אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, לאחר שלא מצאתי במנוע החיפוש מידע על יציאת SPIDF הייתי מעוניין לדעת מה בדיוק תפקיד החיבור, כיצד הוא שונה מחיבור אודיו רגיל ואיך הוא תורם או טוב יותר ? בתודה, אסף.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי אוזניות AIWA חדשות HP-X122 לינק כשאני מחבר אותם למחשב יש צליל רקע "טססססססס" כזה כמו רמקולים על הווליום הכי גבוה בלי שמתנגן כלום.... זה לא קורה בחיבור למערכת או לדיסקמן, אלא רק במחשב ורק בווינדוס אפילו. ניסיתי להתקין מחדש את הדריברים, השתקתי את כל הווליומים המיותרים... לא עובד: כרטיס קול: SB Live! value מה אתם אומרים? :'(
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הלך לי הטרנספורמטור במגבר ואני צריך להשיג טרנספורמטור חדש... הנתונים שלו הם נכנס: 220 וולט יוצא: 2 חוטים של 40-45 וולט בעלי חוט אחד של אדמה משותף ועוד 2 חוטים של 6 וולט- לתאורה... תודה
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
המגבר הוא: Audio analogue Puccini remote לקחתי אותו היום אחרי שמיעה מול ה-SA210 וה-205 אהבתי את הצליל שלו הרבה יותר מה-SA למיניהם.
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
האם הכרטיס קול : Creative SB Live! Valu משנת 99, יתאים לרמקולים ADA880, והאם יהיה הבדל באיכות השמיעה ברמקולים אם אני אחבר אותם לכרטיס קול Creative SB Live! 5.1 Digital? ודרך אגב איך אני מחבר את הרמקולים דרך היציאה הדיגיטלית? זה כבל אחד שמחתחבר ליציאה הדיגיטלית וזהו? ואם זה אנלוגי אני מחבר נגיד 3 מגברים ל3 כניסות?
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום. יש לי רמקולים 5.1 וכרטיס קול מעפן של AC97 5.1 ורציתי לדעת עם יש אפשרות למפענח AC3 שיפריד את הערוצים לכל רמקול ורמקול תודה. ו אין לי כניסה אופטית לרמקולים ואין רסיבר
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים לקולנוע ביתי ב 3000 ש"ח (+ -). אני מדבר על 5 רמקולים גדולים ולא רמקולים לוויניים+סאב מה הדגם הכי טוב שאפשר להשיג מחנות בארץ במחיר כזה? תודה 8)
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
קיבלתי את הרמקולים היום ( הזמנתי ביום ב' ב 23:00 !!! ) , הערכה מגיעה עם כל הכבלים האפשריים - SPDIF, COAXIAL - פשוט כל מה שצריך בשביל לחבר למחשב / DVD ביתי / SONY PS2 - מקור AUDIO כלשהו ! הצליל מצויין - שליטה נפרדת על ה CENTER , על ה SURROUND ועל ה SUBWOOFER . ברירת מצבים - 2CH, 4CH, DIGITAL, DTS, והכי חשוב - PROLOGIC - כל מה שתנגנו - גם אם הוא ב 2 ערוצים - ינוגן על כל 5 הרמקולים - שווה ביותר ל MP3 ! הסאב וופר די גדול - יותר גדול מהסאב של ה 2.1 של YAMAHA שהיו לי - בערך 30X30 ס"מ, מעץ, איכותי ביותר ועושה את העבודה מצויין במשחקים וגם בסרטים ! עכשיו נשאר רק להביא את ה AUDIGY ZS לחוויה מושלמת ...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם !! עקב רכישת ADA880 אני נאלץ לבטל את הכרטיס קול המובנה של הלוח שלי.. לאחר שהסרתי את שני הג'מפרים שנמצאים ליד הכרטיס מסך והתקנת כרטיס קול סאונד בלאסטר לייב של קרייטיב נתקלתי בבעיה... אין סאונד מהכרטיס קול !! מה עושים? הכיצד מבטלים אחת ולתמיד את הכרטיס המובנה!? בתודה מראש לירן
-
- 8 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש את ה TSS-1 ב 850 ב OLSALE - היתרונות שלו זה הכניסות ותמיכה ב DTS ה Z-640 מקבלים ציונים טובים בביקורות - גם של משתמשים - וזולים יותר ! אני לא אוהב ווליום גבוהה ומחפש צליל נקי !
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי לוח M של ABIT IC7 ואני מעוניין לקנות רמקולים של ALTEC ATP3 2.1 חשוב לציין שכרטיס הקול שלי מובנה האם בסדר מבחינת איכות הקול כמו כן מישהו יכול להגיד איפה המבצע המדובר ש ADA880 תודה
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אבא שלי יסע השנה כניראה לארצות הברית אז אני הולך לנצל את ההיזדמנות לקנות לעצמי אוזניות גרדו נחמדות. אני יקנה SR80 או SR125 או SR225 (רוב הסיכויים ש SR125). אני הולך לקנות Earpads גדולים(ב15$). אז השאלות: 1. האם אני אוכל לנצל את האוזניות טוב בלי מגבר (sr80-225)? 2. מה עדיף, אוזניות פחות טובות עם מגבר(אם התקציב יעלה) או יותר טובות בלי מגבר? 3. אחרי שאני אקנה אני אשקול קניית מגבר, איזה מגבר כדי לקחת (אבל לא את זה של גרדו, 350$ זה *קצת* הרבה בשבילי) אם בכלל שווה לקחת מגבר עד $200(מתיים זה הגבול להצעות, אפשר פחות...)? תודה מראש על העזרה. נ.ב אני אשמח לשמוע חוות דעת(מישהו עם נסיון עם האוזניות) של מישהו על אוזניות של גרדו.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרמקולים משמיעים את הצליל "סססססססססס" אפילו עם הטרבל הכי נמוך ובווליום של אפילו לא כמעעעט חצי הווליום בערך חזק עם נשמעים כבר גרוע ואמרו שבווליום הכי חזק שלהם יש טיפה הפרעות! ואמרו שיש איזה משהו שהצליל הוא חסר הפרעות ב0.01% וברמקולים רגילים זה עד 10% אני משתמש בחיבור אנאלוגי עכשיו ואני בלי דולבי יכול ליהיות שזה ביגלל זה?? מחרתיים יהיה לי כבל אופטי שיתחבר לי ללוח אם וזה יעבוד בדולבי אמרו שדולבי זה חית אבל כמה יותר מסטריאו רגיל!? אני לא מבין את זה! יכול ליהיות שהרמקולים שלי דפוקים לפי מה שאמרתי לכם?
-
- 37 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קניתי היום את הכרטיס: Creative Sound Blaster Live! 5.1, בשביל הרמקולים ALTEC LANSING ADA880. אז אחרי שחיברתי אותו למחשב, נתקלתי בבעיה לזיהוי הכרטיס שלי, כי יש עוד כמה עם שם דומה. אחרי שהורדתי דרייבר קיבלתי את השגיאה המופיעה בקובץ המצורף.
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 1000 שקל ואני לא יודע מה יותר כדאי אם אפשר המלצה ממה שיותר עדיף עכשיו השאלה שלי היא כמה יש בדיסק של מינידיסק מגה והאם אפשר לכתוב על אותו דיסק שוב ושוב מוזיקה? והאם יש נגן איזשהו עם כרטיס זיכרון? ו
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מגבר ישן בן 7 שנים בערך מהדגם הבא: AKAI computer controlled audio video receiver AA-V10SL ואיתו גם יש את האקוולייזר מהדגם הבא: AKAI computer graphic equalizer model EA-A7 ולהם יש שני רמקולים גבוהים כמטר של חברת KEF-KIT ובכל רמקול יש מין רמקול שנותן את הבאסים והוא נראה מוזר אבל הוא ממש חזק ורציני ושומעים יחסית נהדר והם עוצמתיים ביותר. ועוד שני רמקולים בגובה 60 ס"מ ישנים גם הם (כ-7 שנים) של פנסוניק שהיו פעם של פאטיפון וגם הם חזקים ונשמעים טוב. הייתי שמח לשמוע מה כל המערכת הזאת שווה, ולשמוע פרטים כל אחד מהפריטים במערכת, ובכמה אני יכול למכור כל אחד מהם בנפרד או כמערכת. **עריכה** זאת עקב רכישת רמקולים חדשים תוצרת ALTEC LANSING ADA880 המפורסמים בתקופה זאת.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן. יש לי מערכת 5.1 של PEERLESS pr-2800 רציתי לדעת האם אמורים לשמוע מהוואפר דיבורים (כמו דיאלוגים בסרטים ובשירים) או רק בס נקי. המערכת מחוברת ב5.1 לכרטיס פורטיסימו 3 (game surround) ואת האמת כשזה היה מחובר כסטריאו רגיל שמעתי רק בס דרך הסאב, אומנם לא משהו אבל לא שמעתי דיבורים ומוזיקה דרכו כמו עכשיו. וכן אני בטוח שהכל מחובר כמו שצריך. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. עם המחשב שאני מתכנן לקנות אני רוצה גם מערכת סאונד נחמדה. חשבתי על 4.1 : Creative Inspire 4400 4.1 black או Altec Lansing AVS500 4.1 איזה מביניהם עדיף? אבל זה מציאותי? , או שמפאת גודל החדר זו הגזמה, ועדיף לקחת 2.1....? (אם 2.1, איזה כדאי במחיר סביר, לא כמו ה-ATP3 שמחירו בשמיים) תודה.
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
-
שלום ! אני מעוניין ברכישת כרטיס קול חדש בכ - 450 שקל , ולאחר שבדקתי את PCH , האפשרויות העיקריות שעלו בפניי הם ה Fortissimo III וה Creative Audigy 2 Bulk . כמו כן , בחריגה מסוימת מהתקציב , יש את ה Creative AUDIGY 2 ZS . מה ההבדל בין ה ZS לבין ה Bulk ? ואיפה עומד ה Fortissimo בכל העסק ? אני אשמח לתגובות מהירות , מאחר ואני מעוניין לקנות את הכרטיס כמה שיותר מהר ..
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני מתלבט מה יותר כדאי לקנות: http://us.creative.com/products/product.asp?category=3&subcategory=20&product=9200&nav=technicalSpecifications או שאת זה??? http://us.creative.com/products/product.asp?category=3&subcategory=20&product=4884&nav=technicalSpecifications נראה לי שאת השני עדיף ,לא????
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
-
יש תוכנה אולי שמורידה את המילים מהשיר , ככה שיוצא ששומעים רק את המוזיקה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זאת ההתלבטות האחרונה שלי... מחר בבוקר אני מזמין את אחת מהן תציעו את הכי טובה
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי מחשב P4 ע לוח M של ABIT IC7 הכרטיס קול מובנה מחפש רמקולים בעיקר למשחקים, שמיעצ מוזיקה וקצת סרטים מבקש המלצה איזה ברירות יש לי ב 550 ש"ח ואם אפשר איפה ניתן לקנות תודה
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-