עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by alienchickenpie,

יש איזה אחד שמנסה לשכנע אותנו שהוא הפך מערכת סטריאו למחשב הכל כולל הכל, חיבר את הרמקולים של הסטריאו לכרטיס קול וחיבר את הכונן סידי של המערכת למחשב. אתם יכולים להביא לי טיעונים שיוכיחו שהוא טועה?

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  2. Started by ETB,

יש לי רסיבר בן 20 שנה של Rotel RX400, יש לו 4 כניסות של רמקולים, והספק הוא 2X60. ואל הרסיבר מחוברים רמקולים בכול מיני הספקים שונים וחברות שונות, העם זה יכול לשרוף את המגבר? לאחרונה קיבלתי שני רמקולים של Sherwood, ואני רוצה לחבר אותם בנוסף לארבע הרמקולים הקיימים, אני חשבתי לחבר שני רמקולים לאותה יציאה בכול צד, יש מצב שזה יעמיס על המגבר? ושאלה אחרונה, לרסיבר מחובר המחשב ואני רוצה לחבר גם את הטלויזיה, יש מפצל כזה שיוכל לפצל שני כניסות לAUX?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by zoloboy,

מה זה ???

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אז ככה יש לי יום הולדת בקרוב (14) ואני מיתלבט בין כול מיני דברים ואני רוצה לדעת כמה עולה IPOD נורמאלי (בחיר סביר). תודה. (אם אפשר תביאו אתרים\דוגמאות).

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. על איזה פרטים במפרט של הרמקוליים צריך להסתכל שבוחרים מערכת ל DVD ? מה חשוב ומה לא ? כמה צריך להיות בכל דבר ?

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  6. Started by rk666,

כרגע יש לי A3D2 ובXP כפי שאתם יודעים אין דריברים לכרטיס, חוץ מאלה של MS לכן המשחקים משתמשים בכרטיס אבל בלי ההאצה שלון, ובכל משחק אני נאלץ לשחק על 3D Positional stereo או SOFTWARE EMULOTION האם כאשר אני אשים במחשב Audigy2 הביצועים יעלו?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by lumi,

פירמטתי את המחשב ועכשיו אין לי דרייבר לכ.קול אין לי מושג איזה כ.קול יש לי הדבר היחיד שאני יודע זה מה שכתוב בהודעת התקנה של WIN98: pci multimedia audio device יש למשהו מושג איפה אני מוצא דרייבר מתאים?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by master17,

כל פעם שהמחשב "חושב" (הנורה האדומה מהבהבת) יש לי רעשים די חזקים שמפריעים מאוד מה יכולה להיות סיבה לכך ואיך אפשר להפתר מרעשים אלה ? (כרטיס קול חדש -קניתי רק אתמול..)

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  9. Started by elad-k1,

זקוק למדריך להאצת האימול בבקשה

10. אני יודע ש ב300 ש"ח אי אפשר לקנות משהו"משהו משהו", אבל בנתיים זה יספיק. מכיוון שאני לא מבין כמעט כלום ברמקלים, אז אני שואל אתכם מה כדאי, הם יהיו בעיקר משחקים מוזיקה וסרטים. תודה מראש

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by rk666,

טוב נכנסתי לחנות, הציעו לי 3 דגמים של DVDים, ביקשתי PIONEER נתנו לי את הדגמים האלה: dv360 dv2650 dv366 אלו הדגמים, ייש לי מגבר סטריאו ורמקולים סטריאו, אני לא צריך יותר מידי, רק שהיה טוב, שיראו טוב וישמעו טוב אז השאלה, מה יותר טוב, או האם הם באותה רמה עריכה ------- ועוד שאלה, הבנתי שההבדל בין ה360 ל366 (שאני נוטה לדגמים אלה קצת יותר) הוא הPROGRESSIVE SCAN. השאלה היא האם אני אראה הבדל בטלוויזה רגילה שהיא לא HDTV?

12. Started by sxsxservo,

הורדתי סרט אבל שאני מפעיל אותו אין קול.למה?

13. מישהו יודע איך אני משיג את הSound Storm? כי רק ככה אני יכול להפעיל את ה 4.1 שלי!

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by sgsg,

זה DVD טוב? איזה פורמטים הוא יכול לקרוא?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  15. איזו מערכת לדעתכם יותר איכותית, ונותנת תמורה טובה יותר לכסף שלה?

16. Started by s-k,

אז כך בכרטיס יש כניסה אחת לסאב ואחת לסנטר ומהרמקולים יוצא חיבר אחד שהוא אמור להיות גo לסאב וגם לסנטר לאן אני מחבר אותו ?

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  17. Started by ORrrr,

http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=967585 האם הם טובים? ובכלל במחיר הזה שווה לקחת אותם? אגב - אני בטוח שהם סתם זבל, אבל אמא שלי לא מבינה בזה ולקחה אותם בלי לשאול אותי קודם אז..

• 29 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. היי אז ככה: 1. יש לי מגבר Rockford Fosgate בן זו*ה, בעל הספק של 400W. (עדיין לא מחובר) 2. פנל קנווד רדיו-דיסק הכי חדש, בעל הספק של 4X50 (אבל זה לא ממש משנה) 3. רמקולים קדמיים + 2 טוויטרים (קומפוננט) של pioneer טובים (בסביבות ה65RMS נקי) בעקרון אני רוצה להשלים את זה עם עוד זוג אחוריים של pioneer בהספק של 330W או 360W. אם היה כסף אז כמובן, שכבר כל העניין היה סגור עם מערכת רמקולים קומפלט של סרווין וגה(אבל אין מה לעשות): את המגבר קיבלתי ב"ירושה" מהאוטו הקודם של אבא שלי, הוא החליט שהוא לא רוצהכזה דבר באוטו, אך לצערי הרמקולים הדמיים והאחרוניים הכל עם האוטו אז חשבתי שאולי משהו פה, שומע ברמקולים מסויימיםבאוטו ויכול להמליץ לי על משהו. גם על סאב, אבל לא פיצוצי. מה שאני ב…

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  19. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

הלוח רשום במפרט, אני מנסה לחבר אליו קריאטיב אינספייר 2100 (2.1) הרמקולים מחוברים לסאב ומשם לכרטיס קול, הבעיה היא ששומעים רק בצד אחד... גרסת הדריברים היא 5.10.0.5290. עכשיו שמתי לב שלא בדיוק שומעים רק בצד ימין אלא שבצד שמאל שומעים יותר חלש. ניסיתי גם עם הרמקולים האלה, גם עם אחרים (משהו ג'נרי, עזבו...) ויוצא שבצד ימין שומעים יותר חזק. בדקתי בווליום והכל למעלה. אז או שלא חיברתי משהו טוב, או שהדריברים דפוקים. אם מישהו נתקל בבעיה או יש לו רעיון איך לסדר אותה, מודה! ועוד שאלה, אני רוצה לחבר את ה2 סטריאו הג'נריים וגם את הקריאטיב, למישהו יש עצה? כל זה רק זמני, לצערי נאלצתי להפרד מהכרטיס קול שלי לכמה ימים. ושוב, תודה לכל העוזרים וליועצים :-)

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  20. Started by alienchickenpie,

ממש התרשמתי מהאוזניות של זלמן, הן באמת שוות את זה? בהנחה שהן שוות ואני קונה אותן- הולך להיות לי לוח אם עם כרטיס קול שתומך בקול 6 ערוצים. אני בדקתי בביקורות וראיתי שיש לאותו לוח אם חיבור Line In אחד, חיבור מקרופון אחד וחיבור רמקול/אוזניות אחד. האוזניות האלה דורשות 3 חיבורי קול (אחורי, מרכזי וקדמי), מה אפשר לעשות בנידון?

21. Started by flesh2,

אני צריך לקנות אוזניות חדשות למחשב ואני מחפש משהו איכותי איך האוזניות האלו: http://www.pch.co.il/docs/pd-485583228.htm Zalman Real Surround Sound 5.1 Ch Equivalent 6 Speaker Headphone ? יש אוזניות יותר טובות במחיר זהה או זולות יותר? (לא חובה להיות בPCH, אבל רצוי שהחנות תהיה באזור רמת- גן- תל- אביב) תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  22. Started by mashinaman,

טוב אז קודם כל שלום שכולם ואני שמח להצטרף לפורום 8) יש לי creative live 5.1 ומקלדת שליטה. בכראייטיבים הישנים יש בעיית latency שמפריעה לנגן כי הצליל מגיע לרמקולים\מגבר בערך אחרי שנייה. חשבתי לקנות את האודיג'י שתומך בasio ולא כל כך יקר אבל שמעתי גם על כרטיסים אחרים כמו maya ו revolution שיותר מותאמים למוזיקאים ויותר מקצועיים. מה כדאי לי לקנות שלא יהיה מאוד מקצועני ויקר אבל בכל זאת ישרת את המטרה?

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  23. קניתי את המארז Compucase 6919 וקיימת בו אפשרות לחבר מיקרופון ואוזניות מקדימה. החוט שמתחבר אליו (ניתן לראות מתחת לתמונה של הכרטיס) הוא מין חיבור של 10 פינים כשאחד באמצע רייק. את היציאה הזאת מצאתי בכרטיס קול OB שיש לי בלוח אבל לא ממש ראיתי על הכרטיס Creative SBlive! האם ניתן לחבר בצורה מסויימת? אם כן, היכן החיבור הזה? זה הכרטיס וזה החיבור הארור ???

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  24. Started by elad-r,

כשאני מקרב את האוזניים לרמקולים אני שומע כל מיני רעשים חלשים ומעצבנים.... גם בווליום חלש שומעים אותם, אבל ככל שאני מגביר שומעים אותם יותר חזק ובערך בחצי מהלוויום אני שומע אותם כבר בלי להתקרב ממש לרמקולים יש את הרעשים האלה רק ב-2 הרמקולים הקדמיים זה לא הכבל שמתחבר למחשב או הכרטיס קול כי גם כשהמערכת מנותקת מהמחשב שומעים את הרעשים..... יש לכם מושג מה אני יכול לעשות?... ??? תודה מראש ד"א אני מצטער שאני שואל כל כך הרבה שאלות על הרמקולים האלה פשוט אני לא מבין בזה כלום ואין לי עוד את מי לשאול.......

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by cohenkobi1,

היי חיברה יש ל בעיה, חיברתי את המערכת סטריאו שלי למחשב, קניתי כבר מתאים והכל, אבל במשחקים וזהת אני לא שומע את הצד השמאלי.... ניסיתי לשחק עם זה בbalance אבל זה לא עוזר, ומה שיותר מוזר זה זה שכשאני מזיז את ה"באלאנס" לצד ימין אני שומע בשני הרמקולים, וכשאני מזיז את הבאלאנס לצד שמאל אני לא שומע בכלל.... בגלל זה אני יודע שזה לא קשור למערכת. מי שיכול לפתור לי את הבעיה, אני יודה לו מאוד!! בתודה מראש, קובי.

• 7 תגובות
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים