עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. כשאני מנסה להוסיף זכרון שלישי נוסף בסלוט שליד ..לא מקבל ביפ וכן הנורה של המסך אדומה,מנסה בסלוט הפנוי שבצד השני..אותו סיפור.הזכרונות נבדקו אחד אחד ונמצאו תקינים..איפסתי את הביוס..המחשב מגיב רק לשניים מתוך הארבעה.אולי מישהו יוכל לעזור לי בבעיה..? תודה

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  2. Started by jhshadi,

הכונן הקשיח שלי Seagate Sata 320GB התחיל לעשות לי בעיות לאחרונה. תיקיות מסוימות פתאום לא איפשרו גישה אליהם עם ההודעה Hard drive is not accessible Chkdisk עבד בפעם הראשונה, תיקן את הבעיות והחזיר גישה לתיקייה ולקבצים. בפעם השנייה שזה קרה לתיקייה אחרת הוא פשוט מחק לחלוטין את כל התיקייה. היום בבוקר לא ניתנה לי גישה לכל ההרד דיסק בכלל ובניסיון לגשת אליו עולה ההודעה (hard drive is not accessible). מה עושים? Chkdisk עלול למחוק לי את כל הקבצים והמידע... יש פתרון אחר? וממה זה קורה? ההרד דיסק אינו הוזז או קיבל מכה, מה יכול לגרום לבעיות ההללו? הכונן רק בן 3 שנים. הבעיות החלו לפני שבועיים בערך ואין קולות של קליקים.

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  3. Started by Oprapc,

יש לי את המפרט מימין וכשקניתי אותו מלפני חודשיים היו לו איזה 2,3 תקיעות בשבוע הראשון ומאז שום כלום, שום בעיה. עכשיו נתקע שוב המחשב רק הפעם בצורה מוזרה ביותר: המחשב הגיב כפי הנראה, הבהב באייקון של האינטרנט- זה שליד השעון, השעון זז וכו', אבל העכבר והמקלדת לא הגיבו גם כשניתקתי וחיברתי אותם מחדש, כלומר העכבר האופטי הדליק אור והמקלדת גם אבל כשניסיתי להשתמש בהם או לכבות לדוגמא במקלדת את ה-NUMLOCK שום תגובה מצד המחשב או המקלדת. מה קרה כאן? זה נראה לי וירוס, נכון? או שאני טועה? עזרו לי בבקשה.

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  4. חיברתי למארז כונן בגודל 6 גיגה"צ המחשב מודיע כי זיהה חומרה חדשה ובמנהל התקנים מופיע לי הדיסק אבל בקונטרול פאנל איננו מופיע (רק הכוננים הקבועים מופיעים) הדיסק מחובר כ מאסטר והוא תקין אותה תופעה מופיע גם במחשב שני ב DISK MANAGMENT גם אינו מופיע .ניסיתי לחבר כונן קשיח אחר בגודל 4 גיג"ה -אותו דבר גם ב PARTITION MAGIC אינו מופיע מוזר שכן במנהל התקנים הכונן מזוהה בדיוק (שם+גודל) תודה מה עושים?

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  5. Started by HwareNewb,

שלום! קניתי לפני זמן לא רב מחשב. להלן המפרט: P4 3.2GHZ 640 MSI 925XE Neo Platinum MSI Radeon X850XT W.D 120GB 7200RPM 2*512 DDR2 533 MHZ Enermax 420W Power Supply לפי מה שאני יודע, המחשב הזה אמור להריץ משחקים כמו בטלפילד 2 וקאונטר סטרייק סורס עם כל הגראפיקה על HIGH+AA6 ללא בעיות. ובכן, כשאני משחק BF2 כמעט כל כמה שניות יש דרןפ ענק שגורם למשחק לקרטע ולהיות בלתי יציב וקשה לשיחוק, וזה כשיש AA2 וחלק מהנתונים הגראפים על MEDIUM. בנוסף לכך ב CSS יש דרופים לעתים קרובות לאזור ה 30 FPS וישנם קירטועים. דבר מוזר שקורה לי, הוא שפעם בכמה ימים פתאום כל המשחקים פועלים לי חלק בלי דרופים ובלי בעיות למשך כמה שעות. אשמח אם מישהו יוכל לומר לי ממה נובעת הבעיה הזו, כי הרי לא הגיוני שמחשב שכזה ל…

