עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Bessmertniy,

מה ה encoder הכי טוב ל ogg and mp3 files ? על מה הייתם ממליצים , חיפשתי אבל לא מצאתי .... וגם לא יודע למה ה encoder של nero לא רואה את ה שירים שעל הדיסק.

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  2. Started by StarMo,

שלום. אני מחבר את המחשב למגבר סטריאו חיצוני דרך הכרטיס קול, כרטיס און בורד פשוט. בווליום לא גבוה במיוחד אני שומע רעש רקע, מן רחש כזה, וגם זמזומים כשאני מזיז את העכבר לפעמים, וכשהסידירום קורא נתונים או משהו כזה. אני חושב שהבעיה בכרטיס קול. האמנם? אם כן, כרטיס קול כמו קרייאטיב לייב יספיק בשביל לפתור את הבעייה ולהוציא סאונד נקי?

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  3. Started by Some Thing...,

[move]שלום... [/move] אני חיברתי את האורגן שיש לי למחשב שלי, האורגן שלי יחסית ישן - לפני משהו כמו 5 שנים אבל הוא די מקצועי, לא מקצועי מקצועי אבל הוא טוב. חיברתי את האורגן למחשב כשקניתי את המחשב שלי (זה היה לפני הרבה זמן 4 שנים) ובאותה תקופה קניתי גם קבל כדי לחבר את האורגן למחשב... והביאו לי כמה תוכנות שאני יכול לשחק עם כל העניין הזה... והיום אני מעוניין לחזור לכל העניין הזה, אז השאלה שלי היא: אילו תוכנות אתם ממליצים? עם מה לעבוד? התוכנה היחידה שאני מכיר זה CUBASE ואני מנסה לארגן לי את החדש... אבל יש עוד הרבה מאד תוכנות, מישהו יכול להמליץ? תודה מראש [glow=red,2,300]Some Thing...[/glow]

4. Started by DL,

שלום, אני קונה מחשב חדש עם רמקולים 2.1 ואני מתלבט בין ה Creative 2.1 2500 וה Altec Lansing ATP 3 2.1 ה Altec עולים 200 שקל יותר... זה שווה את זה? מה ההבדלים?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by CrackPot,

הכוונה למכשיר שכולל אוזניות+מיקרופון, מולבש על הראש. אידיאלי למסיבות רשת. עכשיו, אין לי תקציב, מהסיבה הפשוטה שאני לא יודע כמה דברים כאלו אמורים לעלות. אני אשמח אם תאמרו לי את טווח המחירים. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכם, אני מתכנן לקנות את הרמקולים ATP3 ש מתוצרת Altec Lansing. יש לי כרטיס קול O/B די פשוט, רציתי לשאול האם זה ייפגע פגיעה משמעותית שתוריד את הכדאיות של הקנייה? או שאני יכול לקנות בלב שלם את הרמקולים האלה? תודה מראש, תומר.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by tic0n,

שלום לכולם, היום קניתי את הסאב וופר + 4 רמקולים של LogiTech דגם z-540, משום מה, לא יוצא קול משני רמקולים שעכשיו קניתי. הלכתי לאתר שלהם וכתוב משהו עם הכרטיס קול?, לא יודע.. יש לי תכרטיס קול מהלוח אם NFORCE2, הם אומרים שם שצריך לזה משהו עם surround, לא ממש הבנתי, או שצריך להוריד כל מיני דרייברים?. אולי אתם תדעו מה לעשות? אני ממש עצבני והרמקולים האלה לא בדיוק "זולים" תודה מראש

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  8. Started by 996,

אם אני מוריד סרטים שהם בעלי איכות צליל של ac3 ,כלומר לסרט יש יותר משני ערוצי שמיעה. האם כרטיס קול בעל יציאה וכניסה אופטית יספק אות למגבר חיצוני שהסרט ישמע באיכות של ac3,כמו שרואים סרט בdvd עם סאונד של ac3 כוונתי היא לא לחבר לכרטיס סט של רמקולים אלא לחבר את הכרטיס למגבר חיצוני. צירפתי קובץ שמדגים את איכות הסאונד של הסרט תודה.

