אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום! הגיע אלי היום סופסוף הנגן שהזמנתי, לא כולם המליצו לי עליו... בכל אופן - לא התאכזבתי! זאת פעם ראשונה שאני עושה ביקורת על משהו, אז אני מתנצל מראש על רמת הכתיבה הנמוכה... D-Link DMP-90 הנגן מגיע עם: סוללה אוזניות חוברת הדרכה+דיסק כבל מידע (PARALLEL) הנגן עצמו תיק נשיאה עיצוב: לפי דעתי העיצוב דיי יפה, הפלטיק הוא שקוף ואפשר לראות את החלקים הפנימיים דרכו, הכפתורים בצבע כסף הנגן עצמו ממש קטן, אפשר להכניס לכל כיס! 9/10 איכות הפלסטיק: הוא בנוי טוב אבל הוא מאוד שביר! נפילה אחת ובטוח משהו נשבר!, הדבר הראשון שכנראה ישבר הוא החלק שמחזיק את הבטריה כי מה שמחזיק את הכיסוי עצמו זה 2 פלסטיקים סופר דקים שיכולים להשבר ממש ממש בקלות! 7/10 הפעלה: קל מאוד לתפעול, אפשר…
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
צהריים טובים!! אוקיי אז ברשותי iPod 30 ג'יגה יחסית חדש (3 חודשים) שכאמור זה מהדגמים החדשים... הכל היה טוב ויפה והייתי פשוט מרוצה ממנו כמו לא יודע הכל עבד פיקס בקיצור! כמה פרטים טכניים לפני: אני משתמש במערכת הפעלה Windows XP Pro והתוכנה שדרכה אני מעביר שירים לנגן היא כרגע ה EphPod המעולה! ואני משתמש דרך חיבור הפיירוואיר שנמצא בכרטיס הקול שלי (Creative לצורך העניין). הבעיה היא שאני מעביר שירים בקצבים כל כך איטיים שזה משגע! לפני הייתי מעביר במהירות של 4-5 מגה לשניה כיום זה נע בין 100 קילו בייט לשניה- ועד ל 600 קילו בייט לשניה (שזה יענו המקסימום אם אני סוגר את הכל ומכבה את המחשב לכמה דקות- במצב אופטימלי). אחרי שהבעיה קרתה לי ב EphPod ניסיתי להשתמש בתוכנה שקיבלתי שהיא ה Music …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מן אולפן הקלטות בייתי משהו לא ממש ברמה רמקולים טובים יש לי 4 ערוצים + סאב. אבל אין לי מיקרופון והכרטיס קול שלי לא משהו התקציב שלי הוא 500 שח חשוב לי מאוד שבהקלטה לא יהיו כל מיני רעשים תודה! אשמח אם תמליצו על כרטיס קול ומיקרופון?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר חיפושים רבים ברשת האינטרנט סוף סוף מצאתי פורום כלבבי יש לי מספר שאלות-רכשתי רסיבר של jvc 5032 1 אני מחובר כרגע בין המחשב לטלויזיה ע"י שני כבלים אחד וידאו והשני אודיו כאשר האודיו הוא ביציאה מכרטיס הקול pl כמו של מיקרופון אני רוצה לרכוש כרטיס קול חדש עם יציאה דיגיטלית או אופטית האם היציאה הנל תתחבר לכרטיס הקול החדש 2 אני צריך המלצות איזה כרטיס קול לרכוש כאשר ברשותי הרסיבר שצויין וחמישה רמקולים . 3 האם יש הבדל בין יציאה rca /pl / או אופטי מבחינתי כאשר אני רוצה לשמוע דיגיטלי 4 בעיה נוספת היא שמאז החיבור בין המחשב לטלויזיה יש לציין שזה כבל 10 מטר בעל סופיות זהב מופיע לי שני קוים רצים על מסך הטלויזיה כאשר אני צופה בסרט האם יש פתרון לכך. אודה לכם על קבלת תש…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכולם שמעתי שאי אפשר לשמוע ב- ADA890 בארבעת הרמקולים במוסיקה?!?! זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום! יש לי שאלה בקשר לקבצי MP3 אני רוצה לצרוב 5 דיסקים על דיסק אחד בצורת MP3 הבעיה היא שזה לא עושה לי ולא ממלא את הנפח הדרוש שם....מה לעשות? :-\ תודה ובבקשה תענו!
