אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל חברי הפורום, אני צריך עזרה במציאת אוזניות לנגן IRIVER לצורכי מוסיקה, 2 מגבלות שיש לי הן: 1. האוזניות חייבות להיות IN EAR 2. מניעת כמה שיותר רעשי חוץ אני בעיקר שומע מוסיקה תוך כדי נסיעה ברכבת ואני רוצה להינות יותר מהמוסיקה ופחות מרעשי הנסיעה. עד עכשיו השתמשתי ב - SONY MDR EX51LP ועקב נפילתן בטרם עת (נקרע להן אחד החוטים) אני מעוניין במשהו קצת יותר טוב. בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה שבכותרת ועוד שאלה- האם יש כבל מאריך לבננה ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.apple.com/ipod הם כאן, והם כאן כדי להישאר ! קבלו נא את הדגמים החדשים של הנגן הטוב בעולם - iPod. ובנוסף עדכון נוסף : iPod Software 1.3 (ל-Mac בלבד בינתיים) :ylsuper: :smilyDJ: :bigok: :dance:
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשוב לי מאוד (לפי סדר יורד): נוחות, איכות שמע, עמידות, ניידות. השימושים העיקריים שלי הם משחקים ומוזיקה על המחשב, וגם על הPS3. דבר נוסף שאני מחפש באוזניות הן שיהיו סגורות - כלומר יכסו את כל האוזן ולא תהיה דליפת סאונד לא החוצה ולא פנימה. חיפשתי קצת (באמת קצת) וממה שראיתי הכי אהבתי את Sennheiser HD 428 הן מבחינת מחיר והן ממה שאומרים על האוזניות. הבעיה העיקרית שלי איתן היא שהן לא מתקפלות בשום צורה, וזה מציק כי אני רוצה להיות מסוגל לזרוק את האוזניות לתיק כשאני נוסע. אני אשמח לקבל הצעות ודעות נ.ב. - חיפוש בזאפ מעלה שהמחיר של HD428 הוא 390שח, נראה לכם מחיר הגיוני או כדאי להזמין מאיפשהוא בחו"ל?
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
צריך המלצה על רסיבר בסכום הנקוב. הוא מיועד גם למוסיקה וגם לסרטים.
-
- 14 תגובות
- 932 צפיות
-
-
לשמיעת מוזיקה וסרטים אני גם מעונין לקנות רמקולים מדפיים ב-2000 ש"ח
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכוון לקנות כרטיס קול Live 5.1 אבל לפני זה יש לי כמה שאלות בקשר אליו ובקשר למערכת רמקולים :AR15: טוב אז קודם כל הבקשר לכרטיס אני די מבולבל מכל המבחר של הLIVE ואני בעיקר לא מבין את ההבדל בין LIVE 5.1 ל- LIVE 5.1 Value ל- LIVE [הרגיל?!] ול- LIVE Player. מה ההבדל בינהם, מה הכי טוב מבינהם, והאם כולם תומכים ב5.1???? ??? וכנראה אני אקנה את הLIVE 5.1 :smoke: אז רציתי לדעת איזה חיבורים ויציאות יש לו [אופטיות, אנולוגיות דיגיטליות וכל הבלאגן הזה... (אם אתם נחמדים אתם גם תסבירו לי מה כל אלה ;D) ולאיזה רמקולים הוא יכול להתחבר ולאיזה הוא לא יכול?? [שמעתי שיש איזה סיפור עם הxps של הרקולס...] ועכשיו בקשר לרמקולים אני מתלבט בין LUXEON EM4.1 ל- 2400 Creative I…
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני אוהב לשמוע מוזיקה באיכות אבל גם בוליום גבוהה.. ושניהם ניראים לי קטנים. מישהו יכול לענות לי ובכלל להגיד מה טוב מבין השתיים? תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח להמלצה למספר טלוויזיות LCD FULL HD בגודל 42'. תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מערכת 5.1 שמחוברת למחשב עם דרייבר realtek HD audio manager משום מה שאני מפעיל משחק לדוגמא PES 09 הסאונד עובד פיקס אבל לא שומעים את הקריין, או בCOD שומעים את הכל חוץ מהדמויות שמדברות בזמן המשחק.. אני זוכר שפעם עשיתי משהו שסידר את זה אבל אני לא זוכר מה עשיתי ואני לא מצליח לסדר את זה עכשיו. למה זה קורה?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן הגיע הזמן לקנות DVD חדש,אחרי שהישן נפל מהמדף בגובה שניי מטר,סיפור ארוך. בכולללללללל מקרה,אני צריך כמה דברים שהיו בו. דבר ראשון שיהיה מולטי סיסטים שיהיה גם תמיכה בPAL וגם בNTSC. דבר שני שאני אוכל לראות איתו סרטים שהורדתי מהאינטרנט(אל תדאגו לא סרטים מוגנים בזכויות יוצרים... הרצאות יותר נכון..) בכול מקרה אני צריך משהו לא יקר מידי כי אני ממילא משתמש במחשב שמחובר לטלויזיה,אבל משהו שיהיה טוב. יש הצעות?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה בשימוש של סרטים 5.1 ומוזיקה? האם הוא אוברקיל עבור רמקולים כמו SOLO7? ראיתי שהוא קיבלת ציונים טובים בביקורות. האם יש לו חסרונות בולטים כלשהם? מישהו התנסה איתו? כמו"כ, ראיתי שהחיבורים שלו לא נראים כמו של כרטיס 5.1 סטנדרטי, מישהו יודע איך הוא בכל זאת מאפשר חיבור של מערכת 5.1? תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם , יש ברשותי מחשב נייד מסוג, acer aspire 5732ZG הוא תומך בHD ויש ברשותי טלויזיה samsung series 5 full hd 37* אני רוצה לחבר את המחשב הנייד לטלויזיה ואז לראות את הסרטים דרך הטלויזיה עכשיו השאלה שלי היא. מהיא הדרך הטובה ביותר והזולה ביותר. האם זה דרך כבל HDMI? ושמעתי שיש דבר כזה STREAMER מישהו מוכבן בבקשה להסביר לי מזה? תודה מראש . מצאתי את זה בDEAL EXTREME. לדעתי זה מאוד זה השאלה אם זה מה שאני צריך. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.29769
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני אוטוטו קטנה מחשב חדש, עם האוזניות- Sennheiser HD555 . החלטתי שאני רוצה בנוסף לקנות גם רמקולים למחשב. התקציב הוא בסביבות ה 300 ש"ח בלי חריגות. בינתיים המליצו לי על הדגם הזה- Altec Lansing VS2421 2.1 http://www.skypc.co.il/pl_product~A280108~11~0.htm מה דעתכם? האם כדאי לי לחבר את האוזניות דרך הרמקולים למחשב או שזה יפגע באיכות שלהן? הכרטיס קול הוא O/B על הלוח אם הזה- ASUS P5QL-E http://www.skypc.co.il/pl_product~31253~10~0.htm תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יום טוב לכולם, אני חדש בפורום ורציתי להתיעץ לגבי רמקולים למחשב שישמשו בעיקר למוזיקה מסוגים שונים ולפעמים סרטים. חשבתי בעיקר בכיוון הסולו 6סי כי חשוב לי צלילים עמוקים ונעימים לאוזן עם באס שחמיאה למוזיקה ולא שולט אלה, אבל בימים האחרונים עלה לי רעיון, יש לי שני רמקולים של מערכת סטריאו של סוני משנת 97 שעדיין עובדים מצוין (רק המערכת עצמה הפסיקה לעבוד לא מזמן), חשבתי אולי יותר שווה לי לקנות מגבר או משהו כזה שאני אחבר למחשב ולמגבר לחבר את הרמקולים. תודה מראש על העזרה, קוסטה.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עדיף בסביבות 250 או יותר זול... כבר נימס לי מהרמקולים שלי ב 50 שח שאני בקושי יכול להגביר כי אז לא שומעים כלום... תנו עצות לרמקולים איכותיים.... תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות סגורות, להאזנה למוזיקה. תקציב - בערך 300 ש"ח. סוג המוזיקה: בעיקר רוק אינסטרומנטלי ופרוגרסיב. האוזניות יחוברו לאייפוד ולמחשב, ויעשה בהן שימוש בסביבה רועשת. קיבלתי המלצה חמה על akg k-55, אבל אשמח לשמוע על המלצות נוספות תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב, יש ברשותי כרגע INSPIRE 2500 של CREATIVE. הם אחלה, אבל לא מספיקים. יש להם כמה חסרונות בסאונד שלהם שמפריעים לי מעט. בכל מקרה, החלטתי שהגיע הזמן שארכוש לי מערכת חדשה למחשב. לכן אני שואל מה דעתכם על הרמקולים הנ"ל (Z-640)? טובים? לא? איכותיים? לא? מה אתם אומרים. וד"א,מה בקשר לשמיעת מוזיקה רגילה?איך אני אשמע אותה בדיוק? (הכוונה באיזה רמקולים וכד'...) תודה לכל העונים
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ובכן, הטלויזיה שלי בחדר מתה, אז נראה לי שאני ישקיע במסך LCD לחדר.. השאלה איזה גודל מומלץ למרחק הנ"ל ? חשבתי על 27'' ... או שכדאי יותר ? מנהלים תעבירו לקולנוע ביתי, MY BAD
-
- 14 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
קיבלתי אותה מתנה חשבתי לשים אותה בחדר כהתחלה למערכת קולנוע ביתית בחדר (למי שמתעניין הAV8 זה לא בשבילי כ"כ) בעתיד להחליף אולי רסיבר ולהתקדם לאט לאט מה דעתכם בנתיים ? ואם אני יחליף כרטיס קול (יש לי כזה שבא ON BOARD) למשו איכותי יותר ירגישו הבדל ?
-
- 14 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום ,ברשותי רמקולים Mini 101 של אומגה אודיו... +סאב 10" שמחוברים לרסיבר Denon 1601 (שנת 2001) מבחנת איכות אני מבסוט עד השמיים (השקעה מינימלית ) כרגע אני מחובר דרך יציאה קוקסאלית ללוח אם ASUS P5Q PRO -Alc 1200 , שומעים אחלה. אבל בעוד מספר ימים אני אקבל סכום של כסף וממש הייתי רוצה לקנות כרטיס קול שיתן לי חוויה עוד יותר טובה למוזיקה וסרטים. כרגע אני רק עם רמקוליים קדמיים וסאב כמו שציינתי, בעתיד הרחוק זה ישודרג לסראונד מלא. בסרטים כל הקודקים שלי מועברים לרסיבר עצמו (DTS,DD). מבחינת מוזיקה... זה קשה להגדיר למשהו ספציפי,משום שאני אוהב גם POP גם קלאסית גם רוק(לא כבד לדוגמא Evanescence) ואני אוהב באס-לא בצורה מוגזמת אבל שהבאס מורגש. אז האופציה היא להשקיע על כרטיס קול …
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי עכשיו הדמנות להזמין מרוסיה כמה חלקים ואני כמובן קופץ עליה כי המחירים שמה פי שניים יותר נמוכים! אני רוצה לקנות רמקולים חדשים וכרטיס קול חדש. המערכת הקיימת אצלי עכשיו זה Hercukes game surround dortr 2 מגברים + 4 בוקסות חזקות (הכל מהדור הישן ,שנת 86+-) עכשיו אני רוצה לקנות מערכת X.1 (כנראה אני אלך על קריאטיב) ואני לא רוצה להתאכז בהם ביחס למערכת הקיימת שלי. חשבו לי שתהיה תמיכה טובה בסרטים (DOLBY AC3 ETC.) במשחקים וכמובן במוזקיה רגילה. חשוב שהיהיו עוצמתיים,בעלי צליל עמוק ושיהיה באס טוב. האפשרות שאני חושב עליה עכשיו היא: Creative Inspire 5.1 Digital 5700 שעולה לי משהו בסביבות 300$. אם למישהו שמבין יש משהו נגד הדגם הזה או שחושב שיש משהו הרבה יותר טוב ממנו באותו גדר מחירים…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, במעבר לדירה חדשה בסלון עם מרחק צפיה בערך 4 מטר מחפש לקנות מסך טלויזיה 50-55 אינץ עם תמיכת 3D ובנוסף מערכת סראונד התקציב הוא ~10K לטלויזיה ו~6K למערכת אשמח לכל המלצה או טיפ בנושא תודה!
-
- 14 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום, אני יודע שהרמקולים שאני רוצה לקנות לא טובים אבל אין מה לעשות: 1) 2) creative inspire 2.1 טוב, אז מה עדיף?? נ.ב הרמקולים יתחברו לכרטיס קול : ג'יניוס 5.1 :'( :'( :'( :-X יאיר
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אנשים.... יש לי בעייה קטנה...אני מנסה לחבר את הרסיבר שלי למחשב... אני רוצה לחבר אותו בצורה דיגטילית... אין לי יציאה דיגיטלית בכרטיס קול,כלומר היציאה הכתומה... זה אומר שאני צריך לקנות כרטיס קול חדש עם היציאה הכתומה או שיש דרך נוספת? יש לציין שיש לי מחשב חדש ובלוח אם יש יציאה של HDMI S-VIDEO VGA DVI יש לציין שהרסיבר ישן אבל תומך בשידור דיגטילי ו DTS אבל אין לו יציאת HDMI תודה אנשים מחכה לפתרונות !!!!
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-