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  9. Started by MonoMan,

הגיעו מים עד נפש.אני לא יכול לסבול יותר את הכ.קול OB שיש לי. הוא פשוט מסריח (שזה כבר נושא לדיון אחר,והוא של קריאטיב...) אני מנסה לגבש דעה על איזה כרטיס קול לקנות, שיהיה ברמה אחת או שניים מאלה שOB. יצא לי לשמוע את הEXTIGY מחובר למערכת קולונוע-ביתי, ואת LIVE 5.1 מחובר לקמברידג' 5.1 מכיוון שאני לא מלא בכסף אני מחפש פיתרון באיזור ה 400 שקל, מה שתפס את עיני (ואני מקווה גם אוזני) זה Sound Blaster Digital Music aka Sound Blaster MP3+ וקראתי עליו ביקורת טובה. הוא מבוסס על צ'יפ של Analog Devices שמקבל ביקורות טובות המחיר שלו הוא באיזור ה370.הוא חיצוני (דהה) מה שמקל על קלות החיבור בתוך כל ג'ונגל החוטים שיש לי פה... הכרטיס יתחבר, כמו הנוכחי, למערכת קולנוע ביתי - העדפה לחיבו…

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. אהלן חברים, יש לי לוח אם Epox 8RDA+ ומשום כך יש לי Soundstorm ככרטיס קול. בנוסף יש לי ATP3 כרמקולים ומחשב חדש וחזק. כשהווליום בוינאמפ (לדוגמא... קורה גם עם המדיה פלייר ונגנים אחרים) נמצא על המקסימום (100%) וכנ"ל גם הווליום של הווינדוז, ואילו הווליום ברמקולים נורמלי לחלוטין, נשמעים מדי פעם פצפוצים מאוד מאוד מעצבנים כאלה... לא יודע איך להגדיר את זה מלבד פצפוצים... וגם הבאס מפצפץ. למה זה קורה?! כשאני מוריד את הווליום בוינאמפ או בנגן אחר לנניח 50% אז הבעיה נפתרת.... ניר.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אהלן חברים, מישהו יודע מתי יצאו רשמית הדרייברים החדשים ל-Soundstorm של nVidia, עם לוח בקרה חדש והכל? תודה, ניר.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by lazy-bones,

היייייי יש לי בעיה !!!! כשאני מגביר לווליום ממש גבוה, אפילו לא ממש גבוה יש מעין שריקה לדעתי זה בעיה בדריברים! למה?! כי, בבוקר יום א כשאני מפעיל את המחשב ומגביר לווליום גבוה זה לא שורק עד שמופיע המסך הזה שטוען את הוינדוס דרך אגב אני משתמש בוינדוס אקס פי יש לי לוח של אינטל דגם: D865PERL והכרטיס קול מובנה עליו AC' 97 לעוד מישהו יש את הבעיה???? איך אני פותר אותה לעזאזל? זה מעצבן!! תעזרו לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  13. Started by J.allmighty,

אני מחפש לקנות כרטיס קול , בעיקר כי הצ'פ שמגיע עם הEPOX לא תומך בmic אם יש למשהוא ניסיון עם כרטיס קול שתומך ברמקולים 2.1 + MIC נא להגיב תקציב לא מוגבל , יחד עם זאת אני רוצה כרטיס שיתמוך רק ברכיבים הנ"ל בלי כל דבר אחר מיותר. תודה רבה

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by someone,

רציתי לדעת מה דעתכם על לקיחת הסיכון של קניית נגן MP3 חדש כמו הIHP100 או הPHILIPS HDD100 בחו"ל במחיר סביר של בערך 1500-1600 שקל אבל חוסר באחריות.. מה דעתכם?

15. אוזניות בנויות היטב שיושבות טוב על האוזן - עם עור ולא קטיפה אוזניות עם ווליום על הכבל אוזניות שמסוגלות להפיק צליל טוב ונקי לאורך כל התדרים. אוזניות שמחזיקות יותר זמן אוזניות שיגרמו לי לשמוע לכל פרט ושיגרמו לי להרגיש כאילו אני נוכח בחדר ההקלטות/סרט אוזניות שנותנות לי הרגשה טובה בלב במוח באוזניות (רק לא בארנק) מיועד למחשב, טלויזיה, מערכת סטריאו אוזניות עם אחריות-אם צריך? אל חוטי אני חושב שמאבד צלילים , תקנו אותי אם אני טועה מחיר מיועד בין 250-400 שקל

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by flesh2,

דבר ראשון אל תגידו לי לחפש בבקשה, האנטרנט שלי עובד לאט במיוחד בזמן האחרון וחיפוש יקח שנים, אז אני מעדיף לקבל תשובה ישירה. תודה. לאחר קריאת הדיון ראיתי שמתלהבים מהiRiver iHP120 ואמרו שיש לו חי בטריה ארוכים של 16 שעות (בניגוד ל8 של הפוד). חיפשתי באמזון והמכשיר עולה 366 דולר ל20 גיגה (iHP100 שהוא 10 גיגה עולה כמו הפוד המקביל עליו, ה100 מסמל דגם קודם או רק את נפח הכונן?), העיצוב נראה מהמם, כמעט כמו של הפוד (חות מהצבעים המכוערים שאצל ה100 נראים ממש טוב המכשיר עושה רושם מושלם). אז רציתי לדעת אם יותר שווה לי לקנות אותו, ואיך איכות הסאונד שלו לעומת הפוד. תודה רבה מראש.

• 54 תגובות
    • 4.1k צפיות
  17. Started by michaelsko,

אני מחפש את הנגן הזול ביותר (לא משנה מאיזו חברה) שימלא את התנאים הבאים : נגן מבוסס דיסק קשיח עם לפחות 10GB. לא חובה שלט לא משנה לי כמה גדול הוא (עד גבול מסויים כמובן) איכות צליל טובה ניתן להשיג בארץ (אבל לא חובה) לא משנה איזו חברה תומך USB (לא משנה איזה) נראה לי שזה הכל ... יש את Creative Jukebox 2 שעומד בדרישות אלה ומחירו בארץ הוא 1200 שקלים. http://www.pch.co.il/docs/pd1078533978.htm האם יש משהו בעל תכונות דומות וזול יותר? האם למישהו יש ניסיון עם הנגן הספציפי הזה? תודה רבה מראש !

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  18. Started by m_a_t,

על איזה מינידיסק אתם ממליצים בין 800-1000 שקל? שיהיה גם עם שלט. תודה חובה שיהיה לקנייה בארץ, אין לי אף "שליח" בחו"ל, ואני לא רוצה להתחיל להסתבך עם מכס.

19. Started by naknir,

אהלן שוב חברים, כאמור, יש לי ווינדוז XP, מחשב חדש וחזק, כרטיס קול Soundstorm מובנה על הלוח אם Epox 8RDA+ שלי ורמקולים ATP3. עכשיו לבעיה: כשאני שומע שירים בוינאמפ (גרסא 5, ואם אני לא טועה זה קרה גם בגרסאות הקודמות שהשתמשתי) ואני חושב שגם בנגנים אחרים כדוגמת המדיה פלייר (אם אני לא טועה, לא שמתי לב אם זה קורה בשתיהן) אז לפעמים כשאני נניח פותח איזה תיקייה או סתם לוחץ על משהו בווינדוז, פתאום נהיית קפיצה קטנה בשיר.... ככה זה קורה פעם כן פעם לא, לפי המזל.... למה זה קורה????? זה קורה גם לכם? מה עושים נגד זה? המון המון תודה מראש, ניר.

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  20. Started by MoRtZkInG,

יש לי כרטיס sb-live value 4.1 השאלה שלי היא אם מישהו יכול להמליץ על תוכנת דמו שמדגימה את הסראונד (ראית פעם משהו דומה של מסוק שמסתובב סביב מרכז החדר ןכן') תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Morph0,

שלום, אתמול קניתי אוזניות חדשות ושמתי לב שהקול שאני שומע מתהפך, כלומר מה שאמור להישמע בצד שמאל נשמע בימין וההפך. באוזניות הקודמות שהיו לי לא היתה בעיה כזאת.. בכל מקרה לא ממש יש לי כח להתחיל להלחים חוטים הפוך/לנסוע להחליף כי זה רחוק. השאלה היא האם אפשר להפוך את הכיוונים דרך תוכנה/דריוור או משהו דומה בלי שינוי פיזי באוזניות/מחשב? תודה

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  22. Started by אלעד13,

שלום איזה כרטיס קול כדאי לי לבחור? לקנות את GTXP בארץ? או להביא את האודיג'י 2 פלטינום מחול באותו מחיר? או את האקסטיג'י? או את האודיג'י פלטינום החיצוני? לאיזה מהם יש את הסאונד הכי טוב? הסאונד זה מה שהכי חשוב לי לא פיצרים לא שום דבר לאיזה מהכרטיסים האלה יש את הסאונד הכי טוב?[ הכרטיס יתחבר בחיבור קואקיסאלי או אופטי לרסיבר נדלקתי על האקסטיג'י אבל אני לא רוצה שהוא יתחבר בUSB ואז ראיתי את ההרקולס והוא נראה בן זונה או שאני יכול להביא את הפלטיונם ב150 דולר מחול... איזה הכי טוב?

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  23. Started by 8-Ball,

http://www.p1000.co.il/p1000/default.asp?came=3044&urlAdd=hot_sale_by_pid.asp?p_id=12640 אני ממש לא מבין בזה...האם זה שווה? כי 3K להשקיע בשביל כזה דבר זה לא רציני... בקשה עזרו.. עריכה: האתר איכשהו מצנזר את הקישור... תיכנסו ל- http://www.p1000.co.il/p1000/ האתר פי 1000 ותחפשו את הדגם הבא: V440.909PS.M8-22 למי שלא הצליח או למי שאין כוח...הנה הפרטים: תיאור המוצר: מערכת לקולנוע ביתי 6.1 משוכללת ביותר הכוללת את : הרסיבר החדיש ביותר מבית YAMAHA דגם RX-V440 Digital ToP-ART 6x110Watts עם מפענחים ,96kHz/24-bit Dolby Prologic II Dolby Digital, DTS, Dolby Digital EX,DTS-ES Matrix 6.1, DTS-ES Discrete 6.1,DTS-NEO: 6 ,DVD מבית PROSOUND עם מערכת סריקה PROGRESSIVE SCAN וחיבור ישי…

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. יש לי רמקולים לקולנוע ביתי ואין לי עוד רסיבר רציתי לדעת האם אני יכול לחבר את הרמקולים למגבר ושהכרטיס קול שלי במחשב הוא זה שבעצם יקודד את הצלילים, יעשה את העבודה של הרסיבר והמגבר ישמש לי כספק כוח לרמקולים האם אפשר לעשות דבר כזה ?? או שאני צריך לקנות רסיבר ואת הרסיבר לחבר לכרטיס קול ?? ויש לי עוד שאלה אחרונה, האם אני יכול בכלל לחבר רסיבר\מגבר למחשב , החיבורים מתאימים ?? יש לי כרטיס קול אודיג'י 2 אם זה משנה תודה אבל באמת תודה על העזרה

• 9 תגובות
    • 898 צפיות
  25. Started by Assafmac,

אני מקווה שאני שואל במקום הנכון ! שלום רב ! אני זקוק למידע על מיני דיסקים במחיר שלט יעלו על 500 שקלים ויהיו סבירים ! האם יעילים גם באימון שלא בחדר כושר ? ואיכן אפשר להשיג במחיר הזה ? תודה אסף

דיונים חדשים בפורומים