אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום חברה חברים מהעבודה קנו לי ליום הולדתי את כרטיס הקול sound Blaster live 5.1.יש ברשותי רסיבר עם כניסה קואוקיסיאלית כמו כן בכרטיס קול עצמו יש יציאה דיגיטלית וארבע כניסות אחרות.רציתי לדעת האם היציאה הדיגיטלית תתחבר לכניסה קואוקיסיאלית. מה אני צריך לעשות כדי שרסיבר שלי יקבל אות דיגיטלי כדי שינגן לי בסראונד. תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול על הלוח של epox 8rda+ nforce2 ויש לו באפשרויות של windows לתת אות דיגיתלי ביציאה אבל היציאות שיש לי הם רק של בננה ולא rca ,ולרסיבר שלי יש כניסה דיגיטלית קואקסיאלית(rca יחיד-לאleft right),האם אפשר להשיג כבל מבננה לrca יחיד והאם זה מה שיעזור לי.אני יודע בכל אופן שאפשר לקנות תוספת ללוח של spdif עם יציאות אופטיות,אבל לא יודע איפה ניתן להשיג. אנה עיזרו לי להבין איך משיגים AC3 עם הכרטיס קול בבקשה!!!
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. ראיתי ששאלו על חנויות כאלה בכלל (לא רק בחיפה) אבל לא ממש נתנו שם תשובה וסטו מהנושא. חשוב לי שהחנות תהיה בחיפה. יותר ספציפית, אני מחפש אוזניות In-Ear או E71 של Sony או משהו דומה ברמה ומחיר. אם מישהו מכיר חנות בחיפה שמוכרת אוזניות אלו או כל אוזניות איכותיות אחרות, זה מאוד יעזור לי. תודה.
-
- 21 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אני עם אוזניות הBeyerDynamic DT931 שלי גיליתי שהן יכולות ליצור אפקט סראונד דיי משכנע(עם מה שעובד בטכנולוגיית "3D Audio"). עכשיו, אני תוהה אם יש איזה תוכנה\חומרה שיכולים להפוך סראונד 5.1\6.1\7.1 רגיל ל3D Audio. ניתקלתי בדבר הזה, אבל אין מספיק מידע ותמונות(חיבורים)- מישהו יכול להביא ביקורות עם יותר מידע עליו? ועוד משהו, לא הבנתי אם יש כרטיסי קול "רגילים" שיכולים לעשות בדיוק אותו הדבר? אלכס.
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
קניתי רמקולים שווים חבל"ז (LOGITECH Z-640), אני מרוצה חבל על הזמן, אני עם כרטיס קול O/B שתומך ב 5.1 ערוצים... יש לי הזדמנות לקנות מהחיפאים ב 150 ש"ח SB LIVE 5.1, כי חבר שלי הולך לשם - אז אני חוסך את עלויות המשלוח.... האם זה שווה את ההשקעה? או שאין טעם? מה יתן לי הכרטיס שאני לא שומע עכשיו?
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום!! מישהו מכיר חנות בבוסטון או רשת חנויות שיש לה סניף בבוסטון בה ניתן לקנות את המובו2? זה דיי דחוף.. אני נוסע עוד שבוע... תודה..
-
- 10 תגובות
- 776 צפיות
-
-
טוב אז עכשיו זה רציני, אני כבר לפני חודש התחלתי לחפש רמקולים אבל עכשיו אני כבר רוצה לקנות! הרמקולים שאני רוצה הם הרמקולים T5400 של קריטיב שהם ממש קורצים עכשיו לאחר ירידת המחירים הם עולים 657!! אני אוהב לשמוע על אוצמה חזקה אבל אני רוצה איכות ואני לא ממש יודע אם לרמקולים האלה יש, אז אם יש לכם המלצה לרמקולים אחרים יותר איכותיים בסביבות ה1000 אני ישמח לשמוע. כרטיס קול אני כנראה ילך על אודיגו 2 רגיל או ZS אבל אני רוצה לדעת משהו לפני שאני מחליט ראיתי את הרגיל ב420 אבל הוא bulk, רציתי ללדעת אם מקבלים איתו את הדריברים והתוכנות או שהוא בה אם שקית נילון בלבד, אם כן אז לדעתי עדיף כבר לקחת את ה ZS כי הוא עולה 550 והוא retial. בקיצור תנו את דעתכם על הרמקולים והכרטיס קול ואם יש הצעות ל…
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי בעיה. קניתי רמקולים של ימאה לפני שלוש-שתי שנים והם גוססים. לפני חודשים שמתי לב שהם מתחילים להיהרס ושאיכות הקול ירדה באופן די קיצוני. לפני שלושה ימים שמתי לב שהם מתחילים להשיע זימזומים כתוצאה מקרינה אלקטרו מגנטית שנובעת כנראה מהמסך. ועכשיו הם משמיעים רעשים מפריעים לעתים די קרובות כתוצאה מפתיחה של קבצים. כאשר אני פותח קובץ מסוים (לא משנה איזה בין עם זאת תוכנה או קובץ טקסט) הרמקולים משמיעים זימזום חלש,כאשר אני סוגר את הקובץ הזימזום נפסק. אני חושד שזה קשור לדרייברים של כרטיס הקול המשולב בלוח האם שלי שהתקנתי מלפני כמה ימים אך אני לא בטוח. אז יש לי כמה שאלות: איך אני יכול להציל את הרמקולים שלי (סאב וופר ושניים סטריאו) לטווח הקרוב? האם כל רמקולים מושפעים כל כך מהקרינה האלק…
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי יציאת COAX וגם אופטית מהמחשב. אני מחפש ממיר חיצוני לחבר לאחת היציאה, אבל אני לא מוצא! מישהו יודע איפה למצוא? אני גם לא רוצה להוציא יותר מדי. אני לא יודע כמה, אבל ברור שזה לא יתקרב ל1000 שקל, אחרי הכל הציוד שלי עדין לא אודיופילי (אולי יום אחד כשיהיה לי כסף ) אז - איפה לכל הרוחות מוצאים DACים בארץ?!
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
הם אצלי שנתיים וחצי והם במצב מצויין כמו חדשים ולא קרה להם שום דבר רע..... לעוד פרטים תבואו לאיי סי קיו *********
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו יודע איך האוזניות האלה של Maxell. תודה מראש! 8)
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
קיבלתי מגבר Marantz 1515, משנת 1978. חיפשתי מידע עילו באינטרנט, אבל מעבר לספציפיקציות אי אפשר למצוא כלום. אפשר להזמין SERVICE MANUA מחו"ל, אבל זה יהיה המוצא האחרון שלי. אני צריך לתקן את התאורה שלו, ולנסות לתקן את הכפתור POWER למרות שזה לא דחוף. יש גם לפעמים בעיות בערוץ הימני, אבל זה אולי כבר יהיה צריך ללכת לתיקון מקצועי - אז אני משאיר את זה לסוף למקרה שאני לא אצליח. אני מעדיף לעשות הכל לבד. בנוסף אני אצטרך שני כפתורים שנעלמו, אבל זה ממש קשה למצוא - אז לא קריטי. אני רק רוצה שיעבוד כמו שצריך. אז מה שאני צריך זה המלצה לאתר טוב על אלקטרוניקה, עדיף בעברית. אל תשלחו אותי לGOOGLE, אני רוצה המלצה אישית אם למישהו יש. תודה!
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
רמקולים חבל"ז... יש לי רק בעייה אחת.. יותר נכון 2.. הראשונה היא שהלוח שלי מתיימר שיש בו כרטיס קול 5.1, ובסנטר של הרמקולים האלה יש 3 חיבורים!!!! האם אני צריך לקנות סוג מסויים של מפצל או פשוט להשתמש באופציית ה MATRIX שיש בו ? (זאת אופציה שמפעילה את כל 5 הרמקולים גם אם אין תמיכה בכולם...) נכון לעכשיו עם מפצל של 2 RCA אני שומע 4 רמקולים בלי הסנטר רק עם הMATRIX אני מצליח לשמוע את כולם... האם הבעייה היא מפצל ? (אם הבעייה היא בכרטיס קול אז לא נורא... - אני לא מתכוון לקנות אחד...) והבעיה השנייה שלי מופנית לבעלים של הרמקולים האלה... קראתי פה שנורא קל לתלות אותם על הקיר... מישהו יכול להסביר איך?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! חברה אני דיי מיואש , אני זקוק לרמקולים סראונד ואני לא יודע מה לבחור - מצד אחד יש את אלה - http://www.pch.co.il/docs/pd-425237692.htm ומצד שני את אלו - http://www.pch.co.il/docs/pd1093677405.htm אשמח אם תוכלו לעזור לי להחליט מה יותר טוב ומשתלם . תודה מראש !
-
- 10 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לי 200 ש"ח ואני מעוניין לקנות רמקולים איכותיים. הם מיועדים בעיקר לשמיעת שירים ולכן חשוב שיהיו איכותיים, חזקים אם אפשר ולא חשוב אם 2 או יותר רמקולים. תודה לכל העוזרים!!! ;D אם אפשר מאיזור כפר סבא זה יעזור!
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
אני הולך להזמין Z-640 הם במחיר שפוי והאיכות ממש טובה לדעתי לגבי כרטיס קול אני חושב על משהו איכותי אבל לא הכי יקר מצאתי כמה דגמים מענינים אני אשמח מאוד אם תיתנו דעות והצעות http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_752&products_id=3362 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_82&products_id=4603 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_258&products_id=833 יש ב KSP אאודיג'י 2 6.1 ב 420 הוא שווה משהו? אני רוצה כרטיס קול שיתמוך בכל הטכנולוגיות שיהפכו למינסטרים וישלטו בסאונד במישחקים בשנה הקרובה אני לא צריך יציאות מיוחדות רמקולים מיקרופון וזהו לדעתי אני מוגבל לתקציב של 500-550 גג! בבקשה תעזרו נ.ב. לסקורפיון אני מיצטער אם עי…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני רוצה לדעת בעיקר עד כמה 5400 יותר טובים מה5200 כי הם לא ממש איכותים לאומת Z-640 והיתי רוצה לדעת מה ההבדל המשמעותי בינהם או שזה רק עיצוב חדש וזהו
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
חברים אניי רוצה להיתעייץ איתכם אם כדי לי לקנות את ה Hercules DJ Console למי שמכיר ואם זה שווה 1355 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רמקולים שישמשו אותי למשחקים וסרטים בעיקר.כמו כן אין לי כרגע מזומנים נוספים(מעל 500 ש"ח) להוסיף כי אני קונה בקרוב LCD חדש..ובגלל זה אני גם קונה כרטיס קול 5.1 של קריאייטיב ולא אודיג'י 2 בקיצור אני צריך שתעזרו לי מה לבחור כי אני לא מבין בכלל ברמקולים.מבחינת מחירים זה לא כזה משנה כי את שניהם ניתן למצוא בתווך המחירים של : ATP3 - 490 Z640 - 470 ככה שאין כל כך הבדל במחיר.. תודה לכל העוזרים !!!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קראתי שבIPOD MINI יש ציפ שתומך בWMA... אבל ביטלו את האפשרות הזו בFIRMWARE(?).... מה אפשר לעשות???
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
רציתי לישמוע מאנשים שמבינים באמת! קניתי ליפני חצי שנה בערך אוזניות KOSS סידרה TD61 אני אישית מאוד מרוצה חוץ מזה שהם קצת זוללות לי תבטריות בדיסקמן MP3 שלי חברים שלי אומרים שהם חלשות אבל אני מרוצה הבידוד מעולה!(יחסית למחיר...) ליפני שבועיים הם התכילו לעשות בעיות וכשהלכתי לחנות שמימנה ניקנו המוכר רק נתן אישור אחריות והם נישלוח לתיקון במעבדה.המוכר אמר שאם שם לא יצליחו לתקן אותם אז ביגלל בעיות יבוא/אין במלאי הם יחליפו לי למשהו אחר עד 250 שח ואני מאוד רוצה לדעת מה אתם יכולים להציע לי החנות כמובן בארץ אז אני חושב שצריך להוסיף בערך 50-70 אחוז למחירים מחול בבקשה תיעצו לי מה לבקש בימקום שלי!
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם , בהמשך לשיפור המערכת שלי אני רוצה לקנות עכשיו רמקולים קדמיים וסנטר. יש לי רסיבר YAMAHA RXV 1000 ו DVD של YAMAHA S796 . כרגע יש לי 2 קדמיים של MAGNAT VINTAGE ריצפתיים מצויינים לקולנוע ביתי אבל בינוניים מאוד למוזיקה. אני רוצה לשדרג את הרמקולים שלי למשהו יותר מוזיקלי ואיכותי ולהתאים להם גם סנטר טוב. בעיקרון יש לי עדיפות לרמקולים מדפיים כמו B&W מסידרת 602 מי שמכיר , זה הכיוון פחות או יותר. אם יש לכם המלצות מעניינות יותר בסדר גודל של התקציב של ה B&W אז תרשמו.. ( 3000 ש"ח ) לגבי סנטר יש את ה LCR60 שהוא מהסידרה של ה 602 המדפיים אבל לפי בדיקות שעשיתי הבנתי שהוא מאוד יקר ( 2400 ש"ח ) ולכן הייתי מעדיף להתאים להם סנטר יותר זול אם אפשר ושיהיה איכותי כמה שאפשר . ה…
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
אני קורא הרבה מאוד בזמן האחרון שMP3 מוקלט לרוב בסטראו ולכן מנוגן רק ב2 הרמקולים הקידמיים אני די בטוח שיש עוד פורמאטים יותר "איכותים" שבהם לא מפסידים איכות,אני הזמנתי Z-640 5.1 הם מיועדים בעיקר למישחקים אבל אני רוצה לנצל את כל היכולות שלהם גם במוזיקה ולכן אני ממש אשמח אם תיתנו שמות ואולי אף יש אתרים שמהם ניתן להוריד שירים בפורמטים יותר עשירים
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום אז ככה, לאחרונה שבק לי הדיסקמן MP3 שהיה לי. :'( סיפור מעצבן לאללה [אם אתם רוצים דלגו ישר לשאלות]: אני בטיול השנתי. ירדתי לרגע מהאוטובוס, כשאני חוזר-הוא לא מוכן לעבוד. התחלתי קצת לשחק איתו, ואז אני שם לב שהמנוע לא מסתובב חלק אלא במין קפיצות כאלו. הקיצר התחלתי קצת לשחק איתו, ובסוף גם פתחתי אותו לגמרי באוטובוס (באמצע כביש 6.... אם מישהו רוצה לתקן אלקט' בתוך רכב נוסע-המקום המושלם... ), ניסיתי להזיז כלמיני דברים כולל לחץ פיסי מתון (...), וכלום. כנראה שנכנס לו קצת אבק או חול למנוע.... בעסה. וזה עוד היה היום הראשון של הטיול!! anyway, עכשיו אני מחפש נגן חדש... עכשיו זה המצב בשוק למיטב ידיעתי (תקנו/הוסיפו אם אני טועה): א. דיסקמן MP3 (טוב נו לא בהכרח MP3, יש גם כאלה ש…
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-