עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. איך הכרטיס קול הבא: http://www.pchardware.co.il/docs/pd929388361.htm והאם בעתיד אני אוכל להקליט מהגיטרה החשמלית למחשב באיכות טובה(שלא כמו הקלטות בכרטיס קול רגיל!!!)?

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  2. Started by overload,

8) אני מחפש אוזניות כמה שיותר איכותיות למחשב (מוזיקה בעיקר וגם משחקים) בסביבות 150 ש"ח מישהו חושב שהוא יכל לעזור? 8)

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by rk666,

http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=9463&ref=Zap האם הוא שווה את הסכום הזעום הזה?

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  4. Started by pringles,

יש לי דיוידי לייט און וכרטיס קול מובנה על לוח gigabyte ga-7vrxp rev 2.0 וולפעמים בחלק בחלק מהסרטים יש בעיות עם הסאונד כאילו יש סאונד והכל אבל יש כאלה הפרעות ככה צצ צצבנוסף לקול המקורי של הסרט למישו יש רעיון

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  5. המחשב שלי מחובר למערכת סטאריו שמשמשת כרמקוליים של המחשב יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם הזה : http://www.pch.co.il/docs/pd-1031880981.htm ורציתי לשאול אם אני יקנה את הכרטיס קול הזה -( http://www.pch.co.il/docs/pd929388361.htm ( Creative Audigy 2 האם אני ישמע יותר איכות או שזה קשור למערכת ולא לכרטיס קול ?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. היי, אני הולך לקנות רמקולים(4.1 או 5.1) וכרטיס קול חדש (כנראה את ה Audigy 2), אבל אין לי בכלל מושג ברמקולים ואני רגיל לחיבור הרגיל של 2 רמקולים בחוט אחד... אז השאלה היא: מה עושה כל חיבור בכרטיס(חיברתי תמונה)?, לאיפה מחברים רמקולים של 4.1? ואיכן מחברים 5.1(לזה אני מנחש שלחיבור הדיגיטלי)? תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  7. Started by elad-r,

חיברתי היום את ה-ada880 החדש שלי ויש לי בעיה שלפעמים זה מפסיק פתאום להשמיע לאיזה חצי שנייה בערך ואז חוזר להיות רגיל וזה קורה ככה כל דקה בערך במשך כמה דקות ואז מפסיק ואחרי כמה זמן זה חוזר לעוד כמה דקות ומפסיק.... מישהו מכיר את זה?.. נ.ב, מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד בדיקה של AC3? או איך אני מפעיל את הבדיקה שאפשר להוריד מהביקורת על ה-ada880? כי זה לא עובד לי... תודה מראש

• 10 תגובות
    • 794 צפיות
  8. Started by SlimShady_1,

שלום... ההורים שלי נוסעים החודש לשוויץ וברצוני לרכוש Audio Setup חדש... מה שעכשיו יש לי זה: audigy 2 platinum Creative Inspire 6600 השימוש העיקרי שלי יהיה למטרות שמיעת מוזיקה בעוצמות דיי גבוהות כמובן שאני גם ישתמש בהם למשחק אבל תאמת אני מסוגל להתפשר על סידור של 2.1 אם רק כך אני ישיג את הרמקולים הכי חזקים שבשוק הרמקולים למחשב המחיר אינו מהווה מגבלה ממשית... אני כבר החלטתי שאני קונה כרטיס קול חדש: Creative Audigy 2 ZS Platinum Pro עכשיו אני פונה אליכם לעזרה בלבחור רמקולים כאשר הם יהיו לשימוש עיקרי של מוזיקה כמו שציינתי, גם אם אני ישים אותם בווליום חזק (מאוד) הם לא יתחילו לגמגם או לעוות תמוזיקה או ליצרום בצורה לא נעימה לאוזניים שישמרו על איכות המוזיקה גם בווליום גבוה ושהסאב …

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. מה המקום הכי משתלם לקנות בו iPod, והאם כדאי לחכות להוזלת מחירים בעקבות השקת הנגנים החדשים?

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by barakaaron,

שלום אני רוצה לקנות אוזניות + מיקופון (Headset), במחיר של עד 150 שקלים. זה ישמש אותי בעיקר למשחקים, וזה מצריך איכות סבירה. הגודל של האוזניות צריך להיות בינוני (לא האלה שמכסים לך את כל האוזן ויותר אלה רק אלה שמכסים חצי מהאוזן). תודה.

11. Started by club_501,

אז ככה: התקציב כ-700 שקל וזהו נראה לי ??? :

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  12. Started by elad-r,

מה זה התקע חשמל הזה שיש לסאב?? איך אני אמור לחבר דבר כזה לחשמל? צריך לקנות איזה מתאים? אף פעם לא ראיתי כזה תקע....

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  13. טוב, נגן HD חדש מבית SAMSUNG.. כרגע עדיין רק פרטיים ראשוניים: הגודל - כמעט כמו האייפוד רק טיפה יותר עבה - 2 ס"מ , דיסק 20 גיגה, 10 שעות נגינה, קליטה של רדיו והקלטה מהרדיו או ממקורות חיצוניים. לא מזמן דיברנו כאן על נגני פלאש , אנשים הביאו טענות על זה ששום דבר לא יכול להתחרות במשקל הנמוך שלהם .. (למרות שכבר דיי הספדנו אותם בתרד) והנה הנגן הנ"ל של סמסונג מתהדר ב משקל של 60 גרם !!! כולל סוללה ועוד הפתעות שיש לו בפנים , אני עדיין חושב שיש סיכוי שנפלה איזו טעות (למרות שזה לא נראה ככה בכלל) אבל 60 גרם לנגן כזה זה באמת שיא , פחות מחצי מהאייפוד , פחות מכל מינידיסק - מדהים.... והשיא הנוסף שהנגן הזה שומר לעצמו - הוא משדר FM בתוך הנגן , הדבר הזה אומר שפשוט אפשר לשדר דרך הנגן ש…

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  14. (זה סט רמקולים של קריאטיב) כאילו יש אור והכל אבל זה לא מנגן וחיברתי טוב מה לעשות

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  15. חיפשתי אבל אני לא מוצא. (זו מתנת יום ההולדת שלי לעצמי )

16. Started by shlomo_l,

שלום לכם קיבלתי עכשיו את הABIT NF7 שלי והמעבד AMD BARTON 2500+ וזכרונות של Sansung PC3200 ואני מאוד מאושר ואני כרגע עשיתי OC ל200 ויש לי שאלה.. יש לי רמקולים 4.1 והשניים האחוריים שלי לא פועלים אז אני רוצה לדעת איך אני מפעיל אותם? אני צריך את כל העזרים!!

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  17. פעם היינו מורידים מוזיקיה כמה שרוצים בלי לחשוש היום אנשים כבר מתחילים להיכנס ללחץ, קראתי בעיתון שכבר 216 תביעות נגד אנשים שמורידים בקאזה הוגשו וכו.. בקיצור האם מה שנותר לעשות זה לקנות או להשיג (בדרכים לא חוקיות כמובן)??

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by rk666,

שלום אני מעוניין לקנות DVD בעד 700ש"ח אני לא כל כך מבין בזה אני רוצה משהו דיי איכותי, לא כמו הITT ב400 ש"ח או משהו כזה. תודה RK.

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  19. מגבר סטריאו שני ערוצים, Sonneteer Campion ורמקולים Triangle Zerius 202 כרגע המקור יהיה CD של SHERWOOD שיוחלף כמה שיותר מהר(אחרי שטיפה נתאושש מהקניה), ב-CD של ARCAM 72 או 73 המערכת תשמש בעיקר למוזיקה, ולכן החלטתי ללכת על המגבר סטריאו שנשמע פשוט מדהים במוזיקה לעומת הרסיברים למיניהם שפשוט נשמעים עלובים לידו. ושאלה אחרונה: איזה כבל צריך בשביל לחבר את המגבר סטריאו הנ"ל למחשב? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  20. Started by oren_vegas,

המחשב שלי מחובר למגבר ב- RCA ולא שומעים ממש חלק.. יש מן רעשים חלשים.. מה עושים?(מגבר YAMAHA RXV-1000? חלק אמרו לי שהחוט ארוך מדי..(8 מטר) חלק אמרו לי שזה בגלל העכבר האופטי להעביר אותו לPS2... וחלק אמרו לי שאם אבטל את הארקה של המחשב לא יהיו לי רעשים בכלל...! מה אתם עשיתם בנושא מציק זה?(יש לי מערכת קולנוע בייתית ברמה גבוהה כך שאני מעוניין להינות כמו שצריך ללא שום רעשים)... ושאלתי השנייה באותו נושא היא: אני רוצה לחבר את המחשב גם לטלויזיה,יש לי במחשב יציאה שדומה מאוד ל-S-VIDEO ולחבר אותה למגבר מיכוון שהמגבר מחובר לטלויזיה.. הבעייה היא שהמחשב יושב בצד השני של החדר ואני צריך כבל של 8 מטר! ואין כזה דבר למיטב ידיעתי יש של 3 מטר (בהום סנטר) ואין קונקטור לחבר חוט לחוט יש לכם רעיו…

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  21. Started by oren_vegas,

המחשב שלי מחובר למגבר ב- RCA ולא שומעים ממש חלק.. יש מן רעשים חלשים.. מה עושים?(מגבר YAMAHA RXV-1000? חלק אמרו לי שהחוט ארוך מדי..(8 מטר) חלק אמרו לי שזה בגלל העכבר האופטי להעביר אותו לPS2... וחלק אמרו לי שאם אבטל את הארקה של המחשב לא יהיו לי רעשים בכלל...! מה אתם עשיתם בנושא מציק זה?(יש לי מערכת קולנוע בייתית ברמה גבוהה כך שאני מעוניין להינות כמו שצריך ללא שום רעשים)... ושאלתי השנייה באותו נושא היא: אני רוצה לחבר את המחשב גם לטלויזיה,יש לי במחשב יציאה שדומה מאוד ל-S-VIDEO ולחבר אותה למגבר מיכוון שהמגבר מחובר לטלויזיה.. הבעייה היא שהמחשב יושב בצד השני של החדר ואני צריך כבל של 8 מטר! ואין כזה דבר למיטב ידיעתי יש של 3 מטר (בהום סנטר) ואין קונקטור לחבר חוט לחוט יש לכם רעיו…

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  22. אפשר להשתמש ביציאה דיגיטלית וביציאות הרגילות באותו זמן?? כי אני רוצה לחבר ביציאה הדיגיטלית רמקולים altec ada880 וביציאות הרגילות לחבר מערכת עם עוד 2 רמקולים בתור רמקולים קדמיים.... תודה מראש

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  23. Started by LRa,

מישהו יודע מהי הדרך הקלה ביותר לשנות את האיכות של קבצי mp3 ? יש לי plugin ל winamp שנקרא nullsoft mp3 output plugin שהוא מעולה ועושה זאת תוך דקה mp3 to mp3 אבל לאחרונה הוא לא עובד ונותן לי שגיאה שאין את ה mpeg layer 3 encoding codec על המחשב... ??? עוד שאלה קטנה, מה ההבדל בין winamp 2 ל 3? כי שמתי לב שאין plugins ב 3, דבר שלדעתי הוא מאוד מפגר... תודה

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  24. שלום לכולם אני מתכנן לקנות רמקולים כבר בחרתי את הבחירה שלי(ADA880) אבל עדיין לא החלטתי על כרטיס הקול, הרמקולים יחוברו ליציאה הדיגיטלית של כרטיס הקול. בתחילה חשבתי לקנות איזה אודיגי 2 או איזה הרקולס נחמד אבל עכשיו עלה לי רעיון אחר. הלוח שלי ממש ישן והיום כול הלוחות החדשים מגיעים עם כרטיס קול עם יציאה דיגיטלית ONBOURD, רציתי לשאול איך הכרטיס שמגיעה על הלוח, העם זה ישפםיעה על הביצועים של המחשב?, הלוח שחשבתי עליו הוא הP4P800

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  25. Started by FARKASH7,

שלום אני הולך לקנות רמקולים וכבר דנתי בנושא שלהם מה שנשאר זה כרטיס הקול, הייתי בטוח שאני יקנה איזה אודיגי 2 או הרקולס אחד עם יציאה דיגיטלית אבל עכשיו חשבתי על משהו אחר. הלוח של המחשב שלי ממש מיושן וחשבתי לקנות לוח חדש עם כרטיס קול מובנה, אין לי בעיה לחכות עוד שבועיים ולקנות לוח במקום כרטיס קול. חשבתי על הP4P800 עכשיו אני רוצה לשאול איך הכרטיס קול שעל הלוח?, אני הולך להשתמש ביציאה הדיגיטלית שלו והעם הביצועים של המחשב מושפעים מזה?

• 4 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים