אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
איזה מהרמקולים האלה יותר איכותיים ? Altec Lansing ATP 3 2.1 Speakers Altec Lansing AX 3021 Speakers Altec Lansing 2100 Speakers (הם שווים את ה650 שקל ? :-\) Logitech Z-340 33W 2.1 Speakers Creative Labs Inspire 2400 Hercules XPS-210 50W-RMS 2.1 Speakers אולי כדאי לחקות לCreative Labs Inspire 2400 שיגיעו לארץ ??? אם יש לכם הצעה יותר טובה כולי אוזן (לא יותר מ650 ש"ח).
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקיי יש לי רסיבר JVC מדגם - RX-6012 עם כרטיס קול לייב של קריאייטיב 5.1 עכשיו זה עובד לי על פרולוג'יק (שתי ההרמקולים הקידמיים סטריאו והאחוריים מונו) ואני לא אוהב את זה אני רוצה שהוא יעבוד לי על דולבי דיגיטל או על DTS וברסיבר שלי יש מפענח DTS ודולבי דיגיטל ואני יודע שהלייב יכול לעשות דולבי דיגיטל איך אני עושה את זה? אני פונה אליכם בתקווה שתעזרו לי כי אני יודע שרובכם עובדים עם רסיברים ויש לכם ניסיון בזה תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום כולם. אני מחפש תוכנה שתגיד לי בכל רגע נתון, עוצמה של כל רמקול בנפרד. אני חושב שהרמקול הימני שלי יותר חזק מהרמקול השמאלי. (או שאני פשוט לא שומע טוב באוזן שמאל ;D )
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
נפגשתי לא מזמן עם הפורמט המוזר APE ואני מעוניין להפכו ל קבצי MP3 עם איזו תוכנה מומלץ לעשות זאת? ובכל מה זה הפורמט הזה למה הוא תוכנן האם הוא פחות טוב או יותר טוב מהMP3? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן MP3 128/256MB ואני רוצה להזמין אותו מארה"ב. מישהו יודע אולי מאיפה להזמין וכמה עולה משלוח? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
אני מחפש חנות מחשבים זולה ואמינה שיש בה מבחר גדול (וזמין במלאי) של רמקולים למחשב. בקניה ישירה (לא דרך האינטרנט או פקס - מזומן כסף עובר לסוחר). רציתי גם לדעת אם הרמקולים של Luxeon מדגם Logicfox 5.1 1500W או EM4.1 1000W טובים או אם יש לכם כל המלצה אחרת לרמקולים 4.1 ומעלה באיכות טובה עד 600 ש"ח (מה לעשות - לא לכולם יש כסף...) וגם - יש צורך בכרטיס קול תואם 4.1 או 5.1 ??? או שאפשר להסתפק בכרטיס הישן? בתודה! Morpheus8520
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהליין... אז פרסמתי פה לפני כמה שבועות לגבי אוזניות מחוץ לבית בשביל הליכה/ריצה...וקיבלתי המלצה רק לגבי אוזניות שנכנסות לתוך האוזניים - אני לא יכול לסבול אותם יותר מ20 דקות - מגרדות מעצבנות... בקיצור מאוד התלהבתי מהסוג של הקשת האחורית שיושבת על העורף... מישהו מכיר כאלה מחברה טובה? כלומר, הן ללא ספק נוחות לפי העיצוב שאני רואה בתוך הקופסא , אבל אני לא רוצה להתפשר על איכות צליל... (ראיתי שיש כמה דגמים של סוני)... אבל מה באמת שווה??? מישהו מכיר? ויכול להמליץ?? תודה מראש, אמיר.
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
במהלך התהליך שלי לשיפור הציוד ההיקפי אני חייב לשפר את תחום הסאונד ומהר! בכל אופן אחרי שבחרתי רמקולים (ATP3 או 621 של אלטק לנסינג. לא בטוח) אני צריך לבחור לי אוזניות איכותיות. בבית יש לי אוזניות סבירות בהחלט של איווה אבל הן ענקיות, אי אפשר להסתובב עם זה ברחוב. לגבי האזניות הקטנות שיושבות על האוזן בלי קליפס ובלי כלום לא נוחות בשיט! אחרי כמה זמן הן מתחילות להרגיש לא נוחות ומעיקות על האוזן יש איזה משהו איכותי שיבודד כמה שיותר טוב את הסביבה. יהיה נוח. ואיכותי. תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב.. בעצם הכותרת אומרת הכל. תכננו במשפחתינו לרכוש השבוע סט חדש ואיכותי של לוג'יטק בדמות הZ-560. אך אבוי!! לא ניתן להשיג בארץ יותר את הסט הזה. לכן פנינו אליכם בבקשת עזרה במציאת סט חלופי שנותן איכות/מחיר כמו הZ-560 ז"ל תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי שלום לכולם המליצו לי לשאול אותכ אז אני שואל ומקווה שתעזרו לי אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתי ב 650 שח ויש לי כבר דיוידי של metz אני רק רוצא מערכת קולנוע בסכום הזה אני לא מתכוון רמקולים גדולים אני מתכוון איזה 5 רמקולים וסאב וופר אם תביאו לי לינקים למכרזים אני מאד ישמח כמו כן קניות קבוצתיות אני גם ישמח לקבל קצת מידע על מה המערכות שוות תודה....
