עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by overload,

יש לי ריסיבר ישן (3 שנים או יותר) של פיוניר דגם VSX-108 . לריסיבר אין כפתור on & off בשלט (כן זה ממש טיפשי ) וכדאי לכבות אותו צריך ללחוץ על הכפתור שעל המכשיר (כמו הכפתור שעל הטלויזייה) אני לא יודע עם זה טוב לכבות כל לילה ולהדליק כל בוקר את המכשיר, אם אני משאיר אותו דלוק הרמקולים שמחוברים משמיעים רעש חלש (כמו כל רמקולים שמחוברים לחשמל) ואני גם לא בטוח שכדאי להשאיר אותם דלוקים 7 24 . מה לעשות? :-\ נב: בקשר למסך מחשב זה אותו דבר? (לכבות אותו בלילה או לא?)

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. פעם היינו מורידים מוזיקיה כמה שרוצים בלי לחשוש היום אנשים כבר מתחילים להיכנס ללחץ, קראתי בעיתון שכבר 216 תביעות נגד אנשים שמורידים בקאזה הוגשו וכו.. בקיצור האם מה שנותר לעשות זה לקנות או להשיג (בדרכים לא חוקיות כמובן)??

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by CrackPot,

הכוונה למכשיר שכולל אוזניות+מיקרופון, מולבש על הראש. אידיאלי למסיבות רשת. עכשיו, אין לי תקציב, מהסיבה הפשוטה שאני לא יודע כמה דברים כאלו אמורים לעלות. אני אשמח אם תאמרו לי את טווח המחירים. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכם, אני מתכנן לקנות את הרמקולים ATP3 ש מתוצרת Altec Lansing. יש לי כרטיס קול O/B די פשוט, רציתי לשאול האם זה ייפגע פגיעה משמעותית שתוריד את הכדאיות של הקנייה? או שאני יכול לקנות בלב שלם את הרמקולים האלה? תודה מראש, תומר.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Jar with me,

שלום , קניתי לא ממזן את הFortissimo 2 ועכישו אני רוצה לצרף אליו רמקולים חדשים. אני מעוניין ברמקולים 2.1 למשחקים בלבד וגם לא כל כך אכפת לי שהם לא יגיעו לעוצמה גבוהה , אחרי הכל אני משחק , לא שומע מוזיקה , לכם אני מחפש רמקולים 2.1 זולים , לא הכי זולים בשוק בשביל שאני לא יקבל רמקולים שמתפרקים אבל אני גם לא מחפש רמקולים שיעלו לי 799 שקל יש הצעות? תודה

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. גימיק נחמד ניתן לראות אותו כאן מעניין אם ניתן להשתמש בהם למסיבות בריכה כשהם צפים במיים, יכול להיות נחמד.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. אני רוצה לדעת האם יש הבדלים משמעותיים בין HERCULES Game Theater XP לבין Creative SB Live PLATINUM AUDIGY EX הקיאטיב שציינתי עולה יותר מכפול מההרקולס.......... מה ההבדלים?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. חבר שלי אולי קונה מחשב חדש והוא רוצה כרטיס טוב שתומך ב5.1 , קראתי פה איפה שהוא שיש גירסה מיוחדת שתומכת בזה ? הוא קונה איתו xps 510 הוא שמע אותם אצלי וישר הוא שאל כמה הם עולים . אין לו תקציב לרמקולים טובים והוא לא מאוד בררן עד עכשיו היו לו רמקולים מלפני איזה 5-6 שנים שהיה p1 :lol: והוא רוצה 5.1 .

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. זה מיועד בשביל בחורה שהסתדרה הרבה זמן עם מערכת מיני פשוטה שהתקלקלה. היא עוד לא החליטה אם היא מעדיפה דיסקמן עם רדיו או עם MP3 - שניהם נכנסים בתקציב (הכל ביחד צריך לעלות פחות מ-1000 ש"ח). שווה?

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by Tzion,

שלום לכולם. אני מתכוון לקנות כרטיס קול Live 5.1 אבל לפני זה יש לי כמה שאלות בקשר אליו ובקשר למערכת רמקולים :AR15: טוב אז קודם כל הבקשר לכרטיס אני די מבולבל מכל המבחר של הLIVE ואני בעיקר לא מבין את ההבדל בין LIVE 5.1 ל- LIVE 5.1 Value ל- LIVE [הרגיל?!] ול- LIVE Player. מה ההבדל בינהם, מה הכי טוב מבינהם, והאם כולם תומכים ב5.1???? ??? וכנראה אני אקנה את הLIVE 5.1 :smoke: אז רציתי לדעת איזה חיבורים ויציאות יש לו [אופטיות, אנולוגיות דיגיטליות וכל הבלאגן הזה... (אם אתם נחמדים אתם גם תסבירו לי מה כל אלה ;D) ולאיזה רמקולים הוא יכול להתחבר ולאיזה הוא לא יכול?? [שמעתי שיש איזה סיפור עם הxps של הרקולס...] ועכשיו בקשר לרמקולים אני מתלבט בין LUXEON EM4.1 ל- 2400 Creative I…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. שלום לכולם, ברצוני לקנות רמקולים עד 400 ש"ח יש לי 4 אפשרויות: 1) LUXEON EM-4.1 2) Creative Cambridge PC Works 2.1 3) ALTEC LANSING AVS300 2.1 4) YAMAHA YST M30 2.1 הרמקולים ישמשו לרוב מוזיקה וקצת משחקים וסרטים. הרמקולים יתחברו לכרטיס קול GENIUS 5.1 אז האיכות של הרמקולים לא הכי קובעת (העוצמה כן!) בתודה מראש יאיר נ.ב אשמח לקבל אפשרויות נוספות

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by TZuKi,

Intel P4 - 1.8A GHz 478PIN 1,114 ש"ח EPOX EP 4G4A+ 845G 533NHZ 796 ש"ח CORSAIR 256MB DDR333 PLATINUM SERIES SILVER 641 ש"ח WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version 747 ש"ח SUMA GEFORCE 4 TI 4200 SE 64MB 1,164 ש"ח זה המחשב שאני הולך לקנות. המחשב מחובר למערכת סראונד של JVC. המערכת משמשת אותי לרמקולים, 5.1. איזה כרטיס הכי יהיה לי טוב?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Tzion,

שלום לכולם. רציתי לדעת מה ההבדל בין כרטיסי הקול מסדרת הLIVE! של SoundBlaster- יש שם את הכרטיסים הבאים: Sound Blaster Live! Sound Blaster Live! Gamer 5.1 Sound Blaster Live! MP3+ 5.1 Sound Blaster Live! DE 5.1 Sound Blaster Live! Player יש גם את הפלטניום אבל עזבו את זה עכשיו.. יש פרטים על כל כרטיס וכרטיס בדף אינטרנט באתר של סוונד בלאסטר. טוב, אז ממה שאני הבנתי לכולם יש את אותו מעבד קול: EMU10 K1 וכולם תומכים ב5.1 (תקנו אותי אם אני טועה בקשר ל5.1) עכשיו מה שאני ראיתי ששונה זה האריזה שלהם (חוץ מהאריזה של הLIVE והLIVE GAMER.51 שהיא אותה אריזה) ועוד משהו שראיתי שיש רק ב- GAMER/ MP3+/ DE ואין בLIVE ובPLAYER זה שבתחתית העמוד שמראה על הפרטים של…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Tzion,

התרד הזה לא בא לשאול על איכות הסאוונד של הכרטיסים, כי אני מנחש שרובכם תגידו שהפורטיסימו יותר טוב, אלא על הכניסות והיציאות שלהם. אז קודם כל לפני זה אני רוצה להבין כמה דברים בקשר ליציאות וכניסות... בהתחלה חשבתי שכניסה ויציאה זה אותו דבר כי ברמקולים (שלי בינתיים) הכבל שמחבר בין הכרטיס קול מתחבר גם לרמקול ואפשר להפריד אותו, אז כאילו הוא נכנס לשניהם (אז זה כניסה או יציאה?) וכאילו גם כל יציאה זה כניסה ??? הסתבכתי טוב הבנתם אותי נכון?! אתם חכמים... ועכשיו אחרי שתסבירו לי מה ההבדל בין כניסה ויציאה אז תסבירו לי גם איזה כניסות ויציאות יש בכל כרטיס פעם שמעתי שלפורטיסימו יש כניסות אופטיות או משהו כזה ובגלל זה הוא לא יכול להתחבר לרמקולים xps510 בגלל שאין להם יציאות כאלו...…

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by yair_gobani,

שלום, אני יודע שהרמקולים שאני רוצה לקנות לא טובים אבל אין מה לעשות: 1) 2) creative inspire 2.1 טוב, אז מה עדיף?? נ.ב הרמקולים יתחברו לכרטיס קול : ג'יניוס 5.1 :'( :'( :'( :-X יאיר

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Sikamikanico,

אני מחפש לקנות רסיבר בסביבות 2000 שקל (כנראה במכירה פומבית). יש המלצות? ודרך אגב, איך הקנווד KRF-7050?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by MAOR,

אז ככה .. קןדם כל זה הציוד שלי: http://rotter.net/nor/music/8086.shtml (לא כולל תאורה) ובקשר לכרטיס קול ... יש לי כרטיס קול מעפן OnBoard .. אני צריך כרטיס קול (לא יקר) ולא 5.1 .. כי אצלי המחשב מתחבר ישר למיקסר .. והמיקסר מחובר לכל הציוד ... אני צריך משהו די טוב .. ולא יקר עד 500 שקל ... תודה

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. לאחר שיחות רבות עם מנהל הפורום סקורפיון, הבנו שחסר לנו משהו בתפיסה - מגבר. מגבר שנמכר כמגבר 'נטו' יהיה מינימום מאוד חזק ואיכותי, ויעלה מינימום 1000 שקל. לעומת זאת, ראינו במערכות רמקולים למחשב מגברים פשוטים, וזולים מאוד, שלא נמכרים בנפרד, לאחר חיפושים לשרטוט למגבר קטן, מבוסס LM387, שאפשר 'להניע' בבטריות, העלינו חרס בידינו, אנא, כל מי שיש לו רעיון, תרשים, הערה חשובה, או מדריך, אנא פרסמו. (אנא, בלי ספאם, בלי ויכוחים סתומים וכו..)

• 14 תגובות
    • 4.4k צפיות
  19. Started by Fetalo,

חוץ מהתמיכה ב7.1 ערוצים, יש שיפורים חדשים בגרסה ה - 3?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by OR007,

אז ככה: יש לי מגבר JVC-RX-5022... והמחיר בין שתי הרמקולים זה 200 ש"ח. הכרטיס קול הקיים זה פורטיסימו 3. ז"א שאם אני אקנה את השאלטק המגבר ישאר ללא שימוש (אבל הרווחתי סאב ) ואם אני קונה את הורפדייל אז קיבלתי 2 קדמיים ! מה יותר כדאי/משתלם לי ? התקציב בין שניהם זה לא הבעייה. הבעייה היא הבחירה. (אל תשכחו שהרסיבר שלי לא נחשב כ"כ איכותי זה כולה איזה JVC RX-5002 ולא איזה ROTEL....אז זה גם שיקול גדול בקשר לאיכות). אז תכתבו מה אתם חושבים ואל תשכחו לפרט את הסיבות ! תודה רבה לכולכם. (כנראה שזה האשכול האחרון שייפתח בעניין הזה שלי...)

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by none,

קישור יש לי כרגע ATP 3 האם הם יותר טובים מהם?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by elidotan,

שלום לכולם. לפני כשלוש שנים מיקרוסופט מכרהרמקולים מצויינים במח יר של אלף ש"ח. עד היום לא נתקלתי ברמקולים באותו התקציב, עם אותה האיכות. אני מת לקנות אותם אך אין להשיגם כיוון שיצורם פסק מזמן. אשמח לקנות משומשים, או לשמוע המלצות על רמקולים מקבילים באיכותם כיום. תודה רבה, עלי דותן.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by The P.U,

אני מתכוון לקנות מחשב בקרוב ויש לי כמה שאלות על הAUDIGY2. אני מתכוון לעבוד במחשב עם תוכנות מוסיקה כמו CUBASE,FROOTY LOOPS, BAND IN A BOX וכדומה. האם ה-GTXP שחשבתי לקנות יתמוך ויעבוד כראוי עם תוכנות אילו? ומה בעצם נותן ה-AUDIGY2 לעומת ה-GTXP חוץ מאיכות סאונד יותר טובה? (תמיכה בעריכת קול? מה זה אומר יותר בפירוט.) ועוד שאלה בקשר לפאנל החיצוני שבה עם ה-GTXP, האם גם ה-AUDIGY2 בא עם פאנל חיצוני בדומה לזה? ובסופו של דבר מה עדיף לי? האם המחיר של ה-AUDIGY מצדיק את עצמו? מקווה לתשובות, בתודה מראש, THE P.U

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אהלן חברייה... אז למי שזוכר פה, בעזרת הדיון פה...החלטתי לרכוש FORTISSIMO III...ואכן אצתי ועשיתי הזמנה אצל זיגזג. אולם מסתבר כי היבואן, כלנית, אינו מביא יותר מוצרי HERCULES. כך גם בפנדה... למישהו יש עיצה מה לעשות??? האם שווה לחכות עד שאולי יום אחד כלנית כן תביא לארץ HERCULESים? או שמא ללכת על כרטיס אחר? איזה??? עזרה, אמיר.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by עדי נסטסה,

אהלן, מה אתם אומרים על הרמקולים האלה: HN-580D ORTECH

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.