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  6. Started by p_q,

תודה

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  7. פשוט לא מגיב תקע באופן פתאומי בדר"כ זה קשור לאקספלורר הוא לפעמים לא מפעיל אותו חושב יותר מדי זמן וכו' ונתקע אבל זה לא חייב להיות אקספלורר זה בכלל נתקע וזהו . עכשיו אני בדקתי את החום זה 40 מעלות ככה.. המחשב הוא ישן cpu intel p4 1.6 mhz northwood מה יכולות להיות הסיבות ? חם לו מדי -משכה טרמית? באג בוינדוס? בעיה בזיכרון?

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  8. Started by hellyeahmofo,

הבעיה בקובץ המצורף יש מתח בדקתי את כל יציאות ה usb וגם עצם העובדה שה winxp מזהה אותו מראה שזאת לא הבעיה גם שאני מנסה להריץ את scan wizard אותה הודעת שגיאה

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  9. שלום, היו לי עד עכשיו סה"כ 3 דיסקים קשיחים וכונן DVD כך שהם תפסו 4 SATAים, בלוח אם יש לי 6 חיבורי סטה, אבל ממה שאני מכיר עד היום כל הלוחות תומכים בדרך כלל עד 4, זה בכל זאת אומר שאני יכול לחבר 5 סטות? לוח אם: ASUS P5B-E PLUS. אז קניתי דיסק קשיח חדש, שהוא כבר הסטה החמישי (אם זה משנה בכלל), התקנתי עליו את הווינדוס וחיברתי אותו עם עוד 2 דיסקים קשיחים והכל פועל, אבל כשאני מחבר את הדיסק הישן שעליו מותקן הווינדוס המערכת מסרבת לעלות, במסך ה Starting Windows (ווינדוס 7, איפה שיש את הלוגו שלהם זוהר כזה ממש בהתחלה). אני חייב לחלץ מדיסק הזה קשיח, למישהו יש רעיון למה הוא מסרב לעלות כשאני מחבר אותו? תודה!

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  10. ואז יש לי 1 גיגה במקום 2 מה שאני עושה זה מכבה אותו ולוחץ על הכרטיסי זכרון ואז מדליק ואז זה קורא את שתיהם ניסיתי כמובן להוציא ולהכניס שוב אבל זה לא עוזר נראה ששתיהם יושבים טוב אבל זה קורה מאיזו סיבה השאלה היא אם סביר שהלוח אם מתחיל להתפגר או אחד הזיכרונות יש לי סטיק ממישהו של 1 גיגה גם אבל לדעתי זה חברה אחרת אם שעון אחר שווה לעשות משהו בנידון?

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  11. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

מה זה: שופץ מטעמי נוחיות. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 790 צפיות
  12. Started by maxxy,

אשמח אם משהו יוכל להפנות אותי למעבדה לתיקון מסכים שלא תשחוט לי ת'צורה. אני מאיזור המרכז... ולא, אני לא מעוניין לקנות מסך חדש אז תודה

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  13. Started by gal atedgi,

הורדתי משחק של סוני במחשב הוא יכול לעבוד לי במחשב? אם כן איך? זה פועל לבד או שצריך תכונה מסוימת? דרך אגב יש לי כונן dvd אם צריך

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  14. טוב אז ככה הלכתי לבדוק מחשב לחבר ויש לו כזו בעייה הוא נגיד מכניס דיסק של GTA S.A יש לציין שהדיסק מקורי ונדבדק והוא תקין אז ככה הוא מכניס אותו עולה הפתיחה לוחצים התקנה המחשב מעכל שנייה ואז קורס ומפעיל את עצמו מחדש..! יש לציין שהמקרה חוזר בכל מיני וריאציות מסויימות עם דיסקים אבל יש דיסקים שעולים והכל בסדר..! חוץ מזה למחשב יש עוד כל מיני תגובות מוזרות ...! עכשיו אני מאד מתוסכל אם זה תוכנה או חומרה..! אמרתי אולי הספק כח אבל מה פעם עובד פעם לא..! ניטרתי טמפ' והכל במצה מצויין..! מה יכול להיות אני לא מצליח להבין?? תודה רן

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  15. אוקי ככה אני שומע רק שאני מדליק את המחשב יענו בזמן עליית הווינדוס אך ורק מן רעש מההארדיסק כמו ששומעים שהמחשב נכבה אבל הכל פועל טוב וחשוב לציין זה רק בעליית הווינדוס(יענו שהוא עושה את הטעינה הזאת) פעם לא הייתי שומע את זה יש מצב שזה קשור לאחת התוכנות שהתקנתי להאצת המחשב? תודה רבה לכולם!

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  16. Started by elc,

שלום, יש לי לוח אם אותו רכשתי לפני כשנתיים וחצי של פוקסרון פנטיום 4 עם כרטיס מסך מובנה. השגתי כרטיס מסך nvidia 5200 הכנסתי אותו לסלוט שלו הדלקתי את המחשב ואז הוא נותן מספר ציפצופים מהירים וזהו לא עולה כלום! רק המאוורים פועלים. לא הבנתי בדיוק מה קורה? הכרטיס לא מתאים או שאולי זה בגלל הכרטיס מסך המובנה ? (שנכון לעכשיו אני צריך להשתמש בו בעל כורחי). הבנתי שצריך להגדיר משהו אפשר לעבור שלב שלב ? לעזרתכם!! תודה ** אני חייב לציין שהייתי בחברת מחשבים אחת שהכניסה לי nividia 5700 וזה עבד , אין לי מושג איך הם עשו את זה , בכל מקרה לא קניתי מהם כי המחיר שהם רוצים עבורו לא משתלם לי בכלל.

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  17. שלום! קניתי את הזכרונות האלו Geil DDR2 2048MB 1000MHZ CL5 Dual Channel וידאתי טלפונית לפני הקניה כי מק"ט היצרן שלהם הוא: GX22GB8000DC (כעט אני לא יודע כיצד לבדוק אם זה באמת המק"ט, ככה המדבקה אומרת.. אבל מדבקות אפשר להחליף בקלות) לאחר בדיקה בCPUZ נראה שהם רק 800MHZ א. האם יכול להיות שהלוח תומך 1066MHZ ולא 1000MHZ? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=13 ב. חיפשתי וראיתי שיש פערי מחיר משמעותיים בין חנויות שונות, ממה זה נובע? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=480357 ג. המחשב שלי מאוד מאוד איטי יחסית למפרט שלו, האם זה נובע מהזיכרון? האם יכול להיות כי הוא עם כרטיס מסך חלש מאוד וישן מאוד (זיכרון של 4MB)? ד. תדר המעבד אמור להיות 2400MHZ למה הוא מראה 1600MHZ? מפרט:…

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  18. שלום, המיקרופון המובנה במחשב הנייד שלי (toshiba satellite c650), לעיתים עובד ולעיתים לא. בדקתי את הגדרות האינפוט והם בסדר. כאשר מחברים מיקרופון חיצוני זה פועל. לאחר בדיקה נוספת שמתי לב שבד"כ כאשר המיקרופון לא פועל גם המצלמה המובנת לא מזוהה. לכן, חשבתי שזו בעיית חומרה ופתחתי את כיסוי המסך כדי לבדוק אם משהו לא מחובר כראוי. כאשר פתחתי ראיתי שהכבל מחובר (ועדיין לא שמעו). כאשר קצת נגעתי בחיבור (מצורפת תמונה) שמעו דרך המיקרופון כרגיל. המצלמה עדין לא זוהתה אך פעלה לאחר הפעלה מחדש של המחשב. העניין שזה נוטה להפסיק לפעול וכל פעם צריך לנסות לשחק עם החיבור.. בהנחה שהבעיה אכן חומרתית, השאלה אם יש משהו לעשות כי אני לא רואה משהו שאינו מחובר כראוי (כנראה מדובר בחיבור בלוח האלקטרוני…

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  19. Started by E-rAzOr,

שלום לכולם , אני רוצה לפרמט את המחשב וכשאני מגיע לקטע של press any key to boot from cd המחשב לא מזהה את המקלדת ואני לא יכול ללחוץ על שום מקש . חשוב לציין שהמקלדת מחוברת ביו אס בי וכמו שהבנתי חלק מהמקלדות מזהות על ידי הוינדואוס רק אחרי שהוא עולה או בזמן שהוא עולה ... מה עליי לעשות ? תודה

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  20. Started by AleXGanGSteR,

לא מזמן קניתי את המארז NZXT APOLLO ... ויש לי הרגשה כאילו המאווררים שם בקושי מסתובבים. אני שם יד מאחורה ואני לא מרגיש שהוא מוציא אוויר בכלל. יש לי ספק ג'נרי של 400W נראה לי CODEGEN או משהו כזה. אני חוסך לספק חדש אז בנתיים אני משתמש בישן שלי. האם יש סיכוי שאין מספיק כוח בשביל להפעיל את המאווררים על המקסימום שלהם? והאם ישנה דרך לבדוק באיזו מהירות הם מסתובבים? אם זה חשוב ... אז המפרט שלי הוא: INTEL PRESCOTT 3GHZ(קירור של זלמן) 2*512 G.SKILL RAM WD 120GB 7200RPM SATA NEC DVDRW LEADTEK GEFORCE 6800GS אני חושב שזהו. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  21. Started by yonik,

ווינדוס אקס פי מזהה את הכונן ונותן לו אות אבל לא רוצה לפתוח לי אותו וכותב: לא היתה אפשרות לבצע את הבקשה עקב שגיאה של התקן קלט/פלט

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  22. Started by אבירן,

אהלן חבריםיש לי מחשב נייד מיני של (LG (X140 המחשב על פניו לא מוזנח בכלל נראה במצב מעולה אבל לאחר זמן מה המסך פשוט הפך שחור ובכל ניסיון הדלקה של המחשב הוא נשאר שחור ורק לאחר איזה 10 דקות שומעים את הצליל של ההתחל שכביכול המחשב עולה אך שוב כאמור המסך שחור ושום פעולה לא עוזרת! מישהו פה יכול לעזור לי והעריך אולי מה הבעיה לפני שאני שולח אותו לתיקון? תודה לעונים!!!

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  23. שלום לכולם ^^" נניח והתקנתי על מחשב X ווינדווס 2000, אפשר להעביר אותו למחשב Y בלי צורך להתקין מחדש את מערכת ההפעלה והדבר היחיד שיש לעשות זה להתקין דרייברים חדשים? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  24. הבעיה בכותרת. אשמח לתשובה ממה הדבר נגרם. תודה

25. Started by Evil Activities,

אהלן מה קורה? היום התחילה בעיה חדשה במחשב המסך פתאום נכבה ולא נדלק, אחרי ריסט גם לא נדלק אחרי כמה נסיונות כיבוי והדלקה המסך נדלק וזה קרה כבר כמה פעמים כאילו המחשב לא מזהה את המסך ופתאום באמצע גלישה באינטרנט המחשב קפא, אחרי 10 שניות בערך המסך שוב נכבה ונדלק אחרי כמה נסיונות כיבוי והדלקה של המחשב עצמו אני חושב שהכרטיס מסך התחיל לעשות בעיות? או אולי הלוח אם? מפרט: I5 2500K OC Z68MA GTX580 8G RAM SEASONIC 620W מקווה שזה יעזור!

• 6 תגובות
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים