אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני והבת זוג שלי רוצים להתחדש בטלויזיה בעקבות מעבר דירה. גודל הסלון הוא 2.7x2.4 מטר כשלאורך ה2.4 מטר יש חלון דרומי בגובה 1.5~2 מטר. המרחק בין הספה לקיר בו תמוקם הטלויזיה היינו בין 1.3-1.8 (ספה נפתחת). 1. התקנת וילון היא אופציה - האם שווה להשקיע במסך oled אחרי התקנת וילונות? אני פשוט מניח שכדי להנות ממנו יהיה צריך חדר יחסית חשוך לעומת led שהוא יחסית נסלח יותר. 2 מה טווחי הגודל המומלצים למסך למידות כאלה של סלון? רק כדי שתהיה לי נקודת פתיחה טובה בחיפוש שלי. 3. האם שווה לרכוש מסך כרגע או ששווה לחכות? לפני תקופה אבא שלי רכש מסך ב10k והמחיר שלו ירד כמעת בחצי אחרי כמה חודשים בעקבות סידרות חדשות של מסכים שיובאו (מסכי 8k שהם לא רק סמסונג בדרך?) 4. האם מסכי xi…
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת שמחוברת למחשב ושומעים רק ברמקול אחד וזה לא בעיה במערכת(נגיד ברדיו בלי קשר למחשב שומעים בשתיהם) מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
KSP הורידו אותם מהאתר משום מה... יש חנויות נוספות באיזור ת"א שמומלץ לקנות מהן?
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות ב30 דולר מקסימום ( דודים שלי מביאים לי מחו"ל כך שמי שיואיל לעזור לי יוכל לשלוח קישור לאתר בחו"ל ) על מה אתם ממליצים?? ובבקשה אל תגידו אני הייתי כבר מוסיף ככה וככה וקונה ככה וככה כי אני קונה את הmuvu2 של קרייטיב באיזה 700 שקל וזה נהיה כבר הוצאה גדולה... מה אתם אומרים על אלה?? http://www.buy.com/retail/clearance/product.asp?sku=70008720&loc=114&sp=1 זה ב-clearnace ב17 דולר
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היי, הנגן הוא iaudio u2 1GB מערכת ההפעלה שלי היא win98se התקנתי את הדרייבר והתוכנה שמקשרת בין הנגן למחשב (jetshell pro). בפעם הראשונה שהורדתי קבצים אל הנגן הכל היה בסדר. בפעם השנייה כבר לא. ברגע שאני מחבר את הנגן לכבל ה-USB (את הכבל אני משאיר מחובר תמיד למחשב) המחשב "קופא". שום דבר על שולחן העבודה לא ניתן להקלקה. ברגע שמנתק את הנגן מהכבל המחשב חוזר לתפקד. הצלחתי להוריד קבצים אל הנגן בצורה הבאה: פותח את התוכנה לפני שמחבר את הנגן (כדי שהמחשב לא יתקע),היא מבשרת לי שלא מוצאת את הנגן,מחבר את הנגן ולוחץ ok. בפעם הראשונה שעשיתי זאת העסק עבד. בפעם השנייה התוכנה קפאה עם חיבור הנגן.ניתקתי אותו,חיברתי שוב,התוכנה יצאה מקפאונה וכך הצלחתי להוריד קבצים. התהליך הזה של חיבור וניתוק הנגן מ…
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי דירה, עם הכנה בקירות למערכת קולנוע ביתי. אין כבלים בקירות רק צינורות להעביר... אני שואל אתכם ומתעניין מה אני צריך לעשות/לקנות אני רוצה שיהיו לי רמקולים השימושים, הם מועטים ביותר... מעט ביותר אשתמש בהם... בעיקר בטלוויזיה... ככה שהכוונה שאני רוצה רמקולים קטנים... ובמחיר סבבה.. מגבר כבר יש לי בבית יושב כבר כמה שנים שלא השתמשתי בו (5 שנים) YAMAHA RX-420... מוציא 80RMS ל5 ערוצים ויציאה לסאבוופר... מקווה שתוכלו לתת לי דגמים של רמקולים שיספקו אותי ומאיפה לקנות.. עד אלף שקל אם יש.. תודה... יאיר
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי טלוויזיה lcd sony 40 ופתאזום יש לי כתם כזה שחור תמונה http://www.interload.co.il/upload/3867309.jpg תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
לא מזמן עברתי לyes hd והשבוע קניתי גם מערכת קולנוע ביתית. את המערכת רציתי לחבר למחשב ולטלוויזיה. בגלל שהכבל האופטי נורא יקר והמחשב שלי יחסית רחוק מהמגבר אז החלטתי שאת המחשב אני אחבר עם כבל דגיטלי (קוקס כתום) עכשיו באתי לחבר את החיבור האופטי לממיר דרך ה spdif והכבל פשוט לא נכנס הצלחתי בסופו של דבר להכניס אותו, והכל עובד ויפה, אבל הנגיעה הכי קטנה מוציאו אותו החוצה התקשרתי ליאס וכמובן שהם ישר הציעו טכנאי, אבל אמרו לי שאם הבעיה בכבל אני משלם לטכנאי אז החלטתי לוותר. רציתי לדעת עם הבעיה אצלי ואני סתם אדיוט שלא יודע לחבר חיבור אופטי, או שהבעיה ידועה בממיר הזה, או שהכבל לא מתאים או כל דבר אחר????? תודה רבה לעזורים טל!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה, כחלק מפרוייקט שאני עובד עליו והוא התקנת מחשב ברכב, אני זקוק לרדיו. ישנו מגוון מאוד מצומצם של טיונרים בחיבור USB שלצערי לא עושים את העבודה, ולכן העדפתי ללכת לכיוון כרטיס TV שמכיל טיונר שכזה. יש באפשרותי להזמין בארץ ומחו"ל. יום טוב אלי
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
הי כולם, אני מעוניין לרכוש מחשב HTPC בסביבות 1500 שח. האם כדאי לקנות מוכן - לדוגמאות מהאתר של אייבורי http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=142 או שעדיף להרכיב לבד למשל על בסיס המלצה מלפני שלושה חודשים מהאתר המעולה HWZONE http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133339§ion=293&target=%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%A0%D7%95%D7%A2%20%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99 וכמובן שאני אשמח לשמוע הצעות נוספות. ושאלה נוספת, טכנאי שהיה בביתי אמר לי שהכרטיס מסך של המחשב שלי פגע בטלויזיה (מתח גבוה מדי לכיוונה דרך יציאת הDVI אל הHDMI של הטלוויזיה). במקרה וזה נכון, איך אני יכול לוודא שזה לא יקרה שוב? כרטיס מסך איכותי יותר?? תודה חברה.
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
הייה לי תכרטיס קול MADIUO ריבלושן שלא תומך בווינדוס 7 עשיתי הכול בשביל שהכרטיס קול היסתדר קניתי עכשיו תASUS D1 עכשיו הכול פועל בסדר גמור רק הבעיה שאני מחבר מי הטלוויזיה לכרטיס קול לא שומעים כלום! חיברתי לקול החיבורים של הכרטיס קול ולא הצלחתי עכשיו בכול חיבור רשום איזה משהו אבל ממש ממש קטן היא אפשר לראות מה רשום מרוב שזה קטן בלתי אפשרי אז אני מחבר לכולם אז יש 2 אפשרויות 1 הכרטיס קול לא תמוך אבל שמעתי שכן ... עם לא אז עשיתי טעות שקניתי תכרטיס קול הזה .. ואפשרות שנייה זה ההגדרות שבמחשב אמרו לי תמחשב אפשרות של LINI IN עכשיו לא מוצא שום אפשרות כזאות חשפתי בדריבר ראיתי שזה מסומן על אדום כזה זה נמצא שם נMIXER עכשיו זה מסומן על אדום והיא אפשר לסמן שלא יהיה על אדום אפשר לעביר את …
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי, יש לי שני סטים של רמקולים: 1. Microlab X-16 2.1 - הרמקולים גוססים, הסאבוופר בסדר גמור. 2. Microlab SOLO 6C 2.0 - חדשים ותקינים, ללא סאבוופר. יש לי כרטיס קול מובנה (Asus Maximus Hero VI), ושניהם מתחברים באותה הדרך: RCA לרמקולים ו PL (?) למחשב. האם יש דרך לחבר את הסולו והסאב ביחד? חשבתי על לחבר אחד מהם לחיבור הקדמי של המארז, אך אני לא בטוח שזה כל כך פשוט. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי שלא מכיר http://www.amazon.co.uk/Damson-Resonating-Mobile-Bluetooth-Speaker/dp/B007NYZ2RC/ref=dp_return_1?ie=UTF8&n=4085821&s=receiver-speakers תחפשו סרטון של זה ביוטיוב זה אחד הדברים המגניבים!! חח אפשר לשים את זה על כל משטח וזה הופך את זה לרמקול מישהו מכיר אם יש משהו מקביל בארץ? שמומלץ ועובד? או שאפשר להשיג את זה רק בחול..?
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום. אני צריך חוות דעת על LCD 42 של sansui, דגם 42sdft, FullHD הפער בינה לבין הLG, סמסונג וכו הוא 2000 שח' שמעתי שהם משתמשים בפאנל של LG
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם כרטיס קול על לוח האם. כנראה של אינטל. לא יודע מהו הלוח אם שלי, ולא מוצא את הדיסק עם הדרייברים של הלוח אם. אז כיצד אני יכול להפעיל את הכרטיס קול? כרגע יש לי רק את הביפר של המחשב, ואני מתגעגע לצליל ששומעים כשאתה נכנס לווינדוס. מה אני יכול לעשות כדי שאשמע צלילים ערבים לאוזן מהמחשב שלי?
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכוון לקנות כרטיס קול ששימושו העיקרי הוא לשמיעת מוזיקה (בעיקר FLAC-ים). המחשב שלי מחובר לרסיבר (Yamaha RX-V563), אשר מוציא ל-2.1. Wharfedale Diamond 9.1 ול- Wharfedale SW-150. אין בכוונתי להוסיף רמקולים לסראונד. אני מתלבט בין Xonar DX, D2X and Essence STX. עיקר ההתלבטות היא לגבי המחיר כמובן. האם המערכת שלי בכלל תנצל את הSTX כמו שצריך או שהוא מיותר מבחינתי? יש לכם המלצות אחרות לגבי כרטיס קול? כל אינפוט יתקבל בברכה. תודה על העזרה, רן.
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אם מישהו יוכל לנתח לי קצת א ני אשמח, לא מצליח כ"כ להבין את ההבדלים ביניהם ואני מתלבט בשביל המחשב החדש שלי. בעיקרון אני גיימר כבד וחולה מוזיקה וגם קצת סרטים. זהו =]
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
עריכה - כנראה זו בעיה שמצריכה אחריות אני יחליף אותם עוד השבוע 60 צפיות ואף אחד לא הגיב... תודה בכל זאת לא משנה.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניית Bluetooth לשיחות טלפון, בנסיעות, הליכות וכו. חשוב שיהיו איכותיות, שישבו מצויין על האוזן, בידוד רעשים וווליום גבוה. עדיפות לטעינה אלחוטית וסוללה ארוכה תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות נגן פלאש של גיגה שיהיה בו תמיכה בעברית רצוי לא הפוכה אבל גם הפוכה זה יהיה בסדר ושיהיה איכותי בתקציב של 700 שקל אפשר גם להעלות קצת אבל קצת תודה
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
קניתי רמקולים: creative i-trigue L3450 יש לי כרטיס קול של הלוח אם (sound max) הרמקול הימני שלי עושה מדי פעם רעשים. רציתי לדעת אם יכול להיות שזה קשור לכרטיס קול או שהרמקול מקולקל. תודה מראש, Exe
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום ובכן יש לי תיכנון למערכת סלונית תורכב מהשילוב הבא מגבר ימהה - זה המגבר הראשי יחובר לשני רמקולים קדמיים שני אחוריים ושני רמקולים צליל היקפי קדמי סהכ 6 מגבר אונקיו - (אני לוקח מחבר ) הוא יחובר לשני רמקולים רצפתיים של מטר וחצי בערך שיתפקדו כמו סאבוופר כלומר הגברת אות הבאס מיציאת הימהה. סהכ 8 רמקולים. סרטים אני אצפה אבל השימוש העיקרי זה מוזיקה יש לי את ה 1212M אבל הוא יושב במחשב אחר (בחדר עבודה) האם צריך כרטיס נוסף ? הכרטיס קול של המחשב הסלוני זה ה SOUNDSTORM של אנוידיה - מה שהיה בלוחות אנפורס 2. אם יצטרך שיפור אני אוסיף את ה JULI של ECI. ידוע לי שלמוזיקה לא צריך 8 רמקולים.אז אני בא להתייעץ האם להקים כזו מערכת בסלון. את מערך הוופרים בניתי ממגבר נוסף ורמקולים שהיו ע…
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס Audigy 4. עד עכשיו השתמשתי ב XP והכל היה טוב ויפה. לפני כשבוע עברתי ל VISTA. התקנתי את הדרייבר שמצוי באתר של קריאייטיב. כאשר ניסיתי להיכנס לאפשרויות מסויימות שמתי לב שזה בלתי אפשרי- למשל להגדרות ה EAX. בנוסף אין לי שליטה על העוצמה של ה LINE IN וכו'. ניסיתי לעדכן את הדרייבר לדרייבר הבטא- אך המצב נשאר זהה. אז יש לי כמה שאלות: א. האם אפשר לתקן את הקטע הזה? ב. אני זוכר שהיה איזה קטע של זה שיתרון הביצועים של ה AUDIGY מתבטל ב VISTA- אשמח להסבר קצר על העניין (וכל הבלאגן שיש עם ה AUDIGY+VISTA). תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
רציתי לדעת עם יצא עידכון כבר לדיוידי הזה כי הבנתי שאין שום תוכנה שיכולה לעזור לי בקשר לתרגום...
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני מתלבט עכשיו לקנות נגן 2-4 ג'יגה, אני ממש לא צריך MP4, אלה איכות סאונד טובה (אני קונה אוזניות בנפרד) חשוב לי אקולייזר (שאני יודע שיש לE וגם לM) כמה שאלות: האם יש הבדל סאונד בינהם ? האם אפשר לעתכן תוכנה בM גם ?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-