עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ben007,

האם הנתונים האלה ( מה שפלוס מינוס כל נגן MP3 FLASH זול מציע היום ) : יחס 90dB S\N יחס THD קטן מ 0.25% הספק 10mW לערוץ מספיקים בשביל להשתיק סביבה רועשת ( כלומר דגש על ההספק ) ואם משהו יכול להסביר בבקשה מהוא כל אחד מהנתונים (יחס S/N THD וכו') תודה מראש

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  2. Started by MDK,

ממה שהבנתי, הרדיו משולב באוזניות, כלומר כאשר אני אחליף את האוזניות המסופקות לא יהיה לי רדיו ?

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  3. Started by x-boy_24,

שלום אני לא ידעתי באיזה פורום לכתוב את השאלה יש לאבא שלי רדיו דיסק שקנינו מהאינטרנט והוא עושה בעיות אז צריך לשלוח אותו לחנות ואני צריך מדריך איך להוציא אותו מהרכב חיפשתי ולא מצאתי אז אם מישהו יודע בבקשה זה ממש דחוף וחבל לשלם לחנות ואז כשאני יקסל אותו לשלם שוב כדי שיתקינו לי אותו תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 965 צפיות
  4. Started by x-boy_24,

שלום ראיתי באינטרנט את הדבר הבא http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2674259 האם זה שווה וכמה זה שווה והאם הטלויזיה היא טלויזיה טובה ורואים טוב תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 604 צפיות
  5. שלום לכם אני מעוניין לשמוע חוות דעת על המערכת הזאת, האם היא מתאימה לאחד שחובב סרטים ולא ממש מבין ולא רוצה להשקיע המון על מערכת קולנוע ביתית? האם הספק של 330W יפיק צליל באיכות גבוה ושמע בעצמה שנוכל לשמוע אפקטים שונים? המערכת אמורה להתחבר לממיר מגיק של HOT ולמסך CRT 25 אינץ שאמור להתחלף גם הוא בקרוב. פירוט טכני של המערכת מאתר בזק סטור: http://www.bezeqstore.co.il/cinema/scpt75.html פירוט טכני מאתר היצרן: http://www.panasonic.com.my/web/pid/8633/Spec כולל הספק ונתונים על כל רמקול ורכיב במערכת

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. יש לי תרמקול הזה של לוגיטק מה העוצמה של הווליום שלו 10w 8w כמה? ואני שומע איתו טוב מאפליקציות כמו ערוץ 1 ושתיים וגלובס אבל מסדרות hd לא שומעים הכי טוב למה זה זה בגלל הפורמט של הסאונד בסדרות באיכות הזאת שהרמקול לא יודע להשמיע טוב? בגלל מה? [h=1]Logitech Ultimate Ears Boom[/h]חשבתי להשתדרג לרמקול הזה. מה העוצמה שלו? ברמקול הזה ישמע טוב סדרות כמו ששומע מהאפליקציות השונות?? ישמח לחוות דעת האם שווה לי לשדרג מהרמקול שלי לרמקול הזה האם ישמע יותר טוב פה סדרות מאשר שומע ברמקול שלי? אם כן אז שווה לי לקנות תרמקול הזה ישמח לכמה שיותר חוות דעת על שני סוגי הרמקולים הללו תודה זה הרמקול שיש לי כרגע תרמקול קניתי ב 320 שח זה הרמקול שמתלבט אם שווה להוסיף כסף ולקנות תרמקול …

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Stranger,

אם פלאפון יושב ליד הרמקולים יש מן רעש מוזר כזה... רציתי לדעת עם זה יכול לפגוע ברמקול או באיכות הסאונד?? תודה

• 10 תגובות
    • 933 צפיות
  8. אוקיי אז ככה, יש לי שתי סטים של רמקולים: Creative Inspire 4.1 Altec Lansing ATP3 2.1 האלטק מתפקדים כ2.1 קדמיים. הקראייטיב משמשים כשתיים אחוריים (גם הסאב ממוקם מאחורה). עכשיו נותרו לי עוד שתי סטליטים של קראייטיב שאני מתכוון לחבר בתור סנטר, נותרו שתי יציאות באחורי הסאב של הקראייטיב (הוספתי תמונה כדי להראות טוב יותר איזה יציאות נשארו פנויות ואיך אני מתכוון לחבר, שימו לב הם מסומנות באדום), אז אני מחבר את הרמקולים שכביכול אמורים להיות קדמיים בקראייטיב ליציאה של הסנטר ואז אנימקבל "סנטר" עכשיו הבעיה שאני מחבר שתיים אבל שומעים רק מרמקול אחד, השאלה שלי היא האם לחבר שתיים או רק אחד והאם זה לא ידפוק את הרמקולים או הסאב או הכרטיס קול. *שתי הסטים מחוברים לAudigy 2 ZS. תודה רבה …

