עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. פירמטתי את המחשב התקנתי עכשיו XP PRO?SP2 הכל טוב זז מהר אבל אין קול התקנתי את הדריברים של ה NFORCE הכל מותקן בבקרה של ה NFORCE הכל על הכי גבוה גם באפשרויות קול בלוח הבקרה הכל שמתי על הכי גבוה ועדיין אין כל. למחשב מחוברת מערכת עם שני רמקולים לא שיניתי כלום בה לא נגעתי בחוטים רק פירמטתי את המחשב. יש מאחורי המערכת 4 חיבורים שחור אדום שחור אדום ומחוברים אליהם החוטים של הרמקולים והכל טוב. מישהו יודע מה הבעיה, איך מסדרים את זה??? תודה רבה לעוזרים. :-\

• 14 תגובות
    • 994 צפיות
  2. שלום לכם, אני מתכנן לקנות את הרמקולים ATP3 ש מתוצרת Altec Lansing. יש לי כרטיס קול O/B די פשוט, רציתי לשאול האם זה ייפגע פגיעה משמעותית שתוריד את הכדאיות של הקנייה? או שאני יכול לקנות בלב שלם את הרמקולים האלה? תודה מראש, תומר.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Holy,

אני צריך המלצה לנגן MP3 אחד מבוסס פלאש של בערך 5 גיגה ואחד מבוסס דיסק של בערך 20 גיגה (עוד לא החלטתי מה אני מעדיף) אין הגבלת תקציב לא מעוניין בנגן סרטים וכל השטויות האלה

• 14 תגובות
    • 822 צפיות
  4. Started by ballcall2,

למה לא עורכים מפגשי אוזניות, כמו שעושים הרבה בחו"ל? מלא פעמים אני רואה ב-head fi אנשים שמדברים על כמה הם נהנים לשמוע אוזניות שבלי המפגשים הם לא יכולים, להקשיב להשפעה של מגברים ו-dacים שונים על האוזניות וכו'. אני חושב שיש פה קהל לא קטן של חובבי אוזניות, עם ציוד לא מבייש בכלל וחבל לי שאנחנו לא מארגנים אף פעם.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by guy_pr,

שלום. אני מעונין לרכוש אוזניות טובות למחשב. השימוש בעיקר למוזיקה אלקטרנית. עד 400 שקל .

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Meshigne,

אתמול לאחר לא מעט מאמצים מתישים,באג הסכימו להחליף את ה H340 שלי ב X5l. אז כאמור אתמול קיבלתי את המכשיר,אך היום התוודעתי לכמה דברים שגרמו לי לרוץ לפה,להרשם ולפתוח דיון: ראשית,כשפתחתי את המכשיר לראשונה ראיתי שהבטריה מלאה,כך שלא ראיתי צורך להטעינה. מאז אתמול השתמשתי בו בערך כ10 שעות,ועכשיו קראתי בפורום הזה שחייבים להטעין את הטענה ראשונית כל מכשיר לפני השימוש בו. כרגע התחלתי להטעין את המכשיר וברצוני לדעת האם יכול להגרם נזק כלשהו עקב העובדה שלא הטענתי את המכשיר ברגע שהוא הגיע לידי? שנית,שמתי לב לבעיה מציקה,שההתרשמות שלי ממנה כרגע היא שהיא ספציפית למכשיר שלי,אני מאמין שחברים בפורום שמחזיקים באמתחתם את אותו המכשיר יאוששו את הטענה הזו. הבעיה היא שכאשר אני לוחץ על כפתור מסוים בג'ו…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by CrackPot,

הכוונה למכשיר שכולל אוזניות+מיקרופון, מולבש על הראש. אידיאלי למסיבות רשת. עכשיו, אין לי תקציב, מהסיבה הפשוטה שאני לא יודע כמה דברים כאלו אמורים לעלות. אני אשמח אם תאמרו לי את טווח המחירים. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by gll,

לא חייב לנצל את כל התקציב יש לי אוזניות סנהייזר HD595 שמאוד חשוב לי הסאונד מהמחשב (אולי אפילו נשדרג את האוזניות גם בזמן הקרוב) וחשוב לי גם שיהיה יציאת קוקסיאל איכותית לרסיבר משתמש במחשב גם מוזיקה גם סרטים וגם משחקים עד עכשיו השתמשתי בכרטיס של קראטיב פיטאלטי עם פאנל קידמי ויציאות אחוריות גם, אבל הוא התחיל קצת לזייף תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by e-d-a,

כמו שראיתם בכותרת היה לי Ipod mini שנגנב לא חשוב איך ולמה אבל עכשיו אני רוצה לקנות נגן באותו עלות פחות או יותר ובאותו גודל, אז ישר חשבתי על iriver h10 אבל בגלל שאני בצבא וממש לא מעודכן רוצה לדעת מה כדי ואם יש דברים חדשים (חוץ מה ipod nano). וגם רציתי לדעת אם יש עברית לiriver שזה ממש שניות לסדר את כל העברית על המכשיר כמו בi pod?

• 14 תגובות
    • 878 צפיות
  10. סדר העדיפות שלי מוזיקה, סרטים ובסוף למשחקים. http://www.asus.com/Sound_Cards_and_DigitaltoAnalog_Converters/Xonar_Essence_STX http://www.asus.com/Sound_Cards_and_DigitaltoAnalog_Converters/ROG_Xonar_Phoebus או http://www.soundblaster.com/products/sound-blaster-zxr.aspx אם אכן אקנה את אחד מהם אני יקנה את Sennheiser HD 650, רמקולים Audioengine A2 וסאב Audioengine AS8 2 . זאת מערכת 2.1 ואני לא בטוח שכל הכרטיסי תומכים בה. אם אני מחבר כרטיס מסך לחיבור PCIe 3.0 X16 ואחד מהכרטיסי הקול למעלה בלוחות H87 וZ87 המהירות בחיבור PCIe 3.0 תרד לX8 ?

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. טוב תשמעו..המליצו לי בגיימר לבקש פה, כי שם לא ענו לי...אני מקווה שיעזרו לי פה.. שמעו, אני צריך מערכת סטריאו טובה, ששומעים בה טוב, לא משנה איזה חברה - תחליטו אתם אם היא טובה או לא. כמובן הכל במידה יחסית, אני לא רוצה פה מערכת די ג'יי.... אתם יודעים, משהו כזה שאפשר לשמוע בחדר.. עדיף שיהיה שלט (לא חייב, עדיף...), ושתראה יפה. ובקשר לצג, שלא יהיה כתום!!! הכל, רק לא כתום..!!! צריך צג רגיל כזה...כמו של דיסקמן..אתם יודעים, רגיל. בקשר לאפשרויות שיהיו בו: שיהיה אפשר לעשות shuffle (זה חשוב!), לא צריךיותר מCD אחד ביחד שם..מספיק אחד. שיהיה אפשר לראות את השם של השיר(אם זה אפשרי), את מספר הרצועה, את משך השיר(הזמן - mm:ss). לא צריך שיקרא MP3... והסכום: 250 - 450 כן, אני יודע שזה נמוך מאוד…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. כל פעם שאני מנסה לנגן שיר FLAC ב Windows Media Player, הוא כותב לי איזה Error ואני צריך לסגור את הכל. איך אני יכול לנגן את קבצי ה FLAC האלה? נמאס לי כבר מהאיכות המזעזעת של MP3 באיכות של 120X-160X בשירים :pissed: (לפחות ב 320X השיר מתחיל להשמע עוד איכשהו סביר)*. *X-אני לא זוכר איך מודדים איכות של שיר, כתבתי X.

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. שימושים - משחקים ומוזיקה. רצוי באס איכותי. ממה שהבנתי דגם HD202 של Sennheiser הוא הכי משתלם לטווח המחירים הזה... מה אתם ממליצים?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היי חבר'ה.. אחי טס ביום שבת לשבועיים והוא רוצה שאני אארגן לו נגן Mp3 ואעתיק לשם את אוסף המוזיקה שלו. אז אני קונה את הנגן יותר מאוחר (היום!) כשאחזור לת"א. כנראה באיזור הדיזנגוף סנטר. אז קודם כל, יש חנות מלבד באג באיזור? שמתי לב שהם שוחטים במחירים ב-ZAP, והם היחידים שנראה כאילו יש להם הכל פה במרכז.. אין לי זמן להזמין מהאינטרנט ולחכות למשלוח, צריך לבוא לשלם ולקחת (היום!), ושזה יהיה במרכז ת"א. משהו עד 1500 שקל אני מניח. עכשיו בקשר לדרישות.. שיהיה נוח ופשוט לתפעול. אנחנו מדברים על בן אדם שאין לו מחשב בבית בכלל..! רצוי שזה יהיה מכשיר של Drag & Drop שאם הוא ירצה להעתיק שירים אי פעם זה יהיה פשוט. משהו קליל יחסית שניתן גם אולי לקנות לו רצועה בשביל כושר, או שיש לו אבי…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. פעם היינו מורידים מוזיקיה כמה שרוצים בלי לחשוש היום אנשים כבר מתחילים להיכנס ללחץ, קראתי בעיתון שכבר 216 תביעות נגד אנשים שמורידים בקאזה הוגשו וכו.. בקיצור האם מה שנותר לעשות זה לקנות או להשיג (בדרכים לא חוקיות כמובן)??

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Jack_g,

אני רוצה לחבר את TVOUT של הכרטיס מסך שלי ל component בטלוויזיה ויש לי כמה שאלות: מהכרטיס יוצאים שלוש בננות נקבות RGB ובטלוויזיה יש שלוש כניסות גם נקבות RGB, האם אפשר לחבר בין בננות של הכרטיס מסך לכניסות בטלוויזיה עם שלושה כבלים של RCA רגילים? או שלא כי אני לא יודע אם כבל component בנוי באפון מיוחד מבפנים לאומת ה כבל RCA הרגיל. תודה.

• 14 תגובות
    • 985 צפיות
  17. רוכש בפעם הראשונה טלוויזיה ומעוניין להבין . בחרתי בטלוויזיה סמסונג UE40H6400 . האם אני מקבל את הטלוויזיה ומתקין ומפעיל לבד או שחייב להמתין לבואו של טכנאי? האם יש אפשרות לקחת ולהתקין לבד? האם הגעת הטכנאי מחייבת הוצאה כספית נוספת או שזה חלק מהמחיר ? מה ההבדל בין אחריות של 3 שנים ,לשנה + שנתיים? אם מופיע באתר אחריות 3 שנים ע"י -י.שלום ,האם זה יבואן מקביל /רשמי? אשמח לעצות נוספות של בעלי ניסיון . אשמח גם להמלצות על חנויות עם מחירים טובים.. תודה

• 14 תגובות
    • 3.9k צפיות
  18. Started by ofirr,

Logitech® Z10 Interactive Speaker System VS. Altec Lansing VS2421 2.1 / Altec lansing ATP3 2.1 Speaker System שבת שלום וערב מעולה לכם. אני רוצה לדעת על ההבדלים בין הZ-10 של Logitech לבין הATP3/VS2421 של Altec lansing. כן אני יודע שהZ10 הוא בעל הרכב של 2 לעומת האחרים שהם הרכב של 2.1. אבל האם באמת הZ10 שווה את ה850 ש"ח לעומת האלטקים שנמכרים בכ370 ש"ח? האם באמת זו ליגה אחרת ומרגישים סאונד אחר? או שאפשר להסתפק באלטקים?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by avivlevy,

אני מתלבת בין אלה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1744977 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=375909 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=372573

• 14 תגובות
    • 912 צפיות
  20. Started by מוחמד היהודי,

תקציב :2700 לנגן ולאוזניות.(אפשר פחות..). אני צריך 20-30 ג'יגה.. חברה מוכרת כמובן MP4 הצגת סרטים לא חובה.. רצוי שיהיה אפשר להעביר תמונות ממצלמה דיגיטלית עם כבל USB שישמש אותי גם כדיסק און קיי וזמן סוללה ארוך חשבתי על 2 נגנים הX5L או החדש של קרייטיב שעולה 2000 שקל.... מי מבניהם יותר טוב? אני יכול להזמין מחו"ל דרך חבר אז המחיר מצידי שבארץ יהיה 2500 כי בחו"ל אני ישיג את זה הרבה יותר זול תודה..

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by shibie,

היי חברה כבר מזמן לא ביקרתי באתר והחלטתי לבקר, אני צריך אוזניות אטומות למחשב עד 200שח שמפיקות צליל באס עמוק וחזק תעזרו לי לבחור תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by zam,

היי. האוזניות שהיו לי התקלקלו. הן לא היו משהו מיוחד. זה בלשון המעטה, פשוט לא רוצה להעליב אתכם. השימושים שלי הם משחקים, מוזיקה וסרטים (בעצם, לא חושב שיש עוד שימוש אחר). התקציב שלי מוגבל מאוד, ואני מוכן להתפשר על האיכות לצערי. בדקתי פה בפורום 10 דפים אחורה והיחידות שהתאימו לי לתקציב הן AKG K404 במחיר של 238 ש"ח. מאחר ויש לי עוד טיפה כסף עד 300 ש"ח רציתי לשמוע המלצות. http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=k404&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=56&aff=Zap〈=he אני לא יכול לקנות כרגע מחו"ל, רק מהארץ. אני רוצה אוזניות קשת בלבד. אשמח אם מישהו יגיב, ימליץ או ייתן חו"ד. תודה

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by ag43,

הזמנתי SOLO 6C המיועדים להחליף את הATP3 הותיקים שלי. המצב הנוכחי כרגע הוא שהATP3 מחוברים בתור רמקולים קדמיים ומערכת הסטריאו שלי מחוברת כאחוריים בתצורת QUAD. סה"כ מצב מספק בצפיה בסרטים ובמשחקים. כאשר אני שומע מוזיקה אני בד"כ מעביר את כל השמע למערכת או מכפיל את הסטריאו לקדמיים ולאחוריים יחד. בעקבות המעבר אשאר בלי סאב. חשבתי לחבר את הATP3 ליציאת הסנטר\סאב בכרטיס הקול שלי כך ש2 הרמקולים יחדיו ישמשו כסנטר והסאב כסאב (מן הסתם) יש טעם לנסות כזה SETUP?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by ZenMaster,

חברה ראיתי שהרבה אנשים שאלו איפה כדאי לקנות את הZEN TOUCH אז במקרה נתקלתי בבקורת שמישהו כתב ב-ZAP על המכשיר, כיוון ששמעתי הרבה ביקורות על המכשיר הזה מהרבה אנשים שאני מכיר אני לא חושב שהביקורת הזו גורפת , אבל היא גורפת לגבי היכן מומלץ לקנות את המכשיר והיכן לא: קישור

• 14 תגובות
    • 835 צפיות
  25. אז ככה..ברצוני לקנות רמקולים למחשב 5.1 מה עדיף לקנות את הדגם הזה : http://www.wll.co.il/ProductDetails.aspx?pid=557 או את הדגם הזה http://www.wll.co.il/ProductDetails.aspx?pid=558 או חברה אחרת לגמרי את הדגם הזה : http://www.edifier.com/eng2005/product/s0001_01.htm תודה רבה לכל העוזרים ! =]

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.