אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש כבר זמן מה אוזניות 5.1 שיהיו כמה שיותר קרובות ליכולות של מערכת קולנוע ביתית מצאתי את האוזניות האלו באינטרנט וגיליתי שגם מוכרים אותם בארץ באתר של פנדה ב 300 ש''ח לא כולל כרטיס הקול 5.1 שצריך שזה עוד 200 שקל. הייתי רוצה לקבל המלצה על האיכות שלהם ואם הם באמת ברמה של מערכת קולנוע. Zalman ZM-RS6F 5.1 Stereo Headphones
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב הכותרת אומרת הכל, אני מחפש משהו זול וטוב , שמאפשר הצגת שמות של שירים ומחיצות , ובכלל חיפוש ומעבר בין כולם בצורה כמה שיותר נוחה (אני יודע שלסוני יש רק שורה אחת) , גם רציתי לדעת לגבי איכות ווליום של שני הנגנים הנ"ל (אני יודע שלסוני מגבר 5 MW לערוץ לעומת 30 לדוגמה באייפוד), ואם אפשר להעביר מהר בתוך שיר אמ פי 3 ועד כמה זה נוח. אז אם למישהו יש או מכיר - אשמח לשמוע ולשאול שאלות, כמו כן אם למישהו יש המלצה דומה לצרכים שלי גם כן אשמח לשמוע (יש בשוק כל מיני לנקו , ארטק גייווין וכו') , ואם מישהו יודע את המחיר הכי זול לדיסקמן דומה של IRIVER או RIO - אז גם כן כמו תמיד אשמח לשמוע
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני קונה עוד מעט מחשב חדש ויש לי תקציב של 800 שקל בשביל רמקולים... אני אשתמש בו בעיקר למשחקים גם קצת לסרטים, אני לא שומע הרבה מוזיקה. איזה רמקולים אתם ממליצים לי לקנות? ואיפה? (לא נראה לי שזה משנה אם אני קונה מהחנות שאני קונה את כל המחשב או לא...) עריכה: אין לי כרטיס קול חוץ מה 5.1 שבא עם ה Abit IC7 .
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום! קיבלתי ipod אתמול וקראתי ת'רד איפהשהו לגבי תוכנות יותר מוצלחות לשימוש ב ipod מאשר ה .musicmatch אני מתעניין במיוחד באלו שמאפשרות גרירה והפלה של שירים לתוך ה ipod. תודה piro
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי על המחשב הנוחכי כרטיס קול SB-Live value 4.1, עכשיו אני מתכוון לקנות מחשב חדש מבוסס אינטל וכנראה שהלוח יהיה ABIT-IS7 או ASUS-P4P800. הכרטיס המובנה על הלוחות האלו הוא 5.1 ומה גם שהאביט כל היציאות מגיעות על הלוח, מה שיחסוך לי את הבעיה של חיבור מיקרופון כשאצטרך. היום מחוברים לכרטיס שני רמקולים וסאב לערוץ הקידמי ושני רמקולים סטיריאו לערוץ האחורי. מה עדיף, להעביר את הכרטיס או לא. (ועוד שאלה, בעתיד, כשיהיה לי כסף (...) אני חושב לקנות כרטיס חדש למחשב, אני לא מתכוון להשקיע הרבה כסף כי לא יהיה לא שימוש כלכך. חשבתי על הlive 5.1 שראיתי ב180 שקל, איך הוא?)
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני צריך מגבר ורמקולים מדפיים\רצפתיים לשימוש בשביל מוסיקה וסרטים (בעיקר מוסיקה) יש לכם על מה להמליץ?? הדגש הוא איכות ולא עוצמה... אני לא ירים מסיבות חג אצלי בבית.. אני ממש רוצה לרדת מה3500...אבל זה המסקסימום תודה לעונים ד"א...המקור הוא המחשב...עם כרטיס קול Creative Audigy 2 תודה לעונים
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אלה שנמצאים בלוחות של אביט אם אפשר... זאת אומרת, לצפייה בDVD והאזנה למוזיקה במערכת 2.1 הם לא יהיו כאלה גרועים, לא? הם מקבילים לאיזה שהוא כרטיס אחר שנמכר כיום או שהם כמה רמות מתחת לכל כרטיס נורמלי? תודה לכם
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש עם כרטיס קול טוב ורציתי גם רמקולים עם סאב טוב אני לא יודע איזה פרטים אתם צריכים לדעת אז תשאלו בסביבות ה300-500 ש"ח ככה 2.1 4.1 5.1 7.1 לא משנה לי מה העיקר שישמעו טוב ואיכותי. אני לא צריך מגבר כי בכרטיס קול שקניתי Creative SB Audigy 2 ZS Platinium Pro ;D ;D ;D יש כבר מגבר נכון? כאילו, מה זה מגבר בעצם? רק כל החיבורים בקופסא נכון?
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
הגיע לידיי (עם האיתון של היום) פרוספקט של ניורון. בפרוספקט ישנם מוצרים של אלטק לנסינג. לתדהמתי האדירה ראיתי שם את הדגמים 880 ו 890 במחירים מפילים מהכסא! (מזל ששכבתי) ADA 880 ב650 ש"ח בלבד !!!!!!! ADA 890 ב 1490 ש"ח בלבד !!!!!! לקחתי נשימה עמוקה וחשבתי לעצמי שזאת טעות וכדאי לוודא את המחיר. נכנסתי לאתר האינטרנט שלהם ושם ראיתי את הADA880 ב999 ש"ח. (?) התקשרתי אליהם ושאלתי מה המחיר המעודכן לתדהמי הרבה הודיעה לי הפקידה שמחירם הוא 650 ש"ח !!!!! כוס עמק !!!! לפני שבוע קנה אותם אבא של החברה שלי - בהמלצתי החמה ב 1035 ש"ח מתצוגה... זאת שערוריה !!!! אולי מישהו אחר יהנה.. עם היה לי כרטיס אשראי הייתי קונה עוד סט קנה.
-
- 69 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
קודם כל סליחה על שניסיתי למכור פה... זה לא יקרה שוב עכשיו סתכלו יש לי 2 רמקולים ריצפתיים גדולים בחדר (שאגב חזר מתיקון לפני שבוע מישהו מכיר את הבאנדם הזה שמתקן רמקולים ברמת גן?) וכל רמקול הוא 18 וואט אראמאס עכשיו הרמקולים הם משנות ה70 הם לפחות בני 35 שנה אז שמעתי שיש איזה שיטה ישנה למדידית הוואטים אז מישהו יכול להגיד לי כמה וואט בערך הרמקול שלי? ועוד דבר הרמקולים מחוברים לרסיבר... ונמאס לי אני רוצה מגבר סטריאו איכותי וטוב כמה זה יעלה לי? עם בארץ אז רק יד שניה ועם בחול אז ראשונה ראיתי כמה דגמים.... למשל זה http://www.guybuys.com/amp-one-a.html איך הוא? בואו נגיד שיש לי 200 דולר למגבר בחול ויד שניה בארץ זה אפשרי? נ.ב אני שומע רק מוסיקה לא סרטים ובקושי משחקים שאני יכול להסתדר…
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני מחפש אתרים עם ביקורות , מידע , פורומים וכל דבר אחר שאני יכול ללמוד ממנו יותר על כל מה שקשור באודיו . עזרה ?
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אוקי יש לי Ipod 20 גיגה ונמאס לי להעביר קבצים ב USB 1 כי זה מממש ממממש מממש לאט אז אני צריך הממלצה על כרטיס FIREWIRE לא יקר וטוב וקשור לקנייה . תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש רסיבר+רמקולים איכותיים ולא כאלה לוקשים ב-200 דולר מכל החראות האלה שהאיכות שם היא על הפנים... משהו לאורך זמן ומשהו מוכר שמוכרים אותו בכל העולם. התקציב הוא בערך 4000 לשניהם, נראה לי 2000 ו 2000 לכל מוצר. יש לי DVD של פיוניר שהוא מצויין... ואם אפשר חנות אמינה שממנה נתן לרכוש את המוצר (עדיף באיזור תל אביב, ועדיף חנות שמוכרת במקום, יעני לא באינטרנט בלבד). תודה לעוזרים, אני לא ממש מכיר את החיבורים והתאימויות בין כל הנושא הזה, אז אם למשהו יש משהו חשוב לומר שיאמר תודה לכולם :>
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מצטער על השעה, קודם כל. אז ככה, קיבלתי את הכרטיס במלוא הדרו. עכשיו אני צריך להכניס אותו לסלוט ה- PCI, לבטל את האון-בורד סאונד בביוס, להתקין את הדרייברים וזהו? הכרטיס יפעל? אגב, אם יש לי מערכת 6.1, איך אני משתמש ביציאות והכל? הרי מהסאב יש רק שלוש יציאות, מצד שני לכרטיס יש 7 יציאות. אני שואל את הכל בגלל שזה נמשע פשוט מדי תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני מנסה להרכיב מחשב לסיבבת עבודה של QBASE ו REASON ומחפש כרטיס קול שיתאים לעבודה עם לוח אם של ASUS P4PE ויעלה עד 1000 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי דגמים http://zap.co.il/model.asp?model_id=12069 ו http://zap.co.il/model.asp?model_id=11525 בראשון המחירים הם בין 450 -499 ובשני בין 298 -660 למה הבדל המחירים בשני כזה גבוהה? איזה DVD ביניהם עדיף? זה DVD בסדר יחסית? ומה זה תדירות ? (KHZ) זה מאוד משמעותי?
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
קודם כל תגידו לי אם יש דבר כזה מערכת קולנוע ביתית טובה (סבירה+-) ב 6500 ש"ח אם כן אז זה המצב: יש לי תקציב של גג 7000 לקולנוע ביתי חדש שזה אומר : DVD, רמקולים 5.1, ריסיבר 5.1. אני לא אודיופיל אני פשוט נהנה לשמוע סאונד טוב, ואני חושב שאני מבין באיכות סאונד (לא במספרים רק בהקשבה). אני ישתמש במערכת בעיקר בשביל סרטי פעולה בDVD ואולי קצת מוזיקה, אז אם יש לכם הצעה תגידו (תזכרו שזה 7000 גג! אפילו לא שקל יותר). נב: עשיתי חיפוש, אבל לא מצאתי .
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים אז אחרי שלקחתי מידות חתכתי עץ הרכבתי את הסאב היום אז הגודל שלו הוא 44א 35ר 33ג תיבה מעץ סנביץ עובי 1.8 סמ הכל מהודק טוב עם ברגים מצד אחד אלמנט וופר של 12 אינשט בן בערך20 אמא שלי לא זוכרת מתי הם קנו את הרמקולים אבל זה היה טיפה בערך 7 שנים אחרי שהם התחתנו של בערך 30 וואט (זה השיטת חישוב הישנה לפני RMS) שזה יוצא בערך 97.6532 ואט של היום ההתנגדות שלו היא 6.3 מאחורה עשיתי חור פחות או יותר במרכז למטה של 80 ממ (83 ממ) הרכבתי סליל לסינון טרבל וכו חיברתי אותו למגבר הישן שלי ביחד עם עוד רמקול סטליט קטן עם קבל וכשאני מגביר ל חצי ווליום הכל אבל כל מה שעל השולחן כתיבה שלי רועד הרמקול סטליט כזה זז על השולחן המסך 21 אינטש שלי של KDS כולו רועד והתמונה כזאת בגלים (למרות שאני …
-
- 8 תגובות
- 975 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של EPoX מדגם 8K9A2, לאחרונה גיליתי כי הכניסה של הרמקולים הקידמיים (הכחולה) הפסיקה לעבוד. כרגע אני עובד ככה שהATP-3 שלי מחוברים לכניסה של הרמקולים האחוריים ככה שאני דיי מוגבל מבחינת סאונד בסרטים ובמשחקים. למישהו יש רעיון מהי התקלה? איך אני יכול לבדוק שהכניסה באמת מתה? יכול להיות שזה ווירוס? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בחדר רסיבר 5.1 של JVC מהדיוטי פרי, רמקולים אחוריים פירלס SR-377 ורמקולים קידמיים של מערכת של Aiwa SX-NS222 עכשיו אני מעוניין לקנות רמוקלים קידמיים (שיהיו מוניטורים לא בומבות, אין לי מקום...) רמקול סנטר וסאב וופר בתקציב של עד 2000 ש"ח.. עכשיו ראיתי באולסייל 5 רמקולים וסאב של חברת Alpha Technology דגם AL-180 ב 1200 שקל, שווה לקנות? ואם לא? אתם יכולים להמליץ לי על רמקולים\\חנויות לקנות? תודה רבה, רועי.
-
- 8 תגובות
- 985 צפיות
-
-
יש לי סאב וופר דגם ADC 100 VAT יש לו בקרה משלו כולל הגברה והורדה של הווליום הוא מתחבר עם חוט אחד למגבר YMAHA הבעיה: כאשר אני מפעיל אותו יש לי רעש רקע כמו שהפעילו מיקרופון מול רמקול מין וווווו כזה חזק, ככל שאני מגביר את העוצמה כך גם הרעש עולה אין לי מושג איך לפטור את הבעיה הזאת?! יש לו אופציה לחוט הרקה וחיברתי לשם איזה חוט אנטנה (נחושת) אשר נופל על הריצפה, אך זה לא עוזר!! חברה מה עושים? שחר
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאור המבצע שיש על ה ADA880 , חשבתי להחליף את הרמקולים ( הג'נריים והמעפנים במיוחד ) שלי , במשהו חזק הרבה יותר . בעיקרון די אהבתי את ה ADA880 , אבל אני בכל זאת שואל בשביל לקבל את המקסימום ביצועים לכסף ( שעבדתי בשבילו קשה .. ) שלי . השימוש העיקרי של המשחקים הוא מוזיקה וסרטים , כך שבמשחקים אפשר קצת לזייף ... בעיקרון התקציב שלי הוא בסביבות ה 700 שקל , אפשר לחרוג טיפה , אבל עדיין עדיף לרדת מתחת . רק עוד דבר אחד - יש לי Epox 8RDA+ , הכרטיס קול המובנה יספיק לי ? או שאני צריך לקנות אחד בנפרד ? נ.ב עשיתי חיפוש , אבל באמת שלא מצאתי ת'ראד שיכול ממש לעזור לי .
-
- 9 תגובות
- 794 צפיות
-
-
קניתי את הרמקולים של ALTEC בדגם ADA880 במחיר מבצע. כרגע יש לי כרטיס קול חרטה שמוציא רק סטריאו. איזה כרטיס קול יפיק את המירב מהרמקולים החדשים? עשיתי חיפוש ולא מצאתי שום המלצות לכרטיס קול...
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נגן MP3 128 זיכרון http://pcandgo.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=MP3USB128&Category_Code=UMP (חבר שלי אומר בינתיים לא כדאי, אלה שאני אחכה כמה זמן ואחרי זה כבר המחירים ירדו כי זה מוצר חדש) דיסקמן MP3 http://mdk.co.il/indexf.html?http://mdk.co.il/product-19.html#SL-MP70 או DVD http://www.netactive.co.il/product.php?item=1217&cat=137&ref=zap מה אתם הייתם קונים?
-
- 8 תגובות
- 981 צפיות
-