אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
סוף סוף חיברתי את המערכת ADA880 של ה4 רמקולים וסאב, ויש משהו מאוד מרגיז עם הבאס. בווליום מעל החצי, קצת יותר, הבאס נשמע מוזר, לא יודע איך להסביר את זה... זה נשמע עמום כזה ורועד... מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני מקליט סרט מקלטת וידאו בעזרת הכרטיס טלויזיה שלי אך זה לא קשור אליו! ההקלטה נשמעת בסדר גמור אבל כשאני בודק את הקובץ המוקלט של הסרט הוא מלווה בהמון קולות פחח כאלה כמו של מגע של כבל לא טוב אך אין סיכוי שזה זה. החיבורים: Video out-->Video in Audio out--> Line in כך שאין קשר בין לכידת האודיו לכרטיס הטלויזיה. הווליום של הליין אין בהקלטה חלש מאוד על המינימום. הווליום של תוכנת ההקלטה גם הוא על המינימום. האודיו ללא ספק בסדר ואין בעיה בכבל כיוון ששומעים מצוין בזמן ההקלטה. הכרטיס קול הינו AC97 סטריאו. הכרטיס קול אחלה הוא מקליט מצוין בתוכנות אחרות רק בזאת ב-WinDVD Recorder פתאום הוא מקליט קול חרא! למה?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום!! ברצוני לרכוש נגן אמפי3 (רצוי מאוד קריאטיב). חיפשתי הרבה וראיתי שני נגנים שבאים בחשבון (מבחינת גודל פיזי, זיכרון ומחיר) הנגן הראשון בנפח 512 מ"ב lx500 (מפלונטר) או בשמו השני - רוהומבה. הזיכרון מסוג זיכרון פלאש, יש לו מסל אלסידי גדול, רדיו ואפשרות להקלטת קול. מחיר: 1500 ש"ח הנגן השני הוא מובו2 בנפח 1.5 ג"ב. הזיכרון מסוג מיני הארדיסק (הנגן עצמו קטן ממינידיסק) אין לו רדיו ואין אפשרות להקלטת קול. המחיר: 1300 ש"ח הרדיו וההקטלה לא כ"כ חשובים לי. הנפח חשוב לי הרבה יותר, אך אני מפחד מקפיצות (יש לי עכשיו נגן דיסקים עם ג'י-פרוטקשן שהוא כל הזמן קופץ) לכן אני רוצה לדעת מה עדיף... תודה.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום... אני אני צריך לתייעצו לי קניית ארבעה רמקולים לרכב . אני מחפש את הרמקולים הכי טובים שיכולים להיכנס בתקציב של 200-300 ש"ח ואני מקווה שהגעתי למקום הנכון כדי לשאול את השאלה הזאת (חוששני שאתם מתעסקים רק בציוד אודיו למחשב)... ויש לי שאלה: בתקציב שנתתי יש רמקולים טובים שייתנו איכות סבבה? או שזה תקציב מועט בשביל רמקולים לרכב? מקווה שתעזרו לי...תודה לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
לא מצליח למצוא את הלינק הנכון. מבקש סיוע בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
הכותבת אומרת הכל, אני קיבלתי הצעה על רמקולים פשוטים שעולים 320 ש"ח אבל הם מבחרה לא ידוע ואני לא בוטח במוכרים... אשמח לקבל הצעות
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
האם לדגם הזה יש חיבור USB למחשב ? במידה ולא , איזה חיבור למחשב קיים עבורו והיכן ניתן להשיג מתאם ובאיזה מחיר ?
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
במגבר שלי יש 2 כניסות phono אחת ceramic phono ואחת magnetic phono מה ההבדל ביניהם ומה השימוש של כל אחת מהם?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
הרמקולים הם PARADIGM CINEMA 70 עם סאב וסנטר מונעים ממגבר JVC 5022 (החוליה החלשה) המקורות הם כרטיס קול GTXP די וי די של LG מהדיוטי ווידאו פיליפס
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי משהוא חשוב להגיד לכל מי שמחפש מערכת קולנוע בתקציב סביר: כל מה ששמעתם על פירלס הוא לא נכון! לפני פחות מחודש קניתי מערכת של 5 רמקולים של פירלס, מחנות של היבואן, ואני רוצה להגיד לכם שאני ממש ממש ממש מרוצה גם מהמחיר (קצת פחות מ- 2000 ש"ח) וגם מהאיכות, וזה לא שאני לא מבין באיכות כי שמעתי כבר מספיק רמקולים בארץ ואני יודע טוב מאוד מה ההבדל בין B&W לפירלס אבל אני חייב להגיד שהאיכות של הרמקולים מדהימה אפילו אותי. אני יודע מה אני אומר אז תקשיבו לי ותבדקו את המערכת שאני קניתי כי אני נהנה מכל רגע שאני איתה. החסרון היחיד של המערכת הוא רמקול הסנטאר, לא שהוא לא טוב אבל היה מוסיף הרבה עם היו משקיעים בו קצת יותר (אולי אני ישדרג אותו). הדגם הוא: tempest series נב: כשהקשבתי…
-
- 42 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
הי יש לי מגבר של 8 אום ומצאתי 2 רמקולים אצל חבר שלי די ישנים אבל במצב מעולה! כמו חדש... הבעיה שלא כתוב עליהם ההתנגדות ואני מפחד שהיא לא 8 אום ואז אני עלול לשרוף אותם או את המגבר החמוד שלי (שאנלא בטוח שיש לו הגנה לרמקולים..) יש דרך לברר את ההתנגדות של הרמקולים? (לא כתוב עליהם כלום, אפילו לא דגם... בדקתי גם על הרמקול עצמו לא כתוב...) אם אני אתקע אמפר מטר(שמכוון על לבדוק התנגדות זה יעזור?)
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
-
אני מתלבת בין שני סוגי רמולים 2.1: Yamaha YST-MS201: http://www.brain-box.co.il/estore/catalog/product_info.php?cPath=1_7_250&products_id=633〈=he&language=he&osCsid=ae6546154eea620d1e71706fce8003cc או:Creative Inspire 2500 2.1 http://asia.creative.com/products/speakers/inspire2500/specs.asp שניהם עולים בערך אותו דבר אבל אני לא יודע איזה יותר טובים. מה ההספק ב RMS שיש לרמקולים שי YAMAHA לא מצאתי במפרט. תודה.
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
הרמקולים שברשותי הם - Inspire 6600 (ממשק אנלוגי). אז לאחר שהתעמקתי טיפה במפענח החדש של Creative, יש לי כמה שאלות: 1. הוא תומך גם בממשק אנלוגי? 2. האם אני אוכל להפוך את הרמקולים שלי לדיגיטליים\קוואקסליים דרך המפענח הזה? (שאלה טיפשית בתכלית, אבל מכיוון שאני לא מבין כלום בנושא זה, אשמח לקבל תשובה הוגנת, ללא הערות לוואי, בבקשה ) 3. באיזה אופן המפענח הזה ישפר את חווית השמיעה שלי? (אני מדבר על סרטים ומוזיקה, בעיקר) 4. האם הוא יכול לתפקד כמגבר, ולהגביר את העוצמה? ואולי גם את האיכות? 5. לדעתכם, הוא שווה קנייה? והאם יש עוד מפענחים חיצוניים איכותיים (במחירים סבירים) בשוק? 6. ואם אני ארצה לקנות מגבר (במקרה שהמפענח הנ''ל לא מתפקד כאחד כזה), אני אוכל להוסיף אותו בנוסף למ…
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הסט הזה, ומצאתי אותו באיי-ביי ב40 דולר, האם זה נראה לכם הגיוני שמישהו ימכור את הסט הזה בכלכך מעט כסף? אם זה באמת המחיר הסופי, אז אם נוסיף מכס זה ייצא בסביבות ה80 דולר..זה עדיין מחיר נורמאלי לא? האם אפשר לסמוך על מישהו שמוכר את הסט הנהדר הזה בכלכל מעט כסף??
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי התלבטות... אני מתכוון לקנות רמקולים והתקציב שלי עומד בערך על כ- 1400 ש"ח. אני מתלבט האם כדאי לי לקנות את ה- ADA 890 של אלטק או את ה- z 560 של לוג'יטק, אבל יש לציין כי הלוג'יטק הם מתצוגה ולכן הם עולים 1400 ש"ח. אני לא יודע מה עדיף לי לקנות , אולי תוכלו לעזור לי .... נ.ב יש לי כרטיס קול אודיג'י 2 אם זה משנה משהו.... תודה R.e.L
-
- 10 תגובות
- 904 צפיות
-
-
תמליצו לי על רמקולים 2.1 או 4.1 כמו שאמרתי כבר שיהיו טובים ואיכותיים ולא של החברה ווינר במחיר: 350 ובסביבות.
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
איזה עדיף? קצר?ארוך?עבה?דק? לחבר אותו למתכת או שלא? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי בעיה שמאוד מקשה עלי... הסאונד היוצא מהמחשב (Output) יוצא בערוץ ה-Wave במקום בערוץ ה- Master Volume.... וזה גורם לכך ששום מקלדת מולטימדיה לא יכולה לשלוט על הווליום....וזה מאוד לא נוח להתכופף כל פעם לסאב... אז אולי למישהו יש פתרון בשבילי... כאמור..כל המקלדות מחלישות ומגבירות את ערוץ הMaster Volume כי זה הערוץ שאמור לשלוט על כל הסאונד שיוצא מן המחשב.... אבל!! אצלי הסאונד היוצא, יוצא דווקא בערוץ ה-Wave.. וזה מקשה על חיי! תודה מראש לכל העוזרים Anas-Nanas דרך אגב...: אני משתמש בכרטיס מובנה על הלוח....:Intel® Integrated Audio
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום. רציתי לשאול למה אי אפשר להנות מהקלטה טובה כמו שיש אצל M-audio במחיר נורמלי? מה ההבדל בהקלטה? היום כל כרטיס מודרני מצוייד בממיר ההוא עם ה 24BIT 96KHZ אני מתכוון לאודג'י2\הרקולס דיגיפייר,אז מה עשוה את האיכות הקלטה ב ב -M-AUDIO טובה יותר? אני למשל צריך כרטיס חזק לסאונד ולהקלטה ואין ביידי את המזומנים מקסימום גג הכי לחוץ 500-550 ש"ח ,מה תמליצו לי ? הכרטיס יתחבר ל ימאאה RXV-520 אני מניח ביציאה הדיגיטלאית ורסביר עצמו יעשה כבר את עבודות פיענוח. אבל מצד שני אני אסבול מליטנסי גבוהה בעבודה כמו CUBASE? אני ממש לא יודע מה לעשות : בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אנשים. אני מת לקנות מערכת של 4 +1 בזול. למשהו יש את המערכת הזאת? ואם למשהו אכן יש, איך היא עובדת עם כרטיס 5.1 ? תודה לתותחים!
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות פטיפון בשביל הנוסטלגיה, וגם זה דיי נחמד בסלון, יש לי המון תקליטים אבל השאלה היא מה אני צריך שיהיה בפטיפון, איזה אפשרויות יש שם שאני צריך לדעת לפני שאני קונה, כלומר מה הבדל בין פאטיפון לפאטיפון.
-
- 11 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
מה מצב...!? אני רוצה לקנות רמקולים חדשים... העבודות שלי הם משחקים,סרטים.(לא DVD,נו אתם יודעים איזה סרטים) אני לא צריך שהיא תהיה עוצמתית במיוחד המיוחד... אז רציתי לשאול אם המערכת הזאת טובה-http://www.pch.co.il/docs/pd-1325784047.htm נ.ב איך אני בודק שהלוח M שלי תומך ב-4.1 , 5.1 , 6.1 , 7.1 , 6.2 וחו...
-
- 11 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום, אני חושב על לקנות למחשב שלי במקום Creative Inspire 5200 רמקולים יותר איכותיים. אני רוצה מערכת טובה ששווה את הכסף, עד 1500 שקל, בעיקר לסרטים ומשחקים, משהו שאני ארגיש את ההבדל בין זה לקרייטיב... אפשר המלצות?
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-