אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום, הגיע זמני להיפטר מהטלויזיה של ה21 אינץ שליוותה אותי מגיל 10 בחדר. מתעניין ברכישת טלויזיה LED 32 אינץ'. מה שחשוב לי שיהיה בטלויזיה זה שכמובן יהיה FULL HD, שיהיה אפשר לחבר USB שהבנתי שיצא לאחרונה אפשרות שיקרא קובצי MKV (שזה בהחלט אחד הגורמים שלי לבחירת הטלויזיה) חיבורים לא צריך יותר מדי, רק שיהיה אפשרות לחבר את המחשב לטלויזיה ו PS3\אקס בוקס התקציב שלי זה 1700 שקל בלי חריגה בכלל.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מישהו שאני מכיר (יש לו חנות) הציע לי לקנות אצלו מתצוגה את ה HTR640 Onkyo ב 1000 שקל (נראה לי שזה ממש זול) עכשיו אני לא הכי מבין בריסיברים, אז אשמח להמלצות כרגע מה שיש לי זה טלווזית LED שמחוברת למחשב ב HDMI אין כבלים/לווין - ולא הולך להיות אם אני אקנה את הרסיבר יהיו רמקולים מן הסתם תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בשעה טובה החלטתי להשתדרג בביתי ממסכים ישנים לחדשים. אני מעוניין לקנות שני מסכים חדשים. טלוויזיה לסלון: מרחק צפייה: 4 מטר גודל: 42 אינצ' טווח מחירים: 3000-3500, ניתן לחרוג בעוד 300~ כמובן FHD, חיבורים USB, ושתהיה לה אחריות טובה, LED. שימושים: צפייה בשידורי טלוויזיה דרך YES, צפייה בסרטים דרך מחשב נייד, XBOX. תוכן כמו SMARTV יכול להיות נחמד אך לא הכרחי. חדר מואר יחסית (סלון), אך שתעבוד גם טוב בחושך (לסרטים). טלוויזיה לחדר שינה: מרחק צפייה: 2.5 מטר גודל: 32אינצ' טווח מחירים: 1000-1200. אין צורך בהרבה פונקציות מה שהכרחי שיהיה טיימר שימושים: צפייה בשידורי טלוויזיה דרך YES. חדר חשוך (חדר שינה). תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות אוזניות לשמיעת מוזיקה במחיר מקסימום 350 שקל. עכשיו חבר שלי הציע את האוזניות האלה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12967 ורציתי לדעת אם הן טובות. בכל מקרה אין סיכוי שאני מזמין מהאינטרנט וצריך משהו באיזור עפולה-חיפה. אשמח להמלצות. בתודה, Mystery
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים קטנים שיתאימו לשולחן ברוחב של 120ס"מ שמסך 24 כבר תופס חלק נרחב ממנו. אני מעוניין ברמקולים עם איכות כמה שיותר גבוהה. התקציב הוא עד 400 ש"ח בתור התחלה (אפשרות ליותר אם זה שווה את זה) ראיתי שיש המלצות בזאפ על B77 שדי עונים על מגבלת המקום, אבל הם נראים לי קצת חלשים. דגמים שיותר נראים לי הם: H11 שדי יקר בהשוואה לנתונים שלו. וכמובן, ה-SOLO4C שרציתי לדעת אם הסאונד שלו זהה ל-SOLO6C וההבדל טמון בהספק... אשמח לדעת אם למישהו יש ניסיון איתם או המלצות על אלטרנטיבות טובות יותר בתקציב. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רמקול נייד לטיולים בשטח מצאתי מספר דגמים אבל אני לא יודע לאיזו עוצמה הם מגיעים ומה הזמן סוללה שלהם 1) Microlab MD112 Portable Mono Speaker 2) xmini 2 3) que psq30 אני צריך רק לדעת פרטים על הסוללה והסאונד (וגם כמה כל אחד מהם חזק)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן,אני מתלבט בין שני הכרטיסים הנ"ל. אני יודע שלSTX יש מגבר אוזניות,שזה תוספת נחמדה אבל לא משהו שישפיע על הקניה. השימושים הם מוזיקה וסרטים/משחקים 5.1,בדגש על המוזיקה. מה יהיה עדיף ולמה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נקנו סט של מיקרולאב X15, רציתי לברר איך אני מחבר אותו למחשב שיתן לי 5.1? וגם איך מחבר אותו לממיר של יס?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! לקראת השנה החדשה החלטתי לפנק את עצמי ברמקולים מכיוון שאין לי בכלל. חשבתי על לקנות SOLO 6C בהתחלה אבל עכשיו העיניים שלי נתפסו על ה7C. יש לי חדר בגודל ממוצע והשימושים שלי ברמקולים הם אך ורק בשביל מוזיקה (בשביל גיימינג יש לי כבר CORSAIR VENGEANCE 1500). כדאי לי להשקיע עוד טיפה כסף וללכת על ה7C? ואם יש עוד רמקולים שתוכלו להמליץ לי עליהם אני אשמח לדעת תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות In-ear איכותיות בטווח של 100$ +- (המקסימום הוא 150$ אם יש דגם ממש שווה). העדפות שלי: - לא IEM (ניסתי את Shure 215...) - סאונד צלול וברור על פני באס עוצמתי - נוחות כמו כן, אני מעדיף לקנות מ eBay או amazon.uk כי בארץ לא מצאתי דגמים איכותיים בטווח מחירים הזה (אבל אפשרי גם מחנות בארץ אם יש דגם שווה). ד.א- מה אתם חושבים על Beyer Dynamic DTX 101 iE? תודה רבה לכם!
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, הביעו לי מערכת ישנה שלא עובדת אני רוצה לבדוק אם הרמקולים עובדים (הם אמורים לעבוד) הבעיה היא שלרמקולים אין חיבור יש פשוט שני כבלים שמתחברים למערכת אני לא יודע איך להסביר את זה אבל מי שמבין בתחום כנראה מבין אותי הייתי רוצה לדעת אם יש איזה מתאם שאפשר איתו להפוך את זה לחיבור של אוזניות אני יודע שאפשר פשוט לקנות את החיבור עצמו ולהלחים אבל אני צריך משהו בלי הלחמות אני מניח שפאשר פשוט לקנות את החיבור וללפף את הכבל אבל אני מעדיף משהו יותר נוח אולי משהו עם תנינים או משהו כזה יש משהו כזה בארץ? אם כן כמה דבר כזה יעלה? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
תקציב באזור 350 ש"ח. אוזניות קשת. מה אתם יכולים להגיד על: SteelSeries דגם H7
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אהלן יש מבצע ב KSP , המבצע הוא 60% על המוצר השני שקונים, האזניות HD25-1 II עולות 1060 אצלהם, זה יוצא שאם קונים שני זוגות כל אחד משלם 742 על זוג אחד! שזה מחיר מעולה לאוזניות הללו, כמובן מי שמכיר אותן יודע זאת.. כבר ביררתי עם KSP על הדגם הנ"ל והם אישרו שהמבצע חל עליו. אם משהוא רציני לגבי זה ומוכן להכנס איתי שותף לעסקה אשמח. עריכה: עדיפות מאיזור המרכז. המשך יום נעים
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, החלטתי להשתדרג ולפנק את עצמי אחרי שהלך לי הבס ברמקולים ולתקן את זה עולה כמו לקנות חדש אז ככה אני רוצה רמקולים ואוזניות עד 1000 שקל ביחד (אפשר לחרוג ל1300 אם זה משפר משמעותית את האיכות), אין לי מושג במה עדיף להשקיע יותר חשבתי לקנות רמקולים 5.1 שהיו למשחקים (אני לא כזה גיימר מטורף) ולסרטים ולקנות בנפרד אוזניות שהיו למוזיקה, אני מעדיף אוזניות קשת שיכסו לי את כול האוזן, העוצמה לא כזאת חשובה אני שומע רוק ומטאל ככה שהבאס יותר חשוב לי מעוצה (אני עדיין לא חירש) תודה.
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות רקולים חדשים למחשב כי שלי כבר הולכים למות.. השימושים : 1. מוזיקה- באמת שמכל סוג, מאחותי ששומעת מזרחית עד אלי ולאבא שלי ששומעים רוק לסוגיו, גם פופ..באמת שהכל מהכל ישמע ברמקולים. 2. מעט משחקים - מידי פעם אני משחק ושומע ברמקולים. - לא כזה חשוב. 3. סרטים. עדיפות לרמקולים שקיימים ב- KSP כי זו החנות היחידה שיש לי בעיר (בית שמש). מה שחשבתי זה אלו : Altec Lansing VS4621, 2.1 http://ksp.co.il/?uin=10328 Microlab SOLO 4C 2.0 http://ksp.co.il/?uin=12992 Microlab X13 2.1 http://ksp.co.il/?uin=15357 כמובן שגם הצעות אחרות יתקבלו בברכה.. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני כרגע עם siberia v2 שהתחילו לקרטע לי אני רוצה להשתדרג מבחינת אאודיו יש כאן משתמשים שיש להם אותן?
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לקנות רמקולים מסוג Cerwin Vega dx3 יד שניה. מכיוון שלא מצאתי מידע הליהם רציתי לדעת מה המחיר שלהם (חדש) היום ומה המחיר ליד שניה במצב טוב. בנוסף קצת מידע על האכות שלהם. המוכר מציאה לי אותם ב1500 שקל. תודה רבה לעוזרים! עריכה: שאלת בונוס, האם זה ישתלב טוב עם רסיבר Pionir VSX-422-K
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מה ההבדל בין Sidewinder 1 ל3 xtreamer
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
יש לי כרגע: Xtreamer SideWinder שאותו קניתי לפני שנתיים האיכות לא טובה כל כך מחפש משהו שיחליף את הסוס הזקן באיכות גבוהה יש לי טלויזיה 40 אינץ של סמסונג FULL HD אני לא מחפש לראות עם אנטנה רק עם דיסק קשיח חיצוני או פנימי ואם לא כדאי לי להחליף תגידו לי
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עריכה: נו, ראיתי עכשיו שיש 6C ב 600 ש"ח. אם מישהו יכול להרגיע את חששותי בקשר לשלט אני חושב שאני אלך עליהם. כבר כמה זמן אני מתכוון לקנות רמקולים לצרכי מוזיקה(80%) ולסרטים(20%) שיוחברו לנגן\סטרימר בהתאם, בסלון. מטבע הדברים אני שוקל את הדגמים השונים של מיקרולאב. כרגע לאור המבצעים ב KSP אני מתלבט בין ה SOLO 15 ל- 5C שקרובים מספיק(?) ל 6C אבל זולים מהם לא במעט יחסית. הייתי הולך על ה 5C שפרט לעיצוב נראה שהוא זהה במפרט(?) ל-15 וזול ממנו אילולא עניין השלט, שבפורומים שונים כבר ראיתי שהרבה מהם עושים בעיות או לחילופין נאבדים ומשאירים אותך עם מערכת שלא עובדת. ראיתי שרשורים שונים שדנים באפשרות לתכנת שלט אוניברסלי פשוט ע"מ לשלוט על הרמקולים אבל לא נאמר שם האם זה מצליח והאם אפשר לשלוט ע…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למי שלא מכיר, Creative Gigaworks T3 זו מערכת 2.1 דיי יקרה. קניתי אותה עכשיו במסגרת הבלאק פריידיי. הסאב בסה"כ 6.5" אבל הוא בומי ברמות קשות. השליטה על הבאס נמצאת עליו - הורדתי למינימום, ועדיין בווליום גבוה זה מוגזם. ברור לי שזה גם עניין של טעם ויש כאלה שמאוד אוהבים באס, אז תמיד ניתן לטעון שאני מגזים. אבל הנקודה היא שבנקודת המינימום של הבאס אני מצפה שלא יהיה באס בכלל! או לפחות כמעט ולא. הצליל אמור להיות מתכתי הרבה יותר וגבוה, ונטול צלילים נמוכים. במקום זה, הבאס פשוט מתון. כאמור, ברגע שעולים עם הווליום הוא הופך למעצבן, אבל יותר חשוב מזה - לדעתי מפריע לשכנים. ואם עולים עם השליטה על הבאס אפילו קצת, שלא נדבר על הרמה האמצעית, זה פשוט לא נורמלי. לא ברור לי איך תכננו את זה ככה. מצד…
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי היום את הMicrolab x13 בעקבות ההמלצות של חברי הפורום האמת היא שהתאכזבתי, אינני אודופילר או משהו כזה ואני לא מבין בתחום כמעט כלום ז"א האוזן שלי כנראה לא רגישה כמו של מקצוענים אבל הקול שיוצא מהרמקולים נשמע נורא עמום וסגור, אין צליל חלק גם כשאני על ווליום נמוך. אני שומע דרך האינפוט AUX אם זה משנה, מעבר לזה אחד הרמקולים נראה פגום, הוא מתנדנד מהתושבת שלו וגם יש עליו מעין שריטה. יכול להיות שכל הערכה הזאת דפוקה ?
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
קניתי אתמול Xtreamer Sidewinder 3 מתוך מחשבה שיש לו שקע USB3 שיתאים לדיסק הנייד החדש שלי ויספק מהירויות טובות הגעתי הביתה והבנתי שהשקע הוא שקע מיוחד (הם קוראים לו slave) והוא מגיע עם כבל שיש לו USB3 זכר בקצה כך שהוא מתאים רק לחיבור של laptop. האם יש למישהו דרך לחבר לזה הרד דיסק נייד? ממש חבל שלא מדגישים את זה יותר, לרוב האנשים זה הרבה פחות שימושי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן קניתי רמקולים z5500, פעם ראשונה שאני שם 5.1 בחדר. המצב של החדר שלי קצת בעייתי, המחשב נמצא בפינת החדר ואני רוצה לדעת אם זה יפגע לי בסאונד זה המצב של החדר שלי http://www.fastup.co.il/images/26906570.png הנקודות האדומות אלה הנקודות שאני רוצה לשים את הרמקולים התכנון שלי הוא להגביר את צד ימין כשאני על המחשב. בגדול אני רוצה לדעת אם זה בסדר הסידור הזה וזה לא יפגע לי בסאונד, השימוש הוא לרוב משחקים וסרטים ושאלה קצת טיפשית - בסרטים הדיבור מגיע רק מהסנטר? תודה
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-