עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מדובר במחשב די וותיק (Asus P5B E-Plus, מעבד C2D E6600, ספק כח של Enermax, כרטיס מסף מסוג GeForce 210). מפעם לפעם המחשב קופא לכ-10 שניות, מתאושש ואז מתקבלת ההודעה : " Display driver stopped responding and has recovered: dDisplay driver nVidia Windows kernel mode driver 306.97 stopped responding and has successfully recovered" ואכן המחשב חוזר לפעולה. בנוסף.. וייתכן שקשור בדקתי טמפרטורות באמצעות יישומון System Information. קיבלתי: מעלות Systin: 39, אך עם ערך מקס' של 42 מעלות מעלות CPUtin: 44, אך עם ערך מקס' של 116 מעלות. הערך האחרון מטריד אותי ונשמע בלתי סביר. טמפרטורה של הכרטיס הגרפי עמדה על 46 מעלות, עם ערך מקסימלי של 56 מעלות. אשמח לדעתכם.

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  2. חברים ... יש לי בעיה חמורה במחשב ה"נכה" שלי....אז ככה יש לי מחשב P3 866 מגה הרץ ..256 זכרון (3 כרטיסי זכרון -1 64 במהירות 100 הרץ ועוד 1 של 64 גם ב 100 הרץ והשלישי הוא 128 מגה שפועל ב 133 הרץ) .לוח אם של ASUS דגם TUV4X .הארד דיסק של MAXTOR 80 גיגה 8 מגה באפר ... וכרטיס מסך של ASUS G FORCE 2 GTS DELUX V7700 .!! אז ככה לפני כ 4 חודשים קניתי הארד דיסק(80 גיגה) ולפני שנה בערך קניתי ספק למשחב אחרי שהספק הקודם שלי נשרף! במשך כחצי שנה היו לי בעיות בהרד דיסק הקודם שלי 20 גיגה הבעיה הייתה שהוא מתנתק לי כל הזמן -ולכן חשבתי שיש בעיה בהרד דיסק...לכן קניתי הארד דיסק חדש והוא היה בסדר ואני לא ממש זוכר שהיו לי איתו בעיות ! אך לאחרונה גיליתי כי הספק הוא דפוק (של P4) ושל חברה שלא קשורה לע…

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  3. Started by reiematza,

אני קניתי מחשב חדש לפני בערך שנה. ובימים האחרונים אני חשבתי על להפוך את המחשב הישן למחשב סלוני. הבעיה איתו עכשיו היא שכשאני מדליק את המחשב זה כל מה שקורה זה שהמנורות של המקלדת מהבהבות במהירות. יש דרך לפתור את זה או לפחות להבין מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  4. התקנתי היום מחדש את קירור המעבד שלי לצורך החלפת משחה טרמית וחיזוק ברגים מדובר ב arctic i32 על לוח asus z10-a עם מעבד 6700k, זכרונות crucial ballisitix ddr4 2400mhz cl16 לצערי לאחר ההתקנה לא הצלחתי לעלות את המחשב כאשר זכרון הRAM במצב dual channel בדקתי וביטלתי OC, ניסיתי להחליף סלוטים של הRAM וכל דבר אפשרי, אפילו עדכנתי את הביוס! לצערי המצב לא נפתר, המחשב עולה ללא בעיות רק כאשר הזכרונות במצב single channel ז"א a1,a2 או b1,2 ולא a1 b1 או a2 b2. קראתי דברים כמו לחץ מוגזם של הקירור על הCPU ועיקום של הפנימים, נראה לי אפשרי אך קצת תמוהה אז שחררתי מעט את ברגי הקירור וניסיתי שוב- זה לא שינה דבר. הRAM נקנה מחו"ל אז אחריות זה קצת בלאגן, הלוח נרכש ב…

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  5. Started by p_q,

תודה

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  6. יש לי שני הארד דיסקים אחד ל-backup ואחד שמותקן עליו הכל. את ההארד דיסק שעליו מותקן ה- windows המחשב מתקשה לזהות... לפעמים הוא לא מזהה ובדרך כלל שהוא עולה יש את הסימן הקטן בצד ליד השעון שאומר safely remove hardware... מה לעשות??

