDirectSound - Speakers, WASAPI וכו'. אז במקום לעבור על כל ההגדרות...יש איזה מקום שמסביר איך מגדירים את זה כמו שצריך? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by h_ittai,

אני טס לארה"ב באוגוסט ואני הולך להביא איתי סט רמקולים אקטיביים של פוקאל: http://www.focalprofessional.com/en/products/solo6Be.html או http://www.focalprofessional.com/en/products/SM8.html אני אשתמש ברמקולים ובמחשב אך ורק להאזנה למוזיקה בזמן העבודה, כך שבעצם מה שאני מחפש זה את כרטיס הקול עם ה D2A הכי טוב. או לחליפין D2A חיצוני ברמה גבוהה. מבחינת סוג חיבורים, הכל פתוח, FIREWIRE, PCI, USB, אין שום בעיה. אני אשמח לחסוך ולהוציא פחות כסף, כך שאם יש אופציה שתיתן לי 99% מהביצועים ב $200, יהיה טוב לדעת.

22. אז איזה נגן? את הקליפ יש לי, נתתי אותו לאחי אז נראה לי שאני אלך על משהו אחר אלא אם כן הוא העדיף ביותר. ומה ההבדלים בין הסנסה אקספרס לסנסה קליפ? הנה ההבדלים במחירים. Sandisk 1GB Sansa® Express MP3 Players מחיר 165 ש"ח Sandisk Sansa Clip MP3 1GB Black מחיר 143 ש"ח או Sandisk Sansa C240 1GB מחיר: 159 ¤ ואשמח לראות הסבר מדוע נגן X עדיף על נגן Y .

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  23. Started by SomeoneUknow,

אני פשוט רוצה לדעת איזה אוזניות הכי טובות לתקציב של 200-400 שקל, אני כבר חודש מחפש אוזניות נורמליות ואני לא יודע על איזה מקור להסתמך. פעם SHURE פעם SENHEISER פעם AKG וזה רק הולך ומשתנה . אני אישית אין לי ניסיון עם אף אחת מהחברות האלו ועם אף אחת מהאוזניות שלהם. אז רציתי לדעת מהניסיון האישי של הגולשים פה בפורום , איזה אוזניות הכי מומלצות !? ממש ממש תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום אני מחפש אוזניות שיהיו מאיכות בנייה טובה מספיק כדי לשרוד ריצות (והזעה נדיבה) אוזניות כפתור היו לי עד עתה הכי נוחות. ( מIN EAR כאבו לי תעלות האוזניים, אולי כי ראשי הסיליקון היו לא מותאמים מספיק?) בכל מקרה, התקציב הוא 300 שקלים, אני מוכן לקנות גם באינטרנט אם צריך כבר הרבה זמן שלא התעניינתי בספירה, ואין לי בכלל כיוון אשמח לעזרתכם

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  25. Started by DAVIDD,

http://www.misticriver.net/index.php?page=H10 תבלו

• 8 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.