עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by whitefang212,

אני רוצה לקנות רמקולים טובים עד 250 ש"ח שיהיו עם סאב וופר ושיהיה כניסה לאוזניות נוחה.. ראיתי את הרמקולים Logitech Z313 ב-230 ב-KSP האם הם טובים ואיכותיים? או שיש יותר טובים באותו מחיר אבל של חברה אחרת? והאם יש יותר טובים כאן? תודה מראש לעוזרים ולמגיבים!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by dani688933,

בעיקר לגיימינג וסרטים. אפשר לחרוג ב50 עם ההבדל הוא משמעותי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  3. Started by deluxe,

אני מתלבט בין שתי האוזניות הנ"ל שנמצאות כרגע במבצעים די משתלמים באמזון וב-KSP. ההתלבטות שלי היא כרגע בנושא הסאונד בלבד. מי משתי האוזניות מספקת סאונד איכותי יותר? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אהלן אני רוצה לקנות את אחד מהדגמים האלו, microlab x15 \ x23 לחיבור למחשב הבעיה היא שראיתי תמונה של החיבורים למערכת והכל חיבורי RCA. יש אפשרות לחבר את הרמקולים האלו למחשב ולהנות מ5.1 או שהדרך היחידה היא דרך חיבור STEREO אם מישהו רכש את הרמקולים האלו וחיבר למחשב בצורה של 5.1 שישלח לי הודעה פרטית אני אשמח לקצת עזרה בנושא תודה

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  5. Started by zvovon,

?? רמקולים 2.1 יקרים הייתי אומר { 800-900 ש"ח ), שווה ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by arik100,

מתלבט בין השניים הנל. מחיר - 300 מול 600. שימושים - מוזיקה סרטים ומשחקים. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  7. Started by Ntress,

שלום לכולם, קראתי הרבה בפורום ובאינטרנט בכלל על סוגי רמקולים מומלצים והגעתי למסקנה שאני אלך על אחד מהדגמים הללו גם בגלל מה שהם נותנים וגם בגלל המחיר שנע בין 400 ל-500 שקלים. למרות כל מה שקראתי לא הצלחתי להגיע לתשובה חד משמעית אילו מהשניים טוב יותר וממה אקבל יותר תמורה, ההבדל במחיר ביניהם בחנויות בהם בדקתי הוא כ-20 שקלים ועל כן לא משחק תפקיד. אשמח לחוות דעתכם, תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by asafgolan,

לאחרונה רכשתי טלוויזיה חדשה. את הקודמת חיברתי למערכת סטריאו ישנה שיש לי באמצעות RCA והייתי די מרוצה מהתוצאה. בטלוויזיה החדשה קיימת רק יציאת אודיו אופטית ואין באפשרותי לחבר אותה למערכת. אפילו שהאוזן שלי ממש לא בררנית בדר"כ, הרמקולים המובנים שלה ממש נשמעים רע. ראיתי שיש ממירים זולים שיכולים להמיר יתיאה אופטית לRCA כמו זה למשל: http://www.ebay.com/itm/Digital-Optical-Coax-Coaxial-Toslink-to-Analog-RCA-L-R-Audio-Converter-Adapter-/200776570996?pt=US_Audio_Cables_Adapters&hash=item2ebf375874 האם פתרון כזה יניב לי איכות שמע זהה לחיבור RCA לRCA כמו בטלוויזיה הקודמת? יש אופציות עדיפות?

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  9. Started by xminder,

חברים תודה מזמנכם ... אני מחפש רמקולים סטריאו תוך דגש על סאונד... סגנונות שאני שומע בעיקר זה, אלקטרוני, ג'אז, רוק \מתקדם, בלוז. אני מאוד מתלבט..אשמח לשמוע תובנות חכמה משלכם. תודה ובהערכה רבה שבת שלום

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום לפני שבוע רכשתי מסך טלוויזיה של מאג עם יציאת אוזניות \רמקולים של 3.5 המסך:http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8407 אבל בגלל שהרמקולים המובנים קצת חלשים וגם כי אני מחבר את הטלוויזיה למחשב הנייד (והטלוויזיה משמשת מסך למחשב שלי) וגם את האקסבוקס ואני רוצה סאונד יותר טוב אני רוצה לקנות רמקולים יחסית זולים אבל איכותיים. 1. תקציבכם :עד 200 ש"ח חריגה מקסימאלית :עד 250. 2. מה השימושים של הרמקולים או האוזניות? 33.3 %משחקי מחשב / 33.3 %סרטים / 33.3 %מוזיקה בקיצור מתאים להכל.. 3. מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? החיבור של הרמקולים זה מהחיבור של הטלוויזיה אז אין לי מושג... 4. בקשות מיוחדות -שהרמקולים יהיו בעל סאבוופר ושעל הרמקולים עצמם יהיו המכוונים של הווליום ושל הסאב ולא על הסאב…

11. Started by ShuBy,

אחרי הרבה זמן שאני רוצה סוף סוף לקנות מערכת אחרי 3 שנים עם אוזניות החלטתי לעשות את זה. אחרי חיפוש וקצת מחקר וקריאה מצאתי כמה אופציות : 1) Solo 7c 2) Solo 6c 3) MicroLab X16 4)Altec Lansing MX5021 אבל לא מצאתי שום מקום שמוכר ושעמתי שהיורש כביכול לא מספר תסחורה 5) Z623 זה כל מה שאני מתלבט כמובן שאם יש משהו טוב יותר אני אשמח. בנוסף אם אני כבר משקיע אני מעוניין לקנות כרטיס קול טוב שישפר לטובה, חשבתי על ה- ASUS XONAR 2DX אבל שוב עם יש משהו טוב יותר אני אשמח לשמוע. השימושים בעיקר מוסיקה קצת סרטים ומשחקים, משחקים עם אוזניות. אני בעיקר שומע Goa,פסיכודלי כך שבאס טוב ונקי זה חשוב, אבל שיתאים גם לרוק בקיצור להכל. תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  12. Started by yakir4u,

אני מחפש רמקולים חדשים למחשב בסביבות ה450 שקל שיהיו 2/2.1 (אין לי מושג מה עדיף) ראיתי מלא מבצעי על microlab והבנתי שהרמקולים שלהם להיט אז אני ישמח לקבל המלצה על איזה רמקולים טובים לחדר שימושים לסרטים בעיקר וקצת גיימניג

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  13. Started by whitefang212,

שלום לפני שבוע רכשתי מסך טלוויזיה של מאג עם יציאת אוזניות \רמקולים של 3.5 המסך: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8407 אבל בגלל שהרמקולים המובנים קצת חלשים וגם כי אני מחבר את הטלוויזיה למחשב הנייד (והטלוויזיה משמשת מסך למחשב שלי) וגם את האקסבוקס ואני רוצה סאונד יותר טוב אני רוצה לקנות רמקולים יחסית זולים אבל איכותיים. 1. תקציבכם :עד 200 ש"ח חריגה מקסימאלית :100. 2. מה השימושים של הרמקולים או האוזניות? 33.3 %משחקי מחשב / 33.3 %סרטים / 33.3 %מוזיקה בקיצור מתאים להכל.. 3. מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? החיבור של הרמקולים זה מהחיבור של הטלוויזיה אז אין לי מושג... 4. בקשות מיוחדות -שהרמקולים יהיו בעל סאבוופר ושעל הרמקולים עצמם יהיו המכוונים של הווליום ושל הסאב ולא על הסאב ע…

14. Started by orr19,

אהלן אני מחפש לקנות רמקולים 5.1 למחשב שמעתי על Logitech z506 שהם טובים ובמחיר סביר של 430₪ וקראתי בכמה מקומות על Microlab x23 אבל לא נראה לי שזה למחשב, תקנו אותי אם אני טועה. השימוש הוא בעיקר למשחקים וקצת לסרטים בחדר של 3.5X3 מטר. אני כנראה אצטרך להאריך את הכבלים לבד, עם כבל איכותי כמובן. זה יכול לגרום לי לבעיות מיוחדות? אני אשמח לקבל כמה הצעות תודה

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  15. Started by UrielZ,

יש ברשותי אוזניות Alessandro MS1 בנות 5(!!!) שקניתי מאנטולי בזמנו... הייתי משתמש עד לא מזמן בxtreme audio שיפור נחמד לעומת האונבורד ALC883 אבל הוא עושה בעיות עם הוינדוס 8 אז הוא לא בשימוש עכשיו. איזה כרטיס קול יתאים לי ב-600-700 שקל? אולי עדיף כרטיס +מגבגר אוזניות?(אין לי ניסיון עם מגברי אוזניות עדיין)... ועוד שאלה. אני חובב מוזיקה אלקטרונית כרוני, ויש לי אלפי שירים (90 אחוז 320KBPS בקידוד איכותי). חשבתי לקנות את הM AUDIO Q40 אחרי שראיתי את הביקורות... האם הוא יהיה שיפור משמעותי לעומת האלסנדרו?

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  16. שלום לכולם! כרגע יש לי microlab SOLO 7 (לא 7C (הבדלי הספק)) ואני רוצה להוסיף סאב כי זה מה שבאמת חסר לרמקולים הללו. אני מחפש סאב אקטיבי במחיר גג עד 700 ש'ח. אני לא מכיר חברות או הספקים כדאיים (כש הSOLO 7 עם 110W RMS) לכן אשמח לשמוע את דעתכם! תודה רבה

17. אהלן אני מחפש המלצה לאוזניות קשת למוסיקה (רק - חיבור למחשב מידי פעם בלבד) טובות. אני שומע בעיקר רוק, בלוז וקצת קלאסי בסגנון סאונדטרקים של שודדי הקאריביים, שר הטבעות וכול אלה. עד עכשיו היו לי רק אוזניות in ear ולא יודע למה אני כבר ממש לא והב אותם, היו לי CX300 ו hf5. הHF5 אמורות להיות ממש טובות (אומנם וניטוריות) ובהתחלה באמת נורא אהבתי אותם, אבל המחסור החזק בבאס מאוד מורגש לי ויש שירים (במיוחד ברוק) שהמצילות צורמות לי לאוזן כבר (הגבוהים) ומשום מה כבר לא נוח לי לשים אותם, אני מרגיש שהם לא יושבות לי טוב באוזן. לכן אני רוצה לנסות לעבור לקשת ואני פשוט לא מבין בזה יותר מידי וקונה על פי המלצות בלבד. אין לי אפשרות ללכת לחנויות להאזין. מכיוון שיש עכשיו את מבצעי BF אני אשמח להזמין …

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  18. Started by levyitay,

שלום כולם, אני מחפש המלצה לרסיבר 5.1 (לא צריך יותר), בסביבות ה 2000 שקל. ראיתי שיש Onkyo TXSR313 השאלה איך הוא, או האם יש המלצות אחרות? תודה!

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  19. Started by genia,

שלום לחכמי הקולנוע הביתי, נפל דבר והוחלט להזמין מקל אנדוראיד עם חיבור HDMI לTV.. השאלה היא מה להזמין? האם יש משהו טוב יותר\משתלם יותר מה UG802 ? חשוב שתהיה תמיכה בפלאש ולכן אני נמנע מאנדרואיד 4.1..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by dans41,

שלום אני מתלבט עם להוסיף למחשב שלי כרטיס קול פשוט יחסית בשביל להוציא יותר מהאוזניות והרמקולים שלי (רשום במפרט). כרגע אני משתמש בכרטיס המובנה ואין בעיות אבל אני תוהה עם כמה גרושים יוכלו לשפר את החוויה. האם מומלץ להוסיף כרטיס ועם כן איזה? (יש תקציב של עד 400 שקלים)

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  21. לא בטוח שזה הפורום הנכון אבל ננסה.. יש לי את האוזניות הנ"ל http://www.marshallheadphones.com/headphones/major/major-black אני מחבר אותם לפלאפון נוקיה די פשוט, והסאונד ממש מוזר, יש מן הד כזה, או שלא שומעים ממש את הזמן לפעמים, אבל שאני לוחץ על הכפתור במן שלט (יש שם מן מיקרופון קטן עם כפתור לידו) הזה שיש שם זה מסתדר.. מישהו יודע למה זה קורה ומה אפשר לעשות? תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by yariv245,

התקציב שלי זה 300, אני משתמע בהם בעיקר למוסיקה אם זה באחוזים משו כמו 70 מוסיקה 30 סרטים ומידי פעם משחקי מחשב אם זה חשוב זה הכרטיס קול שלי Gigabyte GAMA78LMTUS2H חיפשתי קצת וזה ומצאתי את אלה http://ksp.co.il/?uin=16133 http://ksp.co.il/?uin=15343 וזה גם http://ksp.co.il/?uin=8812 רק שלגבי 5.1 אני לא בטוח אם במחיר הזה הרמקולים טובים.. תודה על העזרה והמחירים יותר מ300 כי יש 20% אז זה יוצא 300....

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  23. קודם כול שאלה- לפי מה שראיתי באתר המכס על אוזניות יש מס בשיעור של 17% נכון? סגנון מוזיקה- אני שומע בעיקר רוק- Pearl Jam, Alice In Chains, כריס קורנל, Guns and Roses, רוק משנות ה70. לעיתים גם מטאל הכיוון הכללי ברור. לא שומע לא מזרחית ולא פופ. דרישות- לא חייבות להיות אטומות וניידות בשביל זה יש לי אוזניות אחרות. אני השתמש בהם בבית בחדר. מגבר אוזניות אין לי, יש לי מגבר סטריאו רגיל לא יודע אם זה פותח את האופציות או לא, בכול מקרה ההעדפה היא לאוזניות שיתפקדו טוב גם ללא מגבר. אוזניות שהספקתי לראות בתקציב(ניתן לחרוג טיפה): Sony MDR XB700 Shure SRH 440 ATH700 של אודיו טכניקה(חורגות מהתקציב) Sure SRH840- ניתן להשיג בארץ בכ600 שקל שווה את תוספת המחיר? המלצות נוספות? מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by ToyMan,

רציתי לשאול כמה דברים על ה Audio Technica A900x א)מה ההתרשמות הכללית מהאוזניות? שמעתי עליהם הרבה דברים טובים.. אבל מישהו ניסה אותם? יעבדו טוב עם רוק ושירים עם באסים? ב)יעבדו טוב עם כרטיס קול מובנה של Realtek? יתנו סאונד מספק ממנו? ג)איך הם יעבדו עם הכרטיס קול: Asus Xonar D1, יש AMP מומלץ בשבילהם במחיר שפוי? במידה והם צורכות AMP, השיפור יהיה ממש גדול או שיהיו הבדלים לא ענקיים בין ה Asus Xonar לAMP? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by vincecarter,

בגדול לא כזה משנה לי פלזמה\LCD\LED וזאת מכיוון שאתמול עשיתי סיבוב בחנויות וכל פעם טלויזיה אחרת בלטה לי יותר מהאחרון גם באיכות רזולוציה וגם בצבעים וכל פעם היא היית מסוג אחר פעם פךזמה פעם LCD ואת האמת ממש אבל ממש במקרים נדירים זה היה LED. חשוב לי לציין ש 80% מהצפייה שלי יהיו ערוצי יס הרגילים לא ה HD (ערוצי ספורט בעיקר) וכמובן ההייתי רוצה שתהייה אפשרות לחבר כונן נייד ולצפות בסרטי 720P עם כתוביות בעיברית ב20% הנותרים אז הטלויזיה צריכה לתמוך בכתוביות בעיברית בעיקרון הכי הרבה אהבתי את Toshiba 40PB10V LCD ‏40 מה אומרים עליה? היא תקרא סרטים עם כתוביות בעיברית מכונן נייד? ובכללי אני זקוק להמלצה דיי זריזה כי אני חייב כבר היום לרכוש. תודב רבה מראש.

דיונים חדשים בפורומים