עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי בעמדת עבודה 3 מחשבים- שלושתם מחוברים ב KVM שתומך גם בסאונד. רמקלים קריאטיב- 5700. באחד מהמחשבים- לוח אסוס P5B - לאחרונה התחיל רעשים מעצבנים-כששועים מוזיקה- אלה כמו רעשי חשמל, תוך כדי המוסיקה. כאילו רעש של "מגבר שנשרף". מכירים ? זה לא הרמקולים, כי בשאר המחשבים שומעים מצויין. זה גם לא ה KVM- החלפתי מיקומים. זה התחיל לפני כמה חודשים- אבל ממש "בקטנה" , עכשיו זה ממש מרגיש עד כדי מצב שלא ניתן כבר לשמוע אפילו רינגטון... מה הבעיה? הלוח ?

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  2. Started by yadaaa,

המחשב נייד, איזה כרטיס קול AC97,. הבעיה אינה בעיית חומרה, ושום פתרון תכנה גם כן לא יפתור את זה פשוט ההשראה מהמטען כשהוא מחובר גורם לרעש. עובדה, כשהוא מנותק אז אין רעש. השאלה אם כרטיס חיצוני יכול לפתור את הבעיה או לא? אולי יש איזשהו מתקן לחיבור בין המטען למחשב שמפסיק את ההשראה?

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  3. אני בטוח שזה נשאל פה כבר פעם, אבל אני לא מוצא בשום מקום, אז סליחה מראש, ואני אשמח לקבל הכוונה לפתיל הנכון. אני משתמש בקול ON BOARD בשביל לשמוע דרך האוזניות. הוא מרעיש כשיש תזוזה על המסך, וכשהעכבר זז אפילו. יש לי עוד כרטיס, בPCI, והוא מחובר לרמקולים בקביעות. סתם בשביל לבדוק, כשהאוזניות מחוברות אליו - הכל שקט יופי טופי. כל הAUX, CD, LINE IN וכו' על MUTE. גם בווליומים וגם כל המקורות הקלטה גם מונמחים לגמרי. איך אני פותר את זה? עריכה: יש לי יציאת S/PDIF, דיגיטלית (לא אופטית) שאני לא משתמש בה. אין לי רסיבר פה שיכול לקבל את זה. יש איזה משהו שאפשר לקנות/לבנות שיאפשר לי לנצל את היציאה הזאת לאוזניות?

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  4. Started by SMoKeR,

שלום לכם, לפני הרבה זמן רכשתי את ה- ATP3 ועד עכשיו הייתי מרוצה מהרמקולים עד הגג. הבעיה החלה לא מזמן, רעש רקע המגיע מן הסאב. הרעש אינו חזק אבל לא צריך להיות אודיופיל בשביל להבחין בו. אמנם הרעש אינו מתגבר כשמגבירים את הווליום אבל מספיק רק להדליק את הרמקולים בשביל לשמוע אותו. ניתקתי את כבל האודיו משני צידיו (מהיציאה בכרטיס קול ומהכניסה בסאב) והרעש ממשיך, לכן נראה לי שהבעיה היא חשמלית. לגבי אחריות, את המערכת קניתי ב KSP לפני שנתיים, ובלאו הכי לא נראה לי שהם נותנים אחריות על רמקולים. בכל אופן מה עושים עכשיו?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  5. שלום. לאחרונה חיברתי את המחשב לטלוויזיה, גם ווידאו וגם אודיו. את האודיו חיברתי בעזרת שני כבלים כאלו, כמו האלו של הווידאו [אדום + לבן] שהולכים דרך מתאם לכניסת רמקולים של המחשב. הקונפיגורציה היא: טלוויזיה -> כבלים [10 מ'] -> מתאם -> כבל מאריך -> כרטיס קול OB. עכשיו, יש לי זמזום נוראי בקול נמוך שבוקע מהטלוויזיה בקונפיגורציה הזו. בדקתי, חיברתי את האייפוד לקצה השרשרת [לקצה של הכבל המאריך] ואין אפילו זמזום קל מהטלוויזיה, האם ניתן להסיק מכך שהרעש נובע מכרטיס הקול שלי? אם כן, אתם יכולים להמליץ לי על אחד? כמה שיותר זול :-\, רצוי מפאנדס. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  6. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, כשאני עושה שיחת ועידה בסקייפ, משום מה אני שומע רעשי רקע מוזרים (רעש מעומעם)... החברים שלי אומרים שהם לא מדליקים מאוורר או משהו שיכול להפריע. ואצלי נראה הכל בסדר היות ואני מדבר מחוץ לזה, עם עוד קבוצת חברים שהכל נשמע בה מצויין. האם למשל גירסאת הסקייפ יכולה להשפיע כאן? מה עוד יכול להשפיע? נ.ב. רעש הרקע הוא קבוע.

• 5 תגובות
    • 3.9k צפיות
  7. שלום יש בעיה היא יותר מציקה מאשר בעיה רצינית והיא שיש רעשי רקע כאשר אני מחבר את המחשב למערכת כאילו אין אדמה ולגבי המערכת שלי היא מערכת חלקים אם מישהו ירצה פירוט מדויק תבקשו הרסיבר שלי הוא של kenwood kr-v9080 וכן יש לי מיקסר ניסיתי איתו ובלעדיו וזה לא משנה אז אני מניח שהוא לא ממש מעניין לנושא בתודה מראש מאיר

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  8. יש לי כרטיס קול על לוח האם וכשאני מחבר אותו לרקולים, יש רעשי רקע - מעין פצפוצים בלתי פוסקים. יש למישהו רעיון מה ניתן לעשות כדי להעלים אותם וממה הם נובעים? ב-device manager מצויין שיש לי SB 16.

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  9. Started by master36,

יש לי סאב של JBL וחיברתי את הממיר למערכת השמע בזמן שיש דיבורים יש רעשים של תיקתוקים מתוך הסאב האם יש למישהוא פיתרון או הסבר לנושא?

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  10. Started by Showtime,

שלום, היום קיבלתי אוזניות חדשות מכיוון שבאוזניות הקודמות לא שמעו בצד שמאל, וגם שמעו רעשים מוזרים בצד ימין. לאחר שהחלפתי את האוזניות חיברתי אותן לפלאפון ושמעתי מצוין, אך כשחיברתי למחשב, גם בחיבור מאחור וגם מקדימה, אני שומע רעשי רקע מציקים. במחשבים אחרים שומעים מצוין, רק במחשב שלי הרעשים קיימים. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  11. Started by zombie,

הכרטיס מחובר ליאס בקבל אדום לבן(וצהוב שזה הוידיאו אני חושב) וכשבגמירים קצת את הרמקולים(שמחוברים למחשב)יש מין רעש סטטי?אפשר לבטל אותו ולהשאיר את הרמקולים מחוברים למחשב?תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  12. שלום, ברשותי Klipsch Promedia 2.1 שמחובר ללוח-אם ASUS A7N8X Deluxe. הרמקולים פשוט מעולים, כל עוד שומעים בהם מוסיקה. אבל, כשלא מושמע דרכם כלום והווליום קצת למעלה, ניתן לשמוע רעשים, שכמעט ובטוח מגיעים מהמחשב (EMI/RFI) - למשל כשאני מזיז את העכבר אני שומע את הרעש מתגבר עם התזוזה. אשמח לקבל כל עצה (זה די מעצבן), תודה.

13. Started by elad-r,

כשאני מקרב את האוזניים לרמקולים אני שומע כל מיני רעשים חלשים ומעצבנים.... גם בווליום חלש שומעים אותם, אבל ככל שאני מגביר שומעים אותם יותר חזק ובערך בחצי מהלוויום אני שומע אותם כבר בלי להתקרב ממש לרמקולים יש את הרעשים האלה רק ב-2 הרמקולים הקדמיים זה לא הכבל שמתחבר למחשב או הכרטיס קול כי גם כשהמערכת מנותקת מהמחשב שומעים את הרעשים..... יש לכם מושג מה אני יכול לעשות?... ??? תודה מראש ד"א אני מצטער שאני שואל כל כך הרבה שאלות על הרמקולים האלה פשוט אני לא מבין בזה כלום ואין לי עוד את מי לשאול.......

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אהלן חברה, יש לי בעיה עם הרמקולים שלי, ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור אותה\ להגיד לי מה הסיבה לכך... אז ככה, שאני שומע מוזיקה, אני בדר"כ אוהב לשמוע חזק ושאני מגביר אותם לרמה בינונית, פיצוצים קטנים מתחילים לבקוע מהרמקולים, ואני בכלל לא מגביר עד המקסימום! צירוף תמונה: רעיונות כלשהם? :-[ תודה מראש, DrowNz.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  15. Started by elyaz,

אהלן יש לי שאלה די פשוטה: כשאני מחבר את הפלאפון עם כבל AUX לרדיו הכל בסדר אבל אם הפלאפון מחובר תוך כדי למטען (דרך המצת כמובן) יש רעשים. האם זה קשור לסיכוך והחלפה לכבל יותר איכותי תעזור? (הכבל שיש לי עלה 10 ש"ח באיזה חנות דיסקים...) תודה!

• 2 תגובות
    • 10.6k צפיות
  16. Started by Tzach_n,

אהלן חבר'ה, פותח כאן טופיק על הנושא הזה, עשיתי חיפוש וראיתי שלעוד כמה אנשים הייתה את הבעיה הזו ולא הגיעו לפתרון. יש לי GTX 260 עם יציאת DVI וחיברתי אותו לטלוויזיה עם כבל DVI-> HDMI. בהתחלה הכל היה נראה סבבה אבל אז כשהתחלתי לנגן איזה סרט אז נהיו קצת רעשים כאלה של זמזומים וקליקים קטנים כאלה מהטלוויזיה. עוד לא הספקתי להתעסק עם ההגדרות של NVIDIA אבל רציתי לשאול, ראיתי שיש כרטיס PCIX (שימו לב לא מדובר בכרטיס מסך אלא משהו כזה http://cache.gizmodo.com/assets/resources/2006/09/black_magic_intensity.jpg) שנותן שני יציאות של HDMI מהמחשב, אם אני מתקין אותו במחשב שלי ומוציא ממנו כבל HDMI לתוך הטלוויזיה אני אוכל לקבל תמונה באיכות HD שמעבירה גם סאונד ומסתנכרנת עם החומרה שיש לי על הל…

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  17. Started by katkato,

בן דוד שלי מחבר את המחשב לlcd infinity בhdmi והטלויזיה מוציאה רעשים מחרידים! ניסינו לחבר דיוידי בחיבור hdmi ושם הכל היה בסדר מבחינת הסאוונד..... יש לציין שניסינו לחבר שני מערכות מחשב שונות ועדיין יש רעשים.. (ati 4870 & gtx 260) וכמובן שבחיבורים שונים כגון vga או scart הכל עובד מצויין... מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב השתמשנו בשני מתאמים(dvi to hdmi) שונים

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. הכרטיס קול המובנה על הלוח התחיל משום מה לעשות לי רעשים הוא תיפקד כמו שצריך עד לא מזמן ועכשיו הוא משמיע מוזיקה וצלילים ממשחקים וכל אודיו שהוא עם רעשים והפרעות.מישהוא יודע ממה זה נגרם ומה אפשר לעשות נגד זה ?

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  19. Started by Aviad6,

כאשר אני מחבר מצלמת וידאו לחיבור dv ולמיקרופון בו זמנית יש לי הפרעות -רעשים באודיו. המצלמה ניזונה מחשמל וחיבור המיקרופון מחובר ללין אווט של מגבר (חיברתי מפריד אדמות ומנחת לחיבור אודיו) למרות שחיברתי מנחת ומנטרל אדמות יש לי רעשים. איך אני נפטר מהרעשים האלו???? please..... אני עובד על זה כבר חודשיים.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  20. Started by jammblues,

שלום, לא מזמן התחילו רעשים מעצבנים ברמקולים, ולכן החלפתי אותם. הרעשים המשיכו והנחתי שהבעיה היא בכרטיס קול, לכן קניתי חדש SOUNDBLASTER AUDIGY. בנוסף שידרגתי את הזיכרון ל שני זכרונות של 512 אחד של קיגסטון, והשני של חברה אחרת שאני לא זוכר כרגע. עכשיו ההפרעות ממשיכות, בכל פעם שאני פותח דפדפן או עובר בין הלשוניות בפיירפוקס, יש הפרעות מעצבנות במוזיקה. למה זה יכול להיות קשור? תודה

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. Started by LiL Gangster,

יש לי מחשב חדש 4 חודש ככה לפני כמה ימים התחילו לי רעשים ברמקולים בהתחלה חשבתי שזה יעבור אבל אחרי זה חיברתי גם אוזניות לשקע אחר וגיליתי שגם בהן יש רעשים וגם במיקרופון עכשיו לא שומעים טוב אז במה הבעיה?? תודה מראש כרטיס מסך מובנה לוח אם m2n--e אם זה משנה

22. Started by malcolmx9,

קניתי את ה-SR-60 ואיכות השמיעה בהם מצויינת. הבעיה היחידה שאני נתקלתי בה היא שאני שומע רעשים! כשאני משתמש בגלגלת העכבר אני יכול לשמוע את זה באוזניות, אותו הדבר לגביי ההקלדה, אני מסוגל לשמוע את המקשים דרך האוזניות! בנוסף אני שומע רעשים, כמו אלה שיוצאים מהטלוויזיה ברגע שבמסך מלא בנקודות לבנות ושחורות ואין תחנה בה! מישהו אחר נתקל בזה, או שהאוזניות שקניתי פגומות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by MaSTer GIL,

כאשר אני שומע מוזיקה, אני שומע שבאחד הרמקולים כל הזמן נשמעים פאקים וזה מאווט בצורה לא נורמלית את השמיעה, טעושה אותה שנשמעת לא חלק.!!! (אני חושב אולי בגלל שזה רמקולים סטליסטים.!) בבקשה אנא תעזרו למצוקתי.! ???

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  24. שלום רב, לכבוד יום הולדתי האחרון ידידות שלי הביאו לי מספר תקליטורי מוזיקה (אלבומים). כאשר אני שומע אותם במכונית, הכל בסדר. אך כאשר אני שומע אותם דרך המחשב, או מנסה לעשות להם RIP, המוזיקה מלאת הפרעות ורעשים. אני מניח שזוהי מעיין הגנה טיפשית כלשהי? האם יש דרך להתגבר על זה? ובכלל - מה הקטע? במקום להגיד תודה על כך שקונים תקליטורים, עוד דופקים לאנשים כל מני מגבלות מחורבנות? פשוט מרגיז. נ"ב 1) התקליטורים כנראה נרכשו בארה"ב 2) בדקתי תקליטורים אחרים שיש אצלי והם עובדים בסדר

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכם. הרמקולים שלי עושים ממש רעשים כל כמה דקות. אני לא מצליח לבדוק עם זה הרמקולים או הכרטיס קול. יש למישהוא איזה רעיון איך לבדוק? אולי איזה תוכנה לנושא ? (ניח שלא..) אני פשוט די עובד עצות כבר...

• 5 תגובות
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים