עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by psxr,

בזמן האחרון המחשב שלי מתרסק יותר מידי. מישהו יכול להסביר לי איך מנתחים קובץ munudump או שאולי לנתח לי את הקובץ שלי ?

2. שלום חש לי P4P800 וערוץ המיקרופון לא מגיב. זה אחרי שרשת לא עובדת על הכרטיס. האם יתכן שרכיבים ON BOARD כל כך רגישים, רק שנתיים וחצי יש לי את המחשב בתודה, יהודה

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  3. כמו שציינתי רכשתי מחשב חדש ממש לפני חודשיים והתחלתי לזהות תסמינים שכרגע הם קורים לעיתים רחוקות השאלה שלי האם זה מעיד על משהו: 1)בעת הפעלת המחשב לפעמים אין תצוגה במסך כלל. כתוצאה מכך אני מוציא ומחבר מחדש את הכבל hdmi שמחובר למסך מהצד של המסך בלבד ורק אז התצוגה חוזרת,יש לציין שהמסך והמחשב מחוברים בצורת hdmi to hdmi. מצב שני: 2)בעת הפעלת המחשב ועליית הוינדוס המודם פועל הכל תקין יש אינטרנט,הכבל רשת מחובר ישירות למחשב הכל תקין. לפעמים לאחר שכבר הוינדוס עולה והכל תקין האינטרנט לא מזוהה,ואז כתוצאה מכך אני פשוט מנתק את כבל הרשת מהמחשב(בלי איפוס המודם)מחבר שנית ואז יש לי אינטרנט. אלה צרות של עשירים?

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  4. Started by explize,

שלום לחברי הפורום. לא מזמן קניתי תוספת לזיכרון. והלייטנסי שלי והדיליי מכל פעולה עלה. הבעיה נובעת מתזמון לא מסונכרן עם הFSB של המעבד. להלן הנתונים כמו שהועתקו מפלט של CPUZ. Processor(s) Number of processors 1 Number of cores 1 per processor Number of threads 1 (max 1) per processor Name AMD Sempron 3000+ Code Name Palermo Specification AMD Sempron Processor 3000+ Package Socket 754 Family/Model/Stepping F.C.2 Extended Family/Model F.2C Brand ID 38 Core Stepping DH-E6 Technology 90 nm Core Speed 1799.6 MHz Multiplier x Bus speed 9.0 x 200.0 MHz HT Link speed 799.8 MHz Stock frequency 1800 MHz Instruction sets MMX (+), 3DNow! (+), SSE, SSE2, SSE3, x86-6…

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  5. יש לי 2 בעיות: הראשונה - בעיה עם התקנה מדיסקים - כשאני מנסה להתקין תוכנה גדולה (3 דיסקים) אני מקבל הודעת Error אחרי כמה זמן. אין בעיה בדיסקים, בדקתי אצל אנשים אחרים ועובד אצלהם בלי בעיה, מה גם שההודעה מגיעה כל פעם במקום אחר ובדיסק אחר. ניסיתי להתקין גם מדיסקים ותוכנות אחרות וקורה אותו דבר... השניה - כשאני עושה Shut down לווינדוס, כמעט תמיד, הוא עושה Restart ולא מכבה את המחשב. איפה הבעיה? לי זה נראה כמו הלוח (שעשה לי בעיות בעבר עם פתיחת קבצים מקובצים, והוחלף בחנות) אבל אני לא בטוח. נ.ב הבעיות האלה נשארו גם אחרי שהחלפתי CD-ROM וHDD... (וווינדוס, כמובן) תודה.

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  6. i7 870 מותקן בלוח H55-USB3 של ג'יגבייט, הכל by default והטמפרטורה שלו גבוהה בטירוף. זה עם קירור Mugen 2 במצב פסיבי, מעבד 960 עם אותו קירור ובאותו מארז בקושי הגיע ל50 מעלות. מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  7. Started by Boomerang,

יש לי מסך CTX PR705F בן ארבע בערך, שבמשך תקופה מסוימת היו מדי פעם "טיקים" - רעש סטטי כזה ואז התמונה גדלה פתאום ובמשך כמה שניות חזרה להיות נורמלית. אחרי כמה שבועות כאלה המסך הפסיק להידלק. (כלומר, המנורה שלו דולקת, אבל חוץ מזה הוא נראה מת) השאלה היא אם יש עוד משהו לעשות איתו, או שאין טעם ואפשר בלב שקט לזרוק אותו? אגב, מישהו יודע מי היבואן של CTX בארץ?

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  8. Started by liordavid,

יש לי מחשב עם ווינדוס XP מעודכן (32BIT) רכשתי לפני כמה ימים הארדיסק של W.D. בנפח 1TB. כאשר אני מחבר אותו דרך מתאם USB המחשב מזהה את החומרה אך אני לא רואה אותו בתור כונן נוסף ב- MY COMPUTER. וכאשר אני מחבר בתור הארדיסק נוסף הוא מזהה אותו בביוס אך בווינדוס לא. בשני המקרים המחשב מזהה את ההארדיסק (HARDWARE MANAGER) - "The Device Working Properly" מה הבעיה ? הווינדוס לא תואם - צריך וויסטה ??? :s05:

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  9. Started by PJ,

שלום. חבר שלי בא אלי אתמול והביא סרט דל דיסק . ראינו את הסרט ואז רציתי לפתוח את הסי די ולהחזיר לו את הדיסק , הדיסק פשוט נתקע שם . הנורה של הסידי לא מפסיקה להבהב ולא משנה כמה פעמים אני לוחץ על הכתפור בשביל שהדיסק יצא , כלום לא קורה. עוד משהו מוזר , שאני הולך למחשב שלי הכונן לא קיים , אין את הסמל שלו. מה עושים? תודה.

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  10. היי יש לי לפטופ חדש sony vaio svt13128 שנקנה בארה"ב והוא אצלי שבוע בלבד.זה אולטרה בוק מבוסס ווינדוס 8.אתמול בבוקר הסאונד הפסיק לעבוד במחשב - כל פעם שאמור להתנגן משהו הרמקולים משמיעים "קליק" אחד וזהו. גם אם אני מחבר אוזניות או רמקול חיצוני יש רק רעשים סטטיים.המחשב מראה כאילו הוא מנגן, גם בסאונד מיקסר רואים שכביכול יש ווליום יוצא.המחשב לא מושתק, הדרייברים מעודכנים, ניסיתי אפילו לפרמט, שום דבר. לכן אני מעריך שזו בעיית חומרה, השאלה מה זה יכול להיות? ואיך פותרים את זה? משהו חמור לדעתכם? הלך הכרטיס קול תוך שבוע?

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  11. Started by gameri,

אני כבר כמה שעות על המחשב (נייד) סתם אינטרנט ויוטיוב המחשב כל הזמן בחשמל זה כותב מחובר לחשמל אם אני מוציא את השקע זה כותב אני מחבר לחשמל שוב זה כותב בחשמל (בקיצר הכל עובד במחשב יודע ) אבל זה לא מטעין כלום אני על 24 אחוז מהצהריים וגם איזה שעה כיביתי לגמרי את החשב מה יכולה ליות הבעיה אני חושב או שהלכה הסוללה או שזה בגלל עדכן אחרון של WINDWS אבל מה אתם חושבים מה יכולה ליות הבעיה ואיך פוטרים אותה תודה מראש לכל העונים

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  12. Started by Moti1,

ברשותי לוח אם של GIGABYTE 7VAXP. על הלוח יש חיבור (כלומר אופציה להוספה) לעינית אינפרא אדום. האם מישהו יודע היכן ניתן לקנות את הרכיב הזה ? כלומר את העינית ? או איך זה נקרא ? מה לבקש מהמוכר ? כל עזרה תתקבל בברכה. תודה מוטי

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  13. Started by tick tak,

היי הצורב SATA בשימוש כשבוע. בהתחלה לא הבנתי למה יש בעיה , וכתוצאה מזה מסך כחול אחרי שניסיתי כמה דברים מתברר שהמסך כחול מתקבל רק על מדיות TDK DVD-R כחולות למי שמכיר. ואין שום בעיה עם מדיות של VERBATIM\MAXELL ואפילו דיסקים CD-R של סילבר ליין מלפני שנה וחצי+ אני משתמש כמעט ורק בורבטים , לפני שנה השתמשתי ב - 50 דיסקים המדוברים של TDK כדי לגבות מידע. השגיאה היא לפעמים אפילו בלי לנסות להעביר את המידע לכונן (ניסיתי לכמה כוננים) יכול להיות שאני צריך לעשות FIRMWARE , ומצאתי משהו שמסביר שצריך להעביר את הצורב מוד PIO אבל אני לא בטוח מה לעשות. אני רוצה להביא את קובץ ה -dmp אבל Windows Debugging Tool לא מצליח לקרוא את הקובץ , אם תעזרו לי לסדר את זה זה יהיה יותר קל לפתור את הבעיה. ת…

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  14. Started by daniel0089,

שלום, לאחרונה ניסיתי לצרוב משהו וניסיתי עם כמה תוכנות ועם כמה דיסקים ותמיד זה לא הצליח לצרוב...(פעם לא הייתה בעיה) ניסיתי לצרוב במחשב אחר והצריבה עברה ללא שום בעיות, האם הצורב הראשון, זה שלא הצלחתי לצרוב איתו באמת דפוק או שיכול להיות משהו אחר? נ.ב, הוא קורא דיסקים והכל בלי בעיה... תודה.

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  15. Started by RoNeR,

מישהו פעם הצליח להפעיל מצלמה באיסיקיו?!!? יש לי מצלמה ואני רוצה להפעיל אותה באיסיקיו ובחיים לא הצלחתי מותקן אצלי כל מה שצריך flash וכל השטויות אני רואה תמונות של אחרים שאני מפעיל מצלמה זה מראה לי את עצמי בצד כמה שניות וכותב לי שיחת הוידאו נותקה ולצד השני שקיבל את המצלמה זה כותב מתחבר וכלום לא קורה

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  16. מה זה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  17. בבקשה אנשים מישהו יכול לעזור לי? המעבד שלי מגיע לטמפ' של יותר מ-70 מעלות צלסיוס בעומס ו - 50 מעלות בסטנדרט יש לי מעבד 3.2GHZ LGA775 עם גוף קירור רגיל של אינטל. הגוף קירור מותקן טוב על המעבד ואפילו שמתי עכשיו משחה תרמית וזה גם לא עוזר.... בבקשה עם מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מה הבעיה... אני מפחד שהמעבד שלי ישרף... בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  18. Started by Infinite17,

אהלן יש לי בעיה במחשב בזמן האחרון. ולדעתי זאת בעיה חומרתית. הקטע שאני לא יודעה באיזה רכיב הבעיה לכן פתחתי את הדיון הזה. לדעתי זה לוח האם אבל תחליטו לבד. בחודשים האחרונים המחשב נתקע לעיתים ממש ממש קרובות. כל יום הוא נתקע בערך 4-3 פעמים ואתמול היה שיא - 9 פעמים ביום אחד. כמו שאתם מבינים זה משגע לי ת'חיים ואי אפשר ככה. אז ככה, ניסיתי פירמוט, לא עזר. הוצאתי ת'בטריה של הלוח אם והכנסתי - לא עזר בדקתי בביוס- לא היה שם משהו יוצא דופן אה ולפני שתגידו לי משהו על טמפרטורות, הטמפרטורות של הלוח מצויינות( 35 במנוחה ו41-42 במאמץ) והמעבד גם כן בטמפ' מצויינות של 45 בערך במנוחה ו52 במאמץ. אם זה יעזור המפרט שלי הוא כזה: INTEL 2.6GHZ NORTHWOOD C MSI NEO2 865PE MSI RADEON 9800PRO 128MB 256BI…

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  19. Started by ElasticMan,

אוקיי אז כבר סיפרתי פה את הסיפור שלי שנדפק לי LAPTOP (הBOARD) אבל שמרתי את הHD עם כל החיים שלי עליו (לימודים/תוכנות/מוסיקה)... חיברתי אותו למחשב החדש שלי ...הMBR נדפקה... עשיתי BOOT מדיסק של WIN ואז FIXMBR....לא עבד כל כך עכשיו אני משתמש בתוכנה שנקראת R-STUDIO בשביל לסרוק ולשחזר מידע. הבעיה שבהתחלה זה זז בסדר גמור (ממש בהתחלה) וכמה רגעים אחרי זה זה נתקע על איזה BLOCK כזה (זה מציג מפה כמו בDEFRAGים למיניהם) זה תקוע עליו כבר,נכון לעכשיו 3.5 שעות - עושה רושם של BAD SECOTR או משו...(גם יש רעשים כאלה של BAD SECTOR). האם מישהו מכיר את התוכנה? השתמש בה פעם,נתקל בבעיה דומה??? מישהו יכול לתת עצה? לעזור? הHD היה מפורמט לפני כל הסיפור בNTFS. התוכנה הומלצה לי ע"י כמה חברים מחנות מחשב…

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  20. בערך חצי מהמשחקים על המחשב עובדים לגבי החצי השני אתה מפעיל את המשחק זה עובר למצב FULL SCREEN ואז חוזר לדסקטופ משחקים שעובדים FATE משחקים שלא עובדים HELLGATE FABLE הכל התחיל אחרי שהקספרסקי הודיע לי שקובץ בשם EXPLORER.EXE (אבל במיקום שונה מאיפה שהוא אמור להיות) הוא בעצם קילוגר אז עשיתי לו TERMINATE ו APPLY TO ALL

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  21. Started by jara14,

שלום, אני מקווה שתוכלו לעזור לי כי יש על המחשב חומר לימודי ועבודות שאני צריך להגיש לאוניברסיטה. אז ככה, המחשב משמיע צפצופים ואין בכלל תמונה על המסך, חשבתי שאולי הלך הכרטיס מסך אז עשיתי בדיקה עם המחשב הישן והכרטיס בסדר גמור, גם עם הכרטיס הישן הבעיה ממשיכה. אחר כך חשבתי שזה אולי הלוח אם אבל אני רואה שהמאוורר שלו פועל כרגיל (המאוורר לא קשור לספק או מעבד אלא יושב ממש על הלוח אם, אין לי מושג מה הוא מקרר). מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  22. Started by jkjk,

כאשר אני מדליק את המחשב (נייח) המחשב נדלק ואחרי כמה שניות נכבה בעצמו ושוב נדלק ושוב נכבה...וכדומה לעיתים לוקח לו זמן ואז מתחיל לעבוד. שאלתי חבר שמבין וענה שיתכן שהבעיה בלוח אם, בעבודה אמרו לי שיכול להיות שכל המחשב קרס.. מה זה יכול להיות? ובמה זה כרוך? יש לי אחריות על כרטיס המסך אבל לא על לוח האם..

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  23. אהלן. המחשב של אחי הקטן נתקע היום, וכשהוא איתחל אותו הוא הראה זכרונות, הראה הארדיסקים (הראה אותם בביוס) ושניה לפני שהוא הגיע למערכת הפעלה הוא נתן את ההודעה המצורפת בתמונה. אני חושב שמדובר בוירוס, אשמח אם תוכלו לומר לי מה זה לדעתכם. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  24. היי הרכבתי מחשב חדש הכל עובד לכאורה אבל כאשר אני מדליק אותו להפעלה ראשונה המקלדת לא מתפקדת, לא ניתן להגיע לbios ! בבקשה עזרה דחופההה תודה אני ממש ממש מבואס אגב בדקתי 3 מקלדות שונות ותקינות ואף אחת לא מתפקדת

25. הי, כנראה לחצתי על משהו יש לי DELL LATITUDE 5580, לא מצליח להחזיר את ה F2 להיכנס לתאי האקסל ולא להוריד או להגביר ווליום אודה עזרה

דיונים חדשים בפורומים