עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. חבר של ההורים שלי מגיע מארה"ב ( ומביא לי R9800Pro בדרך 8) ) , ולאחר שהאוזניות הישנות והמעפנות שלי נשברו ( התיישבתי עליהן ._. ) , החלטתי להשקיע במשהו קצת יותר איכותי . יש לי 100$ , אפשר לחרוג בקטנות , 10$ דולר לכל כיוון , אבל ממש לא יותר . אני גם אשמח אם תמליצו לי על מקומות אמינים וזולים להזמין אוזניות איכותיות . אני אשמח לעזרה מהירה , אני צריך לשלוח לבנאדם את הקניות ( ;D ) שלי עד מחר . תודה מראש =)

• 30 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. Started by sasa21,

שלום, אני רוצה לקנות אוזניות עורף ורציתי לדעת על איזה אתם ממליצים. תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  3. שלום לכולם , בהמשך לבניית מערכת הקולנוע שלי אני מעוניין לקנות סנטר איכותי ( יחסית למחיר כמובן.. ) הייתי רוצה שתמליצו לי על סנטר במחיר של עד 1500 ש"ח שיתן תמורה טובה למחיר . האמת ששמעתי בעבר כמה סנטרים טובים אבל לא היה בידי המחיר בשבילם. אחד מהם היה של B&W הזה.. http://www.homecinemachoice.com/frame.html?http://www.homecinemachoice.com/testbench/CentreSpeakers/B&W/BWLCR6S2.shtml מאוד אהבתי אותו , יש לו צליל חם ונעים והוא נותן באסים יחסית מעולים לסדר גודל של הסנטרים במחיר הזה. הבעייה העיקרית שלי כרגע שהבנתי שקשה מאוד להשיג אותו היום. הוא ייצא כבר מייצור סדיר. לפני כמה שנים הוא עלה לא מעט ( אני חושב 2500 בערך.. ) אבל היום אני מאמין שאני יכול להשיג אותו ב 1000 - 15…

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  4. Started by Saggitarius,

שלום, וערב טוב לכולם! בעזרת השם בזמן הקרוב אני מיתכוון ליקנות מחשב חדש שיהיה מבוסס על PIV 3.0C, ואני צריך עזרה ממכם לגבי איזה כרטיס קול לקחת. נתחיל עם זה שאני מיתכוון ליקנות את מערכת ה ATP 3, האם היא מערכת בעלת סאונד איכותי וכמו כן גם איך העוצמה שלה? עכשיו, אני נוטה יותר לכיוון הסאונד של המוסיקה (כלומר שירים וכל מה שקשור לזה) והסרטים ומעדיף איכות גבוה שלהם. הסאונד של המישחקים פחות מעניין אותי, עדיין שיהיה טוב אבל אני לא מיתכוון ליקנות רמקולים 5.1 או כאלה למינהם , אני רק רוצה סאונד סטריאו באיכות גבוה בתקציב נתון. דבר נוסף זה שיש לי אורגן חשמלי של YAMAHA בדגם EZ - 30 (למיקרה שאולי מישהו מכיר) ואני מעוניין אהיה לחברו למחשב ולהקליט לתוך המחשב שירים שאני אנגן ( זה אפשרי נ…

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  5. Started by ranyr,

אני רוצה לחבר אורגנית שיש לי למחשב דרך חיבור midi אבל יש לה רק יציאה של lineout ואמרו לי שיש איזה מכשיר שהופך lineout ל- midi מישהו יכול לתת לי קצת פרטים על זה? כמה זה עולה? איפה משיגים?

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  6. Started by roei88,

יש לי עכשיו creative 2200 או 2100, לא זוכר בדיוק זה דגם דיי ישן נקרע לי לי חוט של רמקול אחד, (עכשיו שומעים רק באחד), ולפעמים שומעים רק בסאב, יש איזה דרך לתקן את זה? מישהו יכול להמליץ על רמקולים לא יקרים מידי עם איכות טובה מספיק? (מספיק לי משהו כמו מה שיש לי עכשיו), בעיקר לסרטים ומוזיקה, גם קצת למשחקים תודה

7. Started by אוריפ,

גבירותי ורבותי, קיבלתי את ההזמנה שלי! להזכירכם התייעצתי איתכם לגבי קנייה של כרטיס קול ורמקולים, ובכן להזכירכם הזמנתי את האודיג'י 2 ZS והלוג'יטק Z640. היום קיבלתי את החבילה (אחרי שעות של ריבים בטלפון עם PCH, חרא שרות, אבל זה לא נושא הדיון)! חיברתי בנתיים את האודיג'י ואיכות הסאונד השתפרה פלאים!!! (קודם היה לי לייב). בסוף השבוע אני אחבר את הרמקולים, מה שאמור לתת בוסט נוסף לביצועים! רציתי להגיד לכם זאת כי אתם ייעצתם לי, אז תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  8. Started by bad-sector,

יש לי לוח אם EPOX EP-8K9A Socket A motherboard, במפרט שלו כתוב שיש לו כרטיס קול: Realtek ALC650 6-channel full-duplex integrated sound זה אומר שהכרטיס קול הוא 6.1? http://web.epox.com/html/motherboard.asp?product=EP-8K9A〈=1 אני מעוניין לרכוש את הרמקולים של LOGITECH ה Z640 אבל רוצה לדעת שהכרטיס שלי יתרום משהו לעניין... תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  9. Started by alon83438,

אהלן! אז אני מתלבט בין הcreative muvo2 4GB וכמובן iriver ihp120 האם 160 דולר שווים את ההבדל? חשוב לציין ש: -אין לי למלא אפילו את הקריאטיב בשירים, אבל ההארדיסק שלי יחסית קטן אז אולי ה20 ג"ב של האייריבר יכולים לעזור פה.. -הנגן ישמש בעיקר לשמיעת מוזיקה בלילה ובאוטובוסים ובטיולים. -אין לי ממש צורך ביציאות או כניסות אופטיות. -אני אזרח טוב ומשלם מכס... והקריאטיב פטור ממכס ככה שזה יותר מ160 דולר הפרש.. בערך 200...

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  10. Started by asichen,

היי אני צריך עזרה בקניית כרטיס קול... יש לי עכשיו כרטיס משולב בלוח אם אבל הוא עושה רעשים ובעיות ואני רוצה כרטיס קול חדש שיהיו בו את הכניסות והיציאות הרגילות אבל שלא יעשה לי בעיות ורעשים... מישהו יכול להציע לי משהו כזה? בתודה..

11. לפעמים שאני שומע בוליום גווה יוצע הרבה אויר מהחור של הרמקולים הקטנים ורציתי לדעת עים זה בסדר?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by dorish,

המלצה לסאב למערכת קולנוע ביתי ב 1000 עד 2500 שקל אני חושב ללכת על ה בוס בעד ונגד ועוד המלצאות תודה

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  13. Started by hell,

אני יושע שהנושא כבר ניתחן ממש עשרות/מאות פעמים, אבל אני לא מצאתי שום מידע נורמלי.אני חשבתי על משהו נורמלי כמו www.enternet.co.il/Product.asp...=56&aff=zap ,אני חושב שזה שפוי במחיר יחסית ל"איכות". אני ממש אשמח אם מישהו יתן דעות או יציע משהו אחר,בבקשה תענו אני די לחוץ בנושא כי יש לי אח קטן בן 2 ולאימא שלי מישפחתון אז אני חיי על אוזניות ולא יכול לצייץ יותר מפעמים ביום.אני ממש מבקש תעזרו לי ואני מבין שאולי לרוב האנשים יותר נוח לעבוד אם אוזניות איכותיות+מיקרופון רגיל אבל לי אין תקציב למשהו איכותי ואני גם חושב שזה יהיה בלגן אם החוטים! דרך הגב שמעתי שיש לכמה אנשים בעיה מוזרה שביגלל שהמיקרופון קרוב מידי לאוזניות הוא עושה רעשים מוזרים ולא ניתן לנהל שיחה/לדבר ברור מה הסיכוים לז…

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  14. אני מעונין להמיר כמות גדולה של קלטות שמע לMP3. חשבתי על האופציה לחבר מכשיר לשכפול קלטות (במהירות 16x) לכרטיס קול עם יכולת הקלטה של 192 khz (כמו terratec phase 28) - ב12 khz אחרי פריסה (אין לי שום בעיה שזה יהיה 12, מדובר בקבצי דיבור) השאלה היא האם זה יהיה אפשרי או שקצב כזה גבוה של נתונים לא ניתן לפרוס (אני אקליט ב192 ואפרוס ע"י תוכנות עיבוד קול מוכרות). עוד שאלה האם אתה יודע מידע על יכולות ההוצאה של השמע מהמכשירים הנ"ל (Telex או Graff) או על דרכים לחיבורם לכרטיסי קול הנ"ל? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  15. Started by yadaaa,

המחשב נייד, איזה כרטיס קול AC97,. הבעיה אינה בעיית חומרה, ושום פתרון תכנה גם כן לא יפתור את זה פשוט ההשראה מהמטען כשהוא מחובר גורם לרעש. עובדה, כשהוא מנותק אז אין רעש. השאלה אם כרטיס חיצוני יכול לפתור את הבעיה או לא? אולי יש איזשהו מתקן לחיבור בין המטען למחשב שמפסיק את ההשראה?

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  16. Started by menos,

שלום, קודם כל אני רוצה לציין שהרצתי חיפוש בפורום, עברתי על כל ההודעות אך לא מצאתי תשובה. יש לי חבר בגרמניה, ואני מעוניין שהוא ייקנה לי 2 זוגות של אוזניות SENNHEISER, לי ולעוד חבר מדגמים: hd-570 או hd-590 (אני מחפש מחירים בגרמניה ואחליט מה לקנות). (למשחקים- ובעיקר מוזיקה בכיף - אני מאוד רגיש לסאונד :-\ ) רציתי לשאול כמה שאלות : קודם כל, מה אתם חושבים על הדגמים האלה. דבר שני - הוא מתכנן לשלוח את החבילה בדואר - האם ישנו מכס על אוזניות ? האם אצטרך לשלם מיסים - מע"מ ? - כמו שבטח הבנתם, אני ממש לא מתמצא בזה. בתודה.

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by kikkler,

הת'ראד הקודם שלי לא זכה ליותר מידי התייחסות, אבל ננסה שוב הגעתי למסקנה שכדאי ורצוי להחליף גם כרטיס קול אם אני הולך להשתמש במחשב כמקור למערכת אודיו. די ברור לי שכרגע אני זקוק בעיקר ליציאה לסטריאו בלבד, ואולי אולי אולי עוד יציאה לשני אחוריים בעתיד היותר רחוק, כלומר שאני מעדיף להתרחק מכרטיסי 7.1 ודומיהם. בנוסף יכולת הקלטה יכולה להיות נחמדה, כי זה נושא שאני מתעסק בו, אבל לא צריך שום דבר מיקצועי מידי. אני מתעסק המון במידי (מבחינת כתיבה, לא הקלטה), ויהיה נחמד אם הכרטיס ישמע נורמלי בנגינת מידי (או בכלל יש הבדלים בין הכרטיסים, סטייל הסאונד פונטס של קריאייטיב). בנתיים קיבלתי המלצות לאודיופיל 2496 של אמ-אודיו ולמיה (/מיה מידי) של אקו. אם יש רעיונות נוספים, אני אשמח לשמוע ובנושא א…

• 9 תגובות
    • 839 צפיות
  18. Started by amisha,

בעקבות זה שעברתי טסט ביום חמישי האחרון אני מעוניין להחליף את הרמקולים ברכב של אמא למשהו קצת יורת איכותי ועוצמתי אני לא מוכן להוציא יותר מ 700 ש"ח ואני לא יודע מה צריך להחליף קודם אחוריים או קדמיים ?? חבר'ה אני פשוט אובד עצות HELP!! בתודה עמי למנהלים : אם זה לא הפורום המתאים - תעבירו אני התלבטתי קשות איפה לשים את זה ובסוף שמתי כאן כי זה קשור לאודיו (חשבתי לשים בכללי)

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  19. שלום אני קונה רמקולים בלי סאבוופר עד 180 ש"ח, איזה כדאי? אם זה קשור אז הכרטיס קול שלי מובנה על הלוח Gigabyte GA-K8VT800 Pro VIA K8T800 בנתיים על אלו חשבתי: Genius Life Sound SP-HF2.0 500W Stereo Wooden Speakers או Yamaha YST-M101 Speakers דרך אגב, כמה וואט זה? או Winner HN380A 1000W Silver Speakers תודה לעוזרים?

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  20. OK יש לי LOGITECH Z560 ואני עכשיו אם כ.קול מובנה בלוח אם (IC7) אני צריך כ.קול שיתמוך בTHX ושהייה 24 BIT בקיצור כרטיס טוב אבל שהייה כמה שיותר זול אבל יתן ביצועים (רק למשחקים ולמוסיקה לא לאיזה עריכת סאונד או משהו) אני לא מבין בזה כמעט. חשבתי לקנות את הCRETIVE audigy 2 אבל זה בגלל שאני לא מכיר משהו אחר אז אם יש לכם המלצות אני ישמח.

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  21. Started by amitbret1,

תנו לי בבקשה קישור למקום שמוכרים אוזניות משולבות אם מיקרופון שאני יוכל לשחק בכיף בut2004 תקציב עד 100 שקל בתודה עמית

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  22. אני יכול לקנות אותו ב 90 שקל מwww.ynondigital.co.il ואם הוא באמת שווה משהו ?

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  23. Started by yot,

היום, כשרציתי לעדכן את הפוד שלי בשירים החדשים שהועלו לאיי טונס, נתקלטי בהודעה (מצורפת למטה) שאומרת לי שאני צריך להתקין מחדש את איי טיונס על מנת להשתמש בפוד משום שנוצראה איזושהי אי-תאימות ביניהם. מחקתי את התוכנה, והתקנתי שוב, לא עזר. מחקתי שוב ואז גם פירמטתי את הפוד, והתקנתי את שניהם וזה המשיך להופיע. מחקתי שוב והפעם בדקתי ברג'יסטרי שלא נשארו שום עקבות מהתוכנה, עדיין לא עוזר. למישהו יש רעיון?

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  24. Started by idofr,

אז ככה יש לי כרטיס של NVIDIA לא זוכר בדיוק ת'דגם אבל כתבתי אותו פה פעם ואמרתם לי שהוא מצויין (5.1) ויש לי YAMAHA 2.1. גם מע' האיכות יחסית גבוה הקטע הוא שהYAMAHA מתחברים לכרטיס בתוך STEREO ולא בתור 2.1 ואז אני מפסיד את הבאס אז זאת השאלה הראשונה איך אני עושה שהשניים והסאב יתחברו בנפרד על הלוח חוץ מזה אז חשבתי שאם הם מתחברים בנפרד אפשר לקנות עוד 2 (STEREO) ולחבר את כולם וככה יהיה לי 4.1 אז השאלה השנייה האם זה יעבוד והשאלה השלישית זה שאם כן אז אני צריך המלצה ל2.0 (בכוונה ה0 כדי לא לקנות גם סאב כי יש לי אחד טוב) באיכות יחסית גבוה במחיר יחסית נמוך (אני לא חושב שצריך להשקיע על זה יותר מידי) נ.ב. סליחה שהכותרת לא בדיוק קשורה פשוט היה לי קשה למצוא שם אם אתם רוצים תשנו בתודה עידו …

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  25. Started by Sa,

שלום אני מחפש אוזניות ומקירופון [ שהמיקרופון צובנה על האוזניות] ב100 שח תודה מראש

• 6 תגובות
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים