עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם, יש לי בעיה מסויימת מספר ימים: כאשר אני מזיז את העכבר יוצא לי רעש בעוצמה בינונית מהרמקולים/אוזניות. הבעיה מתבצעת אך ורק כאשר אני מזיז את העכבר, כאשר אני מפסיק להזיז את העכבר הבעיה נפסקת. האם מישהו יודע במה מדובר? תודה, דניאל.

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  2. Started by scarymovie,

יש לי צורב DVD דגם: NEC DVD?RW ND-3550A_ עכשיו כל דיסק DVD שאני שם הוא אומר ל- Windows אין אפשרות לקרוא מדיסק זה. ייתכן שהדיסק פגום או שהוא מאותחל באופן שאינו תואם ל-Windows. דיסקים רגילים CD הוא קורא

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  3. קיבלתי תמחשב היום עכשו יש לי בכונן אחד 300 גיגא אני רוצה שזה יהיה מחולק ל 100 C ( יענו WINDOW וכל מיני תוכנות ) ו 200 שלי של הסרטים שלי שירים וכו" עכשו אני לא יודע איך לפצל אמרו לי שזה אפשרי עם אפשר תעזרו לי תודה

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  4. אהלן! קניתי כרטיס מסך חדש- Msi Geforce 8600GT O.C. Edition 256Mb DDR3 על הלוח שלי [Msi 945 Neo] והוא לא פעל, בהתחלה נתן ריסטרטים אח"כ לא נדלק בכלל, פתחתי ת'מארז חשבתי אוליי הספק.. כנראה שכן, שקע ה12V נמס אל תוך הלוח ושרף גם ת'ספק וגם ת'לוח, נתתי ת'מחשב לתיקון לחברה [אייבורי] והחזירו לי אותו מתוקן עם לוח MSI 965 Neo ועם ספק כוח של EZCool 300W Real. עכשיו, 2 השאלות\בעיות שלי הם כאלו: 1. הספק הנ"ל יכול להחזיק עם כרטיס מסך כזה?.. עוד דבר, כשהחליפו לי את הלוח הסרתי כרטיס טלווזיה וכונן סידרום אחד, אפשר להחזיר אותם או שהספק יקרוס שוב? [יש לי גם ג'יגה זיכרון ועוד 3 מאווררים שחיוניים לבעיית חימום יתר שיש לי..] 2. אנלא יודע מה קורה פה בדיוק בלוח הזה אבל אני לא מצליח להגדיר אותו…

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  5. Started by ofir2808,

שלום לכולם, אני מנסה להתקין במחשב של אחי את הויסטה ULTIMATE גרסת שידרוג (דרך משרד החינוך). כבר אחרי השלב הראשון, כאשר מגיעים למסך עם הלוגו של מייקרוסופט המחשב קופא ומפסיק להגיב. המחשב עצמו תקין וחלונות XP עבד עליו יופי. מדובר במעבד PD820 עם זכרון 1.5 ג'יגה, לוח אם צ'יפסט אינטל 945P יש למישהו רעיונות לגבי למה זה קורה? בתודה מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  6. Started by WhiteLen,

היי, יש לי הרגשה שנשרפה לי יציאת הקול. אני משתמש ביציאות של לוח האם ( ירוק, ירקרק, ורוד ) עד היום חיברתי דרך החיבור הירקרק ופתאום הוא הפסיק לעבוד. החלפתי את הרמקולים באוזניות ועדיין כלום לכן אני מניח שזו היצאה. שמעתי פעם שאפשר להחליף דרך חלונות את היציאות כך שהקול יצא דרך היציאה הירוקה (שאולי עדיין עובדת). האם מישהו יודע איך עושים את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  7. Started by hagaym,

שלום רב לחברי פורום מי יודע איך אני אוכל לבדוק את הלוח האם האם הוא מקצר וגורם לשריפת חלקים כגון כרטיס מסך האם יש דרך לבדוק תקינות לוח אם?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. יש לי כרטיס מסך מסוג Geforce 8600 GTS של Gigabyte. האם יש אפשרות לחבר את הממיר הדיגיטלי אליו ולהקליט את מה שמשודר? האם יש לכרטיס הזה Video in שאפשר לעשות בו שימוש או שאני חייב כרטיס טלויזיה?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  9. ככה, לאחותי היה מספר פעמים שזה קרה וריסט פתר את הבעיה. אבל עכשיו המחשב לא עובר את המסך פתיחה של הלוח (גם אחרי ריסט) וכשאני מנסה להכינס לביוס אני תקוע במסך שכתוב entering setup הנה תמונות: כאן אני מנסה להכינס לביוס וכאן זה כל הזמן נתקע. מפרט מלא בצד... השני. ללא התקנים מחוברים (מלבד מסך ומקלדת)

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  10. Started by Thadar,

שלום קניתי דיסק של HITACHI עם חיבור SATA, אחרי שחיברתי אותו והמחשב זיהה אותו, הוא לא מופיע "במחשב שלי" מה אני מפספס?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  11. Started by Burkey,

שלום, רציתי להתייעץ איתכם בקשר לבעיה שיש לי עם צורב DVD. יש לי מחשב יחסית חדש ( חצי שנה ), חזק יחסית לתקופה שנרכש ( מעבד קונרו, זיכרון רחב וכו' ), ובין היתר צורב DVD של NEC ( לא יודע את הדגם הספציפי ) במהירות X18. הבעיה היא כזאת, מאז שנרכש, היתה לי תחושה שהצורב הזה, איך נאמר לא משהו, כשהוא נכשל לעיתים בקריאה של סרטי DVD מקוריים, אך ייחסתי זאת לתוכנת הצפייה. עתה יש לי בעיה קשה יותר. הצורב קורא וכותב באופן מושלם על דיסקים רגילים ( 700 מגה ), אולם, כשאני מנסה לקרוא DVD הוא נכשל בכל פעם. ניסיתי לצרוב שלושה דיסקים של DVD, בפורמט של מידע. הצורב עבד וצרב ( עם NERO 7 ), אולם לאחר הצריבה, הוא מראה שהדיסק ריק, כלומר, לא מסוגל לקרוא אותו. ניסיתי את אותם דיסקים על מחשב אחר, ושם כן ני…

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  12. Started by ITSIK86,

אם למשל אני מכניס דיסק למחשב,סיימתי להשתמש בו ואני מוציא אותו אז אחרי כמה דקות אני מקבל שגיאה כזו http://www.2send.us/uploads/9963f52a43.JPG גם אם אני לוחץ אישור זה עדיין חוזר אחרי איזה 20 דקות וזה לא נעלם רק אם אני אכניס דיסק שוב לכונן, או אם אני יעשה ריסט,וזה מעצבןןןןןןןןן מה הבעיה פהה

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  13. Started by mega1234,

למי שלא יודע אני סובל מרעש זוועתי מהכרטיס כמו של מתח גבוה כול אימת שהכרטיס בעומס (משחקים בעיקר) - אני מנסה לברר עד כמה התופעה נפוצה ויותר חשוב לראות אם הספק פשוט חלש מידי לכרטיס הזה (FSP350PN), פתחתי דיון בפורומים של sapphire ושם הומלץ לי על ENERMAX 500W שאמור לפתור את הבעייה אבל לפני שאני מוציא 600 שקל על ספק אני כמובן רוצה לראות עד כמה הבעייה נפוצה ואם יש פתרונות אחרים. האם הכרטיס שלכם משמיע רעשים מוזרים כמו של מתח גבוה כשהוא בעומס ? ואם כן איזה מפרט יש לכם, ויותר חשוב איזה ספק ? האם סבלתם מהבעייה והיא נפתרה בהחלפת ספק ? או שאתם עם הבעייה כבר כמה שנים והכרטיס עובד ?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  14. Started by barlevi321,

שלום לכם!! קניתי מחשב חדש ואטלנטיק מחשבים, שהגעתי הביתה ראיתי על הקופסה שמביאים עם המחשב שרשום שם שהוא יכול לפעול בסביבת עבודה של win- vista , והם גם אמרו לי שהמחשב יכול לעבוד ב- windows vista. התקנתי את vista , והם הביאו לי דיסק התקנה של nero, בשביל להתקין את התוכנה של הצורב. ניסיתי להתקין והמערכת סירבה להתקין לי את התוכנה nero, היא אמרה שהגירסה לא תואמת למערכת ההפעלה. 1.רציתי לשאול למה זה לא תואם ? 2. ועם זה לא תואם אז למה הם הביאו לי דיסק שלו תואם ל vista ? 3. איזה nero מתאים ל vista שאני יקנה ? בתודה מראש בר לוי!!!

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  15. חיברתי לאחרונה למחשב כונן 80GB, במטרה להתקין עליו מערכת הפעלה, אחר כך, אחרי שכיוונתי את ה-BIOS לעלות מ-CD (בשביל להתקין WINXP), הוא עשה ריסטרט ללא מסך כחול, ומאז נדלק לרגע (הנורה של המסך עוברת מצהוב לירוק, ככה שהוא מקבל אות מהכרטיס מסך), ונכבה, נדלק לרגע, ונכבה שוב, הדבר הראשון שאני הולך לנסות עכשיו, זה לנתק את הקשיח שיתכן שדפוק, ואז לנסות להדליק את המחשב, לעומת זאת, במידה וזה לא הקשיח (שהמחשב בכלל לא פנה אליו עד עכשיו, ככה שליקויים בו לא אמורים להתגלות), מה עשויה להיות הבעיה? יתכן וזה הלוח?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  16. Started by Shnig0,

שלום! לפני כמה ימים הוצאתי את הכונן קשיח מן החשמל שחיברתי מחדש ראיתי שהמחשב חושב שאין לי כונן קשיח חשוב לציין שניסיתי את כל החיבורים כולל S.ata תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  17. שלום רב, ברשותי סט עכבר ומקלדת אלחוטיים של חברת Logitech מדגם MX 700 Duo. לאחרונה החלו להופיע בעיות בתפקוד המקלדת כאשר כרגע המקלדת אינה מצליחה לבצע התחברות מול יחידת הרסיבר שלה. כתוצאה מכך לא ניתן כלל להשתמש במקלדת. חשוב לציין, כי בניגוד למקלדת, העכבר אכן מצליח לבצע התחברות בהצלחה לאותו הרסיבר. כמו כן, הסוללות שנמצאות במקלדת הן טובות ומלאות. אשמח מאוד לקבל עזרה לפתירת הבעיה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by RoverBoy,

היי לפני יומיים פיתאום העלתי את המחשב והמסך לא נידלק - זאת אומרת האור הכתום לא הופך לירוק ויש לי NO SIGNAL. החלפתי כרטיס מסך אפילו וזאת עדיין אותה בעייה.. מה זה יכול להיות?:\

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  19. Started by rb024,

קודם כל רצוי שתדעו שהיום זה היום האחרון לאחריות על הלוח אם. הכרטיס קול מובנה על הלוח אם (לוח אם של אינטל- intel sandy canal d865gsa- צ'יפסט- i865g) כשאני מנסה להשמיע משהו בכל תוכנה שהיא,הוא רושם לי הודעת שגיאה. ב-WMP למשל, הוא רושם לי: windows madia player cannot play the file because there is a problem with your sound device, there might not be a sound divice installed in your computer, it might in use by another program, or it might not be functioning properly. במנהל ההתקנים לא מופיעה שום דבר חריג (אין סמני שאלה או קריאה צהובים). תחת- sound, video and game controllers- מופיעים: audio codecs legacy audio drivers ו-media control devices. כולם בסטאטוס- working properly. …

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  20. Started by GbeTech,

קניתי Shadowrun של Microsoft... במיוחד בשבילו, התקנתי Vista Ultimate 32 בדואל בוט עם XP, התקנתי דרייברים, הכל בטוח, המערכת מסודרת. אחרי כל הבלאגן, הכנסתי את הדיסק של המשחק... וויסטה לא מזהה! כאילו אין דיסק בפנים בכלל... אני לוחץ פעמיים על הכונן, אני מקבל הודעה Insert a Disc. יש. [מפרט בצד ימין] גם אין דרייברים Vista ל NEC שלי, אם אני לא טועה... מישהו?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  21. Started by matan770,

לפעמים אני שומר תמונות מהאינטרנט או חברים שולחים ואני רואה את זה ולא את התמונה. מזה? למה באינטרנט אני רואה ופה במחשב לא?.?..

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  22. Started by BorisAsh,

שלום, קניתי היום צורב DVD של SAMSUNG דגם: SH-S183A. יש לו חיבור SATA, והוא חובר כהלכה ללוח אם וכמו כן הוא מזוהה ע"י ה- BIOS. הבעיה היא ש- XP מזהה את זה שיש צורב מסוג: TSSTcorp CD/DVDW SH-S183A. אך XP מסרב למצוא לו דרייברים. מה עוד, שכול ניסיון לעדכן את הפירמוור נכשל משום שהתוכנות לא מזהות את הכונן כלל! נכנסתי לאתר של SAMSUNG ועברתי דרך כול סעיפי ה Troubleshooting האפשריים, ללא כל תועלת. אנא עיזרו לי בהקדם!

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  23. כל משחק שאני נכנס אליו המסך של המחשב נהייה שחור, דבר שלא קרה בעבר. רק בקאונטר סטרייק כשנכנסים אז המסך מתושתש ומלא בפסים אדומים, משהו כזה: |||||||, על כל המסך רק בצבע אדום ניסיתי להתקין דרייבר חדש, לא עזר הערה: הבעיה היא לא במפרט שכתוב בצד מה אפשר לנסות לעשות כדי לתקן את זה? תודה.

24. Started by Shnig0,

שלום! כשאני מדליק את המחשב אין תמונה אבל לא ניראה לי שזה הכרטיס מסך בגלל שכל מכשירי ה-USB לא עובדים מה הבעיה? תודה!

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  25. תראו, רציתי לפרמט את המחשב (יש לי 2 הארד דיסיקים) ובאחד היה מותקן כבר ווינדוס אז ניתקתי את אחד, עכשיו שהתקנתי את הווינדוס רציתי לחבר את השני בשביל לפרמט אותו להעביר דברים לארד דיסק החדש. עכשיו, כיביתי את אבל שחכתי להוציא אותו מהחשמל וחיברתי את הארד דיסק הישן ועכשיו המחשב שלי לא מזהה אותו.. הוא מת?

• 2 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.