עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by STi,

שלום חברים, אתמול חיברתי את הכונן הנייד שיש לי, דרך הUSB..סיימתי להשתמש כיביתי דרך המתג של הכונן עצמו (הכונן מחובר למחשב בUSB ויש לו שנאי מתח שמתחבר ישירות לחשמל) אח"כ ניתקתי את הכבל מהשקע, המחשב באותו רגע נתקע, עשיתי ריסטרט ומאז אין תגובה... אין שום ציפצוף, פירקתי את הכרטיס מסך, פירקתי את הזיכרון, כל פעם סטיק בנפרד, הכל, לא מגיב, אפילו הוצאתי את המעבד עצמו...כלום, לא מצפצף, אני חושב שזה הלוח נשרף או משהו מה דעתכם!? הלוח רשום במפרט

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  2. Started by ycherfas,

חבר'ה אני צריך עזרה דחוף ביומיים האחרונים המחשב התחיל לעשות לי את המסך הכחול הזה ואני כמעט הבטוח שזה קשור לכרטיס מסך כי הוא עושה את זה כל פעם שאני מנסה לעלות למשחק או שאני עושה ריסט. יש לי כרטיס מסך READON 1950 ועדכנתי את הדרייבר האחרון אתמול. לכמה שעות הוא הפסיק לעשות את המסך הכחול אבל אחכ הוא חזר לעשות את זה כל פעם. אין לי מושג מה עושים ואני דיי מיואש. אם יש למישהו פיתרון אני אשמח לשמוע תודה מראש ככה נראית ההודעה: http://www.myfiles.co.il/file/17945/P8133394-JPG.html נ.ב. זאת ההודעה שהוא רושם: 0X00000008E(0XC0000005, 0X806455A, 0X BAB402D8, 0X00000000(

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  3. Started by Vaz,

קורה לי כל רבע שעה שאני עובד במחשב. המסך של המחשב נכבה ונהיה שחור. וכשאני מדליק אותו אני מקבל מסך שחור שרשום עליו no singal , or saving power , or cable disconnact. מה זה אומר שהמסך או המחשב שלי הלכו ואין להם כח לעבוד ? אחר כך גם המחשב נכבה לגמריי ורק שלחצתי על הפאוור מחדש המסך נדלק. מה זה הדבר הזה?

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  4. Started by ycat,

שלום ברשותי HD חיצוני של WD שדגמו הוא - כונן קשיחוWDG1U3200EוWestern Digital בנפח של 320 GB חיבור USB ספק כוח פנימי. כאשר אני מחבר אותו למחשב ומנסה להעביר כמויות גדולות של מידע המחשב אינו מזהה יותר את הHD לא מאפשר לי קריאה. המחשב מקפיץ לי הודעה שהכונן נראה כלא מפורמט ושואל אותי אם אני רוצה לפרמט אותו. האם מישהו מכיר תקלה שכזו ? אשמח לעזרה תודה רבה יום טוב.

5. Started by shayh,

שלום, קורה לי, כבר בפעם השלשית, שכונן הדיסקים במחשב שלי לא נפתח, עכשיו אני משתמש בLG DVDRW H-42 DUAL LAYER והוא לא נפתח, חוץ מלהדליק מחדש את המחשב (לא עזר) יש פתרון לסידור הבעיה חוץ מלקנות כונן חדש? זה משהו נפוץ שקורה בכונני דיסקים או שיכול להיות שמשהו באופן השימוש שלי בכונן לא תקין? תודה

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  6. Started by romchik19,

ערב טוב הרבה פעמים נתקלתי בבעיה שמחשבים חדשים נתקעים הפעם זה קרה אצל חבר ,התצוגה במסך נשארת כמו שהיא עכבר לא זז ושום דבר חוץ מהפעלה מחדש לא עוזר זה קרה כבר פעמיים , פעם אחת בהתקנת משחק , פעם שניה ברגע שהפעילו עליו משחק של ילדים מערכת הפעלה XP Sp3 מחשב Q8200 Gigabyte EP43 2X2gb kingston 800MHZ Zotac 9800GT Hec 550W CM690 Seagate 1TB נראה לי זהו , תודה רבה לעוזרים כמו כן צריך להוסיף שכל הרכיבים עובדים בטמפרטורות נמוכות ועל המעבד עומד Freezer של אקטיק קולינג

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  7. מישו הביא לי מחשב הוא אומר לי שהוא עושה לו כל הזמן ריסטים באמצע עבודה לא ארוכה אחרי 10 דקות אחרי שהוא מפעיל תמחשב אז התקנתי וינדוס על ההרדיסק דרך המחשב שלי לראות שההרדיסק תקין הכל טוב ויפה חיברתי למחשב שלו הכל עבד כמו שצריך ע שהגיע החלון של האקספי עם הכחול הזה שזז הוא מגיע לאמצע בתזוז השעון הזה ועושה ריסט למחשב יענו הינדוס לא עלה לי ניסתי לחבר הרדיסק שלי בכלל הוא נתקע במסך הראשוני של המחשב ומסרב בכלל להיכנס לבוט ניתקתי תהרדיסק גם אותו דבר המקלדת והעבכר לא עובדים פתאום זה רק הלוח יכול לעשות תבעיות האלו?! ולא הצלחתי להבין איזה לוח הוא משולב עם כ.מסך רדון אקספרס וראיתי איכשהו משו בשם PHOENIX על הלוח

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  8. Started by liordavid,

המחשב שלי לא מציג תמונה לאחר המסך טעינה ל WINDOWS... נכנסתי ל- SAFE MODE והורדתי את הדרייבר של הכרטיס מסך וזה עזר. הורדתי את ה DRIVER והמעודכן אך עדיין אותה הבעיה. יש לי כרטיס מסך X1900XT. ממה יכולה לנבוע הבעיה ? WINDOWS/DRIVER/הלך הכרטיס מסך ?

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  9. Started by sarkise,

אוקי, אז ככה, זאת בעיה רצינית ואני באמת באמת צריך שתענו דחוף. יש לאמי מחשב, שמשמש אותה להנפקת חשבוניות ורישום לקוחות, היא מנהלת חשבונות של עסק משפחתי לשיווק מזון בצפון. עכשיו, אם יקרה משהו לדיסקים הקשיחים במחשב, אנחנו נהיה פשוט בצרות גדולות, והבעיה היא : כאשר מדליקים את המחשב, לפני שהוא מציג בכלל את המסך עם הסמל של EnergyX הוא מתחיל לצפצף, כאילו יש בתוכו רמקול כזה שמצפצף בלי הפסקה. מדי פעם אנחנו מצליחים לעבור את השלב הזה, לאחר מספר ניתוקים מהחשמל, ואז מגיעים למצב של בחירה בין מצב בטוח לבין רגיל, אז ככה, למצב רגיל נדיר שאפשר להכנס, זה מציג מעין קו כזה בצד המסך למעלה מהבהב, וככה כמה שעות... למצב בטוח אני מצליח מדי פעם להכנס, אבל גם לא תמיד.. זה גם מציג מדי פעם מסך כחול אם א…

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  10. Started by Lupin,

היי, הצורב DVD שלי שעבד מצויין בעבר, הפסיק לקרוא דיסקים מכל סוג שהוא. כשאר אני מכניס דיסק ומנסה להיכנס לתוכו, זה מה שאני מקבל: http://www.upit.ws/uploads/07b1270fec5f1.JPG

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  11. Started by liran324,

מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  12. כדי לרענן ולהקל על המחשב, ביצעתי פירמוט לפני כמה ימים מאז, התקנתי מחדש בין השאר את הכרטיס מסך שלי מסוג NVIDIA Geforce Gt 430. הרזולוציה המקסימלית של המסך מחשב שלי היא 1680x1050 בעוד הרזולוציה המקסימלית של המסך טלוויזיה שלי היא 1920x1080. אני מנסה בכל דרך אפשרית לעבוד במצב clone כך שאראה בדיוק את אותה תמונה בשני המסכים- אבל בכל אחד את הרזולוציה המתאימה לו. אני לא מצליח לעשות זאת. הייתי מסיק שזה בלתי אפשרי אבל - זה כן עבד לי לפני הפירמוט בשנתיים האחרונות. בשנתיים האחרונות אני עובד במצב clone כשלכל אחד מהמסכים רזולוציה שונה- אני זוכר ששותף שלי שינה לי מישהו בהגדרות ואפשר את זה - משהו שקשור בקצב רענון של המסך (HZ). ניסיתי לשחק עם זה בכל דרך - לשנות את הקצב רענון לנמוך יותר בכ…

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  13. אני מנסה להגדיר מדפסת משותפת. בלוח בקרה במרכז הרשת והשיתוף (במחשב אליו מחוברת המדפסת) בגילוי רשת ושיתוף קבצים ומדפסות מופיע ביטול. כאשר משנה להפעל ולוחץ למוטה על שמור שינויים, ולאחר מכן בודק זה לא שונה. מה לעשות ? גם לחיצה על המחשב שלי עבבר ימני על ניהול לא מגיב. יש למיהו רעיון מה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  14. Started by v4knin,

שלום ניסיתי לחבר את הכרטיס מסך שלי (NVIDIA GEFORCE 8500GT) למחשב השני שלי כשאני מחבר אותו למחשב המחשב לא עולה לי בכלל מראה לי מסך שחור אבל המחשב דלוק המאוורר של הכרטיס מסך בכלל לא מסתובב כשאני מדליק את המחשב ז"א שהמחשב בכלל לא מזהה אותו מה אני יכול לעשות?תודה. הנה תמונות של המחשב פתוח ושל הכרטיס מסך: http://sizmedia.com/my.php?i=zmfimfwogmk2.jpg (חיברתי את הכרטיס מסך לחיבור בצבע תכלת) http://sizmedia.com/my.php?i=ruhmnjz3lnzw.jpg

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  15. Started by GALITT2000,

שבוע טוב, יש לי מחשב ניד XP סמסונג מדגם N150 שיחקתי משהו בהגדרות התצוגה וזה החשיך לי את המסך. וגם אם אני מפעילה מחדש זה נהיה שחור מיד אחרי הלוגו של מייקרוסופט. יש דרך לשחזר את ההגדרה הראשונית? אולי מהביוס? תודה. כמו"כ גם כשהמסך הוצג בניד (קודם ששיחקתי בהגדרות), לא הצלחתי לראות את התצוגה במסך הגדול שחיברתי אליו עם הכבל של המסך. אשמח לדעת איך לעשות שאוכל לראות את מה שרואים בקטן שיראו בגדול.

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  16. Started by eliranl1,

שלום לכולם, המחשב שלי היה בתיקון שבוע שעבר עקב תקלה בלוח אם של GIGABYTE מדגם GA-Z97-Gaming 5. לוח האם שלי הוחלף לחברה + דגם אחר כיוון שחזרתי למעבדה עקב תקלה בלוח אם בפעם ה-3 (אותו לוח אם שציינתי למעלה) והמחשב בקושי בן שנה וקצת. לאחר שיחה מאוד מעצבנת מול שירות הלקוחות של KSP, החליטו שצריך לבצע את השינוי אך ללא בחירתי משמע הובטח 10% יותר או פחות מבחינת איכות הלוח אל מול הלוח שהיה לי. לוח האם החדש שקיבלתי הוא MSI Z97 GAMING 5. בין אם הלוח טוב יותר מהקודם שלי או לא, אשמח גם כן לדעת מהניסיון שלכם. לאחר בדיקה שלי בתוכנה של MSI + יש לי צג דיגיטלי (פיצר על הלוח אם) שמראה את טמפרטורת המעבד שלי, ניראה שהוא דיי גבוהה. ללא מאמץ או אפיל…

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  17. Started by zvkel,

אני מקווה שרק הלוח (אין לי איך לבדוק) בגלל שאני לא יכול להכינס לטרייד זון כרגע אני מקווה שלא ימחקו את ההודעה הזו מכאן אני מחפש לוח אם רצוי nforce 2 ל מעבד xp 1800 עד 300 שקל (דחוף כי אני בלי מחשב כרגע) מוכן להחליף בהגה force feadback של מיקרוסופט (ההגה למכירה בלי קשר אז מי שמעוניין יכול להתקשר) 050-3776613 צבי אזור המרכז מקווה שלא תמחקו את ההודעה כי אין לי איך להיכנס לטרייד זון כרגע ולפרסם שם

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  18. היי, ב 800/600 אני רואה היטב (את שולחן העבודה נניח), אך אם אני משנה את הרזולוציה ל 1024/768, נותרים חלקים שלא ניתן לראות אותם אלא על ידי סקרול. כיצד ניתן לשנות את זה? האם מדובר בהגדרות של המחשב? מערכת הפעלה? תודה, שלומי

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  19. Started by Oprapc,

יש לי את המפרט מימין וכשקניתי אותו מלפני חודשיים היו לו איזה 2,3 תקיעות בשבוע הראשון ומאז שום כלום, שום בעיה. עכשיו נתקע שוב המחשב רק הפעם בצורה מוזרה ביותר: המחשב הגיב כפי הנראה, הבהב באייקון של האינטרנט- זה שליד השעון, השעון זז וכו', אבל העכבר והמקלדת לא הגיבו גם כשניתקתי וחיברתי אותם מחדש, כלומר העכבר האופטי הדליק אור והמקלדת גם אבל כשניסיתי להשתמש בהם או לכבות לדוגמא במקלדת את ה-NUMLOCK שום תגובה מצד המחשב או המקלדת. מה קרה כאן? זה נראה לי וירוס, נכון? או שאני טועה? עזרו לי בבקשה.

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  20. Started by Falador,

אז ככה, לא מזמן התקנתי הארדיסק חדש ובמעשה של "אם-כבר-אז-כבר" ניסיתי להזיז את הכבלים שתהיה זרימת אוויר פחות או יותר (יש לי כמעט 50 מעלות במנוחה). הכל הלך מצוין, הכונן עובד אבל כניראה בתהליך קרה משהו לסאונד והוא לא השמיע קול, רק מוזיקה, וגם זה בקושי. חשבתי שזה אולי הכבלים נוגעים בלוח בחלק של הסאונד (קרה פעם, הזזתי את הכבלים ונפתר), הזזתי ועכשיו הסאונד בכלל לא עובד! כבר התקנתי מחדש את הדרייברים של הסאונד. יש לי MSI K7N2 Delta-L nForce2 Ultra 400 בבקשה, HELP! נ.ב. כדי שתבינו למה התכוונתי אני אתן דוגמה: הצליל המעצבן של הווינדוס עולה שמעתי אבל יריות או שירים לא...

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  21. Started by tuvia,

שלום. יש לי בבית שני מחשבים אחד מהם שיך לי ואחד לאחים הקטנים שלי. הבעיה היא במחשב של האחים הקטנים שלי יש לו חלונות 98 והוא לא מזהה שום עכבר שמכניסים לו (אין לו usb רק יציאה טורית שאפשר לחבר לה מתאמים). מופיעה הודעה כשמגיעים לwindows שהוא לא מזהה עכבר ויש באפשרותי לחבר כעת עכבר טורי, ולרות שאני עושה את זה הוא לא מזהה בבקשה עזרו לי. תודה טוביה

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  22. Started by Seasonic,

שמעו, אני מפעיל את המחשב ושזה טוען לי את הווינדוס פתאום זה מראה לי מסך כחול קטן כזה ועושה ריסטרט לא עשיתי OC מה לעשות אבל נכנתי לביוס בלי לשנות כלום עשיתי גם DEFULT SETTING אני מאוד מתעניין ב-OC נכנסתי לביוס לראות איך זה נראה ולתכן את ה-OC שלי עשיתי אפילו בדיקת OCCT לפני כן והכל היה תקין זה קורה מתי שיש קו ורושום WINDOWS XP ואז זה טוען

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  23. Started by 2Fluffy4U,

שלום, אני מנסה לעשות BOOT עם דיסק ההתקנה של WIN, אבל לא משנה מה אני מנסה לעשות.. המחשב עובר דרך ההארד דיסק וממשיך לעלות כרגיל. קבעתי סדר BOOT ש - CDROM ראשון, אפילו עשיתי דיסאייבל לכל רכיב לאחר מכן, ווידאתי שאני עובד עם מקלדת PS2 כדי שזה לא בטעות יפספס לחיצות שלי כאשר זה שואל BOOT FROM CD אבל עדיין.. פשוט מתעלם ממני וממשיך לעלות כרגיל.. האם יכול להיות שזו פשוט בעיה בדיסק BOOT? האם זה בעיה ב - BIOS? כל מה שאני רוצה זה שפשוט בלי שום קשר לכונן הקשיח - הBOOT יפנה ל CD ROM ואני לא מצליח... ניסיתי כמה דיסקים של התקנה (יש לי וויסטה ו - 7).. והוא פשוט ממשיך כרגיל..

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  24. Started by dima_s,

שלום אנשים! הפעם בעיה היא כזאת: לפני יומיים הכל היה בסדר, המעבד היה רץ עם OC של 35% ויחס עם זיכרון 1:1 (FSB1800 DDR2 900) אבל אתמול התחלתי לקבל מסכים כחולים אחד אחרי השני בלי שום סיבה. אפילו הורדתי את אוברקלוק להגדרות סטוק אבל הייתי מאוד מופתע שזה לא עוזר. אני בקושי יכול להעלות את וינדוס, וגם זה עובד כל כך איתי שחבל על הזמן ובסוף אני מקבל מסך כחול עם איזה קוד 0X000000A וכל מיני אחרים. המצב הרבה יותר טוב אם אני מוציא את אחד הזכרונות (לא משנה איזה), אבל אז הוא לא זז מ-800 MHZ, ובסוף מסך כחול. עוד דבר מוזר ששמתי לב זה שאם הוינדוס עולה כבר אז ההארד דיסק עושה רעשים שכאילו הוא מאוד מתאמץ, וזה לא נירא לי רעשים של הארד דיסק תקול. אם למישהו יש מושג מה עניין פה אני יהיה מאוד שמח.…

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  25. Started by A-omer,

שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש השבוע, להלן המפרט: Intel Core 2 Quad Q8200 2.33GHz 4MB Cache s775 1333Mhz Gigabyte GA-EP43-UD3L Kingstone ValueRam 2GB DDR II 800 Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB Sata II Zotac 9500GT Zone Edition Silent 512MB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 LG GH22NS DVD-RW x22 Black Sata Golden Tiger 450W PSU with 12cm Fan 20+4 Pin CASE MIDI ATX HJA-6000 Black No PSU Arctic Cooling Alpine 7 Pro CPU Fan For s775 הרצתי אותו על XP PRO SP2, בתחילה נראה כעובד ללא תקלות.. לאחר התקנת דרייברים בסיסיים (לוח אם, כרטיס מסך, כרטיס רשת וכו') שמתי כמה דברים בהורדה ועדיין רץ חלק. זמן מה אח"כ, הפעלתי משחק פעולה (די ישן, 5 שנים אחורה) ברשת. עבד ללא בעיות ברבע שעה הראשונה, ל…

• 6 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.