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by BLASTER,

שלום יש ברשותי כרטיס קול -sb live 5.1 digital שאליו מחוברת מערכת סטריאו רגילה{דרך rca} ויש לי אפשרות לחבר עוד זוג רמקולים האם כדאי לעשות את זה ואם כן תמליצו לי איזה...{2.1}

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  10. Started by x-boy_24,

שלום נמאס לי מהרמקולים הם תופסים לי מקום על השולחן אז תליתי רמקול אחד ואחד סמתי על המסך של החשב רציתי לדעת האם הרמקול יכול לפגוע במסך בוא שהמסך יכול לפגוע ברמקול תודה מראש

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  11. Started by x-boy_24,

שלום יש לי רמקולים של לוגיטק x-220 וקריאיטיב sbs370 ואני שומע בווליום גבוה אז אני רוצה לדעת אתזה פוגע באיכות של הרמקולים הוא שהם יכולים לההרס לי בגלל זה גם שאני מוריד את הבסים דרך איטונס האם שתי הדברים האלה יכולים להרוס לי את הרמקולים ויש לי עוד שאלה ברמקולים של קיאיטיב הסאב וופר הנחתי אותו על הצד האם אני יכול להשאיר אותו כך הוא שאני צריך להפוך בחזרה תודה לעוזרים

12. Started by DJ_Yaniv,

איזה רמקולים יותר איכותים ? Logitech Z5500 הרכב רמקולים 5.1 עוצמה כוללת 505RMS עוצמה לערוץ 62RMS עוצמת סנטר 69RMS עוצמת סאב 188RMS Creative S750 הרכב רמקולים 7.1 עוצמה כוללת 700RMS עוצמה לערוץ 70RMS עוצמת סנטר 70RMS עוצמת סאב 210RMS ביום שישי אני הולך לקנות את אחד מהרמקולים האלו איזה מהם יותר טובים באיכות..?

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  13. Started by Dawn,

שלום יש לי זוג רמקולים ריצפתיים של TAC 300RMS רמקולים נחמדים... אבל מכוון שאני חובב ג'אז אז לדעתי הם לא מתאימים לי...וחשבתי להחליף לזוג מדף B&W DM-303 מה דעתכם? ומה לעשות עם הישנים ? יש לי רסיבר סטריאופוני של ימאאה יש אפשרות לחבר את שתי הזוגות?

14. Started by o.k,

שלום לכולם.. רציתי לשאול מה דעתכם בנוגע לרמקולים + סאבוופר האלו שבקישור הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3478 האם יש המלצות ?? ואם לא ... תוכלו להציע לי רמקולים טובים ובאיכות טובה בתקציב של עד 180 ש"ח??

• 9 תגובות
    • 805 צפיות
  15. Started by killer4god,

אמרו לי ש ALTEC LANSING ATP3 הרבה יותא איכותים מכל רמקולים של קרייטיב 2.1 ראיתי את ALTEC LANSING ATP3 הסב באמת ממש גדול ואיכות הצליל ממש טובה אבל את הרמקולים של קרייטיב לא יצא לי לשמוע. ALTEC LANSING ATP3 גם עולה ב 130 שקל יותר האם שווה להשקיע? תודה מראש. עכריכה :

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  16. Started by XDude,

אני קונה רמקולים 4.1. אני שומע קצת מוזיקה רואה דיי הרבה סרטים ומשחק מלא משחקים, מה עדיף - Creative Inspire 4400 4.1 Speakers או Altec Lansing ATP 5 4.1 Speakers? (מישהו יודע אם הATP 5 בPCH הוא המתוקן בעצם ATP 4?) אני יודע שעם שניהם אני ישמע פצצה, אבל אני ירגיש בהבדל גדול כל כך שאני ישחק או יראה סרט ששווה את הכסף?

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  17. אני טס לשבועיים לארה"ב ואני רוצה לקנות רמקולים 4.1 (בעיקר למשחקים....) והבנתי שהכרטיס שיש לי עכשיו לא מתאים ל 4.1.... (והוא מובנה) אז מממ אני מחפש רמקולים 4.1 וכרטיס מסך שיתאים עכשיו ממממממ איך הרמקולים האלה? Creative Inspire 4400 (4.1) הם שווים משו? מממ אם לא אז יש לכם איזה משו אחר? תודההה ;D

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  18. Started by x-boy_24,

שלום עוד מעט אני נוסע לצימרים אז אני רוצה לקחת את הרמקולים של המחשב איתי אבל יש לי 5.1 השאלה שלי אם אפשר לקחת רק את הסאב ו2 הרמקולים הקידמיים כאילו אני יודע שאפשר אבל זה יכול להרוס משהו ברמקולים ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  19. Started by GangsterPD,

שלום, יש לי רמקולים 5.1 creative inspire T5900 יש לי כרטיס קול שתומך בהם על הלוח אם, אני יודע ש שלושת הרמקולים האחרים פועלים בנוסף רק כשיש סראונד אז רציתי לשאול אם יש איזה דרך לשנות ש כולם יפעלו ביחד גם כשאין סראונד הכוונה בשירים , משחקים וכו'. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  20. Started by smulikon,

קודם יש לי שאלה... יש לי כרטיס קול עם 6 יציאות מאחורה... אז זה אומר שהוא 5.1 נכון??? אוקי ...אז נגיד שכן..... לפי מה שהבנתי אפשר לחבר לו 2 רמקולים קידמיים, 2 אחוריים , סאב ומיקרופון....... ככה ניראה לי.... עכישיו הבעיה: לי יש רמקולים של המחשב הקודם שמחוברים לסאב ואז רק הסאב מחובר בחוט אחד לכרטיס קול וממנו יש יציאה של הווליוםן לשולחן של המחשב.... אז איך עכשיו אני בדיוק אמור לחבר 4 רמקולים? ישירות לכרטיס או שיש דרך אחרת?

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  21. Started by ratzabi,

אני יכול לעשות איכשהו שאני ישמע גם ברמקולים האחוריים שאני שומע סתם מוזיקה רגילה ולא רק שאני שומע סראונד? אם כן אז איך?

• 11 תגובות
    • 738 צפיות
  22. Started by Spring,

קניתי מערכת רמקולים 5.1 ורק הרמקול הראשי ועוד אחד פועלים והבאס... כל שלושת הרמקולים האחרים לא פועלים פשוט... נראלי צריך כרטיס קול או משהו, או שזה בעיה בהגדרות? אשמח לתשובה מהירה

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  23. Started by PayneBack3251,

אני ברוב טיפשותי כמו ילד קטן נכסנתי לאולסייל ראיתי רמקולים והצעתי עליהם וראיתי שהמחירון שלהם בזאפ הוא 2000+ זכיתי בהם ב 850 ש"ח http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=11263800&product=1&type=1&= רציתי לדעת אם אפשר לחבר דבר כזה למחשב...אם לא מה לעשות איתם ? לבטל את ההצעה ? תודה מראש לעוזרים.

24. שלום יש לי שאלה... הרמקולים עולים 1486 שקל http://tms.co.il/product/5597 הרמקולים הולכים להיות למחשב! השאלה לי אליכם... הרמקולים האלה טובים ואיכותיים יחסית למחיר? ובקשר לכבלים הם נחשבים ארוכים יחסית ולא צריך להשקיע עליהם כבלים יקרים סתם? כי לא יהיה לי מאיפה... כי אם הם טובים ואני מחבר אותם למחשב אני חוסך עוד 250 שקל וקונה אותם... או שיש לי שאלה אחרת... עדיף יהיה להביא כבר את microlab X23 אבל בקשר לאיכות שמע הם איכותיים באותה מידה כי אם כן אני כבר יעדיף ללכת על X23 בכלל ושיישאר לי כסף לבילויים... אז תגידו לי אם שמעתם אותם או ששמעתם מאחרים איך הם בבקשה כי אני מת לדעת כבר עריכה: חשוב לי מאוד מאוד לדעת אם בשתיהם תהיה הרגשה מאוד חזקה של "בומים" שהסאב דופק חזק כמו ששומעים במערכ…

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by Armageddon1,

כמה היום צריכים לעלות רמקולים כאלה?

• 3 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים