אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אחי הביא מאמריקה את הZ-2300 של לוגיטק והוא קצת מודאג בגלל ההבדלים בתדר של רשתות החשמל. אמרתי לו שיקנה ממיר מ110 ל220 ויחבר אבל גיסי (שמתעסק בחשמל) אמר לו שבתחום שלו (משאבות) ההבדל בתדרים יכול לגרום נזק למשאבות ושלדעתו ברמקולים זה יכול לגרום לו גם לרעשי רקע, כי הממיר ישנה את הוולט אבל לא את התדר. אני לא מבין בתחום, אבל זה נשמע לי מוזר ששנאי לא יספיק. האם יש פה מישהו שיכול אולי לספק קצת מידע מוסמך בנושא? איזה סוג של מתאם צריך לקנות? האם הפשוט ביותר יספיק או שצריך משהו מיוחד? והאם ההבדל בתדרים יכול לגרום לרעשי רקע?
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
היום התחדשתי בכרטיס ויש לי בעיה קטנה (או גדולה). הרמקולים הפוכים, כלומר כל רמקול מתפקד במקום רמקול אחר: הרמקול השמאלי מתפקד במקום הימיני הימיני במקום השמאלי הסאב במקום הסנטר אחורי שמאלי במקום האחורי ימיניי אחורי ימיני לא שומעים (בטסט). איך אני פותר את הבעיה? האם יש לי בעיה בכרטיס? האם יש הגדרה שמסדרת את זה ואני לא יודע להגיע אליה? (הכרטיס מורכב לא יותר משעה) אשמח לעזרה ותודה!@
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע איך הדגם הנ"ל...E20..יש לי אפשרות לקנות את הזוג ב600ש"ח...בכול מקרה הבנתי שהם מספקים 60RMS....אם מישהו שמע אותם או יש לו אותם אשמח לחוות דעת.. יש לי מגבר ישן מאוד יחסית אבל דיי טוב...SHERWOOD RX4010R (אם מישהו מכיר) הוא יחזיק? למה לא רשום כמה וואטים הוא מוציא וכאלה...רק היתנגדות אפשר לקבוע לו..(עד 8 אום)
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום עשיתי סדר במחסן, ולמרבה הפלא, נגלתה לעיניי מערכת משפחתית ישנה, רק הרמקולים עבדו, וששמעתי בהם פעם הצליל שלהם היה נחמד, טוב יותר מהרמקולים שיש לי עכשיו למחשב. הדגם הוא: sw sx115, מה תפקיד החוט האדום, ומה תפקיד השחור? לאילו צריך לחבר אותם בכניסת בננה של הסאב של קריאייטיב שיש לי עכשיו לבדיקה? ובכללי, מישהו מכיר את הרמקולים, כדאי להחליף אליהם? רשום עליהם שיש התנגדות של 6 OHM, שנראה לי מוזר למדפיים מה שווי הרמקולים? דרך אגב, למדפיים יש דרייברים גדולים יותר, מה שאומר בדרך כלל יותר מגנטיות, האם יש סיכון בלשים אותם במרחק מטר מהמחשב, קרוב למסך למודמים וכולי?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שבוע טוב כיום אני שומע מוסיקה באמצעות רמקולים ATP3 Altec Lansing . לכל הדעות מדובר ב - רמקולים משובחים בקטגוריית 2.1 ביחס למחירם . שאלתי היא : האם בהחלפתם ברמקולים מדפיים פשוטים למשל : וורפדייל וכד' (על מגבר בפעם הבאה) , אקבל איכות גבוהה יותר ? כלומר , האם יש ממש בטענה : "מדפיים אפילו פשוטים הינם מוצלחים יותר , בהשוואה מול רמקולי מחשב טובים ככל שיהיו !" ניצוץ
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך הרמקולים הבאים: 1) Bose XL-2000 2) JBL! N-26 האם אלה רמקולים טובים, או שזאת סתם סדרה של רמקולים עם "שם"? ??? והאם הם עדיפים על פירלס?? ----------------------------------------------------------------------------------- ועכשיו בקשר למערכות רמקולים: איך מערכות רמקולים הבאות: 1) AREN ACOUSTIC מסדרת MAGIC ONE דגם: 266 2) HEMILTON HEM-406 *מישהו יכול לתת לי את המידות של ההמילטון? (לא כמו שכתוב בוואלה.. :-\) *האם ניתן לחבר את הרמקולים האלו (HEM-406) לרסיבר למרות שהם מוגברים? ? ? איזה מהמערכות יותר טובה ?? ??? ואיך החברות האלו? מישהו מכיר, התנסה, שמע?? (אני מניח ששניהן עדיפות על פירלס או קודה?! :-X) תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המערכת סטריאו שלי הרמקולים ישמשו לשמיעת מוזיקת רוק, קלאסית... כרגע חשבתי על ה- Tannoy MX-2 (מצאתי אותם באחד הלוחוץ ב- 900 ש"ח) זה כדאי? איך הרמקולים? האם יהיה לי שיפור משמעותי ביחס למה שיש לי עכשיו?
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
http://www.alm.co.il/dutyfree/Items.aspx?ItemId=394&vmenu=8 מישהו שמע על הדגם הנ"ל? ממליץ?
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מערכת סאונד מתאימה לטלוויזיה בחדר. אני מעוניין במערכת סטריאו שתשב על השידה של הטלווזיה, מערכת 5.1 לא מתאימה לחדר. הסיבה שאני רוצה רמקולים מוגברים היא שהטלוויזיה מחוברת למחשב ממנו אני יראה סרטים ולא לרסיבר \ מגבר רמקולים. שקלתי לקנות מקרן קול (אם מקרן קול עדיף במקרה הזה אז בסדר גמור אשמח להמלצות למגברי קול טובים בתקציב) אבל אני בכל זאת אעדיף מערכת סטריאו סבירה + (למה שאפשר להכניס בתקציב היחסית נמוך). אשמח להמלצות, תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רמקולים מוגברים לשימושים הבאים בסדר עדיפות הבא: 1. סרטים 2. מוזיקה 3. משחקים התקציב חופשי. חשבתי על הפריטים הבאים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=502480 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=577445 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=754538
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אילו רמקולים מומלצים יותר? מערכת רמקולים 5.1 Philips MMS460 או atp3 של altec lansing או משהו אחר עד 400 שקלים תודה על העזרה...
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום,בן דוד שלי מעוניין ברמקולים חדשים באיכות נורמלית,עכשיו אני לא יודע איזה בדיוק כרטיס קול יש לו על הלוח יש את המספרים האלה אני יודע 2.1 5.1 זה קשור?הרמקולים יתאימו לכל מערכת ? ועכשיו לשאלה השנייה - מה עדיף ה ATP3 או ה X-230 אני מאוד מתלבט ביניהם אחרי שראיתי שאנטולי מעדיף את ה X-230 על ה ATP3 תכננתי להמליץ לו על הATP3 מה עדיף יותר לדעתכם ? מישהו שמע את שתיהם ויכול לומר למי יש צליל יותר טוב ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_157&products_id=7840 הוא עולה פה 364 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_1849&products_id=786 עולה 415 ש"ח , אני רואה שכתוב פה תומך בכרטיס קול 2.1 ואם יש לו כרטיס קול 5.1 ? תסדרו אותי …
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מה הרמקולים 2.1 הכי מומלצים בסכום הזה שיכולים לספק באס בתדר נמוך ואם עומק צליל? הכי שווים ביחס למחיר מול תועלת.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלוםם ברשותי כרטיס קול M-AUDIO FIREWIRE SOLO להקלטות גיטרה שירה מידי וכו' ואני צריך רמקולים לשמיעתם ולמוסיקה סרטים ומשחקים בכללי בתקציב מאודד צפוף 100-200 ש"ח ראיתי את הרמקולים הבאים: Creative SBS370 ו S200וLogitech מי הטוב מביניהים ?הם טובים ואם יש לכם המלצות אחרותת? תודהה רבה מראשש =]
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אם יש למישהו המלצות? איך ה R-20 logitech ?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בוקר טוב, הבעיה היא כזאת: לפעמים שומעים נקי וחזק מהרמקול השמאלי ולפעמים מהימני. התופעה הזאתי הייתה קיימת גם ברמקולים הקודמים (Inspire 2.1), האם זה מבשר על גסיסת הכרטיס קול (OB)?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי רמקולים חדשים... בהתחלה עבדו בסדר גמור, ועכשיו שחיברתי אותם למחשב חדש, אז אחריי יומיים או שלוש הם התחילו לזמזם, בעיקר בטונים גבוהים... הרמקולים חדשים לגמרי.... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה תחום הרמקולים התחיל לעניין אותי אוקי ויש לי מלא שאלות: לפני שאני שואל את השאלות על חלק מהשאלות ניסיתי לקרוא באינטרנט אבל לא הבנתי את ההסבר ניסיתי בעיקר באתר של ANANDTECH יש שם מדריך על זה הבנתי משם רק משהו אחד והנה השאלות: 1)מה זה הRMS הזה? 2)מה זה Frequency Response? 3)מה זה Impedance? 4מה זה S/N Ratio? 5)מה זה Output Power? ועוד שאלה אחרונה מה זה AC-3 ו DTS ואם אפשר אני מתחנן אני מחפש הרבה זמן כבר בגוגל אתר שמסביר את כל זה באופן פשוט אבל תסבירו לי אתם גם באופן פשוט שאני יבין בבקשה זה דחוף בשבילי אני כבר מת לדעת על זה תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כבר כמה שנים שיש לי רמקולים FC-330 של מיקרולאב, ואני די מרוצה. הבעיה התחילה השבוע, קניתי שולחן מחשב חדש מאיקאה, ובגלל שהכבל שמתחבר מכל רמקול לסאב כל כך קצר, הייתי צריך למקם אותם בצורה מכוערת שהורסת את כל הסידור! יש כבלים מוכנים מראש שקונים בחנות להארכת הכבל שיוצא מהרמקול ומתחבר לסאב? אני מחפש משהו פשוט, באורך מטר או שניים. אשמח לקישור, תודה :-).
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם אומרים שרמקולים ישנים יכולים להיות טובים ואייכותיים. אז.. יש אצל ההורים שלי זוג רמקולים עתיקים ואני תוהה אם הם שווים משהו ולהשאיר אותם האם הדבר הזה יכול להתחבר למערכת חדשה, האם שווה לחבר אותם לאחת כזו? או שזו גרוטאה שטובה רק לל"ג בעומר הדגם הוא: FISHER XP-55S מישהו יודע על הדבר הזה משהו? תודה ויום כתום :gorgeous:
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! כבר שנים שיש לי את המערכת הזו, Altec Lansing ATP3 ואני פשוט מרוצה ממנה. כעת אני קונה מחשב חדש לעמדה חדשה לגמרי ומחפש רמקולים שהם ממשיכי דרכם, או ברמתם ומעלה. האם יש כאלה? אשמח לעצות תודה!
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום , מעוניין להביא רמקולים מניו יורק בתקציב של 350 דולר . יחוברו למחשב ולנגן mp3 לצורך ניגון קבצי FLAC. חשבתי על audioengine 5 האם יש אלטרנטיבות עדיפות בתקציב הנ"ל ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לאחר זמן המתנה ממושך בתקווה שהרמקולים הנ"ל כבר יגיעו לארץ החלטתי לנסות לרכוש אותם מחו"ל, מצאתי אותם בamazon במחיר מציאה בשל 106$ בלבד, אבל האם הסכום הזה פלוס דמי המשולח זה מה שאני צריך לשלם בלבד או שמוערב פה גם מכס וכו'? ואם כן בכמה מדובר?
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
יש ברשותי מגבר של פיוניור, זה הדגם: http://www.pioneerisrael.co.il/index.php?dir=site&page=products_items&op=view&cs=338 בעת חיבור אוזניות שעם חיבור AUX ושמחוברות למתאם PL 3.5 ומשם למגבר, הרמקולים מפסיקים לעבוד ורק האוזניות עובדות, הבעיה שישנו כפתור שאמור להדליק חזרה את האוזניות שנקרא סטיראו ON, אבל שום דבר לא קורה. איך אני גורם לאוזניות AUX עם מתאם PL 3.5 לעבוד עם הרמקולים בו זמנית? צריך אולי מתאם PL אחר? עם שלושה טבעות בקצה במקום שניים כמו שיש לי כרגע? או שאין קשר?
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כשאני רואה קליפ ביוטיוב למשל שומעים מעולה,אבל בזמן שאני פותח את הקקליפ על מסך מלא הרמקולים מתחילים לצפצף, וזה בכל אתר, מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-