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  7. אז ככה, המחשב הקודם שלי עשה את הבעייה הזו, החלפתי לו ספק כח.. זה לא עזר. אחרי 3 חודשים מקניית הספק קניתי מחשב חדש והדברים היחידים שהשארתי מהמחשב הקודם הם: - ספק הכח החדש. - מארז המחשב + מאוורר קטן שבא איתו. - צורב DVD. המחשב החדש גם הוא עושה את הבעייה הזו.. (אך בתדירות יותר נמוכה) במחשב הקודם זה היה קורה באופן ראנדומלי אבל אם זה היה קורה פעם אחת רוב הסיכויים שהוא יעשה את את זה שוב תוק כמה שניות (הייתי מכבה אותו לכמה ימים\מנתק אותו\מפרק ומרכיב רכיבים ולפעמים זה היה עוזר) עכשיו הבעייה חוזרת על עצמה... קראתי את מה שכתוב פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.msg1014561#msg1014561 אבל אין לי מסך כחול, ואין לי קובץ דאמפ (למרות שבדקתי בהגדרות של הווינדווס ו…

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  8. Started by MasterOr,

אני לא מבין למה הלוח אם לא מצליח לקרוא את המהירות שלו, חיברתי סתם מאוורר אחר עם חיישן והוא כן קרא את המהירות שלו! עכשיו שמתי לב שבמאוורר שהוא כן קרא הכבלים מסודרים (מימין לשמאל): צהוב,אדום,שחור ובמאורר שהלוח לא קורא זה מסודר (מימין לשמאל): ירוק, צהוב, שחור. עכשיו אני יודע שאין הבדל בין הירוק לאדום בין שני המאוררים ומה שחשוב פה זה הצהוב שהוא של חיישן הטמפ'. המאורר הזה שיש לי והוא לא פועל הוא STOCK של אינטל שקיבלתי עם המחשב לפני כמה חודשים..דיי חדש. הגיוני שהכבלים לא מסודרים טוב ואני צריך לפרק את הפלסטיק ולשנות מקום לכבלים ? או שזה הגיוני? אם מישהו יוכל לרשום לי איך הסדר אצלו עם אותו מעבד 2.6C תודה.

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  9. Started by AxeOr,

זאת המערכת שיש לי - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=775778 לוח אם - H77 D3H ומשום מה רק הקטנים עובדים , איך אני יכול להפעיל גם את הסאבופר , יש צורך באיזה דרייבר מיוחד או תוכנה ?

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  10. Started by Fir3DragoN,

נתקלתי בתקלה חמורה של Memory Dump מסך כחול כמה פעמים .ולא יחסתי לכך חשיבות. בפעם האחרונה שזה קרה זה עשה לי תקלה חמורה במערכת הפעלה (WIN 7) וכאשר ניסיתי לתקן את התקלה עם הדיסק של הוינדוס הוא לא זיהה לי את הדיסק קשיח. ניסיתי לנקות את המגעים של הדיסק קשיח מבפנים על גבי הלוח שיושב מתחת לדיסק קשיח ומבחוץ. ולבסוף המערכת זיהתה את הדיסק קשיח אך לא הצלחתי לתקן את המערכת. גיבתי את המערכת בעזרת תוכנת גיבויים על גבי DOS (PARTED MAGIC( וניסיתי לסדר א הדיסק קשיח עם תוכנה של SEAGATE אך ללא הצלחה במהלך הבדיקה זוהה שיש לי BAD SECTORS בדיסק קשיח. לאחר זאת ניקיתי את הדיסק קשיח לגמרי . כרגע אני משתמש בדיסק קשיח ישן שלי במערכת WINDOWS 7. והדיסק קשיח התקול מזוהה על ידי המערכת אבל אני לא יכול …

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  11. Started by hatzhaik,

שלום לכולם רציתי להוסיף הארדיסק למחשב השני שלי שהוא P3 733 133Mh ולוח כזה http://www.jetway.com.tw/oldweb/evisn/product/slot1_370/bx133/bx133.htm והיה חסר לי ג'מפר אחד בשביל ההגדרות של ההרדיסק השני וחשבתי שאין בעייה לקחת מהלוח כי מזכרוני ידוע לי שיש כמה שמחוברים על פין אחד והם לא בשימוש אז הוצתי את הג'מפר הלבן שבתמונה הראשונה וראיתי שהוא מחבר בין שני העליונים והחזרתי אותו אח"כ ראיתי ארבע ג'מפרים כחולים וצמודים בשורה (תמונה 2)שהשניים הפנמיים מחוברים לפין אחד למעטה ובאתי להוציא אחד מהם ובטעות גם הוצאתי את הימיני.החזרתי אותו למקומו ולקחתי את הג'מפר השלישי משמאל להרדיסק חיברתי ובאתי להדליק את המחשב והוא נדלק אך לא מופיע מסך הפתיחה. ניסיתי להוציא את ההרדיסק החדש ולהחזיר את הג'…

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  12. Started by ofer40,

היי הביאו לי מחשב עם לוח אם חדש שהחליף לוח שנשרף כדי להתקין מחדש מערכת הפעלה אבל כשאני מנסה להתקין מחדש את מערכת ההפעלה WINDOWS XP המחשב מתכבה. מה יכולה להיות הבעיה? האם יכול להיות שהלוח החדש לא תקין? אני די מנוסה בבעיות מחשב אבל עדיין לא נתקלתי בבעיה הספציפית הזו כי מעולם לא היה לי צורך להחליף לוח אם בלבד. בבקשה עזרו לי לעזור לאחיין שלי. תודה

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  13. Started by RBH,

שלום לכולם, המחשב שלי מתרסק לאחר כחצי שעה של משחק בערך. המפרט: פנטיום 3 900MHz עם 256MB SDRAM על WinXP. כרטיס nVidia gForce 440MX 64MB עם AAS של 64MB ב- bios. אני מתחיל לשחק לאחר הורדת ה- processes למינימום, משהו כמו 150MB זכרון תפוס. יש לי את הדרייברים האחרונים של nVidia. הודעת השגיאה במסך הכחול היא: nv4_disp.dll address BFB936E7 base at BF9B7000 ואשמח לא לקבל תגובות כמו "תשדרג" כי אין לי כסף. תודה.

• 9 תגובות
    • 776 צפיות
  14. Started by matan2000,

שלום לחברי הפורום הנכבד שלשום קרס לי המחשב הנייד כשהוא מציג מסך כחול, וכרגע המחשב לא עולה בכלל חבר שלי אמר שהבעיה כנראה בהארד דיסק(משהו שנקרא בד סקטורס או משהו כזה) , האם יש אפשרות להחליף או לקנות הארד דיסק אחר למחשב הנייד שלי ? (המחשב בן - 4-5 שנים של חברת ACER) תודה מראש על כל תגובה

15. אני ממש יכול לסכם את זה בכמה מילים. כשאני מדליק את המחשב יש לי כמות מסויימת של מקום פנוי בכונן מסויים ואחרי כמה שעות הוא יורד ל-0!! וכל זה בלי שאני מוריד דברים או מתקין וכו' וכו'. מישהו יכול להציע לי מה לעשות? למישהו יש בכלל מושג מדוע זה קורה ובמה מדובר? תודה מראש..

• 11 תגובות
    • 776 צפיות
  16. Started by HilaX3,

יש לי מחשב יישן שכרעג פשוט לא עולה, ליתר דיוק, הוא מתחיל את המחשב, מראה לי את הטעינה של ההארד דיסק - לפעמים מגיע למצב שהווינדוס מתחיל להריץ - ואז עושה ריסט. אני כמעט בטוחה שזאת בעיה בהארד דיסק, או במערכת הפעלה.. מישהו יודע מה עליי לעשות? מידע על המחשב : מרכת הפעלה של XP.

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  17. הכוונה שאני מדליק אותו, אז בין המסך שהוא טוען את ה XP(עם הלוגו של הXP) ועד מסך ה"ברוך הבא" עוברים כ15 שניות, שאני חושב שזה די הרבה למחשב יחסית חדש(שמפרטו למטה). המחשב פורמט לאחרונה ודרייברים של הכרטיס מסך עודכנו. מה לדעתכם הבעיה?? מפרט: E6300 945p-s3 His x1950pro. 2 ג'יגה זיכרון.spectek. compucase משהו עם ספק כוח 400 של hec/ WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS תודה לעוזרים. הארד דיסק:

• 10 תגובות
    • 776 צפיות
  18. איך יודעים שלא מגיע מספיק חשמל למחשב? אמור להופיע משהו על המסך? נורות אמורות להבהב? מאוררים צריכים להפסיק להסתובב? תודה,

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  19. Started by sharon500,

מחשב P4 לוח אם ASUS P4GE-VM המחשב לא נדלק בלחיצת כפתור. וגם לא בקיצור הפינים של ההדלקה. הנורה שעל הלוח דולקת אבל המחשב לא נדלק. האם יכול להיות שהלוח הלך?

• 10 תגובות
    • 776 צפיות
  20. טוב 1.האימול אצלי היה דלוק והורדתי משחק במשך 3 ימים אז המחשב בכלל לא היה מכובה..המשחק ירד היום בבוקר והכול בסדר ואז כשאני מכבה את המחשב במסך הכחול של XP כש יש את :שומר הגדרות. זה ככה נתקע ולא זז כי הלכתי לבית ספר והשארתי ככה.. וזה נשאר ככה..אחר כך הוצעתי מהתקע את המחשב והדלקתי מחדש והכול היה בסדר .. אבל למה זה קרה.? ועוד משהו אחרי שמחשב עובד כמה ימים בלי מנוחה.. כמה זמן צריך לתת לו לנוח אחר כך , כשמכבים אותו?

• 11 תגובות
    • 776 צפיות
  21. Started by sgsg,

מתרחשות הרבה תקיעות במחשב בזמן האחרון ואני חושב שהלוח אם שלי לא תקין. אבל לא יודע איך לוודא כדי ללכת לחנות ולנצל את האחריות. איך בבקשה אני בודק שהלוח לא תקין באמת...

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  22. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  23. Started by generalA,

שלום. קניתי מחב' PC CENTER כרטיס גנרי של יציאות USB עם 5 יציאות כאשר 4 מהם חיצוניות ואחת On_Board. תקעתי את הכרטיס הפעלתי המחשב והכל טוב ויפה, המחשב זיהה את הכרטיס והכל לאחר ההתקנה הפנימית של הכרטיס במחשב (שלי לא היתה התערבות בה) כל המחובר לכרטיס עבד מצויין. לאחר יום פתאום לאחר הדלקת המחשב מחדש העכבר אשר היה מחובר לכרטיס לא עובד. העברתי חיבור העכבר לחיבור USB אשר מתקבל מלוח האם (הרגיל של המחשב), והוא עובד. יש לציין כי לא התקנתי מיוזמתי לכרטיס USB דרייברים, אולי זו הבעיה? (למרות שזה לא הפריע לו לעבוד יום שלם..). יש לציין כי לאחר שהכל עבד הפעלתי וכיביתי מס' פעמים המחשב אז אין חשש שבגלל הכיבוי זה לא פעל. אבקש פתרון, תודה אנשים !

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  24. Started by Boomerang,

יש לי מסך CTX PR705F בן ארבע בערך, שבמשך תקופה מסוימת היו מדי פעם "טיקים" - רעש סטטי כזה ואז התמונה גדלה פתאום ובמשך כמה שניות חזרה להיות נורמלית. אחרי כמה שבועות כאלה המסך הפסיק להידלק. (כלומר, המנורה שלו דולקת, אבל חוץ מזה הוא נראה מת) השאלה היא אם יש עוד משהו לעשות איתו, או שאין טעם ואפשר בלב שקט לזרוק אותו? אגב, מישהו יודע מי היבואן של CTX בארץ?

• 8 תגובות
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים