עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. הרמקולים הנ"ל, איך אני מאריך להם את הסטליטים?? אני רוצה לשים את האחוריים מאחור כדי לקבל פיזור סאונד אופטימלי אבל הכבלים שלהם קצרים מדי! מה עושים? תודה מראש לכל העוזרים!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by MDK,

האם צריך לשנות משהו בביוס כדי להפעיל את האפשרות של קידוד ע"י הgame theater xp? כי כשניסיתי לעשות RIP מדיסק לAAC בWINAMP זה כן השתמש במעבד

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  3. Started by JaguArrrr,

היי, עברתי על 6 הדפים האחרונים ולא מצאתי בדיוק את מה שאני צריך. הבנתי ש ATP3 מעולים למוזיקה השאלה שלי אם לא עדיף ללכת על ה Altec AVS500 מכיוון שעיקר השימוש הוא למשחקים. גם ה logitech x-220 נראים לא רעים, למישהו יש נסיון איתם? הם יותר קרובים לתקציב שלי... אז מה עדיף (למשחקים בעיקר) ATP3 , AVS500, X-220 או כל דבר אחר שיש לכם להציע. ועוד דבר, יש לי את ה SB Live! value , האם חלק מהרמקולים האלה מצריכים הגברה או חיבור מיוחד שהכרטיס לא מספק? תודה.

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  4. ראיתי את הרמקולים האלה בזיגזג במחיר מעולה, וחשבתי לקנות. שווה? או שיש אלטרנטיבת טובות יותר בטווח מחירים של עד 550שח? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  5. Started by guyishai,

שלום לכולם! רצית לשאול האם ישנה אפשרות בכרטיס קול פשוט (onboard) כמו שיש לי לפצל את הסאונד כך שנגיד אני אשמע במשחק flight simulator את דיבור פקחי הטיסה דרך האוזניות, ואת שאר הסאונד דרך הרמקולים. אם זה אפשרי תפרטו בבקשה איך או עם איזה תוכנה. תודה.

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  6. Started by alon83438,

אהלן, יש לי רסיבר סראונד של קנווד ואני בטוח שרובכם תגידו איכס וזה אבל אני לא הולך לקנות רסיבר סטריאו בשביל זה.. עכשיו אני שומע דרך כרטיס אונבורד מסריח שלא שווה כלום.. לא זוכר תדגם של הכרטיס אם אבל זה כרטיס של אסוס שמתאים לפנטיום 800.. ומחוברים אליו הatp3. אז אני בטוח שהרסיבק שיש לי יותר טוב מהכרטיס אונבורד הזה... יש דרך לחבר את הרסיבר למחשב כדי לקבל איכות סאונד יותר טובה? אם כן איך?

• 9 תגובות
    • 997 צפיות
  7. Started by yoniby,

שלום, ברשותי Creative Extigy + Creative Inspire 5.1 5200 הבעיה היא שאני מצליח לשמוע רק מ- 2 ערוצים (stereo). יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם EPOX8RDA+. אני צריך עזרה איך מבטלים אותו ומה הלאה יכולה להיות הבעיה. תודה, יונתן.

• 13 תגובות
    • 985 צפיות
  8. Started by cousinIT,

המערכת הזאת בת 3 שנים ואיבדתי את כל המסמכים שקקשורים אליה... האם היא תומכת בפורמט MP3?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by alon83438,

הפלונטר כתוב שהם מוכרים את הקריאטיב LX500... בכל מקום אחר כולל אתר הבית של קריאטיב לא כתוב על דגם ה500.. (512 מ"ב) אלא רק על ה100 (128) ו200 (256....) מה אתם חושבים? להאמין להם?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  10. Started by ClubCaliber,

יש לי מערכת "קולנוע ביתית" המורכבת מרסיבר 5.1 JVC מהדיוטי פרי, רמקולים קידמיים של AIWA מערכת NSX-5222 ורמקולים אחוריים של פירלס SR-377. אני לא מרוצה. השאלה היא, האם להשקיע את הכסף בכרטיס קול איכותי (Audigy 2ZS) ומערכת 7.1 (נגיד Creative T7700). או להשקיע את המחיר הזה + כמה אלפים ולעשות לי מערכת על רמה. ..?

• 9 תגובות
    • 963 צפיות
  11. Started by Lioriiii,

שלום רב! בקשותי כרטיס קול של קריאטיב מסוג AUDIGY 1 ואליו מחוברת מערכת רמקולים 5.1 עם מגבר משלה. הבעיה היא כשאני רואה סרטים רגלים שהסאונד שלהם הוא 2 רמקולים אני שומע בסדר. אבל כשאני רואה סרט שהוקלט ב-AC3 הכוונה ב-5 רמקולים אני בקושי שומע את הסרט, ואני מגביר הכל עד הסוף גם את המגבר החיצוני. ברשותי CODECS שהורדתי מהאתר The LioNetwork , אבל זה עדין לא פתר לי את הבעיה. האם אתם יכולים לעזור לי??

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  12. Started by kikkler,

זאת הכותרת הכי טובה שיכלתי לחשוב עליה... בכל אופן מדובר בדיסקמן אמפים של סוני, דגם 501 אם אני לא טועה (הוא לא פה לידי). בכל אופן בזמן האחרון הוא נכבה מכל טילטול קטן, וזה מסוגל לשגע את השכל, במיוחד כשהולכים ברחוב איתו וכל ירידה טיפה מהירה של מדרגה או קיפצונת מהכביש למדרכה מכבה אותו. זה עוד במקרה הטוב, במקרה הרע הוא מסוגל להתחיל לשרוק, לצפצף ולטעון בעוז no-cd בזמן שהדיסק נמצא עוד בפנים.... האחריות עדיין בתוקף, השאלה אם זה דבר שבכלל ניתן לתיקון או שזאת תסמונת גיל העמידה ללא פיתרון ?

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  13. Started by alon83438,

מה אתם אומרים על הקריאטיב אל-אקס 200?

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  14. Started by alon83438,

כמה יהיה המכס על נגן mp3 שעולה בארה"ב 300$? תודה..

• 7 תגובות
    • 970 צפיות
  15. Started by Architect,

קיבלתי זוג רמקולים גדולים, שחורים מעץ. ראיתי את הנתונים שלהם, וכתוב ככה: 60/35 WATTS 8 Ohms מיוצר בגרמניה חברת DUAL דגם: CL 2000 מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  16. Started by Spaik,

אני רוצה לקנות אחד מהם ואני לא יודע מה כדאי... אם אני קונה נגן MP3 אני רוצה איזה ג'יגה או 5 ג'יגה מקסימום מקסימום והנגני MP3 האלה עולים בערך 2000 שקל וזה יקררר ומיני דיסק זה טוב... אמממ אני חושב שאני אקנה מיני דיסק איזה דגם כדאי לי לקנות??? תקציב בערך של 900 שקל פחות עדיף... תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. מערכת סטריאו שיש לי עכשיו (AIWA NSX-SZ20) - הרמקולים שלה. או CREATIVE INSPIRE 4.1 4400?

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  18. Started by Chevy,

מביא לכם תמונות של הרדיו-טייפ שקיבלנו היום. ישנה אופציה לחבר לשם ציינגר. יש לנו אחד של Pioneer במכונית עם ציינג'ר 6 דיסקים, ורמקולים של Kenwood, יש 2 מקדימה ו-2 מאחורה ו-2 רמקולים מובנים (6 סה"כ) אולי נחבר את זה למכונית, למרות שה-Pioneer יותר טוב. Manual LET THE PICS SPEAK 8)

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by nadav2605,

אני רוצה לקנות אוזניות ואני לא יודע איזה אבל יש לי תיאור וגם כמה רעיונות. אני צריך שהאוזניות יהיו Closed כאילו שיהיה את הספוג הזה מסביב לאוזן כמו באוזניות מקצועיות אבל שלא יהיה יותר מדי גדולות ומסורבלות כאילו שאני יוכל להסתובב איתם ברחוב בלי להיות מגוחך :. והכי הכי חשוב שיהיה להם צליל טוב. יש לי כמה רעיונות: 1. sennheiser PX-200 http://www.sennheiserusa.com/pages/products/headphones/px200.htm 2. sennheiser HD-212 PRO http://www.sennheiserusa.com/pages/products/headphones/212.htm אז דבר ראשון מה אתם חושבים על האוזניות האלה ודבר שני אם הם לא נראות לכם אז תציעו לי דברים אחרים. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  20. Started by ktanta harta,

אני משתמש בכרטיס קול פורטיסימו 3 ובמשחק Dead To Rights, במשחק בנמאפייני אודיו כתוב שמהשחק תומך בDD בכרטיסים כמו הסאונד סטורם אשר בלוחות NFORCE שיש להם די קודר פנימי אבל אני משתמש ביציאה האופטית וברסיבר בתור הדי קודר בעזרת AC3 FILTER, אז איך אני גורם למשחק להפעיל את הAC3 כדי הרסיבר יפענח כי כרגע זה לא עובד, אבל לדוגמא סרטים עם AC3 אני כן יכול לשמוע

• 8 תגובות
    • 873 צפיות
  21. Started by Lioriiii,

שלום רב! יש לי כרטיס קול במחשב של קריאטיב אודיו ג'י 1, ואני רוצה להחליף אותו לחדש שלהם .....אותו אחד שעשו עליו ביקורת באתר..... השאלה שלי היא האם כדאי להשקיע בו או שכדאי יותר לקנות מגבר חדש??

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  22. יש לו איכות טובה? טוב יותר מהאיכות של כרטיס קול Creative Live או פחות טובה? כמה רמקולים ניתן לחבר אליו בחיבור אנלוגי (לא דיגיטלי!)?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  23. Started by WarMachine,

טוב הסיפור הוא כזה חברים, עוד שבוע שבועיים יהיה לי רשיון (בתקוה ) אבל אבא לא מוכן בשום אופן להחליף את הרדיו טייפ של האוטו לרדיו דיסק אבל מוכן לקנות נגן שיתחבר לרדיו טייפ הזה (בעזרת הקלטת המתאמת הזאתי..).. העניין הוא שמזמן הפסקתי להתעניין בתחום הזה ככה שאני לא יודע מה יהיה שווה לקנות, דיסקמן רגיל? דיסקמן עם יכולת ניגון של אמפי3? מיני דיסק? או אולי נגן מבוסס האדר דיסק? מקווה שתוכלו לעזור לי..(אגב התקציב נראה לי עומד על משהו עד 700 ככה...)

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  24. יש ברשותי את ה mzn 10 של סוני האם אני יוכל להשתמש במינידיסקים החדשים בנגן שלי? ???

25. המחשב שלי מחובר לרסיבר ולרסיבר מחוברים 4 רמקולים: 2 אחוריים הם הקטנים יותר ו 2 קדמיים הגדולים יותר. אין לי סאב ואין לי סנטר. ויש לי בעייה: כשאני מחבר את הרמקולים כמו שצריך הקטנים אחורים והגדולים קדמיים אז אני לא שומע את האחוריים כמעט לחלוטין. הם ממש לא דומיננטיים ולא שמים לב לסראונד. (עשיתי את בדיקה כזאת של הרמקולים בדרייבר של הכרטיס קול) ואני חושב שאני יודע מה הבעייה... ברסיבר כתוב שהרמקולים האחוריים צריכים להיות בהתנגדות של מינימום 8 אוהם. אצלי הרמקולים האחוריים הם עם התנגדות של 4 אוהם. זאת יכולה להיות הסיבה לזה שאני לא שומע את הרמקולים האחוריים? האם זאת באמת הבעייה שאני לא שומע את האחוריים? או סיבה אחרת? אתם יכולי לעזור לי בבקשה...

• 1 תגובה
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.