אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
-
אוקיי, הגיע זמן לקנות כרטיס קול נורמלי שלא יבייש את שאר המערכת שלי (אפשר לחשוב, רמקלים ורסיבר ) בכל אופן ההתלבטות היא בין ה-GXTP לבין האודיג'י 2 של קריאטיב, שניהם כרטיסים מצויינים להרקולס יש כמה יתרונות ברורים על האודיג'י (הראק בעיקר), אבל בכל זאת אין ספק שהאודיג'י כרטיס מצויין בכל אופן, למישהו יש דעה, התנסה עם שניהם ויכול להעיד מי עדיף ולמה ?
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
חבר שלי קיבל השבוע את המחשב שהוא קנה, הכל טוב ויפה רק לא נראה לי משהו אחד בקשר לרמקולים. על הלוח שציינתי למעלה ומי שלא ראה Gigabyte GA-7VT600-L יש כרטיס קול מובנה של 5.1 ערוצים נראה לי... המוכר אמר שאי אפשר להשתמש בו כי הרמקולים צריכים שני חיבורים משהו כזה... הוא אמר שאם רוצים להשתמש במובנה צריך מגבר... הוא שם לו Audigy ב-400ש"ח, הכל באמת נשמע סבבה אבל למה להוסיף כרטיס קול אחר ב-400ש"ח? אני פשוט לא מבין בזה ואני שואל אותכם. תודה, מתן.
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי את ה-ADA880 של אלטק. בכל פעם כאשר הרמקולים מופעלים ותוך כדי אני מדליק/מכבה את האור בחדר הרמקולים מפסיקים לפעול לשנייה ואז ממשיכים. אם למישהו יש איזה רעיון אז שיזרוק... תודה!!
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו יודע? אני מתכוון לארץ הנוכחית שמייצרת אותה היום.
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להעביר קלטת וידאו ישנה למחשב. יש לי RADEON 9200. האם אפשר בכלל לעשות דבר כזה בלי כרטיס טלויזיה? תודה מראש. :-*
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי , יש לי כאן כמה שאלות , חלקם קשורות לתחום אחר , פשוט חבל לדחוף כל שאתה לנושא שלה אז אני יכתוב את הכל כאן ב אדיו ומוזיקה. בקיצור , רציתי לקנות מערכת של סאונד שלמה לחדר , שזה כולל כרטיס קול חדש ורמקולים , רצוי 5.1 , ורצוי שיהיו חזקים מן הסתם. התקציב שלי הוא בערך 1200 שקל לכרטיס קול פלוס רמקולים. אבל אפשר לחרוג , בעוד 200-300 (גג!). אני מתלבט בין ה audigy + insipre 5200 or audigy + z640 בעיקרון אני לא מכיר עוד סוגי רמקולים. אבל דיי רצוי שהכרטיס קול יהיה audigy. אם התקציב לא נותן רמקולים של 5.1 איכותיים , אז אפשר לוותר על הכרטיס קול ולקחת את ה live שזה בעצם חוסך 200-250 שקל. ככה שזה בעצם הופך לשאלה של מה עדיף כרטיס קול יותר טוב , ורמקולים קצת פחות טובים או כרטיס קול פח…
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אם אני מחבר מערכת עם DECODER של AC3 ואני רוצה שהDECODER הוא זה שיפענח את האותות ל AC3 אז איך צריך לחבר אותו לכרטיס קול דרך DIGTIAL OUT או יציאות רגילות או שזה לא משנה?? תודה.
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
רמקולים - לוג'יטק Z560 . כרטיס קול - אודיג'י 2 . הייתה לי תקלה במחשב ולכן נעדרתי מהפורומים למשהו כמו שבועיים או אפילו יותר (ואני רואה שגם לאתר הזה היו תקלות אבל שיהיה) אבל עכשיו חזרתי ואני מוכן לדווח מהשטח . הרמקולים : איכות : מ - ע - ו - ל - י - ם . בצירוף עם הכרטיס קול האיכות פשוט מדהימה . כל טראק/שיר שאני שומע פשוט נשמע כמו שצריך . הצלילים נשמעים נקיים , חדים ופשוט כמו שצריך . אין יותר רעשי רקע , אין יותר HISSIM , פשוט מושלם . הסראונד במשחקים מצויין וגורם לך לוחוש כאילו אתה ממש במשחק . סרטים עדיין לא ראיתי עם הרמקולים מפני שאני מחכה למסך החדש (VIEWSONIC P95F+) אני אני די בטוח שהחוויה תהיה מהממת . עוצמה- הרמקולים עצמם מאוד חזקים . דוגרי , לא יודע אם הם מג…
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
עברתי 15 דפים בפורום ו ...התעלמות מוחלטת מסט הרמקולים הטוב ביותר שקיים (אבל לא נמצא בארץ, קניתי באיטליה), תקראו ותפנימו: creative soundworks 550 THX. שאני ארשום שוב? ביליתי שנה באיטליה, קראתי כל חודש שני מגזיני מחשבים מאנגליה ושניהם, כל אחד לחוד, קבעו חד משמעית שאלא הרמקולים הטובים בעולם למחשב. והמחיר? 330 יורו. לא יקר לכל הדעות.
