עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ntiyft,

אני מעוניין לרכוש דיסקמן שישמש אותי באימונים בחדר כושר. אין לי מושג ירוק אילו דגמים מתאימים מבחינת בולמי זעזועים, מנשאים מתאימים - או רצועות תליה על הגוף - וכמובן איכות ואמינות, וגם אין לי מושג איך ואיפה אפשר לברר זאת. אולי זה המקום?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by CrackPot,

המערכת הזאת, היא אחת המערכות הכי ישנות יש לי בבית (והיא עדיין משרתת אותי טוב). עכשיו, אני צריך לפתוח את הסאבוופר, בגלל להוציא עת שנפל לשם, וגם כדי להסיר את הכיסוי הקדמי המכוער. הסרתי את כל הברגים בפאנל האחורי (איפה שכל החיבורים), אבל עדיין כלום לא זז. הבאתי לכם תמונה, אמנם באיכות גרועה מאוד, אבל אולי היא תעזור לכם לפתור את הבעיה. כפי שאתם רואים, יש שלושה ברגים למעלה ושלושה למטה. יש גם שני ברגים קטנים מאוד בין החיבורים, אבל עקב איכות התמונה אתם לוודאי לא רואים אותם. אז הסרתי את כולם, ושום דבר לא זז. מה אני אמור לעשות?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by DaMn18,

מה אתם אומרים ? אמנם אין לו רדיו מובנה וגם לא יכולת להקליט, וגם עדיין אין שלט (אבל זה בתכנון).. אבל הוא זול יותר מה iHP-120 בכמעט 100$ - אפשר למצוא אותו בפחות מ 300 $ בארה"ב ! והוא גם יותר קטן (בגודל של מינידיסק) אבל עבה יותר ... ומה שהכי חשוב, אומרים שיש לו איכות סאונד טובה כמעט כמו של ה ZEN ויכולות להכנת Playlists מתוחכמים ומתקדמים. נשמע מעולה והוא בסך הכל נועד לנגן מוזיקה, מה שהכי חשוב, לא ? אז זה , או iHP-120 ? iPod who ? נראה לי שכבר הספקתי לשכוח את קיומו של האייפוד... http://www.digitalnetworksna.com/shop/_templates/cat_list_Rio.asp?cat=53#

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  4. Started by Athlon-WINGS,

אהלן... יש לי בעייה מסויימת ואצליח לפתור אותה רק ע"י התוכנה nVidia SoundStorm Control Panel, אך אינני מוצא אותה בשום מקום. יש ברשותי את הלוח ABIT NF7 שבא יחד עם הקול nvidia sound storm, התקנתי את הדרייברים של הלוח, אך אין שום soundstorm control panel בשום מקום. למישהו יש מושג איפה משיגים את זה? רשום שם שזה אמור להופיע ב Control Panel: אבל אין לי שם את האייקון הזה בכלל....ניסיתי להתקין את הדרייברים מחדש, עדיין לא הופיע. ניסיתי להתקין דרייברים ישנים יותר, גם לא הופיע. WTF? הנה פרטים על התוכנה בדף הבית: http://www.nvidia.com/object/nf_audio_01.html רשום שם שאחרי שמתקינים את הדרייברים של ה NFORCE האייקון הזה אמור להופיע...אצלי הוא לא מופיע בכלל לאחר מלא התקנות של ג…

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  5. Started by sirotag,

מישהו שנע על המערכת רמקולים של TINLY: http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1278962

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  6. Started by elgard,

מהם הרמקולים הכי טובים בתקציב של 300 ש"ח? יש לי Creative CT-5880 sound chip & AC97 codec אז תתחשבו בזה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by asaf-g,

היי אני לא מצליח לשמוע שום דבר ב-fifa 2004. התקנתי לאחרונה כרטיס קול חדש.. אולי זה קשור.. בכל מקרה, אני לא יודע מה הבעיה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  8. Started by CaRTeR,

אז כמו שהכותרת אומרת אני רוצה חוות דעת על הרמקולים. לא מבחינת מחירים שלה, רק מבחינת ביצועים. הנה לינק אליהם : http://www.galsale.co.il/product.php?item=376&cat=67&ref=zap

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by chris_u16,

האם הנגן הזה שווה? http://www.supermarker.co.il/multi.phtml?item=1237161 הוא דיי משתלם בגלל המחיר, אגב מצאתי משהו שמאפשר להפעיל את זה על XP. שאלה נוספת: מהי מהירות העברת הנתונים בחיבור הסיריאלי?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by idanpc,

קניתי כרטיס קול חדש 5.1 ערוצים ואני לא שומע את הSUB במשחקים הכרטיס הוא של חברת SOUND IMPACT בשירים שומעים את הSUB אבל כאשר אני משחק משחק הSUB לא עובד מה אני יכול לעשות

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  11. Started by yuvalkob,

הייי יש לי כרטיס קול של קריאטיב (לייב 5.1) ופתאום בלי שום התראה מוקדמת אין לי סאונד גיליתי את זה שפתחתי תוכנת קול (ווינאמפ) והוא כתב שהוא לא מזהה את הכרטיס. ניסיתי בעוד כמה תוכנות ואף אחת לא זיהתה מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  12. הורדתי כמה שירים בפורמט MP3 מקאזזה... כן כן אני לא מתבייש. אני מוריד שירים. בכל אופן אני מנגן אותם ב WINAMP ואז יש צליל צורם ומגעיל...לפי מה שהבנתי זה אומר שהקובץ מוגן. ניסיתי להוריד גרסא אחרת של השיר וגם היא לא עובדת טוב. ניסיתי להפוך ל WAV אבל לא עזר חחח איזה קטעים. מה עושים? תודה! יניב

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  13. אני מחפש רמקולים חדשים למחשב. ראיתי את ה 5.1 של לוגיטק וזה נראה לי משהו מהחלל החיצון. קיימים רמקולים למחשב טובים יותר מהמפלצות האלה? הנה לינק לאתר הבית שלהם http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=2&CONTENTID=5048&countryid=25&languageid=1 ועוד לינק ביקורת מאתר מסויים http://www.3dxtreme.org/logitech_z680_p1.shtml מה אתם אומרים? תודה יניב

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by gili222,

קניתי לאחרונה בנפרד DVD וגם חמישה רמקולים עם סאב. הבעיה שלי היא שאני מצליח למצוא את החיבור הנכון בין הסאב לDVD כך שאני אוכל לשמוע את הרמקולים כל אחד בנפרד. אני יכול לשמוע סטארופונית אך בSUROUND אני שומע רעשים וזמזומים. הכבלים שקיבלתי מDVD:כבל עם 3 בננות (אדום שחור וצהוב) בכל צד וכבל עם פינים (כמו במדפסת) בצד ו3 בננות בצידו השני מרמקולים:בננה עם פינים בתוכה ובצד השני יציאות ל-6 בננות (כביכול לDVD) אם תוכלו לפרט כיצד אני יכול לחבר את DVD לSUB כך שאני אשמע SUROUND אשמח מאד אם תצטרכו פרטים נוספים אשמח לעזור תןדה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. טוב אז ככה המשתמש שלי אבד אי שם לא יודע למה ולא משנה. שאלה לי אלכם חשבתי היום על להעביר את היצאות האחוריות של אותו כרטיס סאונד על הלוח לקדימה האם מישהו יודע איך ניתן לעשות זאת? $%^ הבהרה אני לא חדש כאן אני די ישן שנה בערך

16. Started by eazy,

לוח האם של ג'יגהבייט הינו Gigabyte GA-8IK1100 (875P) - ATX ושל אסוס ASUS P4P800 (865PE) - ATX על לוח האם של ג'יגה בייט יש כרטיס קול עם התכונות הללו: High quality 6-channel AC'97 audio with S/P-DIF function Integrated Realtek ALC655 AC'97 audio CODEC chip, enables users to experience the seamless high quality 6-channel audio while watching movies or gaming. With new Jack-Sensing feature users won't have to worry about how to install speakers correctly ושל אסוס: ADI AD1985 SoundMAX 6-channel CODEC S/PDIF out interface לפי הפרמטרים הנ"ל האם משהו יודע מי מהכרטיסי קול עדיף???

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  17. Started by 996,

איך אפשר לחבר את יציאת הסאוונד במחשב לכניסה האופטית של הרסיבר עלמנת לשמוע כאיכות דיגטלית. האם אני חייב לרכוש כרטיס קול חדש בעל יציאה אופטית או שיש אפשרויות אחרות? תודה 8)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. ועם אפשר בבקשה גם תוכלו לומר לי מה ההבדלים בין ה 890 ל 880

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Spiritus,

http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=1240891 אני לא מבין בזה בגרוש. לכן אני שואל. האם כדאי?

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  20. ככל הידוע לי רוב הרדיו דיסקים הם 4X35, 4X45, 4X50 אבל את זה אני יכול להשיג בזול בכ400-500 שח. האם לדעתכם זה שווה את זה ? וההספק לא נמוך מדי ? קורא דיסקים צרובים CD-R/CD-RW/MP3 סריקת תחנות אוטומטית או ידנית וחיפוש אוטומטי אלקטרוני RDS-EON ID3-Tag - לתצוגת שם הדיסק והשיר פאנל קדמי נשלף עם כיסוי מגן תצוגת LCD דיגיטלית גרפית מוארת אקולייזר - 5 מצבים יציאת קדם מגבר לחיבור מגבר שעון דיגיטלי יציאת RCA הספק - RMS 4x25W תכונות ה - MP3 / CD PLAYER: 1. קורא דיסקים צרובים CD-R/CD-RW 2. מזהה אוטומטית סוגי הדיסקים CD רגיל או CD עם MP3 3. בחירה ישירה של ספריות MP3 4. מציג שם השיר ID3-Tag 5. מנגנון טעינה אוטומטית 6. אנטישוק 20 שניות עבור MP3 7. דילוג קדימה/אחורה 8. Intro scan/Repeat/R…

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  21. Started by o_O,

אהלן רציתי לשאול מה אתם אומרים להשתמש בכרטיס קול אונבורד שהוא בעצם CMEDIA 5.1 או בסאונד בלסטר לייו 4.1? רציתי לשאול גם האם שניהם תומכים ב EAX? ועד איזה גירסה? תודה

• 6 תגובות
    • 992 צפיות
  22. היי יש לי בעיה מוזרה עם ה-Sound במחשב שלי. יש קבצי MP3 שמשמעים מצויין ואין בעיה, ולעומת זאת יש אחרים שעושים כל מיני בעיות מוזרות. הבעיות הכי נפוצות הן קפיצה דראסטית בעוצמת הקול של השיר או פשוט רעשים מטורפים של חריקות סתם ככה באמצע השיר. שלחתי את הקבצים לחבר והוא שומע אותם טוב. מה יכולה להיות הבעיה? אסף.

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  23. Started by Arik.G,

סתם רציתי לשתף אתכם , אולי יש כאלה שזה יעניין אותם אבל הם לא מסתכנים בלפרק. הדקודר: והסב , בנוי בצורה מעניינת מאוד כשהרכיב החיצוני הוא פסיבי ואין לו מגנט:

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני רוצה לחבר סאב וופר שבניתי לרסיבר Marants sr-3000 אבל אני לא יודע אם אפשר לחבר אותו ליציאה מיוחדת כין נעבדה לי החוברת הדרכה מה הסיכוי שיש בכלל יציאה כזאת כי הרסיבר מלפני שלוש שנים. תודה מראש Cooler-master

• 28 תגובות
    • 4.3k צפיות
  25. Started by eazy,

מה ההבדל באיכות כרטיס הקול שיש על לוחות ASUS P4 800 מול GIGABYTE

• 5 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים