עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by dot com,

שלום לכולם יש לי דיסקמן Snoy דגם cd walkman d-ej621 שלא בא איתו שלט. בחוברת הוראות היה כתוב על השלט. יש לי חיבור לשלט בדיסקמן. איך אני יכול לקנות את השלט? איפה?? החוברת הייתה לכמה דגמים.. בתודה רבה

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  2. Started by alon83438,

שלום!!! האם אני יכול לחבר את הרסיבר דרך יציאות דולבי-דיגיטל שני ערוצים (לדוג' קידמי שמאל וימין) לטלויזיה ככה שבעצם אני אשמע ברמקולים של הטלויזיה (את הקדמי שמאל וימין) ואת הערוצים האחרים לרמקולים רגילים?

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  3. Started by shlomi_b,

שלום,יש לי תחנת רדיו באינטרנט בווינאמפ עכשיו הבעיה היא זה איך אני יודע כמה אנשים מאזינים לי בזמן שאני משדר?

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  4. Started by e.s,

איך אני יודע איזה דרייבר של קול אני צריך?? ומאיפה אפשר להוריד התקנות של דרייברים של קול?

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  5. Started by orrm,

שלום כולם, היום ניסיתי בפעם הראשונה והצלחתי לשלב בין המערכות שלי. אז ככה: הדאבל קומפקט Gemini CDX-602 מחובר למיקסר Gemini PS-540i והמחשב גם כן מחובר למיקסר דרך הכרטיס קול ONBOARD... זאת אומרת שהמיקסר שולט על הסאונד במחשב ועל שני הקומפקטים ויכול להעביר ביניהם. המיקסר עצמו מחובר לGTXP דרך LINE IN והGTXP מחובר לרמקולים Logitech Z560. זאת אומרת שאני מעביר בין שלוש מקורות אודיו במיקסר ושומע דרך הרמקולים 560..... ;D עמדת DJ למתחילים!

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  6. Started by Ibrow-Now,

היום אני רואה בלוחות כרטיסי ON BOARD עם 6 ערוצים ואני לא מנדבר בכלל על NFORCE. השאלה שלי אם לDVD ומוסיקה קלאסית יש צורך ביותר מהכרטיס קול המובנה במידה ומשתמשים ברמקולים בינוניים כמו CREAITVE INSIPRE 2500?

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  7. Started by idofr,

אחים שלי היייייייייייי שמעו יש לי מע' של 5.1 ואני צריך כטיס קול שיתמוך בה אתם ממליצים ????

• 7 תגובות
    • 879 צפיות
  8. Started by KoDkOd,

שלום,אני מעוניין בעזרתם למציאת דרך להקליט מוזיקה שאנשים מנגנים באיכות טובה,ולהעבירה למחשב. אם למישהו יש דרך\תשובה\רעיון אני ישמח מאוד. תודה וחג שמח

9. שלום! אני חדש באתר הזה ומקווה להשתלב. - יש לי בעיה די מעצבנת; קניתי מחשב חדש עם הלוח אם הזה: http://www.pch.co.il/docs/pd-253377142.htm. ואני משתמש בכרטיס קול המובנה עליו, התקנתי את הדרייברים, חיברתי את הרמקולים(4.1) והגדרתי אותם כ4.1, וכשניסיתי לשמוע משהו הוא בא בליווי הד מטורף, ואני לא יודע איך להנמיך את ההד? תודה רבה לעוזר או לעוזרים! (או לעוזרת?) נ.ב- שאלתי את אותה שאלה בפורום אחר אבל לא ענו לי, אז החלטתי לשאול אתכם, כי אתם פורום יותר מקצועי.

10. Started by u-re,

היי, אני מחפש mp3 לאוטו ונתקלתי בנגן הזה http://www.pompa.co.il/details.asp?id=243&lead_id=&look= הוא נראה כמו פתרון לא רע והמחיר גם הוא לא רע בכלל. כעקרון אני אשמח להמלצות על נגן MP3 בטווח מחירים של עד 1400 ש"ח שיתנו איכות טובה. ואם למישהו בא להמליץ על רמקולים עד 600 ש"ח (אחוריים בלבד) אני אשמח. אני מחפש איכות טובה עם פחות חשיבות לעצמה. ה 40W של הרוקפורד יספק אותי. עריכה: אם מישהו מכיר גם את החנות (Pompa) ויכול לתת חוות דעת ו/או המלצה על חנות באזור ראשון אני אודה לו מאד.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. חובה שיהיה מסך עם תאורה. עדיף כזה שתומך ב"דפדוף" בשיר (העברה של כמה שניות בשיר) עזרה בבקשה !!! תודה.

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  12. Started by sos,

שלום! אני רוצה לקנות נגן MP3 אבל שיהיה לו גם רדיו. (אם יש כזה דבר, אם אין אז תמליצו לי על משהו בסגנון שיש לו גם רדיו) גם כדי להעתיק MP3 לנגן צריך חיבור אינפרה אדום? כי אין לי כזה חיבור. נראה לי שיש לUSB כי אם זה כך אז אחלה. אבל חובה שיהיה רדיו והתקציב שלי עומד על מקסימום 350 שקל. אז תמליצו לי על נגן MP3 הכי טוב שאני יכול לקנות בכסף הזה, אתם יכולים גם להמליץ על נגנים שלא נמצאים בארץ כי בן דוד שלי בחו"ל ואני יבקש ממנו שם.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by rk666,

אני יודע שPROSOUND זה חרא...אבל האם המגבר הנ"ל שווה את ה478 שקל? מגבר לרכב... http://shops.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1037994

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  14. כמה דקות של שירים אפשר לשים???