-
- 46 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי אם הרמקולים האלו מומלצים? http://www.geniusnet.com.tw/product/speaker/sw51value.htm תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
חברת קריאטיב החליטה להיות יצירתית ופיתחה מוצר חדש מסדרת nomad שלה. ה-jukebox zen nx היא כפיל ipod, במחיר סביר יותר: 300 דולר לגירסת ה-30 gb. יתרונותיו של ה-nx מתבטאים בזמן בטריה ארוך במיוחד, 14 שעות, מול 8 שעות בלבד של הכפיל שלו מתוצרת apple, ובגודל מינימלי. הוא מנגן mp3 ו-wma, שמועברים אליו דרך שקע usb 2.0. עם זאת יתרונותיו לא יוצרים הבדלים ממשים מול מתחריו העיקריים. עד שלא יוציאו נגן mp3 עם 30 gb הרד דיסק בגודל מיני דיסק ממוצע, מקומו של ה-ipod בראש רשימת המכירות כמעט מובטח. http://asia.creative.com/products/portaudio/jukebox_zen_nx/images/zennx_fe4.gif
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
רמקולים עם סאב שיהיו טובים בהכל, מה שנקרא all Rounders, התקציב העומד לרשותי הוא כ 400 ש"ח כל עזרה תתקבל בברכה HF
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דיברתי עם המוכר בחנות שמבייאת את קליפש לארץ, והוא אמר שאחת הסיבות למחיר הגבוה היא העובדה שהוא חייב לשנות את המתח של הרמקולים בשביל שיתאימו למתח פה בארץ. כמובן שהייתי מעדיף שינוי פנימי שכזה, אבל אם אני אלך על האופציה היותר זולה ואזמין אותם מחו"ל, תהיה בעיה להפעיל אותם בעזרת מתאם כלשהו ? במחיר שלהם זה לא מסוג הדברים שהייתי רוצה לשרוף
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
ישנם סרטים שיש להם קול שלרקע הכוונה למוזיקה לאפקטים מאוד חזק והדיבור מאוד חלש מה ניתן לעשות בנוגע לזה כי הגברה כללית של עוצמת השמע מגבירה גם את המוזיקה ועוצמת קולות רקע וזה נהיה ממש לבלתי ניזבל.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל יש לציין שפתחתי כבר תראד על המגבר שמדובר עליו: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=17;action=display;threadid=42904 פרטים על המגבר: חברה: Pioneer דגם: DC-Z72 עוצמה כוללת: 200W חלוקה: או 100X2W או 4X50W (ל4X50 זה שיעור בגלל שיש לו גם יציאה לשניי אחוריים) IMPEDANCE: מ6 עד 16 אום לרמקולים הקידמים לאחוריים מ16 אום ומעלה. מצב: אני הולך לתת אותו לתיקון מחר (תלוי בתגובות שלכם ) עכשיו יש לי שניי רמקולים שההספק של כל אחד מהם 400W. השאלות: 1. המגבר הישן שברשותי יחזיק אותם כמו שצריך גם אם אני יגביר אותו על הMAX עוצמה? שאר השאלות יעלו לי אך זו השאלה הכי חשובה!! : תודה מראש SubX
-
- 7 תגובות
- 957 צפיות
-
-
מישהו יודע על אתר באינטרנט שניתן לקנות בו חלקים למיני דיסק (בארצות הברית(?? זה דחוף אני צריך לדעת עוד היום!!!
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום... בימים הקרובים אני מתכוון לרכוש מינידיסק של סוני... התקציב שלי הוא 1,300 ש"ח... אני צריך רק לנסיעות, כלומר לא צריך מיקרופון או משהו כזה, וכמובן שתהיה בו netMD... חשבתי על sony mzn-707, הוא טוב? כמו כן מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל העקרוני בין סדרות 5,7 ו-9 של סוני(חוץ מהשלטים והמיקרופון)? תודה ;D
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
וה IPOD בכלל לא נפוץ שם ואיפה שיש זה יקר הרבה יותר מהארץ אחרי זה נסעתי לאנדורה בציפיה ששם יהיה זול ומצאתי רק בחנות אחת זה10 ג'גה על לא פחות מ 2800 !!!!! אז עכישו אם אני מזמין מ"ידע" כמה עולה משלוח ? וגם אם כדאי לי לקנות את חיבור ל PC ופיירואל בייחד... כאילו יש טעם להשקיע בחיבור המיוחד הזה ולקנות כרטיס עם חיבור למשחב? או שזה עניין של כמה שניות הבדל במהירות בניהם ועדיף רק USB ? תודה אני מדבר על ה 10 ג'גה
-
- 9 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם. נתקלתי בבעיה מעצבנת ומוזרה ביותר. אני רוצה לחבר את ה- Hercules fortissimo 7.1 III שלי למגבר DENON (לא זוכר את הדגם,אבל זה משהו מעולה...), דרך היציאה הדיגיטלית (אופטית) של הכרטיס. המטרה: לשמוע קבצי Divx/Xvid שמקודדים בפורמט AC3 בעזרת המגבר. השיקול שלי לחיבור דיגיטלי הוא שזה יוריד מהעומס על המעבד, שגם ככה כבר קשה לו לנגן סרטים. אם אפשר לתת למישהו אחר לעשות את הפיענוח, זה עדיף. כאמור, אני רוצה להעביר דיגיטלית את המידע, מקודד, ושהמגבר יפענח. הבעיה: חיברתי את הכבל האופטי, וזה מנגן את כל הדברים כמו שצריך (winamp צלילים של וינדווס וכו'), אבל כשאני מנגן סרט AVI, המגבר לא מזהה Dolby Digital 5.1 ! כלומר, הוא לא מזהה את הקידוד של הסרטים האלה כזהה לקידוד של סרטי ה-DVD ה…
-
- 31 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי מיני דיסק MZR 700 אני מאוד מרוצה ממנו אבל כמו שאתם יודעים אין לי אפשרות לחבר אותו למחשב. שמעתי שיש אפשרות ע"י כבל שממיר ב USB לאופטי או משהו כזה אז למישהו יש הצעות או הסברים מה זה, מי זה ומאיפו משיגים... תודה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהליין... לאחרונה חל שיפור במצבי הפיזי, ואני עומד להתחיל בהליכות יומיות של חצי שעה...עד שעה...בתקווה להגיע לריצות גם כן... יש לי מכשיר RIO עם 32 מגה שמבחינתי הוא הפיתרון המוסיקלי הטוב ביותר...בחיים לא קופץ...בעוד שהצלחתי להקפיץ את כל שאר המכשירים (דיסקמן, מינידיסק - כבד, Ipod קופץ, Mp3-Discman קופץ)... אני קונה לו כרטיסי הרחבה של 32 מגה (זה הבאסה היחידה, שלא תומך ביותר)... וזה מספיק לי לעד שעה בכיף... גם צריך רק בטריה AA אחת... בכל מקרה, אני מבקש המלצות לאוזניות איכותיות לריצה/הליכה, (יש לי בבית גדולות ומפלצתיות שזה די משפיל ללכת איתם ברגל מחוץ לבית) אני שונא את אילו הקטנות שנכנסות לתוך האוזן - הם גורמות לי לגירוי...בעוד שאילו שיושבות כזה עם כריות - לרוב הן לא איכותיות וש…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש בימים אלו לקנות אוזניות איכותיות שכ"כ חסרות לי... ראיתי שדיברו פה על אוזניות קטנות In ear, אבל הן יקרות מדי עבורי. חשבתי לקנות את האוזניות Panasonic RP-HS40, ורציתי לשמוע מה דעתכם עליהן? האם הן טובות? הצליל נקי? הבאסים חזקים? והאם בכלל אוזניות קליפס הן דבר נוח? אף פעם לא היה לי אוזניות קליפס, ככה שאני לא יודע אם זה נוח... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
לפני כחודש התעוררה בעיה, שאני לא יכולתי לשמוע את הסאונד שיוצא מהרמקולים הקידמיים. בדקתי אותם, הם בסדר גמור. אחרי כמה ימים, אני ושאר חברי הפורום הסקנו שהבעיה היא בכניסת הרמקולים הקידמיים שעל פני הכרטיס קול. מאז עזבתי את הנושא, בתיקוו שמתישהו בקרוב אני אקנה כרטיס קול נפרד. קודם קול, אני אציין שה-ATP3 שלי מחוברים כרגע לכניסת הרמקולים האחוריים, על מנת שאני אשמע חלק מהאודיו. היום, כשנכנסתי לחלון הקונפיגיורציה של ה-AC97 שמתי לב שאיפה שכתוב Front Speaker Out הרקע נראה לא לחוץ (מצורפת למטה תמונה שתמחיש לכם את המצב). חיברתי את הרמקולים האחרים שלי לכניסת הרמקולים הקידמיים, וזה עדיין נראה ככה, בשונה מאיך שמתוארת הכניסה של הרמקולים האחוריים. אני מבקש, ממי שיש לו AC97 ומשתמש בו, ושיש…
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי יש לי 2 רמקולים גדולים בהספק של 200W כל אחד ועוד 2 של 80W כל אחד ורצעתע לעשות מהם 2 רמקולים גדולים איך אני עושה את זה.
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-