אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
משתלם לי לקנות מערכת רמקולים למחשב מבית Teac דגם PM-2000 זאת מערכת 5.1 אפשר לקנות אותם ב-750 שקל הם עולים בערך 1800 אם הם חדשים. אני יודע שהרמקולים הם של מנהל החנות והם היו אצלו שנה, אני מקבל על הרמקולים אחריות של שבועיים אם אני קונה אותם ?? שווה לי ??
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
-
פעם הייתה לי מערכת סטריאו שהיה לה מצב כזה שהיא מסננת את המילים ומשאירה את המוזיקה. יש תוכנה שעושה את אותו דבר במחשב?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך היא?, מספיק טובה בשביל מוסיקה? איך העוצמה?
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני שומע שיר, ופתאום הKBPS שלו מתחיל לקפוץ אחורה ואני שומע מן רעש כזה מוזר... מישהו יודע מה יכול לגרום, או יותר חשוב לפתור?
-
- 10 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אנשים אני רוצה לקנות מערכת 4.1 אבל אמרו שהקריאטיב לא משהו אז חיפשתי ATP5 ולא ראיתי בשום חנות יש למישהו מושג איפה אני מוצא אותם וכמה הם עולים? ואם אפשר לתלות אותם על קיר? ואני מתכוון לשחק משחקים עם המערכת לראות סרטים ולשמוע מוזיקה, אני צריך משהו שיענה על כל אלה באיכות ובעוצמה אבל שלא יהיה יקר מידי. (ומה נסגר עם האי-מיילים, נשלחים לא נשלחים כמו יו יו)
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
**כשקיבלתי את המערכת מארה"ב הכל עבד תקין וסבבה למשך כמה חודשים** **CREATIVE INSPITE 6.1 6600** **מחוברת לAUDIGY 2 PLATENIUM** לפני כחודש ככה התחילה בעיה מעצנת, יותר מעצבנת מסידרה הנדסית(יא' יבינו): אני שולט על ווליום הרמקולים דרך גלגלת שמחוברת בכבל לסאב וופר/מגבר. עכשיו בוא ניקח דוגמא ואני שומע שיר, פתאום הווליום נחלש לבד, לא נוגע, עד שכמעט לא שומעים אותו ואחרי איזה 30 שניות הוא מגביר את עצמו אוטומתית. במידה ואני רוצה להמשיך לשמוע את השיר, אני מגביר (בגלגת) בזמן שהוא מחליש אוטומתית, ואני מגביר, הוא נחלש, אני שוב מגביר והוא שוב נחלש, עד שאני עוד פעם מגביר והמערכת במקום להחליש את עצמה נפתחת בפול-וויליום וגורמת לציצולים באוזניים. למישהו יש איזשהו מושג קלוש מה יכולה להיות ה…
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
חברה קנתה בהמון כסף (1500 שקל!!!) את המינידיסק mz-n710 (לעזאזל במחיר הזה אפשר לקנות I-pod לא?) בכל מקרה שומעים חלש מדי באוזניות, והבנתי שזו בעייה ידועה אך האם יש פיתרון? אולי יש אפשרות לפתוח אותו ואיכשהו לאפשר את הווליום לגבוהה יותר? אולי להחליף לדגם ישן יותר? יש למישהו עיצה?ממש עיצבון. {אבל הכי מעצבן זה שהיא לא שמעה לי - אמרתי לה שתקנה דיסקמן MP3} :-\
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות למיני דיסק שלי בסכום של 100-200 לא כולל משלוח. (אפשר טיפה לחרוג). ראיתי כמה דגמים אבל אין לי מושג על מה ללכת יש את ה Sennheiser HD-202 Panasonic HT225 Koss UR20 Koss TD61 אני לא מחפש אוזניות שניכנסות לאוזן. אני מחפש אוזניות כמו הדגמים האלו.. אם יש לכם עוד דגמים ששוים אנא הציעו אותם. תודה.
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
What's new in this version: Voice notes (requires 3rd party microphone, sold separately) Digital photo storage (requires 3rd party photo card reader, sold separately) Enhanced On-The-Go playlist Improved playback performance Added Music Quiz game Improved backlight Improved battery meter New for Windows: support for AAC audio files, including songs purchased from the iTunes Music Store בלינק הזה: http://www.apple.com/ipod/download/
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשוב לי שיהיה לו חריץ הרחבה לכרטיס זיכרון נוסף שיקול הציצוב הוא משני אבל עדיין... (מעדיף דגמים עם מסך LCD גדול יחסית ותאורה אחורית כחולה(כמו בRIO) עברתי על כמה דגמים כמו הRIO S10 והPANASONIC SVSD50 אבל רציתי לדעת אם יש דגמים נוספים שפספסתי תודה על שיתוף הפעולה :
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
לי יש 2 רמקולים פשוטים מגעילים לבנים (אתם יודעים...) עכשיו כשאני שומע שיר ומגביה עד הסוף אני לא שומע טוב . אני שומע עמום וקקי ! אז מה המאפיין ברמקול שיקבע את האיכות כשגלגלת הרמקול מסובבת עד הסוף ? (מאפיין = כמו ה P.M.P.O וכמו כל דבר אחר שמאפיין רמקול ...)
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
בשלושת הימים האחרונים אני שומע קול "חלוד" לפעמים ...זה קרה לי כבר ששמעתי שירים דרך mp9 והיה עומס על המעבד היה לי גם ב C&C CZ וגם ב Max Payne 2 מישהו יודע אולי למה הקול נשמע ככה ? ד"א הוצאתי את הכרטיס קול ,החלפתי לו סלוט ,התקנתי מחדש דריוורים מעודכנים
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני קונה עוד חודשיים DVD פייוניר DV366 ואני מעוניין לקנות רמקולים בשביל לשמוע סראוונד איכותי. איזה רמקולים הכי מומלצים מבחינת מחר ביצועים?
-
- 9 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי מערכת רמקולים 5.1 של אזטק שמחוברים לכרטיס קול של NFORCE2 לוח epox 8RDA+ . עד אתמול הכל היה בסדר אתמול פירמטתי והתקינו לי אינטרנט בכבלים. ועכשיו הם לא עובדים טוב. שומעים כל הזמן רק ברמקול הימני והשמאלי השאר מתים! ניסיתי לשחק בלוח בקרה שלהם וכלום לא עוזר ניסיתי לעדכן דרייברים של NFORCE גם לא עוזר (לא שמתי לב לשינוי בכלל) מה קרה?? השינויים שקרו זה שפירמטתי והפעם עשיתי WINDOWS UPDATE.. עד עכשיו לא עשיתי אף פעם. ושהמודם עכשיו משתמש בכרטיס רשת ולא ב USB (אני יכול לבחור.. הכ. רשת הוא ON BOARD) מישהו?? :'(
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אם אי אפשר לומר בפורם אז בבקשה לשלוח לי לאיסיקיו 49264648 או אימייל : super_man3@walla.co.il ואתם אולי יודעים איך קוראים לסוג כבל הזה?
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס חדש ואני מתלבט בין זה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_82&products_id=4565 או את זה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_258&products_id=832 (בגרסא של ה5.1) הייתי היום בעתיד מחשבים ודיברתי עם המוכר שם על זה הוא אמר לי שלהרקולס יש סאונד מדהים אבל יש לו פול בעיות והמון כרטיסים חזרו אליהם למעבדה הוא אמר שיש בעיות בדריברים ושהוא לא תומך באקס פי והוא הראה לי באחד המחשבים שם את התוכנות שמגיעות עם זה והכל בג'יבריש כזה במוקם אנגלית כתוב כזה שטויות ואז הוא אמר לי שהוא לא ממליץ על ההרקולס והוא הראה לי את הקריאייטיב החיצוני והוא אמר לי שהוא כרטיס תותח שיסםיק והוא זול ויש לו סאונד טוב עם יציאה אופטית ועל …
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום התקנתי במחשב שלי כרטיס קול של Creative Live 5.1 עכשיו הבעיה היא שניסיתי לסדר את ההגדרות של הסאונד בגלל שהצליל נישמה לי צורם והבסים חזקים מידי אבל לא הגעתי להגדרות אופטימליות שהצליל הישמע נקי אולי מישהו יכול לעזור לי בהגדרות של הקול ראיתי שבלוח בקרה יש מיקסר לכרטיס קול השמח עם מישהו עם אותו כרטיס קול יעזור לי ותודה מראש
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום חברים, הזמנתי מפרט של מחשב שכולל את ה-Creative Inspire 2500 2.1 ופתאום התחלתי לקרוא כאן והבנתי שהרבה כאן מתלהבים ממערכת הרמקולים Altec Lansing ATP3.... אז אנא חוו דעת איזו מהן עדיפה לי? יש לי כרטיס קול על הלוח אם בטכנולוגיית ה-Soundstorm. חשובה לי מאוד איכות המוסיקה, וכנ"ל שתהיה איכות טובה למשחקי מחשב וסרטי DVD. אנא ענו לי במהירות האפשרית כדי שעוד אוכל להחליף ברגע האחרון, אם אצטרך. תודה, ניר.
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות את אחד משלושת אלו עכשיו אני רוצה את הרמקולים לשימוש במשחקים ומוזיקה מחפש יותר איכות לא יודע מה לבחור **שאלה נוספת האם ב creative ניתן לכוון את עוצמת הסאב?
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש נגן דיסקים שיכול לנגן דיסקים עם MP3 לרכב. לא רוצה דיסקמן אלא רדיו דיסק לרכב. בדקתי את ההצעות באתרי המכירות הפומביות אבל כל הזולים הם מתוצרת חברות שלא ממש קיימות (לפחות לפי חיפוש ב-GOOGLE). אני לא רוצה להשתולל במחיר ככה שמערכות באלפי שקלים לא באות בחשבון. מה שכן אם יש למישהו המלצה על דגם שאפשר להשיג במחיר טוב בארץ (או בחו"ל) אני אשמח לשמוע. תודה.
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
האם אפשרי לחבר למחשב את הרמקולים הנ"ל לחיבור האופטי של הכרטיס קול? והאם יש הבדל מורגש כשמחברים את הרמקולים הנ"ל למחשב בצורה אופטית ובצורה רגילה? אשמח אם תענו על השאלות והמון תודה מראש, ניר.
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם אפשר לחבר למערכת סטאריו רמקוליים ורסיבר ? ואם כן זה אמור לתת יותר עוצמה איכות וכו' ? או שזה לא מוסיף כלום ?
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אזניות רגילות של חברה לא ידועה אבל הן טובות בשבילי, אז ככה אחד החוטים נקרע מאוזניה צד שמאל, אז חשבתי לא נורא חתכתי את החוט ולהתפתעתי מצאתי עוד 3 חוטים דקים בצבעים זהב כחול ואדום, ובתוכם יש חוט ניילון כזה, עכשיו לקחתי את החוטים וניסיתי ללפף אותם אחד עם השני ואת החוט ניילון לקשור עם החוט של האזנייה - לא עובד !. אני מפחד להלחים כי החוט שיוצא מהאזנייה ממש ממש קצר, ואני לא רוצה להרוס אותו אם אני לא בטוח מה צריך לעשות. ככה עכשיו אני תקוע עם אזנייה אחת בעעע. יש אולי למישהו מושג\רעיון איך מתקנים כזה חוט ?? תודה לכוווולם . : )
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-