15. Started by itayze,

אני מתלבט בקנייה , הz680 עולה 300 דולר , והz560 עולה 145 . אני צופה בהרבה סדרות במחשב , שבאות בפורמט mpg כvcd וכן גם בסרטים שמקודדים ב5.1 , אך רוב הזמן אני שומע מוזיקה וחלק מן הזמן משחק משחקים . השיקול שלי הוא שיקול כספי , אני רק בן 15 ושאר הכסף יבוזבז כנראה במהרה ואין לי כ"כ הרבה כסף להוציא , אז האם ההבדל בין השתיים שווה את ההפרש הכספי ( פי 2 ) , עוד דבר , אני לא אודיופיל , אבל אני רק רוצה שיהיה צליל נקי בווליום גבוה ( במיוחד שלא יהיה צליל מתכתי ) , אז אם תוכלו לציין בפני את ההבדלים ודעות שלכם , אני אעריך את זה מאוד .

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  16. Started by H.I.V,

עשיתי חיפוש ולא מצאתי יש לי כרטיס קול און בורד AC97 משהו כזה ואני חושב על לקנות את הכרטיס: Creative Sound Blaster Live 5.1 מה יהיו ההבדלים? יש לי כרגע רמקולים של קריאייטיב 4.1 שנקראים קמבריג' וברוב המשחקים אני לא שומע בסראונד ??? מה דעתכם? תודה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  17. Started by TC,

יש לי בלוח הנ"ל יציאת SPDIF וברמקולים (KLIPSCH PROMEDIA GMX D-5.1?) כניסת SPDIF (ב DECODER) עכשיו חיברתי בין שניהם בכבל אופטי... הגדרתי במחשב והזזתי בדיקודר ל DIGITAL INPUT . על PLII (PROLOGIC II) הפעלתי ווינאמפ ואין סאונד .. למה ? האפשרויות שיש בדיקודר ל INPUT הן : ANALOG / DIGITAL OPTICAL / DIGITAL COAX האפשרויות לקידוד הן : DOLBY DIGITAL / 5CH STEREO /PROLOGIC II אין סאונד בווינאמפ או בכלל בווינדוס איך מסדרים ?!

• 9 תגובות
    • 995 צפיות
  18. Started by Sifo Jen,

http://www.shiki.co.il/default.asp?came=3072&UrlAdd=hot%5Fsale%5Fproduct%2Easp%3Fg%5Fid%3D1289114 הדי וי די הזה שווה משהוא? חסר בו משהוא? האים הוא טוב לדי וי די סלוני? חוו דעתכם בבקשה. תודה רבה!!, יאיר.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  19. Started by War-Hammer,

אני רוצה לבנות לעצמי רמקולים ושמעתי שיש מדריכים לזה, אם מישהו מכיר בבקשה שיגידו לי איפה ניתן ללמוד לעשות את זה. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 7.4k צפיות
  20. Started by Milk-Inc,

רציתי לדעת אם הרמקולים כנ"ל הם טובים מבחינת איכות וכדומה

21. Started by idofr,

אחים שלי היי אני קונה עכשיו IPOD ושמעתי שקיבצי AAC גם קטנים יותר גם שווים יוצר וגם חוקיים יותר בכול מיקרה רציתי לדעת אם יש איזה תוכנה שהופכת MP3 לAAC

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  22. כי אני יודע שהלוח שלי יכול לקודד בזמן אמת אז איך אני עושה את זה? שיקודד לבד את הAC3 בלי שאני יתקין לו מקודד?

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  23. הרסיבר הוא של sansui (ככה כותבים אני חושב , לא סגור על זה) הדגם : RZ 5500av אל תכתבו לי שהוא על הפנים וישן , כי אני יודע שהוא לא חדיש במיוחד. אבל זה באופן יחסי , כי אני מקבל אותו כמעט בחינם (בואו נגיד שפחות מ200 שקל ואני בטוח שהוא שווה יותר) רציתי לדעת עליו מספר דברים : 1) כמה רמקולים אני יכול לחבר אליו? 2 קידמיים? 2 אחוריים ? סאב ? סנטר? 2) surround? 3) ac3? 4) כמה וואט המגבר שלו? 5) יציאות\כניסות 6) דעה אישית... תודה מראש. נ.ב - אם אפשר לקבל תמונות שלו מקדימה , ותמונה מאחורה (עם היציאות) זה נורא יעזור. שוב תודה.

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  24. Started by x-dude,

אין לי מושג בנגני mp3 ואני רוצה לקנות אחד לאמא שלי,מבוסס זיכרון,שאלתי היא כמה שירים אפשר בערך להכניס בנגן כזה עם נפח של 256MB? והאם אני יכול לקודד שירים בכל bitrate שהוא?

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  25. שלום, אני מתכוון לקנות כרטיס טלויזיה. רציתי שתהיה לי האפשרות לצפות בה בלי להפריע לחדרים האחרים בבית. אני מחפש משו איכותי במחיר סביר (200-300~)... תוכלו להמליץ? תודה רבה יונתן

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים