אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
טוב, אני רוצה לקנות רמקולים למחשב, עם סאבוופר ואני צריך משהו זול עם איכות שמיעה טובה. אם מישהו שמבין יכול לעזור לי אז תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי פירמוט למחשב ואני צריך שירים למחשב. אני רוצה טראנסים ומשהו בסגנון של היפ הופ. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי קנה אותו ב2400 שח. שווה את המחיר? ראיתי אותו באינטרנט ב350דולר... בכל מקרה, איך הוא בתור מגבר? איכותי וטוב כמו השם של ימהה או שהשם זה הדבר היחיד שמשלמים עליו??
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
כלומר שהרמקול הימני ישמיע את מה שאמור להשמיע הרמקול השמאלי וההפך? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נוצר לי מן סדק או שבר במסך של המיני דיסק שלי (mzn-707) ועכשיו יש כתמים שחורים כאלה במסך ואין לי מושג מה אני עושה!! המיני דיסק נקנה בחו''ל ככה שאין לי אחריות. איפה אפשר לתקן את זה? פעם קודמת שהייתה לי בעיה פניתי לישפאר והם רצו לשחוט אותי במחיר (הדיסק של התוכנה). עכשיו גם אין להם אתר באינטרנט משום מה. ואני לא יודע איך ליצור איתם קשר. מישהו יודע איפה אפשר לתקן את זה והאם התיקון יהיה יקר? המסכים האלה יקרים?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מינידיסק, וכידוע, ההספק שלו הינו נמוך ומעצבן. מהיכן אני יכול לקנות אוזניות שכאלה, ואיזה סוג נחשב למועדף (מבחינת איכותית וזמן משך חיי הבטריה). תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני חדש בפורום ומעוניין לקנות דיסקמן MP3, התקציב הוא עד כ-700 שקל ואני רוצה במכשיר משוכלל יחסית הכולל תמיכה בתיקיות, Multi Bitrate ו- Multi Session וכן ב-ID3tag, שיהיה בעל מנגנון אנטישוק חזק וטוב, קל, נוח, עם מקשים נוחים, שיבוא עם אוזניות, עדיפות לשלט ושיהיה בעל איכות סאונד ו-ווליום גבוהה אני מתלבט בין דיסקמן של מותג גדול כמו Panasonic על הדגם SL-MP-36C: http://www.wawawa.co.il/product.php?id=5899 ובין דיסקמן של חברה אלמונית יחסית שלא שמעתי עליה עד שחבר המליץ לי על דיסקמן שלהם - MPMAN והדגם הוא - CD 350: http://www.mpman.com/e_image/eng_product011.asp# עריכה: הנה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם והמחיר: הדיסקמן של אמפימן: היתרונות: תאורת מסך, צג 3 שורות שמראה את…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1) מי היבואנית הרשמית של creative? 2) ואם אפשר לממש אחריות על המוצרים שלהם בארץ, אם כן אז איפה? 3) והאם יש אחריות על מוצרי bulk של החברה?
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
Creative שידועה במכשירי Mp3 איכותיים חשפה עוד 2: אחד שנקרא Nomad Jukebox Zen NX כנראה שהוא המתחרה ל IPOD החדש....גם מזכיר קצת את ה IPOD בעיצוב... http://asia.creative.com/products/portaudio/jukebox_zen_nx/ והשני Nomad Muvo NX, אין ספק שהוא שיפור משמעותי לMuvo הקודם http://asia.creative.com/products/portaudio/muvo_nx/ מה דעתכם ? שווה, לא שווה? עדיף על ה IPOD?
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היום גיליתי שהכרטיס קול שלי CREATIVE SB LIVE! VALUE עושה בעיות עם המחשב, כנראה נדפק, חיברתי אליו מגבר STEREO, ושמעו מצויין. אחרי שהוצאתי אותו מהמחשב כי הוא נדפק, הפעלתי את הכרטיס קול ONBOARD AC'97 ושמתי לב ששומעים אותו דבר בדיוק, אין הבדלי איכותי בסטריאו בכל זאת. מישהו יכול להגיד לי מה ההבדלים בין הכרטיסים, והאם בסטריאו אני לא אראה הבדל בכלל?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
למעוניינים, http://www.iriver.com/product/info.asp?p_name=iHP-100 Manual: http://www.iriver.com/include/file_download.asp?gbn=iriver&filename=iHP-100 EngManual.zip מחיר: £329.95 (כ-530 דולר) :-X
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נמאס לי מהאוזניות המעפנות שלי... אני שומע בעיקר מוזיקה בלילה, לפעמים גם סרטים ומשחקים, אני צריך משו איכותי, עדיף גדול אטום ומרופד... חשבתי על זה: הדגם הוא MDR-P180 של סוני כמו שרואים... זה עולה 100 שקל ככה... יש עוד דגם:MDR-P280 גם של סוני... זה עולה באיזור ה 200... איך הם? אני צריך המלצות, לא משו יקר, גג 200. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מיני דיסק...Sony mz -r 701 שמסופק עם רכיב הנקרא: Dgital pc link כלומר דרכו אני מחבר את המיני דיסק למחשב ובאופן כלשהוא אמור להוריד שירים!! :-\ חיברתי את הקבל usb ואת כל השאר.. אכשיו אין לי מושג איך אני בוחר איזה שירים? או איך מיתבצעת ההעברה... המיני דיסק הוא מסידרת ה R-Type של סוני... לא להיתבלבל לא N-type כלומר הוא לא מגיע עם תוכנה וחיבור usb ישיר כמו ב N הוא מגיע עם חיבור אופטי רגיל +הממיר! ??? :-[ עם מישהו קנה אותו מיני דיסק ואו יודע איך אני מוריד שירים מהמחשב שיסביר לי איך ;D ;D
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים טובים עדיפות ל-4.1, נסתפק גם ב- 2.1 שאלה- הלוחות אם החדשים באים עם כרטיס טוב O\B או שעדיף כבר להשקיע בכרטיס טוב יותר? (למשל הלוחות החדשים של epox nforce2) שווה לי לקחת ב- 1250 ש"ח audigy 2 + creative 5200?
-
- 7 תגובות
- 971 צפיות
-
-
Winner HN680E 5000W 5.1 Speakers שווה את המחיר? - 525 ש'ח
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
השאלה בכותרת מה עדיף מערכת מיני סטריאו חזקה יחסית של AIWA בעוצמה של 100*2 W RMS (אם אתם זוכרים את הדגם שברמקולים אין מכסה על הסאב והוא מין שקע כתום שכזה. מאד אהבתי את זה) לעומת נגיד ATP-3 (ששמעתי היום אבל זה היה בחנות רועשת אז קשה לומר מה האיכות והעוצמה...) אגב אני מחפש צליל שיקיף אותי (לא סראונד, צליל באסי שמרגישים) ושיהיה עוצמתי. פשוט יש לי בעיה עם הATP-3 הקטנטנים לעומת המערכת המאסיבית השניה...
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. עד לפני כמה זמן הובא לתשומת ליבי שקיימת המערכת ATP4 ושאי אפשר כבר להשיג ת 5 אז אני דווקא כן יכול להשיג אותו וב950 שקל אז השאלה שלי היא מה ההבדלים ביין המערכות ? נ.ב בשניהם יש יציאה דיגיטלית נכון ? ועוד משהו קטן לא כל כך קשור שרציתי לדעת מה זה סאב אקטיבי בתודה מראש .
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כשאני מקליט שירים במיני-דיסק שלי למשל מתוכנה כמו winamp אז היא מחברת בין השירים כלומר היא מתחילה להשמיע את השיר הבא לפני שהשיר הקודם הסתיים לחלוטין מה שגורם למיני-דיסק לזהות את זה כטרק אחד אתם מכירים תוכנה שלא עושה את זה ואפשר להקליט דרכה שירים למיני בכמה שפחוט טרקים כפולים ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
ניסיתי היום שוב לחבר את הרמקולים כסראונד אבל שוב אין בס לא בMP3 ולא במשחקים. בטוח שמחברים את הסנטר והבס לכתום? בחנות אמרו לי לכחול אבל גם הכחול לא עובד. אני מתחיל לחשוב שהרמקולים בכלל לא מתחברים למחשב כסראונד אלא רק כסטריאו והם מתאימים רק לDVD. למישהו יש רעיונות?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש באפשרותי לקנות מחו"ל את אחד משלושת הסטים הבאים: Inspire 4400 Inspire 2400 Inspire 2500 כפי שאתם שמים לב כולם CREATIVE כי הבנתי שהם נותנים את מירב התמורה לכסף במחירים אלו. עכשיו יש לי שתי שאלות: 1) האם על מנת להשתמש ב4400 אני צריך כרטיס קול מיוחד ? כרגע יש לי פנטיום II 450 עם כרטיס קול רגיל 2) במקרה שהתשובה לשאלה 1 היא שאני צריך כרטיס קול מיוחד, האם כדאי להוסיף עוד 10 דולר על ה 2500? ד"א האם ה SBS למינהם שווים את הכסף ? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא ממש הבנתי מהאתר של קריאטיב מה זה : , ואיך זה מופעל ומשפיע על הסאונד במשחקים.? ;D
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב, אניי חייב לגלות מה השם של הטראנס הזה! עשו לי טובה לכו לדף הבא: http://mymusic.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=channels_billboard זה דף המצעדים של רדיו וואלה! שם במצעד טראנסים תשמעו את המקום הראשון ואם אתם מזהים תגידו לי בבקשה את השם... כי אני סגור 99% שמה שכתוב בפרטים של השיר בוואלה הם לא נכונים... אני הייתי בטוח שזה של חואן מאיביזה אבל אני כבר לא יודע... קיצר מי שיודע את השם של הטראק בבקשה שירשום... נ.ב. איך עושים פה קישור לעזאזל?!?!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שני רמקולים ג'נריים עלובים הרסו לי את ההנאות האקוסטיות למשך 5 שנים ועכשיו הסוף !!! יש לי חדר בגודל בינוני ועכשיו ה ATP3 נכנס ועושה פה שמח, עוצמת הווליום גבוהה מאוד והאיכות לא הולכת לאיבוד, באסים חזקים מאוד, צלילים מדהימים, הכל מאוד מאוד מרשים ועוצמות חבל על הזמן זה פשוט תותח זה נראה קטן, אבל זה לא מה שאתם חושבים, אם אתם מתלבטים מה לקנות - איזה מערכת 5.1 בשקל אני ממש ממש ממליץ ללכת על ATP3 - איכות סוף הדרך. אם אתם רוצים סרוואנד טוב קחו ATP 5 ואל תקנו את ה CREATIVE הפשוטים האלה, לכו עד הסוף ! מאוד מאוד מרוצה מהמערכת ובגדול אני בא לתת פידבק לכל מי שמתלבט, זה שווה. יום טוב ופיצוץ נעים לכולם (לא מהסוג ה"רגיל" כן ?). :ylsuper: :smiliedisco1: :dazzler1:
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-