אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
ע"פ מה לבחור? מה דרוש שיהיה? על איזה פירמות אתם ממליצים? קיצר פרטים!!!
-
- 12 תגובות
- 801 צפיות
-
-
-
שלום לכולם!! רציתי לשאול מה דעתכם על הרמקולים TEAC X20 2.1 הנתונים: 2*6W +סאאב וופר אחד.- מחיר 135 ש"ח. בנוסף רציתי לשאול מה תפקידו של הסאאב וופר. תודה...
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
צריל המלצה לכרטיס קול חזק יחסית ! ליצירת מוזיקה עריכת סאונד ! קיובייס וכו' תקציב 800! ש"ח ץגובות בונות בבקשה
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני מחפש את הקישור / שם של התוכנה לא מצאתי בחיפוש :\ התוכנה על שרתים של "קוד פתוח" וגם ניתן להוריד את הקוד שלה (אם זה יעזור לכם למצוא לי)
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה לאלה שיש להם את הרמקולים האלה יש מתחת לסאב וופר 2 ברגים ואחרי 10 דקות בערך של מוזיקה הברגים קצת חמים אז לכל מי שיש את הרמקולים אם אתם יכולים תבדקו אחרי 10 דקות מוזיקה אם אם חמים קצת או לא ותגידו לי תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 572 צפיות
-
-
כנסו לכאן http://www.jbl.com/home/products/product_detail.asp?ProdId=SCS136SI&SerId=SCS&sCatId
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שאלום, אני לב, ואני מת על מוזיקה, במיוחד מטאל. הבעיה שלי היא שהאוזניות שלי קצת נהרסו והפכו לממש חלשות, והאקווליזר של WMP, [יש לי 11], הוא ממש לא מספיק, אין בו ממש הבדל בין מצב METAL למצב NORMAL. [אני שם לב להבדל, אבל הוא לא משמעותי כמו שהוא אמור להיות...] אז בבקשה, תוכלו לתת לי הורדה של אקווליזר חינמי וטוב?
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה...החלטתי לפנק את עצמי ולקנות רמקולים חדשים למחשב :> כרגע מחוברים אצלי 2 רמקולים של סמסונג שלקחתי מאיזו מערכת סטריאו ישנה וסאב מעאפן שהיה של המערכת קולנוע הביתית הישנה... אז ככה...אני צריך לדעת על איזו מערכת אתם ממליצים עד 500 ש"ח... Creative inspire 5.1 2500? Logitech x530? JBL Creature? Altec Lansing ATP3? המטרות שלי הם בעיקר מוזיקה...אבל להרעיד את החדר במוזיקה! :> מישהו יכול להמליץ לי על הדגם הכי איכותי וחזק שאני יכול למצוא בטווח מחירים האלו? תודה מראש לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 918 צפיות
-
-
מאיפה אני מביא מערכת DVD עם מסך נישלף לא מפריע לי שיהיה סיני לא טחון. צריך גם עוד מסך תיקרה לאחור בגודל 10 אינץ. מישו יודע איפה יש במחיר טוב?
-
- 13 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי! כפי שאתם יודעים (או לא), קניתי מיני דיסק חדש. עכשיו אני רוצה לקנות לו אוזניות אלחוטיות. עכשיו, הבעיה היא, שבאוזניות אלחוטיות רגילות יש את המשדר הזה שמהווה מעיין בסיס לאוזניות. עכשיו אני לא יכול לטייל עם המשדר הזה ברחבי ת"א ולשמוע מוזיקה... מסכימים? אז יש לכם פתרון? אולי אוזניות עם משדר ממש קטן... אם לא קיים דבר כזה / אין לכם פתרון, אז אני מבקש המלצה על אוזניות לא אלחוטיות, אבל שיהיו טובות. התקציב הוא איזה 500-600 ש"ח, אבל אם יהיה רק דגם אחד או שתיים של האוזניות האלחוטיות שאני רוצה והם יעלו יותר, תגידו, ואני אשקול אם זה שווה את ההפרש. תודה!
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
...
-
- 6 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
בבקרת העוצמה לא מופיע לי האפשרות העוצמה שלline in(גם לא ב realtek audio manager). זה קשור לכרטיס קול או סתם בעיה בווינדוס? הכרטיס קול שלי הוא של realtek (הגיע ביחד עם לוח האם של ג'יגה בייט ga-945p-s3) תודה מראש ומצטער אם טעיתי בפורום.
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מקרן קול לחדר ספציפית דגם hwf 450 של סמסונג. למחשב שלי מחובר טלויזיה דור 6 של סמסונג.. ישבתי וחשבתי על כל מיני אופציות של חיבור, הרי החיבור בזעזרת כבל HDMI. רציתי לדעת אם אני מחבר את המחשב לטלויזיה בכבל HDMI מהכרטיס מסך לטלויזיה ואת הטלויזיה למקרן אם הוא יוציא את הסאונד של הטלויזיה למרות שהאינפוט הוא מהמחשב והאוטפוט הוא למקרן קול.. תודה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
חשבתי על ה- Sandisk 1GB אבל לא מצאתי חנות אחת שיש לה אותו במלאי. אז אם אני לא אמצא חנות שיש לה אותו במלאי, אולי יש נגן אחר איכותי באותה מידה שאפשר למצוא? אני תריך לקנות את זה בתחילת השבוע הקרוב.
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס קול Creative SoundBlaster Audigy. אני מעוניין לחבר קול משני מקורות שונים לכניסת הקול שלו (יש אחת). כאשר אני מחבר בעזרת מפצל, חיבורים משני המקורות, אין קול בכלל. אין לי צורך להשתמש בשני המקורות בו זמנית אבל מצד שני אני לא רוצה כל פעם לנתק ולחבר כבלים. הצעות לכך יתקבלו בברכה. חשבתי על דרך מסוימת אבל אני מעדיף לשאול לפני שאני מנסה. אם אני אתקין את הכרטיס קול המובנה במקביל לaudigy (כאשר יש רמקולים שמחוברים רק לaudigy) ואני אחבר מקור חיצוני אחד לכל כרטיס - האם אני אוכל לשמוע את הקול שמגיע מהכרטיס המובנה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
השאלה היא: למשל, האם עדיף במערכת 5.1 שהסאב יהיה מאותו יצרן/סדרה כמו שאר חמשת הרמקולים? האם יש לזה משמעות? בגלל הכיוונון של הרמקולים, או טווחי התדרים שלהם? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
מחברי הרמקולים הם כאלו: למה המחבר התחתון פועל על ממש שונה? מה היתרון/חסקון של זה?
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
טוב אז חשבתי על אלה.. http://zap.co.il/model.asp?model_id=401930 אבל אמרו לי שהם לא משו יש לכם אולי הצעות אחרות ? גם חשבתי על הזלמן אבל יש לי כרטיס 4.1 אגב כמה עולה משלוח מה amazon ? כי אם הוא לא כזה יקר המשלוח אז אני כבר יקנה icemat או משו יותר איכותי במחיר אפסי יחסית לארץ
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני עורך וידאו וחשובה לי איכות הסאונד אבל הבנתי פה בפורומים שאם אני לא בעניין של משחקים או עריכת סאונד אז אני לא חייב כרטיס קול נוסף האם זה נכון?
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על נגן mp3 עם לפחות ג'יגה ? אבל חשב מאוד שיהיה לו רדיו fm תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
אנשים תשמעו חבר שלי רוצה לרכוש מערכת קולנוע ביתית אבל הוא לא מבין בזה כלום אז הוא ביקש ממני להרכיב לו מערכת אז הרכבתי לו את המערכת הבאה : רסיבר ONKYO דגם TX-SR500E נגן DVD דגם DV-S555 גם של ONKYO רמקול סנטר JAMO דגם A3-CEN 4 רממקולים JAMO דגם A-330 סאב וופר דגם A3 Sub.3 גם של JAMO כל זה בבערך 10000 ש"ח מה דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דרישות: 1) מיועדת כמעט אך ורק למוזיקה, בין אם אלקטרונית רווית באסים או פאנק ומטאל חד וצומרני. 2) תקציב עם סטייה של 10% 3)עדיפות לזמינות בצפון 4)עדיפות ל2.1 מפאת התקציב. לאחר בדיקה זריזה הגעתי לדגמים הבאים. 1) SG EVO 7 2) ML fc330 פתוח לכל הברנדים והדגמים, תודה ושנה טובה.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
-
מי אתם אומרים יותר חזק ? למי יש יותר יתרונות ועוד ועוד ...
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-