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אז ככה.... אני פריק של סאונד... ככה ילדו אותי. המערכת שלי כרגע היא: * סאב Kicker Comp בקוטר 12" בתיבה 44L, עשויה אמ.די.אפ 17 מ"מ עם פורט (11.5 ס"מ אורך, 8ס"מ קוטר) (150W RMS) * 2 X רמקולים 20L (עשויים אמ.די.אפ בעובי 2 ס"מ) הכוללים כל אחד: וופר של 8" (אלום שם, ב100 ש"ח) שרשום עליו שהוא 300 W (עעעעעעלללללקקקק, אולי 30 RMS) מיד של פיליפס 4" (הוא משמש כרגע גם כטוויטר) שהוא 15W RMS הכנה לטוויטרים 1.5 - 2.5" (חור שכרגע מוסתר...) * מגבר רכב BOSS AUDIO Rip895 בעל 4 ערוצים עם 100 RMS לכל ערוץ (רשום 220, אבל אני לא מאמין בזה) שמחובר לספק מחשב בהספק 300W שנותן 10A ב12V (אני יודע שזה קצת...) עכשיו, אני מעוניין לרכוש וופרים חדשים וטוויטרים חדשים בעלות כוללת שלא תע…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אהלן הייתי היום בחנות בירושלים וביקשתי המלצה לזוג רמקולים אחוריים + זוג קדמיים (לאוטו למי שלא עוקב)... המליצו לי על זוג פיוניר 6/9 240 וואט לאחור, וזוג פיוניר 160 וואט מקדימה... זה כל מה שאמרו לי על הדגמים אך אני מניח שאין עוד דגמים זהים של פיוניר.... מה אתם אומרים? רצו על הכול 700 ש"ח? מי שבאמת מבין בבקשה שימליץ על מערכת או יגיד מה דעתו על זה... התקציב ד"א הוא עד1000 לכל המערכת... רדיו-דיסק יש כבר (פיוניר 4*50 וואט) תודה רבה 8)
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול במחשב שאין לי מושג מהו ... איך אני יכול לדעת דרך המחשב או דרך מקור אחר מהו הכרטיס קול שלי ? נ.ב. אל תגידו לי לפתוח את המחשב כי את זה כבר עשיתי וזה לא כתוב ...ואת המפרט אןי לי כבר
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
זה בשביל חבר..והוא צריך דיסקמן MP3 הכי טוב שהוא לקנות במחיר הזה...(בארץ) אתם יכולים להמליץ על דגמים מסויימים?? או לפחות חברות..? תודה
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
חיפשתי באתר הייצרן ולא מצאת שם , תעזרו לי בבקשה .
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
LUXEON V998H 5.1 REMOTE http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_336&products_id=2253 אפשר איזה חוות דעת?? כדאי לקנות אותם? או יש משהו אחר יותר טוב ויותר זול? ???
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שאלתי היא האם יש ממיר שמוכנס אליו צליל אנלוגי (כמו כניסה של שני בננות מכבל שמחברים למגבר או למע. סטריאו שהיציאה היא תקע של אוזניות ),והיציאה של הממיר היא אופטית. כך שמוכנס צליל אנלוגי ויוצא צליל דיגיטלי . אם אכן יש מכשיר כזה איפה אפשר להשיג אותו? או האם אפשרי לבנות דבר כזה עצמאי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
הם כתבו חמש סיבות למה לא לקנות את האיפוד והנה קישור לכתבה http://reviews.cnet.com/4520-6450_7-5102324-1.html?tag=cl כמו כן Dell הוציאו נגן משלהם שמשמש אלטרנטיבה מצוינת לאי פוד האומנם? כמובן שיש יתרונות ויש חיסרונות אני יתן לכם תקציר קטן מהיכולות והבעיות של הנגן ותחליתו בעצמכם אני כמעט קניתי אותו אבל אז עשיתי סקר שוק מעמיק יכולות: * בטריה שמחזיקה ל - 20 שעות נגינה רצופות!!!. * סאונד נקי ואכותי. * 0.86 מגה לשניה בהעלת קבצים מההרדיסק לנגן ביואסי 1.1 * 2.4 מגה ליואסבי 2.0. * ניתן לטעון מחדש ע"י חיבור USB לנגן. * זמן טעינה כ - 6 שעות * יש לו שלט נוח לשימוש * מיקרופון מובנה בנגן שמאפשר הקלטה של עצמך בכול מצב. החסרונות כמובן שיש * מסורבל למדי בסגנון הנומאד זן * סובל מאיבוד כוח ח…
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני יודע שתחנו פה את השאלה הזאת אבל בכל זאת אני מה זה מטלבט iriver ipod creative RCA archos e.digital sonicblue (rio( יש את כל החברות האלו ואני כבר לא יודע כל אחד נראה טוב ... אבל יש כאלו שהרבה יותר טובים והרבה יותר פונקציות ומחירים לפי המכירים הכי אטרקטיבי זה הרסי איי מבחינת גודל ההרדיסק והמחיר http://www.epinions.com/pr-RCA_Lyra_RD2840_MP3_Player אחריו בא הקריאטיב http://www.epinions.com/pr-Creative_Labs_Nomad_Jukebox_Zen_NX_30GB_MP3_Player מצאתי גם ipod ב 275 דולר!! שזה ממש זול.... http://www.sell.com/2L7NZ לאומת זאת ה ihp 120 הכי זול שמצאתי היה 350 דולר . גם הקרמה הכי זול בסביבות המחיר הזה .... הקריאטיב נראה טוב ... וגם מאוד זול מישהו יודע משהו עליו? או הכי כדאי ל…
-
- 85 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
שווה לי לקנות מיני דיסק בחו"ל? איזה דגם? (מהמחירים של האתרים בארה"ב, לא לפי ישראל) חשבתי על סוני MZN1 או על סוני MZN10
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל אני מצטער על הדיון השני פשוט נעול את הקודם ; הפעם אני לא אעבור על החוקים. אנשים ! תעזרו לי יש לי שתי בעיות... 1 - יש איזה תוכנות טובות שמסדרות טוב את הID3 ? או משו כזה ? 2 - יש איזו דרך לראות שירים בעברית על הiPod ?
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אנשים ! תעזרו לי יש לי שתי בעיות... 1 - יש איזה תוכנות טובות שמסדרות טוב את הID3 ? או משו כזה ? 2 - יש איזו דרך לראות שירים בעברית על הiPod ?
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מדובר ברמקולים למחשב. אז ככה: רציתי לדעת, אם תוכלו לפרט לי, אילו חברות אתם חושבים שראויות, ואילו אינם שוות מאומה. מאחר וישנן הרבה, אז אני לא מצפה ממכם לכתוב את כולם, אני מדבר על המיינסטרים... תודה רבה רבה רבה! נ.ב. מעניינת אותי חברה בשם: PeerLess. ו Genius. ועוד משהו קטן, חשובה לי האיכות, לא העוצמה שלהם, אז משהו כזה. תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם: רציתי לדעת העם סאב במרחק של כ- 45 סנטימטרים מהמחשב וכל זה על הרצפה ושנייהם באותו טווח ראייה ושום דבר לא מפריד בינייהם, העם יכול להיגרם נזק למחשב?
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי sound blaster live 5.1 של crative אני מחבר את המיקרופון לכניסה שלו בכרטיס ואני לא מצליח לשמוע את עצמי או את האחרים.. עזרה ?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי ביעה מעצבנת עם הסאונד במחשב, כול סאונד שיוצא מהמחשב מתחרבש. הכול התחיל שהחלפתי את הכרטיס קול המעפן שהיה לי במחשב הישן, הכרטיס מסוג creative SB 16(ISA). החלפתי אותו בcreative SB 4.1 ואז התחילו הבעיות, שאני משמיע דיסקים או כול סוג שהו של סאונד, הקול מתחיל להתחרבש (יש רעשי רקע ולגים קטנים ומעצבנים,אי אפשר לשמוע כלום מרוב שהסאונד מחורבן), התקנתי אתה הדריברים של הכרטיס קול החדש, אבל עדיין הסאונד על הפנים. אז החזרתי את הכרטיס הישן אבל עדיין לא נפתרה הבעיה. המפרט: PcPartner BX440A, Celeron 400, 384 RAM הכרטיס קול מחובר לרסיבר. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני לא יודע איזה רמקולים ליקנות Creative inspire 5.1 5200 או Logitech z-640 5.1 או יש לכם איזה הצעה אחרת? יש לי תקציב של 800 שקל מקסימום אבל אני מעדיף אפילו קצת פחות מי זה...
-
- 8 תגובות
- 761 צפיות
-
-
כמו שאתה רואים אני רוצה רמקולים לכל מטרה שקיימת (כמעט) ואני מחפש להוציא כמה שפחות ובאיכות הכי גבוהה שיש אני לא יודע עדיין תקציב בגלל זה אני גם לא אומר (אל תגידו בלתי אפשרי) אולי בכלל אני ילך על מערכת קולנוע ויחבר למחשב? (כי לא הייתי הכי מובן) עריכה: אני רוצה רמקולים לכל המטרות האלה שרשמתי אני רואה הרבה סרטים משחק הרבה משחקים ושומע הרבה מוזיקה, חשבתי גם על מערכת קולנוע ביתי (בלי dvd).
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מחשב ישן למערכת הסטריאו בסלון למטרות השמעת MP3. א. איזה כרטיסים מומלצים למטרה זאת? האם יש להם יציאות RCA לרסיבר או שצריך לקנות מתאמים נפרדים במיוחד? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-