-
- 51 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אז ככה.. נראה לי שהגיע הזמן שאני יכנס לעולם הסראונד. כרגע אני שומע עם מערכת מיני דיי ישנה AIWA NSX-V25 אני רוצה לשדרג את כל המערכת והשימוש העיקרי יהיה סרטים ב- DivX/XviD + AC3 שאני רואה בטלויזיה דרך ה- TV-out וחוץ מזה אני רוצה רמקולים שיהיו גם חזקים עם באסים טובים להפציץ עם טראנסים וכאלה כמו שאני נוהג לעשות כרגע עם המיני הישן והטוב.. החדר שלי הוא בינוני לא גדול ואני לא רוצה משהו יקר מידי אני גם צריך לקנות כרטיס קול ופה נראה לי שאני לך על Hercules Fortissimo III 7.1 שהוא זול וטוב ויש יציאה אופטית שאותה אני יחבר לסראונד. אז מה אתם אומרים?
-
- 43 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
התגלה באג כלשהו בייצור? או שהם סתם החליטו להשוויץ עם ה Z-680 ולהכחיד את ה Z-560? לא ממש ניתן להשיגו בחנויות בארץ.
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, החלטתי סוף סוף שהגיע הזמן להשקיע ברצינות בעניין הסאונד במחשב שלי.. אמנם המחשב שלי לא חדש במיוחד (פנטיום 3) אבל אני מחליף אותו בקרוב ואני מרבה לשמוע מוסיקה כך שהחלטתי שהגיע הזמן לעלות רמה.. כרגע אני עובד עם כרטיס OB די עלוב ו- 2 רמקולים עם סאב. אני מחפש כ.קול חדש ורמקולים 4.1 (סאב ו- 4 רמקולים), לא צריך להיות משהו מפוצץ אבל שתהיה איכות טובה. אני מקווה לסגור את העסק הזה בסביבות ה- 900 שקל. ממה שראיתי רמקולים 4.1 סבירים או אפילו טובים עולים בסביבות ה 500 שקל (INSPIRE 4400) וכ.קול משהו בסביבות ה- 400.. אודה לכם מאוד אם תמליצו לי על כ.קול ורמקולים. אני מחפש רמקולים עם מתלים ואם יש להם חיבור לכבלים חשופים (בלי בננה או משהו כזה) אז בכלל טוב כי אני מתכנן לקנות כבלים משלי לרמ…
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
עקב הת'ראד הראשון של הסאב רציתי לדעת מה יותר טוב \ יקר לבנות סאבוופר אקטיבי או פסיבי ? וגם יעזור לי אם תוכלו להגיד חסרונות ויתרונות לכל צד .. תודה רבה INFERNO OuT
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה יש לי התלבטות מה יותר כדי: ATP3 או מערכת מיני סטריאו של פנסוניק או איווה. המטרה תהיה לחברם למחשב בשביל משחקים ומוסיקה (לא משהן מיוחד) במיני סטריאו חשוב לי שהיה : שלט ,צ'נצר ל5CD .יכולת לקרוא צרובים וMP3 , ורדיו אלקטרוני (כזה שהשינוי תחנות בו הוא דיגיטלי). התקציב הוא עד 200$ +-. מה דעתכם?
-
- 39 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי קנה את הכרטיס והרמקולים הנ"ל ועקב כך שאין לו חשבון כאן הוא ביקש ממני להציג את הבעיה. הייתי אצלו היום, חיברנו את כל הרמקולים לסאב ולסנטר כמו שרשום במדריך. עכשיו, לגבי החיבור לכרטיס קול נתקלנו בבעיה. במדריך של הLogitech רשום "חבר את החיבור הירוק, לחיבור הירוק בכרטיס הקול" הבעיה היא שבאודיגי אין צבעים הכל זהב, וגם בחוברת של הAudigy רשום רק: Line out 1 Line out 2 Line out 3 הנה תמונה של הפנל האחורי של הכרטיס: http://www.gzeasy.com/newsphoto/y2k2-09/0923/cr4.jpg עכשיו, לLogitech יש 3 חיבורים שמתחברים לכרטיס קול, אחד ירוק, אחד שחור ואחד כתום, לאן לחבר כל אחד באודיגי? עכשיו, אחרי שנחבר את זה טוב, (יכול להיות שכבר עכשיו זה מחובר טוב), איך להגדיר בדריברים של הכרטיס ש…
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לחבר את המערכת הזו למחשב? כי הדי וי די משמש גם כ רסיבר אז רציתי לדעת אם אפשר לחבר ואם כן אז איך בדיוק אני יכול לחבר את זה? והאם צריך לקנות כרטיס קול מהדור האחרון בשביל זה? תודה
-
- 9 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש לי כרטיס של סאונד בלסטר והתצוגה של הכרטיס מופיעה בראש המסך על התצוגה יש פונקציות שימוש וחלקם פתאום לא מופיעות. זה כרטיס מדגם emu10k1 של חברת קריאטיב
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
בעודי מתקרב לרשיון חשבתי כבר על איזור המוסיקה והסאונד. באוטו של אמא שלי יש רדיו דיסק של פיוניר. איך אני יכול לחבר מקור אחר כמו נגן MP3?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעתי ב ACE את המערכת הזאת : http://www.220v.co.il/site/productspec.asp?id=790 ולמרות גודלה הענקי של ACE המערכת נשמעה טוב בכל החנות דיי אהבתי את איך שהיא משמיעה ... השאלה שלי היא מה כדאי יותר לקנות את המערכת הזאת או את ה JAMO : http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=E-410&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=8&aff=zap או ה ATP 3 או ה 4 כי כמו שהבנתי יש עכשיו רק את ה 4 . על תתחשבו במחיר אלא מי יתן האיכות הכי טובה במשמיעת שירים בלבד. אגב אם למישהו יש אצע טובה יותר היא תתקבל בברכה . נ.ב הרמוקלים ישולבו עם כרטיס קול בינוני מינוס VIBRA 128 . תודה מראש 8).
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. בזמן האחרון כשאני שומע מוזיקה במחשב אני פתאום שומע שיבושים או שהשיר מתנגן מהר ונשמע כמו עכבר אז אני עושה pause ואז play וזה מסתדר. זה קרה לי גם במשחקים. יש לי במחשב WIN 98 וXP וזה קרה לי רק ב98 מה הבעיה ואיך אני פותר אותה?????
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
-
אני לא מתכוון לסרטונים של DD... אם למישהו יש מקור אחר להורדה של סרטונים\שירים כאילה אשמח מאוד לקבל את הכתובת.. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
hey ive just bought a new computer and im using win98.. this computer is using soundmax sound card which ive never used before and for some reason i have no sound, when i view perfernces of soundmax i see no sound devices.. can someone tell me what can the problem be? thanks in advance
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלומות . ברשותי מחשב עם כרטיס קול SB Live 5.1 שמחובר למערכת דולבי דיגיטל.אני מריץ WIndows 2000 SP4 . יש לי Geforce 3 Ti200 128DDR . כשאני רוצה לצפות בסרט שמקודד בדולבי על הטלוויזיה אין לי בעיה ,אבל כשאני מנסה לצפות בסדרה Stargate SG-1 (שאת כל 7 העונות שלה הורדתי מהאינטרנט) ,אני חוטף בעיות סינכרון קשות! בהתחלה חשבתי שזה קורה רק כשאני מעביר לראות על הTV ,אבל עכשיו זה גם קורה כשאני רואה על המחשב. ניסיתי להחליף נגנים (WMP 6.4 ,WMP 9 ,BSplayer ,WINDVD ) ,וכלום לא עוזר. ניסיתי לעדכן את המקודד AC3filter מגרסה 0.6b ל -0.69 וזה לא עזר (ובגרסה הזו יש גם צליל דיגיטלי מוזר מכיוון הסנטר ,כאילו שיש שם הד שחוזר על עצמו וממש מפריע). אין לי כבר רעיונות ,וזה ממש מתחיל לשגע אותי ,לכן כל מי …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-