אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום. הוצעה לאבא שלי המערכת הבאה: רסיבר Yamaha RX-V450 במחיר 1,900 ש"ח רמקולים Canton Movie 6.1-MX במחיר 2,400 ש"ח. רציתי לדעת אם מישהו מכיר את המוצרים, ומה דעתכם לגבי האיכות, והמחיר. בפרט לגבי חברת קנטון שלא שמעתי עליה מעולם. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום, קניתי את שני הדגמים שבכותרת, ורציתי לדעת איך אני יכול לחבר את המחשב לרסיבר בצורה דיגיטאלית כדי לנצל את הרמקולים 5.1 של אינפיניטי בצורה מלאה כי הבנתי שאם לא מחברים בצורה דיגיטאלית אז לא מנצלים באמת 5.1 ערוצים (אומנם שומעים בכל הרמקולים אך אין הפרדה אמיתית בין כל הערוצים). מצורף לינק לאחורה של הרסיבר. http://www.yamaha.com/yamahavgn/CDA/ContentDetail/EnlargedImage/0,,CNTID%3d450784,00.html תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. קראתי היום את המדריך שאנטולי רשם על קניית מערכת וינטא'ז. עכשיו יש לי את המגבר הנ"ל שאבא שלי קנה אותו לפני איזה 20 שנה נירא לי. והוא במצב לא רעב בכלל עובד מעולה רק יש לו כמה מנורות שרופות בפאנל הקידמי. השאלה שלי האם הוא שווה משו. אני לא מבין בזה יותר מידי אבל הבנתי שהוא היה דגם רציני פעם. האם הוא נחשב טוב? כי אם כן אולי אני יחשוב לשדך לו איזה זוג רמקולים. מצטער על האיכות אבל הנה תמונה שלו:
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום, יש לי הזדמנות לקנות רסיבר RX-V2092 של Yamaha (משומש), שהבעלים שלו טוען שהוא בן כ-3 שנים. מישהו פה יודע להגיד לי מה יהיה מחיר הגיוני לרסיבר כזה? עמוד המוצר באתר Yamaha: http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=200216&CTID=5000300
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חיפשתי בכל הרסיבר ואין כניסת מיקרופון א.למה ?? (עלה המון כסף בזמנו) ב. מה אני יכול לעשות במקום ? הבעיה היא כזו ...קניתי ציוד על מנת לחבר את הגיטרה דרך פיקאפ (כבל בין הגיטרה ליציאת מיקרופון) הקטע שלא תיארתי לעצמי שלא יהיה , רק לאחר הקנייה שמתי לב. יש דרך כל שהיא להגביר דרך יציאת PHONOS ?...V AUX ?...
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי שלום לכולם..לפני שבוע הלכה לעולמה מערכת הסטריאו שהייתה לי של חברת סוני הוותיקה שהייתה מחוברת למחשב.. האיכות שהיו שומעים בה הייתה מצויינת במוסיקה ודי טובה בסרטים למרות היותה סטריאו ולא סראונד.. עכשיו נשארו לי שני רמקולים טובים וגדולים אשר היו מחוברים בצורה הכי פשוטה-"אדום ושחור" ללא כל פין (מישהו מבין למה אני מתכוון..?) עכשיו התלבטות שלי היא בין קניית רסיבר סטריאו/סראונד עד 1000 שח (איך חברות מומלצות בכלל ואיך Sherwood, JVC בפרט בתקציב הדל..) או מערכת מיני סטריאו כדוגמת Philips FWM185 או SONY MHCEC55/68 או חברות אחרות בתקציב הנ"ל.. השימושים הם 50%-50% בין מוסיקה לסרטים ומשחקים כאשר יש נטייה קלה למוסיקה. סליחה על החפירה ותודה מראש על העזרה![br]פורסם בתאריך: 5.10.2…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי הרסיבר הנ"ל, הייתי מעוניין לחבר את המחשב מיציאת ה HDMI ומהרסיבר דרך ה monitor out לחבר ל TV, האם אני אראה משהו למרות שלא אשתמש ביציאת HDMI, או במילים אחרות האם הרסיבר "יפצל" את הסיגנל. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
צריך המלצה על רסיבר בסכום הנקוב. הוא מיועד גם למוסיקה וגם לסרטים.
-
- 14 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אחי הגדול רוצה לקנות רסיבר חדש... כבר יש לו רמקולים של מורל (SOLOS 5 או משהו כזה) וטלויזיית LCD "42 של KTV(ביקורות על הטלויזיה והרמקולים מיותרות כי הם כבר עובדה קיימת) עכשיו הוא מחפש רסיבר ב1700 שקל בערך מה מומלץ? נ.ב כבר עשיתי חיפוש והנושא הכי רלוונטי היה מ2004 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות רסיבר בסביבות 2000 שקל (כנראה במכירה פומבית). יש המלצות? ודרך אגב, איך הקנווד KRF-7050?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי באולסייל רסיבר קנווד KRF-7050, וקיבלתי אותו בלי חוברת הוראות ובלי אף כבל לחיבור. נראה לי קצת מוזר, לא?
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לרסיבר בתקציב של 1000-1500 שקל תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר אותו כבר הרבה זמן לטלוויזיה , כיום שאני מדליק אותו הוא מחובר לטלווויזיה אבל אין לי שליטה על הווליום , כלומר יש ווליום מסויים שהוא היחיד שאפשר לשמוע אליו גם אם מגביהים וגם אם מנמיכים. הטכנאי של ייס שהיה אצלי אמר לי לקנות כבל RCI והשאיר לי חיבור בשבילו בממיר , חיברתי אותו לממיר אבל אני לא יודע לאן לחבר ברסיבר. ניסיתי לחבר ל-VCR ול-TV/DBS אבל עדיין אין לי שליטה על הווליום. יש אפשרות לחבר גם את הסאב לטלוויזיה? הנה תמונות של המערכת והסאב אם זה עוזר: http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=211D73931D41406EAE7B4519EBD381D6&alid=92371 תודה גדולה מראש! מיקי!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין שמסך יחיד 24 אינטש ישמש גם לטלויזיה בכבלים וגם למחשב, וכן שהשמע יצא מאותו סט רמקולים - במקרה שלי ALTEV V4621. יש לט מעט מסכים בעלי 2 כניסות וידיאו, כך שאין בעיה בווידאו. הבעיה היא באודיו, שכן צריך למתג גם את השמע כשבוחרים את הכניסה במסך - למשל כשעוברים מצפייה במחשב לצפייה בממיר של הוט. חשבתי להשתמש במסך עם 2 כניסות HDMI, שכמובן כוללות גם שמע, ולהשתמש ביציאת האוזניות של המסך ככניסה לרמקולים. הבעיה היא שזה מוריד דרסטית את איכות השמע. האם יש רעיון יותר טוב? אם הפיתרון היחידי הוא רסיבר: האם יש רסיבר "מיני" ? מדובר על חדר ילדים, לא סלון גדול.
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לקבל את חוות דעתכם על הציוד הבא שאני הולך לרכוש: רסיבר DENON AVR1604 / DENON AVR1705 או רסיבר YAMAHA RXV450 / YANAHA RXV540 (מה ההבדל ביניהם? במה האחד יותר טוב מהשני?) רמקולים: JBL SCS146 תודה
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי מה קורה? לפני שבוע קניתי רמקולים peerless magic 7 שהם 6אום ו400 וואט RMS ואין לי מושג מה זה אומר, מה שאני בא לשאול זה עם אני יכול לחבר לזה מגבר 6 אום 200 וואט וזה עדיין יעבוד כמו שצריך? או שצריך משהו אחר
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני רוצה בעיקרון רק שני רצפתיים ורסיבר בהמשך כשיהיה עוד כסף נקנה גם סנטר ואחוריים אין לי בעיה לקנות יד שנייה כל עוד זה מחנות ולא מבנאדם [ובמקרה הזה אני אשמח לקבל את שם החנות ופרטים] התקציב שלי כולו עומד על כ-1500 ש"ח ביחד..\: אולי 1700 אבל לא יותר..\: תודה מראש לעוזרים...[=
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
חברה אני צריך המלצה לרסיבר ורמקולים במחיר כולל של 2500 מקסימום.. המערכת (5 רמקולים (לא חובה סאב)) בעיקר למוזיקה.. ושתהיה חזקה ולא רמקולים לויניים.. החדר בגודל של כ 3X4 תודה על העזרה מראש
-
- 28 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
זקוק להמלצה על רסיבר זול ואיכותי - יחסית למחיר. שמעתי כי דנון וימאהה, כחברות נחשבים טובים ובזאפ יש מספר רסיברים שלהם בטווח הכספי http://zap.co.il/models.aspx?Sog=E-Amplifier&DB57913=129177&DB394257=394261&DB394257=394282 יש משהו מומלץ במיוחד ? ואם כן, למה? תודה
-
- 10 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים האלה http://www.dstore.co.il/yp/product.asp?pc=49757 יחד עם הרמקולים הנוספים איזה רסיבר ממליצים עד 2000 ש"ח , לא מחפש משהו בשמייים, הרמקולים האלה אצלי כבר שנה ואני חושב שהגיע הזמן שאנצל אותם
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום קיבלתי אותו ושומעים ממנו ממש חלש, הסקאלה מתחילה מVol-100 ובמקסימום 0 עכשיו ב50 שומעים כזה נורמאלי לא חזק. יש לי מערכת סטריאו של SHARP שההספק שלה הוא 2X100W לאחוריים ו 2X250W לקדמיים ושומעים בה הרבה הרבה יותר חזק!! יש הצעות או שהרסיבר כזה חלש?!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
1000 ש"ח DENON AVR-1802 1000 ש"ח ONKYO 304 1500 ש"ח HARMAN KARDON 1550 1500 ש"ח Pioneer VSX-D812-S 1000 ש"ח DENON 1306 1500 ש"ח HARMAN KARDON AVR4000 1500 ש"ח onkyo TXsr 505 black לשימוש קולנוע ביתי 5.1 90%, 10% מוזיקה יותר לכיוון ה1000 אבל אם שווה את ההפרש אני מוכן להשקיע 1500 אם תוכלו להגיד לי מה עדיף ומה היתרונות אני יודה לכם מאוד!
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לחבר רסיבר של ימאהה עם HDMI באופן הבא: DVD עם HDMI מתחבר למגבר ליציאת DVD מהמגבר ביציאת HDMI OUT מחובר לטלויזיה אני רואה את התמונה בטלויזיה וגם שומע את הסאונד מה- DVD ברמקולים של הטלויזיה, אבל למה אני לא שומע כלום ברמקולים שמחוברים לרסיבר? האם זה אמור לעבוד בצורה הזאת? למה הוא מעביר את הסאונד לרמקולים של הטלויזיה ולא לרמקולים של הרסיבר? אם אני מחבר את הסאונד עם RCA אדום לבן רגיל אז כמובן שכן שומעים אבל השאיפה היא להשתמש רק בכבל HDMI בלי תוספות מיותרות.. אולי זה איזה פונקציה של המגבר שאני לא מכיר? אני לא זוכר כרגע בדיוק את הדגמים הספציפים של המכשירים אבל אם צריך אני ינסה לברר בהקדם תודה
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את ה-onkyo 706 וסה"כ הוא די סביר. הבעיה היא שהוא יותר לי שולחן עבודה שני (אני מחובר בכבל HDMI לרסיבר בלבד למטרות Audio) וכבר DVI למסך. כשאני מבטל את השולחן העבודה השני דרך הדרייבר של Nvidia הוא מבטל לי את אפשרות השמע הסאונד מתכנים במחשב. יש משהו לעשות, זה מאוד מתסכל. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-